Detta fält måste fyllas i

carlings
 Hej jag har köpförbud på mig själv, så idag kom jag hem med denna från Carlings. Så duktig man kan vara!

Tjilivippen!

God morgon. Ska med alex till stan och hitta ett snyggt fodral till henne för kvällen.

Idag är det en sån där dag som man kan säga "jag kommer inte att göra det här igen förens nästa år" till det mesta. Det kom jag på nyss när jag bäddade sängen för sista gången år tvåtusenåtta.  I kväll har vi bokat bord på Il Forno när vi ska äta lite och sen ska jag hem med nikolaj till honom och vänta in året där. Kanske skjuta raketer, (han skulle nog köpa det) så är jag väldigt sugen på att spela lite Kina schack!

Nu ska jag kila!

abrakadabra

hade bara lust att redigera en liten bild till idag . . .innan gossip girl. 

bild

Jag längtar till i morgon! Then you´re all mine. And I´m yours.  

Ciao.

saviour

bild
Jag har bestämmt mig. . .det blir lite Gossip girl. Jag och flickorna.

xoxo

Lite för mkt kaffe.



Hej, vet inte vad jag sysslar med riktigt för tillfället. Dagen är näst sista dagen 2008 och jag sitter hemma i mitt rum och trummar på tangenterna medans jag lyssnar till ABBA som har susat runt lite varsstans den senaste månaden här i staden. Vart man än går hör man ABBAs gamla och ändå så bra låtar.
 
De flesta andra jag annars umgås är på mötet, men orkar man helt seriöst välja nya kläder, och sminka om sig för kvällen när man slitit "ett kort pass" (som ante uttryckte det) i coffeeshopen från 11-17. Inte jag iallfall. 

Får se om jag snackar nått med min smygGöteborgare till vän. Annars står läsa Martina Haag böckerna eller se alla gossip girl avsnitt som jag inte hunnit se på listan. Så kan man alltid skriva nått onödigt i årsboken. För det är så, när man har årsboken är det omöjligt att säga att det inte finns nått att göra. Tyvärr. 

en liten önskan är: "förknippa inte mig med årsboken, efter att den är klar, tack" 

time to sleep

Tänkte för omväxlingskull insomna tidigt ikväll. Så klicka inte omkring för länge nu. . . .

Sov gott!

HONEY

Idag kom farfar, så familjen åkte iväg på middag hos Mac och Josefine, så nu luktar jag saffran. Mums, man får alltid så god mat där. Persiskt är gott.

Efter en lång pratstund i deras kök med stickiga stolar åkte pappa och jag hem för övningsköra, vilket vi inte gjort på ungefär ett år. Men det ju rätt bra och jag krockade inte med någon lite bil som var ute och körde på vägarna. Så duktig man kan vara. Jag var ju otränad, faktist.

Så måste man kanske lägga upp en bild här i bloggen snart. . . eller nånting iallfall. Så det får bli låten jag hör plinga i mitt huvud hela tiden. . . honey, honey.


Kryp.

Så, nu är jag nöjd. Bara några små ändringar ska ske med texten..Sen är jag nöjd. Och jag tänker vara njöd lägre än va du kan räkna till.

Nu ska jag krypa ner i min säng bland alla kuddar och blunda en stund. I morgon kommer farfar från Gran Canaria och hälsar på, stannar över nyår. Det ska bli trevligt.

Hug!

inte bra med black.

nu får den va sä här ett tag...kommer nog göra den ljus snart. Jag gillar inte svarta bloggar.

Tappisch

Men hejsan. Hemma från jobbet.
Inge folk på donken vilket resluterade i att jag var tvungen att gå hem tidigare.

Kanske borde ta tag i nått med min blogg...den ser ju tappad ut. På riktigt.


David är faktist cool!

tolvnollåtta

Orkar inte med själva bloggen nu, alltså hur den ser ut. Får se om jag tar tag i den om några dagar eller om jag inte gör det.

Idag ska jag iallfall iväg och fika lite julfika hemma hos mormor och morfar. Efter det, hem till nikolajs familj och vara där.
Han kom föresten hit i går direkt efter att han kom hem. Gulligt, mkt uppskattat! Spelade rapakalja och cluedo med hela familjen. Och vi skulle ha vunnit på cluedo eftersom vi kom på det rätta svaret 20 min innan mamma lyckades vinna. Problemet var att det tog ett tag för oss att komma till rätt rum. Alla flyttade på oss lixom. Ni vet...cluedo.

Måste även ragga på resturanger i dag inför nyår.
Hey.

