Hockey

Återfunnen från Götet. Sitter hemma i Byn utanför uppsala. Varit på Hockey match i dag. Brynäs-Malmö (2-3) En sak vet jag. Jag älskar hockey!

Tyvärr hade jag inte föräldrar som gav mig förslaget att spela som liten och nu är det för sent. Men jag ska låta mina eventuella barn få spela. Små barn hcokeyspelare är såå sött! Och vuxna hockey killar är ..respekt. Helt klart! :) Vem gillar inte hcokey killar? ;)

På måndag får jag träffa min Nikolaj igen! <3

(:


Familjen var fryst när vi äntligen hittade dem!

Okej, jag borde sova. Men jag hade lust att blogga. Så ett kort då.

Vi har tagit det luungan, typiskt lov. Varit hemma, spelat guitar hero, drygat i soffan som är sköön, och även vandrat runt i det mysiga göteborg i "skymmningen". Hittade min familj som jag såg i sommars och de hittades nu frystna, platta på gångbanan brevid paddan. Jag kan visa dig nångång. Vill du ?..(dem syns bäst tinade)

Natti! Saknar min bästis! <3

skydda dig!

Jag har en solhatt och jag fullkommligt älskar den! HA! Har du kanske? ;)

Vaaakna solen skiner!

Goood morgon!

Morgon är  nog god, fick nyss höra av Lydia att solen lyser...något som jag och Canada Goose har missat eftersom vi ligger nerbäddade i den stora mysiga sängen.

"Åhh...jag vill inte vakna" -prybb

Katten låter hemskt, men komigen solen lyser och vi lyssnar på en mysig rock låt från "guitar hero" ^^ Såå...VAKNA nu prybb!
Vad har dagen att erbjuda då?..Det återstår att se..men det vore ju ett plus om pryss klädde på sig. ;)

Guitar hero!

Här i hemmet körs Guitar hero för fulla muggar...prybil äger..medans andra suger ..utan att vi nämner några namn. Men jag kan annat ;)

Cliffs of Dover spelas jusst nu och jag måste säga att jag gillar låten! :)

Hoppas HOPPAS!

Jaa...vad skulle Victoria göra utan mig?  :P Svar: Jusst nu skulle det inte märkas att jag inte var här eftersom hon inte är här...hon hopptränar och tar hand om söta Cloetta. Men jag orkade inte gå upp tidigt för att sitta i ett kallt stall i flera timmar...Jag har varit med dit två times redan. Det är lite små mysigt..men man fryser så lätt.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, får  se vad dagen har att erbjuda kanske..jag tror att victoria har köpt ett par händsel shorts till mig i dag på frölunda torg föresten! :D OM så sitter här en lycklig flicka!

Hörs!  Saknar bästis! <3

Yes mr.x ;)

hej, nu sitter jag här i victorias säng. Hon pratar med Mr.x och jag bloggar...som ni förhoppningsvis förstår.

Idag har vi varit en lång dag på stan. Och jag bara mååååste ha ett par hängsel shorts ..men nej nej vi har dem bara kanske på frölunda torg som ligger i tjotahejti.  Men jag kom iallfall hem med ett par underbara underkläder och en solhatt som jag är fullkommligt kär i! :D En lycklig dag, ja! :D

Haaa de!

Var inte Gul påskens färg?

har nu varit här hos prybb i lite mer en ett dygn. hitiils har allt varit toppen, utom vädret som bokstavligt SUGER! Trodde att jag kommmit till sveriges värme. Men jag hade tydligen misstagit mig på den punkten ;) Snö varé! Inte så lite heller, heden är VIT! Inte grön...men de verkar inte hindra alla fotbollsnördar.

Igår kväll fick vi besök att 8 stycken glada göteborgare  ^^ Kvällens programblev intställt så deblev en uppdelening, hälften av flickorna fikade på tintin och den tröttare delen kollade på film. :) Menvisst hade vi de trevligt! Trött man va också ;P Kände mig väldigt osocial.

Skyller på en tidig morgon och kort natt ;P haha

Idag har de vart stallet somgällt hela dagen. Känner att jag börjar lära mig lite om stallsaker. Sånt kan va bra att veta om nån någon gång skulle komma o säga. "hej, här får du ett stall och en häst, jag går nu. Du kan väl sånt där?" Jaa..om de skulle hände skulle jag idag inte dö. Men frågan är omjag blivit glad? Tror inte de...hade nog givit de till någon i julklapp.

