Te på flaska.

Nu är alla hemma. (: Både Ishai och Edis är tillbaka från sina trippar till Japan och Etiopien. Att vi människor alltid tycker så mkt om att resa. . . . Edis har fyllt arton i fredags och Ishai hade köpt med japanskt te till mig, på flaska (!) Smakade ju tyävrr inte himmelskt men själva grejen var fin. Väldigt fint. ..alltså har nån skänkt mig en tanke i Japan. Det var ju lite tufft. höhö. Tack ishai!

 





Nu har jag inte alls tid att sitta här, har ett apstort prov på fredag!


...ps. Tror att min sång rädsla börjar ge sig en militeter..hurrej!


Abrakadabra, simsalabim....fiskstimm?!

Har haft fullt upp med kladdkaksbakning, historia prov en en hel drös med babbliga tjejer. Ännu är inte uppgifterna slut men tyvärr ärvde inte jag den poetiska ådran av mina föräldra. Tror föresten inte ens att dem heller äger den. . . Det är bara att gilla läget och kludda i hop något som liknar en dikt. Om jag har förstått den estetiska sidan rätt är "inget fel". Lev ut dig själv i ord.. . .o.s.v. Undrar om det kan bli flummigare!?

Sleeping beauty.

Eli sov över i fredags och vi hade en liten myskväll med massa smörpopcorn och gamla foton sen jag var liten. Vilken tjockis man var. Kära nån. . . Somnade gott efter ett samtal som nästan aldrig verkade ta slut. Fast på ett bra sätt! Vaknade av klockan, jag och eli har annars en förmåga att sova bort hela dagen. Men inte denna, för vi hade planer på att åka till IKEA och upptäcka saker till mitt rum . . som jag faktsit aldrig tar tag i känns det som. Det är pengarna som drar i mig, dem vågar inte lämna mig så att säga. Så istället för att åka till IKEA, stannade vi kvar i stan och checkade inspiration från andra butiker. Hittade faktsikt ett bord som ja är lite små förtjust i.

Det blev lite klädköp också. . . hade inte köpt något på länge så det var jag värd. Ett par grå chinos från monki, ett färgglatt linne från HM, en skjorttunika från HM, hårinpackning och shampoo.

Sen åkte eli hem och jag träffade Nikolaj i stan, så åkte vi hem till mig och hade en myskväll med  min familj. ^^
Jag tycker om att vara med mn pojke, han gör mig lycklig! (: Det är skönt att han nån man kan snacka med om ALLT!

I dag har jag, som vanligt jobbat med årsboken. Snart ska jag åka till fyrishov och gå på UF-mässan med massa folk. Sen ska jag leka med Vanessa, klippning står på schemat och sen på kvällen ska jag kanske klippa två flickor till...alex och lisen. Kanske skulle börja ta betalt snart?


sug på den karamellen!

Ibland har man sånna där "tråkdagar". Men bara känner som om allt är lite små pissigt. Sånna dagar brukar jag tänka så där läskigt djupt. Oftast dåliga saker, om jag ska vara helt ärlig. Men även en hel del rent ut sagt onödiga saker.

Idag tillexempel kände jag mig bara ovanligt dum mot alla, och mest nikolaj. Så då orkade jag inte snacka (bäst att hålla tyst om man ändå inte gör någon glad lixom) Så tänkte jag lite istället...och en av sakerna som jag kom på var att när någon fyller år så säger man ju "Ha den äran!"...men det är egentligen är förkortad mening utav "Jag har den äran att gratulera dig" JAG, har den äran att gratulera DIG! Men om man bara säger "Ha den äran" Så blir det ju att det är personen man säger till som har äran att gratulera någon annan.

Det var bra tänkt!


PS. Jag älskar att få post! ....jag älskar även Nikolaj, han är min pojke. (:

ikväll sover eli hos mig, Mjaau! I blir det en gosig lördag med nikolaj hemma hos mig, WILDKIDS och ROBINSON!


Glassiiigt.


Vi är innebandy vinnare. Ska snart glassa med Carolina och Isabella. Det är vår !


Kenny Begins


Idag är det Våffeldagen. Bella kommer snart och lagar våfflor med mig, sen ska vi gå på bio med lite folk och se Kenny Begins! Som har premiär i dag. Om man ska gå på bio, är det på premiär man ska gå. Först, bästa och starkast.

