Jag vill bara tacka....

Hur ska jag kunna sova när mamma och pappa har inflyttingsfest där nere?! Vi är tystare på våra fester . . . .aja det måste gå!

Har idag haft en vädligt stressad dag. Usch, jobbade och sen fort fort hem på cykeln för att duscha, städa, städa, städa (igen) Sen inse att bussen till olivia går om en halvtimme och jag har inte gjort i ordning mig än! Panik? Jag hann iallafall men jag glömde kameran hemma i allhast. Vädligt mysigt o trevlig hemma hos olivia! Mmm! Tack.

Nikolaj (världens finaste) fixade skjuts till mig hem av isak. Tack även till er två som offrar er för mig. Kändes lite som om jag var erat barn som ni måste ta hand om.

Ska nog sitta här ett tag...kan ändå inte sova nu med allt oväsen!


girls just wanna have fun!

Tja.

Flickorna var trötta och gick hem. Lingan somnade framför datorn ihop kuren på golvet till "Fjorton Suger". Ja, jag har sett den ännu en gång. Fast den inte är värd det, men den går fortare och fortare ju fler gånger man ser den. 

"ont i magen för jag skrattar för mkt" har det varit ikväll. En lyckad och rolig kväll... och till er som kanske hört/läst nått kosntigt från oss så ta inget seriös. Verkligen inte. Och Nej vi har inte någor bättre för oss men..
girls just wanna have fun!

 porr porr porr

Har bild på lingan med, men jag lägger inte ut dem för hennes bröst försöker smita på varje bild!

Stört att välja Hjorten före Natta!

Håkan Hellström - Kär i en Ängel


ich habe hunger

nu ska jag sticka iväg till min pingla linnea och äta mat! Ich habe hunger!

en timme

Jag gick till skolan, nikolaj fick bestämma så då belv det skola i dag för mig. En lektion med Remi, han var väldigt munter. Bra där! Men så jag har alltså slutat nu innan alla normala människor börjar. Känns ju otippat. . . och tänk jag är redan hungrig. Tänkte ragga nea på en lunch snart, hon har en lektion kvar.

Vi hörs.

jag måste byta profilbild. . .den är alldeles för mörk. Men jag har inga kort på mig. :/


"she loves you, yeah yeah yeah"

Nea och Lingan räddade mig från äcklig mat hemma. Vi gick till liljehallen och köpte pizza...fick åka med Matthias hem. Tack! Efter pizza ätandet drog vi ut till gungorna...satt och mass smsade robert som tillslut inte orkade med oss mer utan gav sig. Vi kom hem till robert och ägnade resten av kvällen med hans lillasyster Willma som är vädigt söt och oläslig. Ena stunden hatar hon vici och slår henne andra stunden kramar hon sönder henne av kärlek. Barn alltså...


Kopp te i handen. God natt.

Nikolaj har bestämt att jag ska gå på BTT i morgon kl 8! Min ända lektion!

en tanke för mycket?

Min blogg är tydligen "asfet", vardå?

Rätt kort dag i dag, kändes tyvärr ändå längre än min långa dag igår. Från stunden jag kom till skolan vill jag hem. Dålig hår-strump-jeans dag. Absolut inte min dag alltså.

Hjälp! Poolkungen är på min gård, och han har grått hår. Så kan ju inte en poolkung se ut.

En lektion i morgon kl 8 på morgonen, är det värt att gå?

you make me happy

Sitter här med min dagliga kopp te (har bara druckigt en idag). Har på kvällskvisten strosat runt med prybil kvittrande i mitt öra, lika själsosamt och hjärtasamt varje gång. Vi gör varnadra glada och därför ska vi två somna in fridfullt för natten med ett leende på läpparna, näsborrar som fladdrar och ett.."purr"


sen....vakna upp lika underbart..fast med solens strålar i mitt ansikte..God natt?
 

jag vet många som är finare i långt hår, föresten.

försök inte ens

Linnéa säger:
 nikolaj <3
Linnéa säger:
de e min pojkvämn
Linnéa säger:
han e från ryssalnd

Linnéa säger:

hon e nog sur på dig

Linnéa säger:

tihi

martina säger:

va varför är hon de?