Härliga hälsningar direkt från ett vitt Göteborg!

framme

nu var man framme i göteborg! :)

<3

I morgon far jag till Prybb-landet! <3 :)

Snackade me nikolaj i dag! <3 <3

Påskafton

Ingen ro i dag för mig i dag. I morse åkte jag, lillebror och pappa till tomten för att fixa lite med garaget. Det tog hela förmiddagen. Jag bar teglepannor och körde bort en massa plankor från en riven vägg. Känner att de inte riktigt var min plats i livet men sånt behövs också göras!

Och efter lunch har jag bara packat inför min avresa mot Göteborg i morgon. Jag tror jag har packat onödigt mkt, men jag kan inte de där med att packa. De fick ju nätt o jämt plats i allfall. :P hihi ^^

Ses i morgon prybb.


Ingen cheesecake för oss.

Dagen blev väl inte direkt som planerat. Men det får man kanske räkna med när man tillbrigar dagen med Sarah, Vallen och Tussa.

Vi bakade en cheesecake som vi skulle ta me till olivia som en överraskning. Men vi var så sega så när vi väl var kalra med den hade vi jätte brottom till olivia. För vi var tvunga att komma jätte fort eftersom Viktor och hans familj skulle till Steen på en viktig middag! Jaa..så i all hast han inte tårtan stela..så där kom vi gående med en "soppa" som anna kallade det. ...Den fick vi lämna där för att inte återkomma. Fikat med olivia blev inte av :( :P Aja..Sånt överlever man. Vi traskade vidare hem till Tim för att titta på hens nymålade rum. Super snyggt! En otrolig förändring! Verkligen snyggt!

Efter den titten bar det av vidare mot Viktröms hus och där stannade vi i den super sköna soffan som man inte kan ta sig ur.

Haaa de!

Jag Saknar Nikolaj! <3

Good Friday

Tralalalalaaa! Denna underbara påsklovs morgon! I dag är det Good Friday, eller Lång fredagen som den kallas här i nordens iskalla länder. Vad är det här för en sketans påsk?

Grön jul, vit påsk? Finn två fel.

Idag kommer mina super duper konstiga flickor och stormar mitt hus. :) Sarah Baschamama och Valentina! Kärlek till er! Nu måste jag göra mig "anständig" inför det fina besöket.

O jaa! Jag har en "Mamma-pakt" haha! Mer kan jag inte säga...men det kommer att visa sig ikväll. Vissa saker måste vara hemliga ett tag...eller två. :P

Tihi! :)


Yellow vacation! ^^

Påååsk lov! Ooo! Det känns underbart! Efterlängtade lov, som jag nu vet hur jag ska tillbringa! :) Känns tipptopp!
Dagen var kort och onödig. Skoldagen alltså..den andra dagen har knappt börjat. Vi hade först idrott, det var inge vidare...sen var de att byta om snabbt och så gå i snön till skolan och lära sig lite om kjell´s kor. Efter den timmen var det en lugn stund av historiafilm tittande. Inte så värst trevlig film bara..om slavar. :/

Men sen var dagen över och glad som jag var glömde jag helt bort att hämta ut mina tåg biljetter från SJ. Det får jag väl göra i morgon då...jag kom hem fortare iallfall ;)

Nu är ju frågan den. Vad ska martina tillbringa sin första dag med? Hm..jo hon tar en kaka..nej två. Då känner hon sig väldigt onyttig och vill springa. Men det är ju såå skönt att bara göraingeting! Så..jag vet inte..Jo. Jag måste träna. Har inte gjort de på en vecka ^^ Latis!

So long långkalsong ;)


Glada pojkar :)

Ojoj oj! Bara en enda halv dag kvár till det gula lovet! (:
Vissa har ju redan fått lov, som min favorit pojke t.ex. Ja för han far till Åre i morgon bitti. Så därför tillbrigades eftermiddagen tillsammans med denna underbara grabb! Han är helt klart bäst! <3 Jag älskar dig!
..kommer sakna honom massa!