Ett val. Ditt val.

bajs, jag vet inte hur jag ska ha den. Vilken tycker du, tänk på att den inte ska vara jobbigt att läsa i den med alla fäger och det. Vilken är...mysigast?
ht

ta hänsyn

under fixning.

Christmas

jul.

Hej, fick inte tid rum eller en tanke på att blogga igår. Känns ju oheligt.
Julafton var iallfall mysigt som det ska vara. Blev iofärsig väckt ruskigt tidigt runt 10 för att mamma ville äta frukost tillsammans med hela familjen. Klart man ställer upp, eftersom man är ett bra barn!

Farmor anlände runt ett och sen var det dags att äta.."kallt" som mamma säger så fint. Alltså, gravadlax, laxrullar, koktlax,  avocado, vindruvor. breiost, kex, ägg. Ni fattar kalla saker. .
Åt ända till kalle och efter sömnpillret öppnade vi julklappar. Ända farm till åtta då vi åt den varma maten. Typ, revbenspjäll, skinka, älg, salami (även om den är kall) och köttbullar.

Kvällen avslutades med spel, rappakalja som vi fick. Så fick jag lite andra grejer som jag tycker väldigt mycket om. Många saker att strycka från önskelistan. Tack!
 
jul  ost jul


Retro Corner.

Hejsan.
Retro Corner ringde nyss, jag har nämligen beställt lite saker därifrån igår. Så nu var det bara för mig att hämta dem nere på stan. Snacka om att ta vara på kunderna om man ringer till varje liten än. Kundkontakt kanske det kallas.

Det är iallfall en retro butik som man borde ta sig en titt i om man inte vart där.  Ligger nere i centrum, annars kan man ju alltid tglo lite på deras hemsida. Retro Corner. Men akta dig för att köpa samma saker som mig. Mohaha.

Bröööl.

Flicksen kom och vi hade en väldigt rolig kväll. Spelade "Brainstorm" och lekte "djugeltelegrafen" med nya påhittade rörelser och ljud. - Ett litet barn är fött. 
Kollade sedan på Pistvakt, och emelie är en förklädd norrlänning, jag bara vet det nu! 

bella brainstormar.

lajsen  julia och lise   emelie


I morgon ska granen kläs, nikolaj åker till Jönköping och jag trippar på saknadsgränsen redan nu. Vi ses efter jul. ♥
 

Norge

eli

Ös tös.

Lekt med eli i dag. Lackat naglar och ätit smarriga makaroner. Varit på stan, ågrat mitt köp och sedan ångrat mig i gen på midre än en kvart. Farit hem ensam..

Ikväll kommer det några töser. Fina töser. Ös.

Film

Hej hej.

Hade som andra saker att göra igår än att sitta här. For i väg till stan och träffade nikolaj för att hjälpa honom lite med hans julklappsinköp. Han är duktig på det där med klappar, jag tror att hans familj kommer bli väldigt nöjda.
Så åkte vi hem till honom och slog in klapparna, stack till ica (som vanlig) och köpte lite saker. Bland annat köpte william en BJ som vi delade på. Snällt!

På kvällen åkte vi hem till mig och så kom edis och kollade på två adam sandler filmer med oss.
Happy Gilmore och Big daddy. Bra!



Jul.

Bönebrupps julavslutning hemma hos milla blev inte riktigt som planerat.. . .
Milla, Lisa, Joseph, Viktoria S, Jag och nikolaj blev tillslut våran "bönegrupp". Hyrde film och satt och snackade med glögg, chips och gurka. Gott gott.

I morgon ska jag träffa nikolaj på stan..typ runt ett, för att hjälpa honom med hans julklappsköp.

Natt.


Kobra!

Mysig kväll med nikolaj igår. Kollade på den väldigt gamla filmen "Götekanal" från typ 81. Sveriges humor har förbättrats med åren men visst var den lite små skojig.  . .

Jobbade idag, mkt folk nästan hela tiden, alla julhandlar antar jag.

Imorgon ska jag till nikolaj och då blir det även julmys, byta julklappar..och kanske en film...det brukar bli så. Film alltså.

Dagens julklappstips:


en kobra från bluebox.se. Bara för att de är så sjuktsnygga och jag vill ha en sånn!