Linnéa säger:

hon bah; ja vill ha niko!

martina säger:

ånej

Linnéa säger:

men han bah vill bara va me tina hela tinKänner att nån vill åt min egen pojke! Får inte ske.

Coldplay - Trouble


you should be more thankful

..jag kom på en sak! Som hör ihop med de förra inlägget. Alla Killar i Sverige borde vara mer tacksamma för att vi snygga svenska tjejer bor här. Så de får snegla på oss när de vill..andra måste ju flyga hit. Jobbigt för dem.

Killar uppskatta oss mer!

we are gorgeous

Paniklång dag med sjukt många lektioner. Sjukt fort den gick när jag tänker efter :/

Åh vad jag älskar tyskaklassen, känner att jag kommer lära mycket. Jag får akta mig för att bli tysk, känner för att vara svensk. Svenska tjejer ska va snygga har jag hört, undrar om det stämmer?! Har lixom aldrig tänk på det så mycket. Är vi så mycket snyggare än andra. . . det tåls att tänka på.
 

Här är kvinnorna vackrast (Lista från passagen)

1. Stockholm, Sverige

2. Köpenhamn, Danmark

3. Buenos Aires, Argentina

4. Varna, Bulgarien

5. Los Angeles, Kalifornien

6. Moskva, Ryssland

7. Caracas, Venezuela

8. Montreal, Kanada

9. Tel Aviv, Israel

10. Amsterdam, Holland
 

.....fast det är nog olika från person till person, men varför då detta rykte?...

I want it that way.

Har idag svept tre koppar te. 

Jag tycker att de borde komma fler sorter Ben and Jerry´s till Sverige snart...har ju redan smakat alla utan vanilla. Den verkar ju suga. Ovärd att köpa. Så kom nu, tack!

God natt!


proud to be me

Jag har gjort något väldigt ovanligt och farligt idag. Sjungit för en jury! Att jag ens sjunger så att en lite människa hör är speciellt, men nu tog jag alltså ett steg över min förmåga och sjöng för tre väldigt musik kunninga människor som satt där och bedömde mig! Anledningen är att jag valdt "Sceniskt musik projekt" som tillvalsämne, skyll mig själv! Men det blir nog kul, om jag gick vidare alltså. De sollar bort alla som inte sjunger rent. Pain att bli bort sollad, om jag blir det ska jag sluta sjunga förgott! Jag var inte ens närvös när jag stod där och gastade!


yes

Men fatta, jag gjorde det!

Att bo i en burk

Så här blir det tydligen på måndagar. Upptidigt börjar väldigt hurtingt klockan åtta, har två lektioner..sen hål till halv tre och därefter samam två lektioner igen. Planerat!

Låter föresten som om jag bor i en burk. Väldigt förkyld, det är inte att leka med!


Gratis kläder för alla (:

Skulle du vilja få hem gratis presentkort från hm, gina tricot och jc direkt hem i brevlådan bara genom att enkelt samla poäng? Då tycker jag att du ska klicka dig in här och bli medlem: Bli medlem

Du kommer ångra dig

Följ min blogg med bloggkoll

Party hos Marty

Igår var det "party hos marty". Det skrev jag endast för att bringa lycka till nikolaj och prybil, som verkar uppskatta det uttrycket. Nöjd med kalaset och glad att så många kunde komma. Hoppas att alla ni hade det lika trevligt som jag. Trots att jag var lite sjuk och kanske inte världens bästa "kalasbarn".

kalaskalaskalas


Har även fått en anonym önskan att skriva upp vad jag fick igår. Så här kommer listan:

- pengar
- presentkort på hm
- presentkort på scorett
- underkläder
- te (chai och lady grey)
- en tysk-techno skiva aus berlin!
- en tårta
- ett ballong träd
....och fina kort (:


Tack alla! (:

Har du en häst för mkt?

Jag vill ha en häst att rida på till skolan. Har du en över?

