Träna Gratis.

Under hela maj kan du prova Friskis&Svettis hur mycket du vill utan att betala en krona. Vi fyller 30 och vill ge dig den bästa presenten vi kan tänka oss: kul och bra träning! Leta bara upp en Friskis&Svettis-medlem och säg att du vill ha prova-på-kuponger! Känner du ingen kliver du in på närmaste Friskis&Svettis. Där finns också kuponger. Sen testar du!

Nån som vill hänga på att träna i maj?

!

Tjolahoppsan.

Dagen har inte hunnit bjuda på sååå mkt av det goda men visst har det hänt små trevligheter. Vem vill inte vakna av att sin pojke ringer, och vem önskar inte att solen lyser på morgonen när du drar upp din rullgardin! Idag hände båda grejerna mig!
Det var ju nice!

Ska nog snart äta lite frulle outside för jag känner att jag längtar efter en liten bränna. Nu får den lov att komma.

Tänk lyckliga tankar! :)

Bara för att det är tisdag.

Ojoj är man flitig så säg. . .

Dagen har varit lång med ingen vila förens kl mkt. Usch usch, de flesta har säkert hört om min dag. Men för er som inte har det och för att jag ska få skriva det så skriver jag det. Det är jag som bestämmer komihåg det!

Hej klockan ringer, det är dags att stiga upp. Nej inte för mig för jag är dum och tror att det är helg. Haha. Inte roligt. Vaknade lite senare eftersom jag inte gick upp när jag borde ha gjort och iochmed det hade jag endast 10 futtiga minuter på mig att gör allt som man ska göra innan man får gå ut ur det trygga huset med väggar som döljer än från allt farligt som lurar runt knutarna. Men sånt hans inte med...så jag sprang ut med håret i en ful knut på huvdet, väskan slängandes över axeln och med ett osminkat stressat ansikte. Jag var snygg! ;)

Så...trodde jag att jag skulle missa bussen. Men till min lycka kom en liten röd moped bil körandes med en fredrik i. Som helt klart blev morgonens hjälte! :) Jag åkte med honom..tills hans bil pajjade. (Den är lagad nu) . . . . han i tid till skolan och där utfördes allt som skulle göras ända til kl 17. Då jag slutade skolan och samtidigt började jobbet.

Jobbet är kul. Så kul att jag glömde att jag bara hade ätit 4 Pannkakor i dag...det kom jag på vid tio när jag kommit hem innanför lås och bom.

I morgon är det Valborg! Får se vart man tar vägen. . . . Jag hoppas på dig Natta! :)

När glömmet slår till!

Nu slog det mig! Jag skulle ju kanske äta frukost på stan med noomi och ester i dag. . . .eller vi hade lösa planer om det. Bra att jag kommer på det nu när jag sitter här och käkar en av mina favorit rätter. Jag vet föresten inte vad den heter..Det är typ små köttbitar i nån sås som smakar gudomligt med ris och avocado till!

Nästa måndag? :P

Fullproppat!

Helgerna verkar vara min blogg torka, eller så pågår den hela tiden?! Håller inte koll.

Har varit med nea i helgen iallfall..


Fredag:
Nea kom efter att ha vågat åka buss själv! Så köpte hon med sig Bj´s och det blev en trevlig hemma kväll framför Bert Karlssons hus i skara där Berg flyttade in ;) haha! Han är så missnöjd hela tiden!

Så kom Daniel, Robert och Fredrik lite senare och Robert var på humör om ni förstår. Rolig kille ;) Så gick vi till Simon och spelade Guitar Hero med honom och Samuel. De där pojkarna är grymma på det där!

Lördag:
Godmorgon kl är 9 och neas päron väcker oss för att vi skulle gå på stan med eve i sthlm. Men det blev Uppsala senare...och jag som inte skulle köpa nånting kom hem med:
- Cheap monday jeans
- Grå kjol från Gina
- Sjal från Gina
- Klackskor från Indiska
- underkläder från HM
- T-shirt från Monki


...så kan det gå när man har pengar på kortet! ;) Nu är pengarna där slut!