Påväg hem i bussen åkte jag med min absoluta favorit busschaufför här i uppsala! Han muntrar verkligen upp en alltid!
En gång när jag åkte med honom önskade han alla trevlig helg i högtalarn. Och idag när jag gick på bussen och la fram en 20 så retades han lite med mig för att jag var så liten ^^ Och så sa han.."är du bara 16, du som ser så vacker ut! " Hur tolkas det? :P Jag blev glad att han sa att jag var vacker iallfall :) haha...
Och sen när jag satt och väntade på 115 åkte han förbi och stannade framför mig med bussen och vinkade :P Värsta roliga busschauffören..han borde få lönehöjning, det är han värd!

Smile!


Bryggor alltså..

ja du...i dag var nog. "hej, dags att skada sig" Dagen..inge allvarligt..I hope. Men efter att jag gick ner i brygga på svenska rasten i danssalen så har jag haft ont i ryggen.

Sova bort det? Why not.

Nu har Göteborg resan bokats. YES! På söndag kommer jag till Prybb! :)

Ha ett toppen lov allihopa.  Nu ska jag ta en macka eller kanske fruktsallad?

Fossingarna

Mina fötter har åkt på stryk. Vart vet jag inte men i morse när jag duschade såg jag att på vänster fot var det ett sår lika stor som min rings omkrets och på höger hot ett ganska stort blåmärke mellan de två minsta tårna..och ovanpå lixom. ^^

Sen när?  :P

Bdb suger

Usch. HAr ni sett bdb´s nya design! ? Den suger. Den ser totalt vrickad ut. Hoppas de ändrar den fort!

Beslutet är fattat.

Shoo!

...efter en natt och en morgon med beslutsångest över påsken. (jag vet att det inte är en stor grej, man jag hakar oftast upp mig på småsaker, och gör dem stora. Det verkar vara mitt "kall") Så gjorde jag ett drastiskt beslut och håller mig till det. Och nu kan jag inte ändra mig. Det vill jag inte heller! Även om jag så hemskt gärna hade följt med favorit pojken till åre och underbara ester till norge! Bara påsklovet hade varit tre veckor och jag hade varit stenrik! ...

Nu blev det iallfall prybil! Min kära telefon-pratautomallamellanhimmelochjord-kompis! Here I come. Och alla göteborgare som undrat vem hon alltid snackar med...Jag finns på riktigt och det är verkligen på tiden att jag kommer. Var ju i sommras jag var i götet lixom. Och då var ju inte ens prybil där..eller jo. Men inte Victoria prybil. Resten av familjen prybil träffade man på frukostarna ;) hehe

Påsken blir tipptopp! ;) - på heden.


Snart ska jag laga kyckling wraps!
Smile.

Morgon stund har guld i mun ^^

God morgon. Nu är det morgon och jag börjar 12:40 så vad i hela fridens namn gör jag uppe? Solen.

Nu har jag inget mer att säga.

Lyckat!

Ni som inte var på ribbingebäck missade en väldigt rolig helg med oss, kan man säga! ;) Jag tycker verkligen att det var jätte kul! Och vi utnyttjade verkligen alla tid vi hade..eller nästan. Jag sov faktist 4 och en halv timme. Mer än de flesta kanske..men på morgonen väckte jag, nea, natta och vici alla andra på lägret med våran vackra sång och kastruller. Läger känsla! :P Dock var det bara vi som uppskattade det ;) Äsch!

Men vi hade iallfall fullt upp hela tiden, det var alltid något som hände. Och nu hittar jag solklart på hela ribbingebäck efter alla upptäcktsfärder ialla möjliga gångar! Vi hade lite tävlingar också. Något de kallade "Fångarna på ribbingebäck" och där förlorade mitt lag i finalen. Pga både mig och nikolaj, hans seghet i början och mitt rivande i slutet. Men vi hade iallfall kul. Och det var ju poängen!

Men vi lekte även de kära lekarna "fyra man i soffan" "Kändisleken" och "norsk-kurragömma". Och det var det värsta när samuel gömde sig uppe på en garderob nere ikällaren. Han låg där bergis en halvtimme minst innan någon hittade honom. Ha. Han var ju kung på att gömma sig :P

Sen åkte jag han till nikolaj och kollade på melodifestivalen med Fam. Brink och två av deras kusiner, Tove och Judtih. :) Trevliga flickor!

Jag har haft en bra helg, har du?

Nikolaj´s första runda på finalen. (Bevis på att han frågade: "Ska man bara ta nån?") <3 Smile.