Har nu valt kurser alla kurser jag läser det här året är:
- matte B
- geografi A
- tyska 2
- eng B
- svenska B
- Företagsekonomi B
- Körsång A
- Scenisk musikgestaltning
- Historia B
- Datorkuskap
- Religion
- Naturkunskap
- Idrott och Hälsa A

I morgon ska jag och nikolaj på bio. Arn premiärern!

I (am) phone ^^

Har ikväll bokstavligen levt med luren i örat. Två underbara små vänner kvittrade några timmar var om dittan och dattan! Uppskattat, Ooo ja! Prybb och eli. Maah! <3

I morgon ska jag toppa mitt hår och ni kommer inte att märke någon skillnad alls.

En puss och en 50-lapp, tack!

Hello! My name is Martina and my life is over. Med andra ord skolan har börjat och jag känner att jag inte kommer att ha något socialt liv framtills youth. Sista 2 dagarna nu innan schemat börjar gälla (då mitt ickeliv startar) ..och jag ser framemot det! Yes yes yes! Eller lite både ock...helst skulle jag vilja ha så mkt lektioner att jag inte har någon rast. Trivs inte med rast på skolan...man bara går runt och . . går. Man pratar inte om nått, bara går. Jag ska nog börja prata med fler folk än lingan, nea och natta. Väldigt roliga flickor som alla borde känna men. . även jag borde ju kanske prata med andra..?! - okej jag är inte sämst!

Jag är så nöjd med mitt skåp! Men den som gav mig sitt över skåp (nikolaj eller daniel!!!) vore en ängel! Den skulle fått en puss och en 50-lapp!

Annars så har vi fått fyra nya i våran klass, Ei2! Lovisa, som alla redan känner och är en väldigt uppskattad tjej från min sida! <3 Så har vi...Ellen, esters syssling. Har bara mest hälsat. Hans inte med nått mer idag. :) Säkert jätte snäll.
Tanya eller tania eller...hur stavar man det när man kommer från tysklad?! Men ni fattar, utbytesstudent från tyskland. . . :)
Sist men inte minst Samuel. Leifs son som gick om tvåan. Vet inte mkt alls om honom...har lixom inte pratat med honom...nångång. Men han är säkert kul han med! (: 

Nikolaj ska inte byta gymnasium för er som inte fått den information än....

Into the wild

God morgon. Alldeles för tidigt för att passa mig. . . trist väder också. Toppen. Sitter och fryser...äter frukost och känner mig en aningen matt i ögonlocken.
 
Igår träffade jag simone på stan, lika vacker som alltid. Hon hjälpte mig att byta en sak på face, och efter de gick vi en stund och tittade på eventuella skolmaterial för mig. Det blev en temat. ROSA! ..och jag vet en till som borde ha de ;) Ta åt dig vicky p! moahaha...

Efter en trevlig kort stund på stan tog jag bussen hemåt för ätt käka, hade itne hunnit de innan stan så min mage kurrade. När jag gick av bussen gick en man med kostym och portfölj ifatt mig. Han pratade engelska och frågade om han kunde få mitt mobil nummer, för han ville bjuda mig på en drink nån dag. Nej tack hejdå! Det fick han inte. . . 30 årig MAN! NEJ! Usch..

Åt, och tog sen moppen till Nikolaj som just kommit hem från chuba. :) Vi fikade nybakta bullar med maria och william, låg och snackade länge om allting och ingeting, lekte galen panna. Den nya "it trenden", åt mat, GICK till ica (nikolaj cyklade), lämnade bullar till Tove och Linnea. Hyrde "Into the Wild" på ica, gick hem (nikolaj cyklade även denna gång) och såg filmen med hela familjen brink. Väldigt mysig familj!

Into The Wild. - Bra film, kan bli små trist mellanåt. Men mest intressant och annorlunda.
Sevärd, verkligehets baserad!


Crazy brain.

Lingan och nea plingade på dörren. Drog med mig till nea, så lagade vi köttärsås med pasta. Gott! Kollade på tv, städade neas rum och kollade på youtube. Mkt intressant. 