Så åkte vi på musikalen och den var jätte bra! ...efteråt blev det en trevlig trött kväll hus Simone med Freddy, robert, nea och Simone.  Åkte hem med freddy, tack!

Söndag:
Jobbade! ......nu tänker jag inte göra nått mer!


Moppe tönt! ;)

Hej.

Solen skiner..(nu nästan en självklarhet) Aahh! :)
Tog min asmysgia moppe till skolan och stekte i solen! ...så var det en nyybliven idiot moppedist som stod brevid mig och "skröt" med sin crossmoppe. Tönt, om de inte var så att det lät så mkt hade jag sagt åt honom att sluta skämma ut sig! .... vad ville han lixom? Alla ser redan att han kör moppe, när han gasar så där märker alla också att han just börjat köra!  Fint gjort, nybörjare! ;)

Har inget mer vettigt att säga så...sola! (jag har blivit brun i dag)

Bajs,...och annat otrevligt!

Denna dag började helt enkelt inte bra. . . .ont i halsen och dörmed missa idrotten med Höjdhopp som är KUL! Säg inte emot, även om jag kanske inte är bra är det svina kuligt. Tycker jag nu, får se om jag ändrar mig när jag fått hoppa?!
Kebron hoppade 1,70 och var därmed bäst i klassen!

Dagen forsatte rätt vanligt, prov, sol o.s.v. Så har man ju även aggerat motor för tre pojkar i en Eu-bil. Jag ocg vallen knuffade på medans David, kebron och fredrik satt som passagerare. Kvinnor kan! ;)

Men sen gick det mest bara utför. . . inte är det väl mitt fel att jag fick ännu ett ansvar över att fixa en grej. Orkar nästan inte ens ta upp det. Går ju inte att ändra på sin personlighet. Och jag är tydligen den som "fixar" och som alla sen klagar på för att det inte passade dem eller blev perfekt. Frågan är varför jag forstätter att ordna saker till alla otacksamma ungar?! . . . .Ibland blir det ju kul. Det är väl de som håller mig uppe.

Så blir det fika med ling och neus på lördag, kanske även musikal. Vi måste ju vara kulturella! :D Hallå! Hoppas det finns tickets kvar då!

So long!

Osis in the kitchen!

Visst är det trist att skriva om allt plugg man har och gör och borde göra. Men vad finns det för annat här under vardagarna. Solen tittar fram..eller är alltid framme. föutom när det är moln frammför, för då syns den inte. . . .

Idag när jag och ling stapplade in i neas hus efter en lång cykel färd, var undervåningen av huset full med os! Det var helt vitt!

Natta och Daniel hade varit ute i solen och lämnat nea själv inne för att steka korv och koka makraoner! Inte smart gjort! . . . nea kan säkert laga mat men den här gången hade hon nog inte lust. För hon satt vid bordet och titta på allt os som bolmade upp från stekpannan med de svarta korvarna i. Här fick jag rycka in. ;)

Maten smakade rätt bra efter ett tag ändå.  Så då firade vi med att titta lite på "Idre-filmen" som var från neas kamera. Den uppsakttades och jag vill se klart den. Vi hann inte eftersom batteriet dog. Osis! En annan dag måste jag få!

Åkte hem med den röda Fredriksson bilen och hoppade av vi Storvreta Centrum för att ta mig en lite prommenix hem!

...väl hemma funkade inte internet så experten själv fick rycka in igen! Nu sitter jag här efter min fina insats av båda matlagning och teknikens problem och skriver de sista raderna på min blogg. Tänk att man kan både matlagning och teknik! ;) Vilken kvinna kan det?

Tänk på den du!


senaste update

..den långa tisdagen blev en kort innebandy dag! :)
Mitt lag förlorade..eller jaa..vi kom inte till finalen. Men jag tyckte att vi kämpade på bra! I slutet var vi ju tillome grymma!

Åkte hem för att koppla av lite men snart ska jag in till jobbet..

Önskar alla en trevlig dag!


Framtidsplaner för frukost!

Gooood morgon!