EY

hihi

Nämen du..

Snuu..

hej, Jag lever vidare. . . det är inte så dramatiskt som det låter. Bara snöfall. Blä!

I morgon blir det våfflekväll med bella och sen se Kenny Begins på bio med massa folk Röj! Sleepover, och then...innebandy dag!


Asha

Efter att ha gått runt och funderat sen i lördags kväll om Asha från Wildkids är en kille eller tjej beslutade jag mig för att skicka ett desperat sms till 118800. De har ju svaret på allt liksom. . .

Jag fick svaret:
"Haha. Vi vet faktist inte om det är en kille eller tjej. Men efter att ha kollat en snutt på Wildkids på svt.se så gissar vi att der är en kille."
asha
Jaha, alltså vet dem inte helt klart heller. Ännu ett antagande.

Men jag börjar faktist tro att det är en kille...


Halvfina hägringar



Vem har så mycket fritid att man gör sånt här?

frågetecken och lite annat

Oj nu vet jag knappt hur länge sen det var jag skrev. Var ju sjuk typ ...hela veckan. Till Torsdag så innan det blev det ju ett och annat...aktivt bloggande. Men nu så här när jag blivit frisk har jag som återgått till mitt fullpackade och väldigt intressanta liv! Så jag har inte haft tid att ens sitta vid datorn ens.

I torsdag var jag med nikolaj, vi pluggade på Fe och såg "slumdog millionair" Som var riktigt bra. Se den!

I fredags, va jag med nikolaj på håltimmen, och med isabella efter skolan och innan mötet. Jag var trött och kom hem tidigt, la mig innan tolv.

Lördags, jag vaknade konstigt tidigt, beror nog först och främst på två saker. Första saken: Ljust i rummet, klarar inte av sånt. DÖD! Andra saken: Jag hade lagt mig tidigt.. .
Åkte till nikolaj och hängde där hela den soliga vårdagen. Fikade ute, gick promenad, kollade på Wildkids och Robinson. VET NÅN OM ASCHA ÄR KILLE ELLER TJEJ?!!

Och..så har vi söndag. Gud fick min morgon, och sen for jag, valle, arash och nikolaj till stan där vi träffade lite fler folk, kollade på concrete som dansade på UKM (grand). De gick vidare och var sick bra! Rockisch!

Åkte lite buss, kors och tvärs med nikolaj och tillslut hamnade vi hos honom där vi...inte gjorde någonting...jag typ satt i hans säng och spelade fuzzle och han gjorde nått annat...Sen drog vi till Josua och hade överraskningsfest för killen! Som i dag fyller 19 år! Grattis än en gång!

Det går bra nu

Han är hemma och röd! Jag är glad och frisk!

Hur man får ett youtube-klipp på sin blogg!

wohoo...i natt kommer nikolaj hem från Thailand! Antagligen rysligt brun och super fin!

Vaknade yschligt tidigt av sms. Borde nog stänga av mobilen på natten...sen dessa har jag legat i soffan under mitt stora varma täcke och kollat på tv. . . .typ halv tre ska jag träffa Bella på bussen som förhoppningsvis tar oss till Jobbmässan i fyrishov, och om jag ska få något jobb bör jag genast ta i tu med mitt yttre. Efter att ha varit sjuk typ ...sen i fredags är det svårt att se nått vackert. But I´ll try. . .

Till PRYBIL, på andra sidan sverige.

För att lägga upp yputube klipp på din blogg gör du så här:
1. Gå in på youtube och sök efter det klippet du vill ha på din blogg..1

2. Klicka på det klipper du vill ha, så att det startar. . . precis som om du ska se det på youtube..så rullar det igång. . .

3. Till höger om klippet är det en ruta som det står "bäddar in" över. klicka så nära höger i den rutan du kan (med vänster klick), då markeras hela texten i rutan.
 2

4. Höger klicka på den markerade texten och kopiera den.

5. Gå till din blogg och klicka på "Nytt inlägg"

6. Längst ner till höger på rutan står det "Ändra redigerare" Klicka på den
3

7. Klistra in texten som du kopierat på youtube och klicka på spara & publicera. KLART!

Tingeling



En låt på min hjärna, party party...tingeling tingeling

Rosa . Blå

jag är nyduschad, och mitt hår ser ut som en ...dålig hårdrocksfrilla. Uscha!