Sen åkte vici hem och sov/tvättade. Så jag och nea gick till mig. Spelade guitarhero. Robert kom, spelade mer guitar hero. Bakade chokladbollar, såg på fjorton suger och pt chokladbollarna...lekte sedan galenpanna. Inte roberts starka sida..hade inte koll på nått...frågade samma frågor flera gånger.. :P

Godnatt!

Nea och lingon är vakna!?!

Blev väckt. Känner mig bättre än igår iallfall, framsteg.

Nea var vaken när jag ringde kl 11!!! Då är det nått som inte är rätt. Felet var nog Tv-shop som hon satt och skrattade åt. Eller så var det lindgren som var roligt. Vad vet jag. ? De flickorna sällskapar mig i dag.  Yes!

Vädret var fint nyss...sen så åt jag lite på ett äpple och moln kom. Sämst :/

Tidig sömn

Tror att min kropp behöver vila och värme. 


Pratade nyss med simone i telefonen. Ska försöka byta en face sak i morgon med henne! :) 

Ska nog sova mig varm. Natti natti. 

Freezing cold!

Huuu! Is, frost, kyla, snöbollar! Jag är iskall! . . .kom och värm mig snälla nån. (helst niko, men han är på bio med hällis)
Vad är det här för fucking sommar?! Kallt som självaste isolandia eller nått! 

Sitter här i min varmaste tjocktröja som är gudomligt mjuk från Cubus och försöker tina. Går bra tror jag...

Imorgon ska jag (jag har bestämmt) vara med nea och vici. Kanske fler..om nån vill. Men jag har knappt sett mina underbara flickor i sommar. Dem är sånna man inte får nog av! 

 

Mediaspelare

Som ni kanske ser eller märkt har jag skaffat en liten roligt sak under min profilbild. En liten mediaspelare. Där jag förtillfället har några få låtar som jag kom på. :) Sist bland dem är nog min favorit låt. Men för att du ska slippa att sitta här och lyssna igenom alla lägger jag upp den här direkt i inlägget.

Nils Karlsson Pyssling - Vad det är bra

Grattis x2!

Igår fyllde två fina människor år. Värda att nämnas. En som jag känt hela livet och en som jag lärt känna senaste året.
De två lyckliga är:

Sofia, 17 årsdagen. Alltid 6 dagar yngre än mig. Och kommer allt att vara. Henne har jag känt i all evighet. Var till och med på plats vid hennes födsel. Yes mig kommer du inte undan kära fröken! Grattis!
 
sofia

Sofias bloggOskar, 18 årsdagen! Kan det bli större, bättre?! Han är en av mina nyare vänner. Och vi är släkt på ett långt och ingift sätt. Igen idé att förklara. Simmar och snart färdig flygtekniker Och helt klart en skön kille! Lycka till i vuxen livet nu! Om ett år är jag inte så liten som du alltid säger att jag är! ;P

oskar


...fått en bättre!

Nikolaj är en väldigt fin pojk. Kunde inte fått en bättre! No way. Han är min. ♥

Vi var i dag på en shopping runda. Jag kom hem med:

- 2pack hårnålar
- ett par stora hårspännen
- en nagelklippare
- en ny hårspray - StudioLine.
- Bohemian raspberry (Ben and Jerry´s)

Ica is the place. ^^


Kvällens film: Hot shots - höjdarna


Nikolaj i all ära.
nikolaj

The notebook

Hej hallå. Jag är nyduschad!

Igår kom nikolaj hem till mig på kvällen . . vi såg "the notebook" som vi så länge har tänkt att vi två ska se. Den var lika bra som förra gången och gångerna innan det ;)Nu ska jag vandra vidare...

loveli.

Har jobbat idag, har ont i ryggen och fötterna.  .  .

Snart kommer nikolaj så ska vi se The notebook..
. . . varför kommer han aldrig.

Igår mina vänner.

Godmorgon. Äntligen en dag med solsken!

Igår vid två tiden kom Nikolaj och Isak till mitt hus och  . . fördröjde tiden medans vi alla väntade på att robert borta i sitt hus skulle duscha klart. Vi åkte till Robert för en väldigt trevlig fika med glasstårta, hallon och blåbär! Robert kan det där med fika och vi två har kommit överrens om att fika oftare! 