Frågan är varför jag inte sitter ute i solen och äter frukost? ..Och det vet jag, det är ju inte jätte kuligt att sitta själv. Man kanske skulle börja äta frukost i stan med nån? Fast om jag känner Uppsala rätt så är ingen på, prybb du hade vart på det vet jag! Måndags frukost i stan! Det får vi två ta ..i framtiden. När det blir Goa tider! ;)

Så här sitter jag själv, inne, framför datorn och äter min Finn crisp och mjölk. Det är 13° ute och i dag ska jag till nikolaj. :)

...sen tycker jag att prybb kan ringa mig kl 21:15 för då tar jag bussen hem! :D Är du med?

Ha en super dag allesammans och sola mycket!

Att man måste ha en rubrik?!

Goddag Sveriges bloggnördar!

Gårdagskvällen tillbringades hos olivia, tillsammans med vallen, nea och tim! ...ling dissade ju.

Men vi hade kul ändå. Fast vi gjorde ju inget.. :/ :)
Tog moppen dit iallfall! :D


Så i morse blev den ingen sovmorgon. Drog iväg ill Järfälla på dop. Min syssling Julia. Så söt liten flicka!
..efter dopet bar det av hem till "dopfamiljen" I jakobsberg. Där aggerade jag alla små flickors stora idol eller nått. Jag skulle göra allt,  ta fart på gungorna, smaka av allas sandkakor, spela fotboll och vara allmänt trevlig med resten av alla gästerna där. . . vilka krav.

Så har jag fått massa information om hur man blir flygtekniker /mekaniker. Oscar är "född" till sitt blivande yrke. Han lever för det och jag gillar folk som älskar det de håller på med!
...så tjänar man tydligen riktigt bra på att vara flygtekniker..Så jag tycker att det är nått nikolaj ska sattsa på.
Nikolaj...vill du har me info om det så fråga mig. Jag är nu mer expert! ;)

Pappa är tillbaka från Åre också!


Pojkarna har även kommit med en ny låt. "Ladda ner låten"

Extra extra!

På förmiddagen i dag kom den stora nyheten om att Samuel Hällström från det framgångsrika storbandet "The hee" lämnar bandet som han länge haft så kärt.

Jag fick några ord med Samuel hällström och så här förklara han sitt lämnande av "the hee":

image198

En hel massa kuligheter eller upptagningheter!

Ja, jag är då  ingen aktiv bloggare. Har i allfall inte varit det nu på slutet. Även om vi nästan inte haft en enda läxa så har jag haft fullt upp!

Nu när jag tänker efter vet jag inte vad jag riktigt gjort, förutom att ha gått på en utbildning inför mitt jobb...Men det måste ju ha varit fler saker. Den saken är säker.

Igår var det konsert med nån på Lo så därför blev det istället en hemma kväll men nikolaj. ..och eftersom han blivit lite mer tävlingsinriktad efter att ha varit tillsammans med mig i typ ett år, så spelade vi fotboll tills vi började frysa. Sen bjöd kvällen på lång tittande på Tv.
-Talang 2008
-Berg flyttar in (inte så vidare kul men det gick inget bättre)
- King kong, som nikolaj sen somnade till. Den är ju så lång!

Och eftersom han sov kunde ju inte jag somna fast ögonen trillade ihop hela tiden. Jag höll mig vaken så att jag kunde väcka honom. Annars hade vi ju kanske sovit där hela natten.

Idag måste en del viktigtheter göras. Kanske även prata lite med min favorit tjej på andra sidan landet! Hoppas det iallfall! :D

Sen ikväll bär det av till....olivia!

.....och jag vill till sthlm med eli snart! <3

William fyller moppe!

Hej hallå.
 
Idag fyller lillebror Brink år. Grattis William på din 15 årsdag!..och som väntat stod moppen där på parkeringen!

Dagen vaknade med en grå dimma och regn i luften. Men eftersom unt hade lovat 10+ stod jag och noomi fast vid det ända tills det kom runt 11 på förmiddagen. Då sprack det upp...och sen har det bara blivit finare och finare....sommarväder konstaterade jag och Per Jonatan Martin på väg hem i hans moped eu bil. (vet fortfarande inte vad som den mest "rätt" kallas.)

jag <3 nikolaj


Underbara tisdöd! ^^

Denna underbart soliga dag alltså. Solen har varit mer än efterlängtad!