Ribbinge

Ikväll bär det av till Ribbingebäck på en "helg-med-ettorna" ;)

3000 fria sms / månaden

Tjillevippen!

Ännu en skolvecka att stryka! Är det inte super så säg!?
Endel saker är för bra för att va sant, det är även det tråkiga med sånna saker..att de kan vara ..osanna.
Jennifer påstod att med Comviq kompis kan man skicka 3000 fria sms i månaden! Låter det inte toppen för en sms knarkare som mig?
Så jag kollade upp de och ville lixom att de skulle vara sant så på comviq´s hemsida läste jag ..comviq kompis 3000 fria sms! Jippie!

Nu hemma tittade jag lite mer noga och kom fram till att Comviq kompis och Comviq kompis 3000 fria sms inte är samma sak. Det är två olika abonemangs former. Uschligt!

Men jag har här med bestämmt mig att nångång innom en snar framtid att jag ska säga upp mitt abonemang och övergå till comviq kompis fria sms! :)

Är du på? Värsta toppen grejen ju! Kanske vill beställa redan nu? Comviq´s hemsida


Lastbil? Vad är de för ord?

Oj, ser man på. Ett inlägg nu så här alldeles efter det förra ;p hihi. Trots allt som jag borde göra är jag seriöst jätte glad! Är det inte helt underbart? ..Det tycker jag!

Var på tomten i morse med pappa och snackade med de urgrymma byggkillarna som höll på att lasta av vårat hus från en super lång lastbil. (lastbil låter helt sjukt mobbat, har du tänkt på de)

Senare på eftermiddagen efter skolan åkte jag med mamma till tomten, som inte bara är en tomt. Nej för nu står det ett hus där, ett grage och en stor grop för the pool! ;) Nice nice!

åh, vi har ju snyggaste huset ;) Okej nån överreagerar..

..men hallå. Jag är glad. Jag får vara det!

För mkt.

Bla bla har massa att göra. Skjuter på saker! Oja!

-städa rummet
- skriva en insändare (svenska) - det suger!
- Försöka ta reda på vad man ska snacka om, om eng-boken. Har tappat pappret igen!
- Räkna massssa matta!

Okej kanske inte var så uschligt mkt men tillräckligt. Helst skulle jag inte vilja göra ett enda dugg. Bara läsa en bok i min mjuka säng eller kanske titta på något tråkigt program!

Engång lillebror, alltid lillebror.

Tjena! :D

Happy day? No, I don´t think so. Har haft engelska prov och i morgon är det Fe prov. Prov prov prov! Hela tiden känns det som! Blää!

Men visst vi fick ju sluta massa tidigare men den tiden vigde jag så snällt som storasytrar gör till min lillebror. Jag är hans shopping gudie ^^ Eller vad man nu ska kalla det. Och i dag sa han en sak som fick mig att tänka. Min bror säger ofta sånt eftersom han är smartare än vad jag är men nu sa han nått lixom osmart. Fast ändå rätt.

Lillebror: "Först ville jag köpa de där gråaskorna men sen sa ju du att jag inte fick..."
Jag: "Va? Jag sa tt jag inte tyckte att du skulle köpa dem, men du får väl göra som du vill"
Lillbror: " Men de är ju samma sak, om du inte skulle gilla det är det som om man inte får"

Vart känner jag igen den här situationen? - Jo, när nikolaj ville spela wow. Fast han gick ju emot mig och spelade ändå.

Aja, min bror är mig trogen! ^^ haha. Engång lillebror alltid lillebror. Jag vet att prybb förstår mig i det!

101

image196

Ojdå. Inte kan de väl vara såå många. Men kul iallfall. Roligt, tack!

Jag gjorde lite ful test-reklam för bloggen på bdb också. Ska se hur många som nappar.
Resultatet kommer i morgon..och om du inte kan vänta så. Tyvärr det får du göra ändå.

Jag testar! :)

Att behöva din hjälp.

Hej.

Jag som skulle plugga i dag. Det går ju inte så vidare bra när man inte har vare sig Fe boken eller Eng boken hemma. Så vad gör man..? Bloggar ;)

I dag var jag och hämtade mina kära skor! Mmm..vipps så är man näst längst i familjen istället för näst kortast! hihi!
Lillebror blev inte allt för glad, han som jusst växt om mig. Men då kommer jag med mina sko knep! -HA!