Andra saker jag vill ha är:

  • J'adore parfym
  • lancome miracle forever parfym
  • Face sthlm ansiktskräm, den är orange.
  • Svartasiden påslakan
  • Pengar
  • Underkläder
  • Presentkort på dinsko, eller nån annan skobutik.
  • OSIS Dust it - finns på frisörsalonger
  • Kimono
  • Gossip girl böckerna på engelska
  • Presentkort på Face sthlm
  • Duntofflor (sånna jag har fast jag vill ha nya)


nittonmiuteröverett

Vaknade av det fattiga ljuset som trängde igenom lås och bom och lyckades stråla några strålar i mitt ansikte. Jag klara inte av att sova i ljus.

Gick ut ett slag, det är verkligen skönt att vara ute och gå på morgonen när ingen annan är det och luften är kall och våt. Mysigt. Nu sitter jag och skriver in en massa Årsboks presentationer bara för att folket på LOKG inte orkar göra det själva. . . . har typ skrivit 20 nu. Tack!

idag ska jag:
- skriva in alla presentationer
- städa på mitt icke städade rum
- ringa tryckerier för årsboken
- baka lussebullar
- laga bulgursallad
- va med nikolaj. ♥ 

Julklappstips: Iskubsformer av tänder. (hittade på nån sida) Tror bluebox. . .
is

eller varför inte ...

Global Warming Mug

Fyll på valfri varm dryck och studera hur hettan får kartan på muggen att förändras. Hur oceanerna utplånar landmassorna när polarisen smälter.


pink


Nya strumpbyxor. Blev ju tvungen att köpa dem. haha . Jullov!

Började lovet med stress, brand på gränby och affärsmöte med mina kära årsboken vänner på nya barista.
Match i kväll.

Grattis abraham på din namnsdag!

Ljud och teknik.

Skriver inte Håkan kanske världens finaste texter? Sitter och lyssnar på rock 'n' roll blåa ögon. Jag gillar verkligen den texten.

Sitter med ansiktsmask av typen lera. Jag borde ha en mer återfuktande mask har jag kommit på. . .det kan P intyga efter alla krämer som vi fick smeta på mig i helgen utan reslutat.
Jag är en torris.

söndag ska jag och nikolaj byta våra julklappar och ha en trevlig dag innan vi skiljs åt under julen. Jag måste börja slå in dem...kanske kusligt estetiskt inslaget? Så han blir riktigt mörkrädd eller nått annat skoj. Jag tycker så fasligt mycket om att retas. Tyvärr har min kärlek till de smittats av sig på honom, vilket jag märker. Han har ju inte haft nån syrra att reta heller så jag får allt ret han hållt innom sig i 17 år. Tur att jag älskar honom. my boy. ♥


Jag hatar att han tappat  bort det här ursöta kortet! (även om han inte sysslar med ljud lägre, ljus skiner ju mer)


Kul-lov.

Nu känns det som om jag har lov, du lär bli avundsjuk på tanken att inte känna sig tvingad att utföra nått arbete.
Har suttit och försökt lära mig ps och gimp nu när jag kommit hem. Det går frammåt..mycket sakta och oproffsigt.

I morgon går jag från 9-12 med pyssel. Bf-arna med ethel i spettsen är ansvariga för dagen. Varför är jag inte ett dugg taggad?
Jag ska inviga mitt jullov med att gå till tandläkaren för att undersöka min tilltygade käka av cykelklantet igår. Blä :/

Ska hittade jag en nästan bortglömd bild och kära P gav mig ett leende på läpparna av denna snygga pose. Enjoy.
Hoppas du kan bjuda på det P. Annars får du väl ta revansch!

P

barn ska vara lucia.

hemma från lucia tåg. Va söta alla barnen var. . .en kille sjöng lucia refrängen själv minst tre ggr efter att alla andra hade slutat. Tilda var typ kortast och såg helt blyg ut i mitten. Hon berättade för mig senare att hon inte gillar att sjunga och att hon trodde att jag var en mamma till nått annat barn först. Sen kände hon igen mig. Lilla ungen får ju inte tappa minnet än på några år. . .läskigt.



Har fortfarande pain ont i huvudet och käken. . .tagit ipren. Men det känns sjukt segt att plugga till tyska provet i morgon med denna verk. Därför skjuter jag på det till efter maten. ajabaja!

Har köpt nya leggingsjeans - mörkblå, och ett ljust puder för min vintriga hy.


Vi tog ledningen *2

Nu sitter jag här nyduschad, osminkad, har huvudverk och i käkverk. Det är inte för att jag ätit så mycket utan för att komunen suger på att salta/grusa cykelbanorna. Jag ramlade på blank-is på väg på Allianshallen. Slog i käken och huvudet (eftersom käken sitter där). Sadeln blev vriden åt ena hållet och styret åt det andra. Bambi på halis som jag var fick jag inte till att vrida tillbaka dem så jag cyklade helt skevt den sista biten till Allians.