Även om dagen var lång. (tisdöden, enligt många) så har den haft sina glimtar. Ett plus är helt klart solens förtjänst.

Så kom Fredriksson vår kära vän inrullande på lo parkeringen i sin eu bil, moped bil. Jag et inte vad den kallas. Men en sak är säker och det är att jag har paxat att få åka med till skolan när tillfälle ges! ;) I like!
Den var ju tuff, pytteliten osäker vid krockning och vinröd! haha! Super söt!

På rasten var solen helt underbar så den lockade ut mig och nea till nikolajs epa. Vi satte oss på "flaket"  och solade. Där var det varmt! Det kommer bli mitt sommartillhåll.


Jag ser fram emot sommaren!

Sen har det hänt en till kulig sak...Jag har fått jobb! ;) (det där jobbet jag inte ville säga innan jag fick de. Nu har jag fått det! )

Det finns en sak du vill veta...

Det finns en sak som du vill veta.

Ni vet när det är så där "konsitgt", när man får den där känslan av att "Det här har jag varit med om förr". Är bara det faktum att din hjärna inte riktigt hängde med och därför för en kort stund är det som om samma sak händer två gånger. Men Du kommer inte ihåg när den hände första gången....

Så om, du varit med om nått "två gånger" så är din hjärna bara trött för tillfället. ;)

Det händer mig ofta. :/

Källor: Min übersmarta lillebror.

jag tror honom iallfall....

Ring mig prybil. Efter kl 14:40

Godmorgon.
Måndag igen, men solen skiner så jag känner att den här veckan kommer att gå på räls.

Två lektioner i dag (som vanligt) Får tillbaka matteprovet! Och jag är sååå närvös! Men jag vet att jag inte får IG för det har Brinken sagt.

Annars bjuder veckan på Naturprov, engelska nationellt prov...och säkert något mer! Men det har jag inte koll på just nu.

Hade förestens weirdaste drömmen i natt! Den behåller jag för mig själv!...eller kanske jag kan yttra mig för prybil. Jag vill ta en walk med henne idag! Hör du det! Ring mig hjärtat!

Så har man även läst ut sin ljudbok. "Den röda vargen" av. Liza Marklund. Mkt mkt mkt bättre än vad den låter att vara! Väldigt spännande...och lång! läs,...hör den!

;)

En sammanfattning av helgen

Det var verkligen länge sen jag kladdade ner några rader här.
Jag har haft bättre saker för mig, skaffat mig ett riktigt liv utanför bloggvärlden? :P


Minns inte vilken dag jag senast yttrade mig. Men så här har helgen varit:
Jag har tillbringat mesta dels av tiden med min pojke..eller vad man vill kalla honom. "Kärt barn har många namn"
 
Fredag:(ens) aktiviteter var: Klockan, fotboll, spruta varren med vattenslangen på varandra, tvätta takboxen, väggen och king. Som jag var Kung på! ;) Sen bar det av till mötet!

Lördag: Gå upp tidigt, typ 10 för att åka till tomten och riva ett tak i det ena huset, jag och lillebror byggde vägen för skottkärran så vi kom upp på toppen av bråteshögen! (YES)
Åkte hem, och så kom nikolaj. Resten av den dagen ägnade vi oss åt .."barnpassning" Lekte med våra gästers barn. Lukas, petrus, walter. Inte Axel, han är för liten. Sleeping baby, you know ;) Vi byggde lego, tills alla tröttnade utom nikolaj. Han tröttnade aldrig. Så vi andra började kolla på film/spela datorspel medans han fortsatte med sina legobilar! :P

Söndag: Möte! Joel hade humöret på topp, han kan vara lite påfrestande. Men ändå älskar vi alla joel! Alltid väldigt lycklig, och uppskattar mest sina egna skämt!