Ska på utvecklignssamtal trots tillstånd, och himelen är så där vårigt rosa blå!...
Och, mina naglar har bytt färg från blå till rosa. Passande ;)

Twittra

Victoria är en tjej som gillar ...eller snarare älskar "flugor". Hon är sjuk i Göteborg och jag är sjuk här. När man är sjuk har man tid med allt..och victoria har hittat mer än allt. Eftersom jag är hennes "försökskanin" så måste även jag upptäcka allt. Så är det att vara vän med Victoria, du missar inget.


Så nu på denna dag har jag lyckats pga. victoria:
- Skaffa twitter.com
- förfölja bröderna Schulman (DAGLIGEN)
- Skaffat spotify
- upptäckt coldplays nya låtar


...och tydligen fått en konstig text på min blogg.


12 timmar senare.

Efter 30 sms, varav hälften fina och andra hälften som frågade om idrotten och ett dunder fint från nikolaj, steg jag upp ur min säng där jag sovit i 12 och en halv timme. Även om jag inte känner mig som supermans assistens tänker jag bege mig till skolan för att skriva ett matteprov.

Sen...cyklar jag hem äckligt fort och blir frisk. Mina kära kompanjoner Isabella och Prybil som inte heller är på topp ska också bli tippelitopp!

Come on.

boy.

nic
Jag saknar min pojke!

Vita max

vitamin
Dem här går jag på nu. . . .

På rymmen!

Minns ni, "på rymmen"? Var inte det programmet roligt, och är det inte saknat?!
 

Har legat sjuk i helgen, så därför har jag haft tid att tänka på saker, så då kom jag och tänka på "På rymmen". Jag vill verkligen att det ska börja igen. Robinson ska ju börja, då kan ju de börja sända "på rymmen" också. Jag ska nog ta och skriva till TV4 så de får veta vad jag tycker och så får jag hoppas att fler skriver så kanske det börjar sända det igen! Skicka ett mejl till TV4!

Jobbmässan 2009

På onsdag är det Jobbmässa i uppsala på fyrishov. Dit tänker jag gå, och jag har nu skrivit klart mina CV och  Personliga brev till dem jag tycker verkar intressanta för mig!

inte helt O.K.E.J

Hoppas du har haft en über helg, för det har inte jag. Vågar jag påstå. Har inte gått utanför dörren sen i fredags förmiddag. Att vara sjuk är inte okej, så när jag vaknade i morse tänkte jag. "Varför bryta den fina traditionen? Kanske bäst att stanna hemma och bli riktigt kry" Samtidigt kom ethel upp i mina tankar med sin arga norrländska blick. (hon får den inte ofta, bara om man är olydig). Då minndes jag att det var geografi redovsning kl åtta. Där var beslutet fattat och kl en minut över åtta (jag hittade inte mina nycklar) var jag på lo, redo att möta ethel.

När det var avklarat kände jag mig glad men inte helt frisk. Så ja cyklade hem för att bli som en frisk..vårfläkt!

Adios.


jag äger er.


La voix

Nu sitter jag här igen. Det är söndag morgon (om nån missat det) och solen lyser vårigt på den objudna snön.
Igår satt jag hemme hela dagen och pluggade på lite allt möjligt. Mest matte och årsboken. . . fast på kvällen kom vanessa, gabba och valle. Vi såg på melodifestivals finalen. Vi satt alla på helspänn under röstningen. Shit det var inte roligt. Sjukt nära att "Snälla, snälla vann!" Vad tänker svenska folket med om de helt seriöst vill skicka henne till eurovision?!

Ernman: "Jag är så lycklig"

Men Carolina Af Ugglas kom tvåa och istället vann opera blondinen Malena. Hennes låt och framförande var lite ovanligt jämfört med vad vi brukar skicka. Så det jag hoppas att dt går bättre iår för sverige än innan. Jag tror att det antingen är en HIT att skicka Malena eller så blir det en FLOPP. Inte något mitt i mellan...(:

Känner mig fortfarande inte kry. Så...det blir väl till att vara hemma även i dag. För jag måste komma på Geografin i morgon!