Nu vet jag att familjen inte ska till fjällen i påsk. Får se vart jag tar vägen då...om jag ens tar någon väg? Jag har beslutsångest!

Please, help me!

När man glömmer...

Hej.

Ni kanske såg min fina lista i morse om "Vad som händer idag". Den gick åt skogen. Jag blev jätte nervös inför matteprovet så sen när jag lättad kom ut från provet och nikolaj tyckte att jag skulle till honom så tänkte jag inte så mkt på att jag hade planer.

Men som tur va så snackade jag och prybb senare. Förlåt!


Så jag stack alltså hem till nikolaj och pluggade super duktigt på Fe-provet. Eller som de hette.."förritiden" Fek.
Så köpte Maria Ben & Jerry´s till mig..Brownie Fudge! Min favorit och nu säkert Fam. Brinks favorit också! Tror att jag lyckats frälsa alla ..utom nikolaj. (som var mitt mål)

Hade det iallfall som vanligt jätte trevligt och roligt i Brinks hem! :)


Jag är trött...så jag ska nog kojsa.

Smile!

Sen vill jag bara visa min tacksamhet till mitt stöd mot wow. Isak Gabre. Som står på min sida! Det uppskattas! Tack!

Beslutsångest på riktigt!

Påsken vill och måste snart planeras av mig!
jag måste ta o fråga mamma o pappa om deras eventuella fjällen planer på påsklovet. Känns inte som om de är helt säkert eftersom de har massa att göra med vårat husbygge. Men vi får se va de har planerat.

Om de nu visar sig att vi inte ska dit så har jag faktist två söta flickor som jag så gära vill träffa. Men då behövs pengar...kanske mamma o pappa vill bidra? Jag kan kanske betala lite själv, men jag har faktist inget jobb. Och det är inte mitt fel Uppsala verkar ju tydligen bara anställa framgångsrika affärsmän i 30-års åldern! I den kategorin kommer jag aldrig att passa i. Typiskt.


Men så ialflall om jag nu inte ska till fjällen så vill jag hels helst helst till båda flickorna...vi säger att varje resa kostar 1000 då blir det 2000. (jag är ett snille) och så betlar jag hälften. Och 1000 spänn har jag faktist.

Får se om jag vill lägga de på att resa nu eller i sommar?

Jag behöver verkligen ett jobb!

(och för att göra allt svårare sa nikolaj i går att jag borde hänge me dem till åre, och att de är väl honom jag älskar mest..och om jag älskar honom mest borde jag hänga med dem)

Jag har beslutsångest på riktigt!

Nu äter jag nog tacos eller nått....får se avd jag hittar.

Vad tycker du jag ska göra? - I need your help.

Alternativen:

1. Fjällen med mamma o pappa - De blir de väl om de nu ska dit...
2. Åka och hälsa på både Ester och Prybil
3. Hälsa på bara ester - det var längst sen
4. Hälsa på bara Prybil - har ju pratat om att komma massor!
5. Åka med nikolaj till åre. - jag älskar åre, men det känns lite som om det inte var super seriöst från hans sida? Eller?
6. Vara hemma. - Det suger!

Vote!

Grey monday

God morgon!

I dag vaknade jag upp vid 10 till en regning och grå dag. Så har jag matte prov i dag också. Toppen.
Ska plugga på det senare när jag äter brunch.

Hoppas det går fint!

Idag händer:
- matteprov
- telefon date med prybb
- ut o äta med familjen
- husvisning

Snyggt med lugg.

image194
Det är snyggt med lugg,
få som passar i det.
Men endel gör,
och då är det
SNYGGT!Du är min lycka!

Hihi!

Det här har varit en lycklig helg. . . pricken över i var ju helt klart att ha tillbringat en hel dag med min underbara favorit pojke. Ingen får mig att skratta som du! Du är kärlek helt klart!

Det finns så mkt att skriva. . . Så jag avrundar innan jag knappt börjat.

:)

Jag har hittat mini Ben & jerry´s på kvantum kiosken för 25 spänn!

Hur ska det vara?

Hej lördag kväll. Inte direkt party men det funkar..sitter här och tittar runt lite på bloggar medans kricke försöker övertala mig att köpa cross. ^^ Om jag varit kille hade jag lätt gjort det, men är det okej att en tjej köper?