Sen bar det av till tomten igen, den här gången för att ta en titt innuti med blivande hem. Gick runt i undervåningen! Och det jag såg var gott! :)
Och här efter hände det en rolig sak! Jag skulle in på kvantum en sväng för att köpa en cream fresch som kostade 9.50kr. Så jag gav kassörskan en tjugolapp och från automaten (där man får växeln tillbaka) Kom det ut två tior, en enkrona och en 50öring. Alltså Fick jag tillbaka 21,50kr när jag gav 20kr och köpte en cream fresch! DET är ett bra köp! :)

Jag åkte hem och han knappt in genom dörren förens Nikolaj <3 Ringde och bjöd hem mig till honom för filmtittande. När jag kom dit var det viktigare saker som nödvändigstvist måste göras. Att se vilka de nya grannarna var. Som dess värre inte var hemma. :/

Helgen avslutades med Vantage Point.

Älskar min pojke! <3

Seriestart. *2

Hej hej.

Hade utvecklingssamtal i dag. Gick ju super bra! :)
Nu ska jag se på en ny serie. Minns inte va den hette..men den verkar mysitisk!

Jag tror jag vet vilka skor jag ska köpa!Föresten börjar Desperata Hemma fruar snart igen. <3
Kraam

Bläää...

Det var ju inte vad som önskades. Snö! På en Tisdag!

Efter skolan åkte jag och kebbie till stan för att kolla lite på vårensskor. Hittade inga :/
Åkte vrålhugrig hem och åt middag med hela familjen. Vilket är ovanligt! :)

---> Plugg!


Hörs!

Prov hit och dit

Usch, jag som inte trodde att vi hade ett endaste dugg denna vecka. Men så kom min almanacka och jätte snällt och påminnde mig om ett helt underbart stort Tyska prov som man råkade ha i morgon! Toppen!
Som kul är kan mamma o pappa tyska så jag satt och pluggade lite med mamma. Men det visade sig att jag nästan var bättre än henne. Och pappa "hej-jag-kan-tyska-utantill" Var inte hemma.

Hade Matteprov i dag också. Jag tror att Brinken har förstått att det inte var många som gillade hans konstiga prov. Men jag vet ändå hur bra det gick, känndes bra. Men är det ett gott tecken?

Efter skolan försökte jag, lise, jennifer, mickan, arash och Kebron bestämma ett ställe som vi skulle käka lite på. Det slutade med att de valde Jalla. Och jag mådde illa av tanken på fetmat! Så jag åkte hem.

Ska käka nu :) Kraam!

Gothenburg

 

Min favorit meing i låten: ".....He has those wrinkles close to his eyes.."

Wallander

En söndag utan Wallander är ingen riktigt söndag. Och eftersom TV4 har slutat sända Wallander filmerna får jag fixa dem själv.

Ikväll blir det "Jokern"

Kanelknäcke

Vaknade av solens strålar och nu sitter jag här efter morgonens städ efter gårdagen och tittar på "Talang 2008" och käkar lite frukost. . . .och det skulle faktist vara riktigt gott med lite kanelknäcke till mitt te. Jaaa. för så är det. Prybil har fått mig att börja dricka te igen. 

Det var en lördag..

Hej. Har inte var överaktiv med bloggen.

Dagen har i vilket fall som helst tillbringats med nikolaj. Solen kom och lockade ut oss i trädgården och på gatan. Körde sparkcykel ^^, boule och åt glass samtidigt som vi busade med katten! :)

De var mysigt. (:Senare på kvällen kom de lite folk, vi körde den nyuppfunna "chipsleken" som daniel helt klart ägde på! 2 sekunder! Körde även "tre mann i soffan" och linnéa var också med och lekte! :) Hur nice är inte de?
Kvällen avrundades med det klassiska filmtittandet.

Natti. :)

(Ja har kanske en ny lokal till skolan på G") - Hur mkt tror ni skolan kan lägga per år på lokal?

Slarvigt.

Okej, DET suger! Min lillebror tog med sin tandkrämen till en kompis han sover hos och min syrra tog med den andra till Cupen. :/ Fanns ingen kvar till mig. Det var ju roligt att man kom på de nu, när man ska sova.

Hittade SB12 i skåpet så jag får ta bort alla karius och baktus med den istället. Den tar ju typ död på sånt. Den smakar tyvär tandläkar plast handskar. Men hellre de än en oren mun!

Välkommen John Blund!