Sm:
Första matchen mot innebandygymnaiset, Celsius. Vi började starkt och ledde, men de kom igen mot slutet. 1-9 till dem. haha. Men vi gav dem lite motstånd hoppas jag. Har en hawaii-effekt på mitt lår av tre blåmärken. Najs. 

Andra matchen mot nått Bonde lag från Gimo. Bruksgymnasiet tror jag. Här var vi trötta från start men även denna gång ledde vi i början men de tog igen mot slutet. 1-5, tror jag det blev. Så nu är det bara att ladda om och sattsa på dm i april. 

Ska snart i väg på ett försenat Dagis-luciatåg. Mysigt!  


Staden på G.

liseberg
Hemma från Sveriges mysigast stad, eller sveriges gylf som andra envisas med att kalla den. Göteborg, staden på G.
Lika bra att skriva en förkortadversion från början till slut.

Fredag:
Hoppade på tåget mot Göteborg, tillsammans med min resekamrat och vän med stor V, nikolaj  runt 18.
Vi satt mitt emot varnadra i en fullsatt kupé. För visst heter det så? Det roliga med detta var att båda satt brevid en snubbe som kollade på fillm. Samma film, kom vi fram till efter resans slut. Men jag var för kort så skärmen blänkte, segt att va liten ibland. Men jag ängnade viktig tid åt quadrapop och Martina Haag istället.

Kom fram halv elva till ett freezing kallt Göteborg. Prybilen mötte oss med en låssas hund i jackan. Winnie den lilla ursöta Chihuahuan som vi under helgen rastade ett antal gånger. (Jag tänker aldrig skaffa hund.)
Kvällen tillbringades sedan med snack, te och god sömn!

Lördag:
Ställde klockan på tio i ett misslyckat försök att inte stanna inne halva dagen. Klockan halv två gick vi ut ur lägenheten och begav oss mot nordstan för en titt i butikerna. Vi hamnade på Tv-spelsbutiker. .  .Nikolaj hade stor inverkan i detta beslut.
Mot kvällen vandrade vi iväg på den upplysta julmarknaden på Liseberg. Julmysigt med ljusdränkta träd, Radiobilarna, brända mandlar och fudge. Stämmning!

Frös nästan ihjäl så vi tåg spårvagnen mot Götaplatsen? (rätta mig om jag har fel) och tittade på en estetisk julfilm som tydligen är känd ända borta i USA. Såg därefter en film mer i våran smak, Wallander - Mastermind. Natten spenderade vi en tid på Café Tintin. Gick sedan hem och spelade Alfapet.

Söndag:
Söndagsmöte på Livetsord i Göteborg. Familjegudstjänst som hade sina stunder. Gick till Liseberg även denna kväll, men vi hade nu sällskap med Isak och Ishai. Gick "Jul-gasten" med fegis pojkarna som puttade fram P att gå först. Man eller mus? Hon var inte lycklig på dem efter det. Men vi lättade upp stämmningen med stört goda Våfflor med Hjortron slyt och glass. Jag gillar Våfflor nu. På kvällen kom Alice och spelade spel med oss och vi avslutade våran resa med film. Morgan Pålsson, världsreporten.

Måndag:
Gick upp olagligt tidigt och här orkar jag inte skriva mer för morgonen var allt annat än roande. Tåget gick 05:07. Vi gick på tåget 05:06. Sov sedan ända till uppsala. Kom hem, Sov..försov mig vaknade kvart i två och var sedan i skolan halvt vaken klockan två.

Tack P för att du stod ut med oss, och jag hoppas att de hade det lika roligt som jag.
Tack Nikolaj för att du följde med till P. Det betyder väldigt mycket för mig!

liseberg

G

fortfarande i göteborg. Skriver mer när jag kommer hem. 

Snart.

Om några minuter början resan till göteborg, prybil, julmarkanad och allt som P medför.


Den var rätt söt

Trots allt måste jag erkänna att jag saknar min 3310 lite i smyg.

Coldplay.


En av de lyckliga ägarna av en coldplay konsert biljett i augusti!

Viva la vida.

dubbelvetrehudratvå

Nu har jag filat ner mina ruksigt långa naglar, (enligt mig långa). Eller Alexandra fick göra det, vad har man vänner till lixom? Skämt och sido ..
Vi två, (alex und Ich) cyklade på våran håltimma och hämtade min nya mobiltelefon som levererats. Så den är svart. Den är sonyericsson och den är inge speciell. w302. 
Men väldigt lätt och smal! I like.