Sen blir det jätte tönitgt om jag kör som en mes..då vill jag inte vara med. Men det var såå kul att åka med honom..så lite sugen är väl klart att man är. Men så var man ju tjej..och en tjej borde uppföra sig som en eller?

Vad tycker du?

Btw ^^ Så hittade jag en sida som jag tycker du ska kika in på. Kändisar är inte "perfekta".Sidan.
Här är lite smakprov . . .Sommar bilder.

Åh jag längtar efter sommaren! Såå såå mkt!

Sommar bilder? klicka >bilder<

Sol.

Shoppa = :)

Lyckliga dag! Har jag kännt sådan lycka på länge? :)

Coolt, jag följde NATHALIE´s råd som i förra inläggets kommentar att köpa skor. Skor blev det och inget mer! Ha! Jag sket i allt som jag tyckte var lite lagom fint för att spara mina pengar till något i framtiden som jag verkligen vill ha!

Fy va stolt jag är för det! Det har jag lixom aldrig gjort förut! OOooo ! Någon är stolt?!

Så skor blev det alltså, och jag är fullkommligt förälskad i dem! Ni kanske inte tycker dem är snygga men det gör jag! Orangea är dem..sen säger jag inget mer. Köpte på myrornas. Kap!

Nu sitter jag här i Nikolajs tröja och äter äpple och Cashew nötter. Gott! Ikväll blir det Ben & Jerry´s!

I morgon ska jag till nikolaj och spöa honom i hockeyspel! :)

Smile!

Någon behöver pengar?

Godmorgon. :)

Det är lördag vilket gör mig såklart glad! :)

Ska städa rummet inför visningen i morgon och sen far jag till stan..tänkte ringa vallen för jag tror att hon ville med. :) Trevligt. Det var alldeles fööör länge sen jag köpte några kläder. Jag behöver allt möjligt. Helst en ny garderob. Det vore ju drömmen. Men som fattig student måste jag lära mig att prioritera!

Så nu måste jag välja mellan:
- skor (av olika slag, vårskor, högklackat, ballerina)
- underkläder
- jeans (det är läskigt att vida börjar inta marknaden igen, jag som gillar stuprör)
- klänningar/kjolar (men det kan kanske vänta, det blir väl mer aktuellt till sommaren)
- hängsel jeans shorts. (Hittar ändå inga, men när jag finner några tar jag dem)
- bikini (jag har hittat en men, är det för tidigt att köpa måntro?)

Vad ska jag köpa?

Det är väl de som står högst på min lista..

Nu ska jag äta lite god frukost! Hoppas vi har lite avocado kvar :)

Smile!

kärt barn har många namn?

Påväg i bussen satt jag och tänkte, som jag såklart brukar. Ochjag kom och tänka på att här om dan så försökte jag och Valentina komma på hur många smeknamn jag har. Vi kom fram att det var sjuk många. Men brukar man inte säga "kärt barn har många namn" ?

Här följer en lista med älskade och mindre älskade smeknamn till mig. Martina!
- tina
- taina
- moregård
- marre
- marris
- martini
- marty
- dry martini
- mart
- määreh
- tintin
- tinis

...sen är lista nog slut. Eller kommer du på nått mer kanske?
Överflödigt många iallfall. ^^

Smile.

Vakna med mig. ^^

Ibland är jag rädd, den här veckan gjorde mig rädd. Den har gått så ruskigt fort, helt kusligt fort! Tänk efter och inse du med ;) Aldrig kul att tycka ensam. Eller hur? - tyck med mig!

Varje morgon när klockan ringer så:
1.Undrar jag varför den ringer, det är väl typ lördag?
2. När jag insett att det kan det ju inte vara så ägnar jag några tankar åt frågan "vilken dag är det?"
3. Jag gissar på massa olika lämliga dagar och kommer oftast fram till att det ändå är vardag och jag måste upp, NU!
4. Vilar lite till på kudden, sängen är ju så sjuk skön på morgonen!
5. Nu går jag upp...och frågar första bästa familjemedlem vilken dag det är. (om jag inte redan kommit på det)


Wow. Hur känns det att vara med mig en morgon ? :P

Smile!


Namnlista, var med du med!