PA

Shaalom. (betyder det hej eller hejdå?)

Efter att inte brytt mig så särsklidt mkt om vad man ska ha på sig ikväll sitter jag nu här och borstar tänderna fast jag borde göra nått viktigtare. Typ dammsuga eller nått.

Dagen var kort fast längre än vad den brukar. Huh..? Jaao..Två lektioner, sen var det lunch med bror på max som gällde. Och direkt där efter tillbaka till Uppsalas 5.e största företag för att titta intresserat och angagerat på 3.ornas PA arbeten. De var mer eller mindre roligt, men jag är fast besluten att läsa Emanuel´s Bok när den är klar. Den killen har fanatsi. Han kan skriva, och läsa med inlevelse minst sagt. Otroligt bra vá han!

Shaalom. (betyder det hej eller hejdå?)


(bah)

Vad gillar ni min snygga klocka? :P (bah)  


Weird!

Konstigt.
Det är som om vallen inte finns på fb längre. Inte för mig iallfall. Alla våra Wall inlägg är borta, och jag kan inte gå in på hennes sida. Och allt med Vallen är borta. Veck..finns inte mer! Jag kan inte ens skriva till henne :/

Tips från en shopaholic! ^^

Långa onsdagen gick susen fort! Tog ledigt sista lektion, hade viktigare saker för mig än bild. Den saken kanske jag kommer in på mer i framtiden. Efter som jag ännu inte fått konkreta besked. Men jag hoppas! :) Oja! Jag behöver det här så väldans mkt. Som det står i "en shopaholics bekännelser" - "Räcker inte pengarna till så finns bara två alternativ för att gå runt. Antigen drar man ner på utgifterna eller så får man öka inkomsten

Alt. 2 Passar mig perfekt!

(jag är ingen shopaholic)


Hade en liten chat med prybb i dag också. Min kära lilla vän! Jag står på din sida. Jag är din vita vän på din ena axel! (jag ska inte bli röd) Jag vill ditt bästa kära du. Så ring mig när som helst du vill! Jag finns här för..allt! :) <3

I morgon kära och mindre omtyckta bär det av till min färgklick after school! Jäääj! Olilivien! With my Val! Bättre kan det nääästan inte bli. Familjen Steen är sååå underbara. Så underbart mkt liv och roliga små barn som är såå speciella på helt roliga sätt! Det är glädje i det huset! Haha! :D

Jag tror att min helg blir toppen! <3 Du är min heeela helgen! Moahahha! :D <3


Ursäkter av olika slag.

God kväll!

Jag borde faktist sova, hela jag vill sova! Ända sedan jag satte mig på bussen hem från skolan har jag velat sova. Är inte van vid, tidigmorgon, heldags information och sen plugg. Ändå har jag bara haft en veckas lov. Hur ska jag orka med efter sommarlovet?

Det som ändå fick mig att stanna uppe var ren erfarenhet. Jag kan inte somna, om jag först har sovit på dagen. Så kom jag på nu att jag måste maila över min Bild uppgift tills i morgon! Viktigt! Annars får jag nämligen frånvaro.

Så nu vet ni det!En sak som jag suger på är att skriva @ på en vanlig PC. Efter att ha tillbringat en vecka med prybb och hennes mac har jag skrivit @ på "mac-viset". Jag fick till och med fråga mamma hur man skrev @ på våran dator.
Är inte det illa så säg.

Men jag gillar nog mac mer. :)

Sov sött!

Annorlunda Kryddor

Haha, rätt roliga Peppar och Salt.  

image197

Du hittar dem på "favorit saker"
 

Död åt blogg.se

Kääära blogg!

Om jag saknat dig!
Om jag har velat skriva i dig!
Om jag blivit irriterad på dig!
Om jag nästan givit upp dig!
..men jag höll ut!


Tänk att blogg.se gjorde så här mot oss bloggare! Har det kommit med något bra så säg!

Fanns en hel del jag ville skriva under blogg.se´s död. Men nu är det ju lite inaktuellt!
Men här kommer iallfall en springande prybil!
Det älskar vi, henne älskar vi!


<3

 

RSS 2.0