14

Efter fjorton timmars sömn är jag nu uppe. Känner mig lite seg , och jag valde nog rätt i att vara hemma igår. Kollade på Let´s Dance med mamma och lillasystern. Inte så värst kul kanske, låg och halv sov hela tiden.

Muffins bakning

familjen muffinsalla muffinsvännerkakor på rymmen

Resumé

Skönt att sluta så tidigt! Hade bara två lektioner. . . så jag kom hem för typ en timme sen. Har suttit och tränat på en musikallåt. Och nu har nikolaj påbörjat sin flygtur mot thailand. <3

I går gick jag på bio med isabella, vi hade gratisbiljetter (!) Efter bion fikade vi med Ishai på Linné.

Här kommer lite bilder från den senaste tiden....
skorBj 
        skorna som hållt mig varm den senaste tidenDen nya BJ - Chocolate Macadamia

biggeva?
                         Valles hund Bigge. ↔jag uppfattade inte rikitgt..

ishaibello
                       Fika med Ishai och Bellö!

edis sovertischa
          Edis har hittat det perfekta sovstället. ↔Min nya T-shirt.

valle  flicks
                                                               Firade Valle (18år) på tsatziki med flikor...

lisennikolaj
                                                      samma pose? . . .Nikolaj har åkt till Thailand.

Edward.

Igår fyllde valle 18 år. Så lite flickor gick på Tsatziki och åt under ständigt gapskratt från tanterna bakom. 50 års-kris? Inte gick det att överrösta dem, hur vi än försökte.

Gick därefter hem till Valle där "twilight" visades med gott fika. Jag vet inte om filmen var så där super bra, men nu har även jag fallit för trycket och kan medge att Edward Cullen är riktigt snygg! Inte så värst på bild, men när man ser filmen är det svårt att tycka något annat! Jag lovar.



Ikväll ska jag och bellö på förhandsvisningen av "Shopaholic"


T.I.S

"Dagar är fulla med hemligheter och nya upptäckter." Inte visste jag lixom att tendem-gitarr var så inne. Ärligt talat visste jag inte att det fanns. Men det visste petrus. Jag tror han vet allt!

tandem-gitarr

Annars var det chill och kvalitétstid i soffan med min fru, Bellö!

kvalité

17 år i staden

Här sitter jag i Josuas tröja...konstigt nog. Har jobbat i dag. Jag är jätte trött.
I går va jag hos natta, som fyllde 17. Trevligt. Jag har ingen lust att skriva längre... Saknar Nikolaj. Mycket!

HOME

Hemma!!!

Började skolan 8 i morse, slutade halv fyra...åkte direkt till jobbet och kom hem runt halv tio. FY va trött jag var då!

Nu har jag suttit och tittat på Gossip girl och snart kommer Bello och Vallen hit.
Nikolaj är i jönköping och han är väldigt fin! <3

Betty.



Det här är min vän Elisabeth. Hon är en blondin

Mjaau.

God morgon. Första dagen på väääääälidigt länge jag är snabb på morgonen. Brukar få springa runt överallt och tappa bort allt och försöka hitta allt...och jaa, ni förstår kanske. Men i dag är det en speciell dag, jag bara känner det. Hittils har allt gått enligt planerna, om inte bättre. Nu hoppas jag att hela dagen flyter på, på det här viset. . .

Ha en bra dag! :)

Oh Yes!

Onsdagen avklarad, utan störra besvär. Men helt ärligt har jag nog inte haft en jobbigare vecka en denna...och den är inte slut.. . .känns ju, sådär bra. Men det värsta är iallfall över. Tisdagen med Matteprov gick bajs.

I dag slutade jag två timmar tidigare. (!) Åkte ner på stan, lämnade tillbaka en T-shirt, köpte en ny. Köpte lite hemliga saker som angår Prybban och sen åkte jag hem. Pluggade Tyska, lagade mat, åkte till Milla. Körde den stora bilen och ...bloggade. Nutid.

God natt!

I morgon är min lediga del av dagen Schemalagd! Med en lista, jag börjar få ordning på mitt röriga liv.