I morgon P. Häng på ATG!

Häng.

P du har gjort mig så glad att jag lyser! Varför har året så många månader och varför är det inte Augusti jämt? Häng på låset nu min vän. Häng på det!

Allt för mycker prat om Tikk.

Plugget är averkat för den här dagen, snart är det tränings match inför SM. Ska vara back med Linnea Karlsson. Tikkanen verkar tycka att; "back, det är ju lite av martinas grej" Och jaa det är sant, eftersom jag varit back i största delen av mitt liv, och det är precis det som jag är säkrast på och tycker är roligast men varför är det strängt förbjudet att testa nya platser när det ändå inte är någon seriös match. Fast all sport är ju stenseriöst enligt Tikk, även idrottstimmarna i skolan som han är med i och kämpar på. Han är en tävlingssinnad Lärare den där Tikk.


tre

hbn
Idag har jag och alla andra Annor namnsdag. Congrats!


om

jag är en aktiv bloggare som inte har nått annat att göra.

Två.

alex
En otroligt upptagen kvinna numera. Grattis till er två.

Det är så du vet.

Igår var det min och alexs dag! Vi gick ut och åt på resturang, shoppade, åt äckligt kalla munkar och var allmänt tuffa på stan. Så som vi alltid är, så spelade vi billjard också. Trevligt dejt med andra ord. Runt fem så där skiljdes vi åt för att var och en träffa våra riktigt kärlekar. Nikolaj kom hem till mig och åt tacos, såg julkalendern och sen åkte vi in till stan igen för min andra dejt på denna lördag. Vi gick på Bio och såg; "vi hade i allfall tur med vädret, igen"
Riktigt svenks och roligt film!
Det fanns ingen bra film av den på youtube, men den här får väl duga!


Nikolaj, jag älskar dig!


Och idag på kvällen var det julspel på Lo. Bra som varje år, fast hedarna var nog faktist bättre än förr. Det gjorde ni bra. Speciellt arash och abbe! Bra jobbat!

Efter julspelet gick jag och fem flickor (vanessa, carro, alex, vallen, eli) hem till mig och hade en juligtjejmyskväll. Med lussebullar och en rysligt tjejig film. "Förtrollad. . ".
Min favorit låt ur filmen. . haha.


Och slutligen så skulle jag och alex byta julklappar. Lite små oturligt/roligt så hade vi typ köpt samma sak till varnadra. Har man samma smak så har man. Båda blev iallfall glada. Lite olive saker var och julen är gjord. Nu kan vi ha vårat eget spa alex! Jippi.

Tidig jul

Du ser ut att avlida för att det är så långt kvar till julafton och alla julklappar! Så här får du en tidig, snuskigt bloggig julklapp av mig.

Julklappen




P my love.

Jag gästbloggade nyss hos P. Som mår väldigt mycket bättre men har fortfarande ont. Nyopererad, glad av allt de stoppat i henne och trött. Nästan helgen ska jag tillsammans med två pojkar komma och pyssla om henne!

kärlek.
Förra vintern var vi snygga.

home

Igår va jag med nikolaj. Du är kul! Älskar dig. <3

Hemma idag. Det snöar och jag har saker jag måste göra.
Imorgon är det min bönegrupp som är ansvariga för "efter mötet". Så..jag ska tydligen baka nått. Men vad?!
P är min om ett tag.

bild

Ni som känner mig väl vet att....

gävle


Du kan väl iallfall låssas som om du ser vad det står på bilden.


tvådje

När man har noll koll på tid och rum och tror att Desperate housewives börjar åtta och inte nio hamnar man lätt framför datorn. Mest för att fördriva sin annars så väl använda tid.

Jag har bokat biljetter för mig och min nikolaj till "vi hade iallfall tur med vädret, igen" som vi ska se på lördag.
Men innan dess ska jag och alex ha dejt, med käk på resturang och hela kittet!


sadface.

Min motivation att skriva i den här bloggen sjunker sakta. . .

Skoltiden i dag var piss. Så jag orkade inte ens va kvar i skolan! Stack till lojloj med alex och fikade istället.

För bra.

Häng med världens underbaraste lovisa i dag! Vi är helt grymma på BTTn nu också, Alex lär ha ångrat sig att hon dissade oss för nån David. Tror han bodde i storvreta eller nått sånt, what ever. . .Kollade även på vänner och absolut inger mer. Visst Lojloj?

Det var iallfall Kung!

RSS 2.0