Sant så sant, prybil

hej hej, såg just att jag hade fått en kommentar av prybil, japp det stämmer ju..har inte tänkt på de själv men det hon skrev var sant, vet inte varför men jag har börjat gilla att skirva här.. :) Jag tycker det är trevligt!

I dag har jag mest vaknat ..tar tid vettni ;) duschat och ätit frukost.och valt kläder! Det är en jobbigt uppgift..har typ inga jag gillar..och hittar inga i affärerna heller..info info. 

Ska till min kära vän kristoffer nu iallfall och titta på perfect stranger :) ses.  

I morgon vänner, i morgon

ester

Wow i morgon kommer du! V Ä L K O M M E N! Du är efterlängd!

Comviq-kompisar, kortspel och tobleroneglass ;)

I dag när jag kom hem från eli åt jag tobleroneglass och spelade kort med rebecca och josefine :)
Försöker fördriva tiden ..nej då det var lite roligt. De försökte även att lära mig att blanda som värsta poker ganstern..vilket de där två små flickorna är grymma på...pokerhajarna själva ;) vill också..men de garvar åt bara åt mig när jag ska försöka och säger bara för att de ska vara snälla mot de "äldre"..att det ser riktigt fiiint ut. Tack. Men jag S K A lära mig och det ska jag.

Och kricke har jusst kommit på att vi smsar gratis till varandra..vilket märks på min vibbrerande mobil :P men det är skoj :) om man inte har nått att göra sitter han där och är trevliga kricke :) hihi .Comviq , kompis ;)


Hos eli-kväll.

Hej hej...igår skulle jag åka till eli för att ha en liten trevlig film och mat kväll med kompisarna..men innan åkte jag en sväng förbi Gränby för att köpa sminkborttagninsmedel och träffa nikolaj.
Sen åkte vi till eli och där var hon inte hemma..men vi träffade noomi utanför som inte vågade gå upp..men vi fattade mod och ringde upp till emanuel som var hemma och han släppte in oss :)

Sen droppade folk in lite nu och då..och sist typ kom eli :P hihi.
Då lagade vi mat..noomi pitabröd som nog de felsta vet vad de är..gott tycker jag. Och så kollade vi på två filmer...den första var rätt värdelös...handlade om en drogad elefant, men sånt kan ju va kul. Sen såg vi på en skräckfilm..fast den var inte sååå..läskig..The Omen...tror jag den hette. :/ hm...och så ringde ester från norge och snackade med en massa..ja typ hela kvällen så nikolaj tyckte att det var tråkigt och somnade..vi väckte honom inte för vi visste inte om vi skulle de eller inte..så ringde hans mamma honom..typ ..nångång..på morgonen..eller..ja..kanske 4?! ..och ville ha hem honom..då hade jag o eli jusst somnat i rummet brevid...men då vaknade vi igen..:/ Så vaknade vi nästa dag..alltså i dag kl kvart i 3 kanske?! ...har ätit frukost och kollar på TV...nu funderar vi över om vi ska till mötet eller inte?!
Får se...hej då.

Extra nödvändig info. ;)

Gomorron alla morgonpigga blogg läsare ;)

Jag vet att detta är något så grovt intressant för alla därför ger jag er extra info om vårat husbygge ;P sent i går kväll bestämmde mamma o pappa sig för att bygga med trivselhus, som jag sa. Trivselhus är ju ändå alltid Trivselhus.
Anledningen var den att snubben som skulle vara ansvarig för hela bygget bodde och arbetade mkt i uppsala och därför kunda han få huset färdigt fortast eftersom han har kontakter..och så var han äldst  och därmed erfaren, och det mina vänner är V Ä L D I G T viktigt!

Ses senare..

Alla dessa beslut...

Hej, var hemma på förmiddagen..låg i min säng och gjorde inget utan att bara tänka..kan faktist behövas ibland. :/
Senare följde jag med mamma och pappa för att träffa en gubbe som vill att trivselhus ska bli våran huslevernatör. Vi ska nämligen flytta till årsta för dem som råkat hoppat över det avsnittet. Vi har fortfarnade inte bestämmt oss vilket företag det blir men det står mellan
- Götenehus
-Sävsjöhus
-Trivselhus

alla verkar jätte bra..så nu hänger det mest på hur snabbt de bygger ;) först till mål så att säga. Jag tror att jag hejar på trivselhus..kan ju bero på att jag bara träffat dem :P har inte varit hemma och kunnat snacka med de andra snubbarna :P aja..men trivselhus är ju ändå alltid trivselhus. Eller hur?

Efter det långa mötet som jag tråkigt nog gäspade mig i genom även om jag var jätte intresserd åkte vi till Tzatziki och åt lite greksik mat medans vi försökte bestämma oss för vilket företag som skulle få äran att bygga vårat hus :)
Vi har ännu inte bestämmt oss men de sker nog innom kort tid. Högst en vecka..så troligen flyttar vi in om lite mindre än ett år och då har jag räknat med lite extra tid..så de kan gå fortare och vi har vinden och alla sånna där bygglovskillar på våran sida. <--- amen.

Saknar nikolaj <3


Paraply och OC-feber

Hej hej.

Igår åkte pojkarna på moppesemester, saknar nikolaj redan. Han borde komma hem nu tycker jag :/ När de hade åkt iallfall var de fullfart fram nu kunde man göra lite som man ville ^^ tjejer only ;)

Vi stack till lingan och hade lite trevligt köpte onyttigheter och lagade mat det blev lite för mycket ris dock. Men gott iallfall.
Efter de tittade vi på några OC-avsnitt och kände oss allmänt tjocka så vi beslöt oss för att gå ut lite grann, lekte lite i en lekpark och testade prybils moppes stabilitet genom att åka alla fyra på den och sjunga paraply låten som satt sig på allas våra hjärnor.

Dagen efter..idag alltså så kollade jag nea och lindgren på oc hela dagen..beslöt oss sedan för att ha picknick på "the place" och de hade vi innan vi stack till prybil, där samuel var och så kollade vi på mean girls. :P

Hörs.

Sommarlov

hej!

Första veckan på somamrlovet var toppen! Sol och bad på länna varje dag :D ...men ja..denna vecka har varit kul o så men regning :/

Grundskolan är ÖVER!

Skolavslutningen har varit här och nu är det sommar lov. Börjar skolan den 21 augusti men fram till dess har jag många fina och förhoppningsvis soliga dagar.

Bankett

image1

Bankett i går.

Sista klassresan med 9c

Nu har jag kommit hem från den sista klassresan i grundskolan. Skönt att grundskolan är över men ändå tråkigt att skiljas från den kaosiga klassen :P

Vi hade det iallfall super roligt borta i Idre, verkligen!
Vi forsrännade, körde paintball, red på fin fina hästar, vandrade upp till städjan och gick en höghöjdsbana..och besökte även sveriges högsta vattenfall!

Tack för fyra super roliga år.

Hej då.

RSS 2.0