Snackade nyss med nikolaj. (: Började som lite ovänner..slutade som vänner, och mer! :) Jag älskar honom...även om vi inte delar våra meningar i ur och skur..än. Han lär ju ändra sig till min åsikt om två veckor. Då är allvarets stund kommen..om han får fortsätta med wow eller inte. ..Har vi bårkat nu eller var det en diskution? - isåfall vårt första bråk. Och Vad orskade det i såfall? joo..WOW! Helt klart från djävulen!

Nu vill jag sova. Sova är kärlek!

Låt sverige sova mer!

Vem håller med om att man borde börja 10.00 varje dag? Hoppa över alal håltimmar och sluta som senast som nu..hellre tidigare? ! Jag är på! Är du?

Namnlista: (skriv ditt namn i en kommentar) !


JA! Det ska jag skriva en insändare om till svenskan! JA :D

<3 you! 

Dear mom.

Jag är skadeglad, okej? Och jag älskar det, faktist. Skyll inte på mig för det, jag vet att du älskar det i smyg.
Men den här gången vågar jag bara skratta lite grann. Mamma kom hem från Valencia i natt, och min kära fina mamma har haft otur. Hon verkar ogilla Valencia starkt efter den här korta trippen. 
Hon fick ju gripande halvlagad mat vaje gång. Lilla söta mamma.
Nu är du hemma och får äta lagad mat. Inte sönder ^^Mohahah!

Pälski <3


Wow sopar undan mig.

Mmm..Mys! Sitter här i en tjocktröja som luktar nikolaj. Jag trivs!

Jag har faktist inte så mkt som jag tror jag vill skriva här.
Förutom att jag starkt ogillar att nikolaj ska börja spela wow...känner att jag kommer att bli bortglömd. . . visst kan han få spela i helgen på chubas "lan-kalas." Men inte börja lixom. Jag tror inte att de skulle gå alls så bra för oss då..och det vill jag att det ska. Att det ska gå bra alltså, och det är bara dörför jag inte gillar det. Bara för att han kommer att glömma mig mer och mer.
Han tror inte att det blir så, men Wow kommer ta hans liv. (okej lite drastiskt) Men han kommer ägna all tid åt wow. Tro mig!

Visst?

):

Älskar honom <3

If you smile, I will smile. (:

Det går om man bestämmer er kära och okära! Jag är ett levande bevis som vandrar runt! Det är nått att bita i det. Bara du inte biter i mig för det skulle jag knappast uppskatta. . .

Jag bestämmde mig i går kväll att morgondagen skulle jag bara vara glad på. Lyckades jag ? Jo, det vill jag mena. Glad var jag alltid hela långa dagen. Dagen blev faktist roligare med ett sånt mål. Prova det nångång. och som jag förklarade för nikolaj så har man sina dåliga emo-dagar ibland. Inte han kanske men endel har det..och jag ingår i "endel"-gruppen.

image191


Måste bara skriva ett litet mini inlägg till min kramgoaste vän! Valentina! Du är helt underbar och förgyller mina skoldagar! Du är toppen tjejen, och dina kramar är goast! Love!

Och gissa vad jag gjorde på håltimmen innan esteten? Det gjorde mig ännu lyckligare iallfall :) Tack kricke!
Jo jag fick nämligen åka med på en "tur" med crossen. Ooo..jag gillar´t! Mkt roligare än jag trott! Satt typ där bak och log hela tiden! Så mysigt med saker och ting som går fort! Från och med nu så är cross is the shit! haha ^^
Nej men ärligt jag förstår kricke helt och hållet att han är kär i sin cross...han är ju mkt mer gillade av sånt än vad jag är.  Och om jag är så här positiv vad skulle inte han vara då? :P

Tack för åket iallfall. Toppen var det :) hihi.

Smile.

Är jag välkommen, när? Seriöst jag behöver komma bort härifrån!

Resa bort?

Hur länge ska man orka med att ha bloggen? ..

Jusst nu har jag ingen lust med den .... har faktist inte lust med så mkt alls. Vill lite bort här ifrån ett tag. Om man är borta kanske man uppskattar uppsala mer när man kommer hem?

Ta mig här ifrån för ett tag är du snäll.

Nämen ser man på!^^

ojoj då!
Kristoffer har skaffat bdb. Är det inte otroligt? Jo, det är det. kricke´s bdb. Ta en titt vettja. Det lär han uppskatta.

Själv borde jag inte alls vara här på bloggen. Har massa plugg!
Blää!