Shopaholic

De kända shopoholic-böckerna av Sophie Kinsella har äntligen blivit film. Den 20 Mars har den biopremiär, men 11 Mars är det "smygpremiär".  

confessions-of-a-shopaholic-01

Att Rebecca Bloomwood jobbar på en ekonomitidskrift hjälper henne inte mycket. Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräcklgt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop. Taget från http://sf.se




Stiletto run 2009

Var med!
Hörni, börja ladda redan nu om ni vill vinna 100 000 kronor i shopping!
Och vem vill inte vinna det? Då får du ställa upp på Stietto Run 2009.
Det som krävs är löpsnabba ben, minst sju centimeter höga klackar, en rejäl dos av mod och energi
och en stor garderob där du får plats med massor av nya kläder!

Stiletto run är tävlingen där shoppingsugna tjejer springer 100 meter i högklackat
och
har chansen att vinna 100 000 kronor i shopping.

Krav för att få delta är:

♥ Du måste vara minst 18 år och kvinna
♥ Skorna du skall delta i måste ha minst 7 cm höga och max 1,5 cm breda klackar. Inga kilklackar är tillåtna!
♥ Du får inte vara eller ha varit löpare på elitnivå
♥ Och du får inte ställa upp om du har vunnit tävligen tidigare

Turnéschema

Lund - 21 -23 maj
Göteborg - 26 maj
Uppsala - 28 -30 maj
Västerås - 2 juni
Linköping - 4 - 6 juni
Norrköping - 9 juni
Stockholm - 13 juni FINAL

Börja ladda redan nu!
Ge det en chans om inte så är det en rolig grej eller hur?
Och har du turen med dig och springer snabbt så är 100 000 kr dina!


...kopierat direkt från http://ciaobellasanna.blogg.se/2009/march/stiletto-run-2009.html

...om jag var över 18 år hade ni sett mig på banan. En annan gång kanske..! Haha.

det är frågan

Min hjärna har tänkt för mkt idag, så därför lägger jag ut bilder. Orkar inte skriva något vettigt. Enjoy!

ASOS Multi Stripe Ribbon Skirt
fin, men frågan är om nikolaj godkänner den..

Photos

Bilder från den senaste tiden....

vi bara trivs så här.
vi trivs så här..
 
färgbomb
färg!

vikare
en dag var jag vikare....

danna
...den dagen var daniel duktig

tyskar
tyska lovers.

nikolaj älskar cindy
nikolajs näst bästa vän. (jag är bästa vän)

cindy
cindy

baren
party hos jompi

dance
dancing in the moonlight

jompi
party party

orange
Ooh orancia!

pippi
because i´m a pippi lover.

Party Party

Kära samuel, du skrev igår att det verkar som att jag och nikolaj gör samma sak hela tiden. Inte för att jag vet om jag har rätt men jag har samma känsla om dig. Och när jag tänker efter så gör väl alla rätt ofta samma sak hela tiden, eftersom man gillar vissa saker mer än andra. .... Men nu i helgen har jag och nikolaj faktist gjort en heldel andra saker.

Lördag:
nikolaj och william kom hit och käkade frukost tillsammans med mig till "högtryck". Vi hängde lite här hemma, minns inte riktigt vad vi gjorde faktist. Eller jo..jag typ sminkade mig och valde kläder för klockan tre kom Josua och Benjamin och hämtade upp oss, och så for vi iväg till Jompi.
Sen fixade vi intför festen resten av eftermiddagen. Klockan halv sju var vi klara och då började folket komma.
Baren blev najs, och ljuset blev super det också. Var stolt (som vanligt) över min pojk. Och lite stolt över mig själv som faktist gjorde det rätt mysigt vid Baren. Josua och Benjamin var utmärkte bartenders så festen blev lyckad! ..Riktigt bra DJ hade vi också ;) hunny.

Åkte hem med David och så sov nikolaj över hos mig. ..

Söndag:
Vaknade av att mitt rum var för ljus, så jag steg upp och gick och kollade på Pippi på de sjuhaven. . . det var tråkigt att sitta och titta själv. Så jag väckte nikolaj. . . men då åt vi frukost i stället. Nikolaj har inte fattat charmen med Pippi. Vi hade en sån där social frukost med varsin tidning. . .
Kollade på det inspelade Wildkids från lördagen och även melodifestivalen. Och sen kom min familj + william hem från mötet. Vi åt, spelade Guitarhero och rappakalja. Sen har vi komma fram till nutid och nyss körde mamma hem bröderna brink till sig.

Det här var en bra helg. Helgen blir lätt bra om nikolaj är närvarnade. Jag älskar honom!


RSS 2.0