Ännu en vecka har gått...

Hej hej.
Det har varit en annorlunda vecka denna vecka.

Måndag:
Hm...måste minnas..ja då hade jag musik prov..sen var det inget annorlunda..

Tisdag:
Började 9:30 men vaknade dock 11:00..aj aj ..men jag är stolt över mig själv för jag kom till skolan halv tolv..och hon i luckan sa att jag var värd att få sova ut, tack!
Efter fikade jag med kricke, nikolaj och prybil.

Onsdag:
Då hade vi sovmorgon till 10:30...så spelade vi baseball..o det var skojigt..men som vanligt börjads det tjafsat i klassen..alla vill vinna ^^

Torsdag:
Vi måste rädda indiens barn! - sen åkte jag till nikolaj med prybil.

Fredag:
Vårteckan på kemin..och möte.

Gymnasieval?!

Jag som var HELT säker på vad jag ville jobba med nämligen innom media. Atningen Hallåa, nyhetsankare eller programledare. Ganska svårt att bli, så därför började jag fundera över jobb jag också kan tycka om.
Då kom det, Mäklare?! Hur kom jag på det? Jo, jag vill flytta här i från där jag bor nu och därför är jag nästan alltid o tittar på hus. Ett hus är något som alla behöver och det finns gott om jobb innan mäklar.

Men hur blir det nu med mitt gymnasieval?! Jag vill, vill, vill gå på GUC och läsa Tv och radio det skulle vara såå roligt..frågan är om jag kan bli mäklare då? Jag ska försöka kolla om jag kan läsa extra kurser som man behöver på mina individuella val. För tänk om jag ångrar mig och vill jobba innom media igen och utbilda mig till journalist som tänkt?!  Att jag var tvugen att komma på det nu!!!

RSS 2.0