Snackade med prybb i dag iallfall. Det var min dagliga dos av lycka! + pussen av nikolaj.

Smile

Veckan är igång.

Satt för mkt vid datorn i går tycker jag. För det är inte så mkt som har uppdaterats. Skyll dig själv. Om det ens är något negativt?

I dag är det iallfall måndag och med det menas en hel ny vecka i skolans enda korridor. Men måndagen känns knappt. Har bara en lektion! Matte, och jag ska byta mattegrupp. All vilja bara sjönk när jag fick det där IG´t på provet sist. Jag kan ju matte, men jag fattar inte vad Mikael menar. :/ Inte på proven iallfall. När man räknar i boken går det finemang! Så, så får et bli. Jag går över till Henriks grupp. . . Det måste ju gå!

Efter skolan blir det nog hem en snabbis och sen gå på prommenad med prybb. Det var för länge sen sist! Men den får inte bli för lång för jag har ett opluggat tyska prov i morgon. Och det måste pluggas på!

Jag har för mig att jag har massa prov den här veckan? Måste det vara så...

Smile.

Atle i rutan.

Satt och kollade på Wallander..så var det dags för reklam. Och kan du gissa vem som dök upp i rutan?
Atle!
Jag visste inte att han gjorde reklam, men tydligen. För han var där!

haha!

sing for me!

Hej.

Haft en trevlig hemma dag med mina syskon o pappa. Fikat, tittat på robin hood och sen hade vi en musik tävling. Det var riktigt kul faktist.
Be mig tävla med dig nångång så kan jag lära dig. Orkar man förklara här?..kommentera om du vill veta ^^

Ikväll blir det wallander. - Afrikanen

Föresten så saknar jag nikolajs röst. Nej jag saknar nog allt med honom. Har ju inte träffat honom på...18 timmar. Kära nån. Det var ju inte så länge. Ändå har jag tänkt på om jag ska ringa honom hela dagen..men att ta sig ända från soffan till mitt  rum känns lite jobbigt. Det är så ovant städat. Känns inte som mitt rum lixom...men jag ska allt ha det städat.

Imorgon går jag från 14:40-15:40 och jag ska nog byta mattegrupp. :/ tråkigt nog.

Smile.

oplanerat snille.

En flicka som jag brukar sova minst 8 timmar varje natt. Jag är nog en typ av en sov-nörd. Räknar nämligen varje natt hur många timmar jags over. Därför har jag koll att det vanligtvis brukar bli 8. Men i natt blev det bara 6.

Blev ju utkickad ur mitt hus i morse eftersom vi skulle ha visning på huset kl 10.00. Så då var det dags att vara väck. Kvart i körde mamma oss till kyrkan. Sen for hos till Valencia. Får hoppas att hon får det bra där.

Min söndag blev ju inte så jag hade planerat. Jag som skulle leka pluggis och bli proffs på tyska lagom till tyska provet på tisdag. Nähe..då hade man glömt tyska boken som ligger tryggt bakom lås och bom i skolan.
"Jag vet jag hämtar den efter mötet" ...väl på mötet inser jag att jag glömt skåpnyckeln. - lyckat!
Så någon tyska blir det väl inte...desto med dator. Här lär jag tillbringa min söndag. Om ingen på något vis räddar mig, om nån kommer och vill hitta på nått roligt. Lär ju inte bli så ..jag bor ju fortfarande utom räckhåll för civilisationen. . . . snart så.

Visning igen: söndag.


En städerskas dag, tydligen.

Hej!

Fy va jag är duktig!
Mitt rum var ett levande bombnedslag! Gick inte att gå till sängen utan att kliva på både kläder, smink och väskor. Men nu ekar det nästan i mitt rum. Så städat är det. Vi har nämligen visning i morgon. En privat visning för nån familj som verkar intresserade.

Så här fint har mitt rum aldrig varit! :) - nått att glädjas åt!

Senare i dag kommer nikolaj hit. Så far vi vidare för att sitta i sekriteriatet på min syrras match. Sen återvänder vi hem till mig och vårat nystädade hus för en hemma myskväll farmför melodifestivalen. Undrar sig vilka som sjunger i dag? Plus att jag har stora förväntningar på björn. Är föresten helt kär i hans låt. Vilken flicka faller inte för den lixom?

Har du inte hört den? här har du den.

RSS 2.0