Isak hade tvätttid och då blev vi bara tre. Robert och jag handlade mat på kvantum. Grillad kyckling och pommes. Gott gott. 
Efter middagen kom en febrig hällis och kollade på film med oss...lagom till filmens slut kom fredrik. . . 

Jaa en kort och ointressant summering ;)

Nikolaj♥

Gocart

Hej hej. Jag vet inte varför men jag har tydligen börjat använda "safari". Hade det bara helt plötsligt. Så nu får jag väl se vilket jag gillar bäst...explorer eller safari. Safari låter ju mysigare. . . erkänn.

Idag körde jag Gocart med tre pojkar. Hällis (gocartproffs, typ född på banan har kört stört mycket) Chuba (kan bara massa, det är helt sjukt...han föddes med talang) Så har vi nikolaj (han kör ju det mesta, körvana.) Jag. (aldrig kört, bara som liten på öland typ 5 år)

Jag körde inte fortast men jag blev påkörd av min lilla fina vän Nikolaj (trodde jag var mer värd) Han satte sig på mitt huvud senare på kvällen det kallar jag...inte renkärlek. Mer ..få se vad hon tål-kärlek) Var rädd om era flickor! Man vet aldrig när dem går sönder . . . .jag gör nog de snart om de ska fortsätta på det här viset. 

Gocart var iallfall väldigt kul och måste köras oftare! 

Killar är för nördiga ibland, därför skriver jag inget om dagens kväll med de där tre. . . känner sig bara mindra uppskattad. 

Picknick kl 3 i gropen. Tjinga på den! 

Godnatt! 

Gratis biobiljetter och presentkort!

Nu kan du tjäna biobiljetter och present kort genom nästan allt vad du gör på internet. Bli medlem på Gratisbio och tjäna poäng på allt du gör! Klicka på bilden och bli medlem helt gratis nu!


Gratisbio

Kul ord.

Har idag varit med nikolaj. :) Mm! Vad jag älskar honom!

Såg på "Den ofrivilligegolfaren" Kul. Badade i poolen, spelade guitarhero och singstar! (oo! Det blev en hård kamp)
Gjorde en mysbrasa och satt under en filt och drack te. Dagen avrundades med munnarna fulla av is framför 2 and a half men.

Funny word. is a funny word ^^

I morgon blir de gocart.

Nattens upplevelser.

Jag drömde en massa knäppt.

Vi var på en skolutflyckt. Och det var verkligen hur mkt folk som helst i min klass. Typ tusen. Så hade alla ett och samma mål. Att ta sig upp på toppen av en backe som låg mitt i stan. (uppsala) Backen var så brant att om man kollade på toppen nerifrån kunde man inte svälja. Prova själva...så fattar ni hur brant den var. Snätäcktvar den också..delvis. Det fanns två sätt att ta sig till toppen.

1. springa in genom domkyrkan och upp i ett av trornen...det var en omväg men en lättare väg.
2. springa korsochtvärst alltså kryssa upp..där kunde man falla och då föll man till slutet. (det hände mig en gång i drömmen)

Vad drömde du? :P

Ta åt er.

Vissa är konstiga.
De slingrar sig ifrån en samtidigt som de inte kan släppa taget. . . Har du tänkt på det?

Jag måste hitta mitt headset för här behövs långa promenader i höst. Visst?

You know me.


Danke.

I går var det alltså min födelesedag. Nu är den över, 365 dagar till nästa. . .

Nikolaj hann hem till min födelsedag :) lyckan var gjord. Blev även sjungen för av släkten ^^ , en nyvaken prybil och en trött isak. Tack! :D

Jätte nöjd är jag med min födelsedag. Tack alla.17
klicka på bilden för fler..Jag fick:
- ansiktskräm
- två filmer
- pengar
- eyeliner från face sthlm
- diorshow mascara
- svart ögonskugga
- en portion kärleksluft ;) ^^
- en tavla med ett kort på mig och nikolaj <3
- gossip girl bok
- corrector kit från face sthlm
- underkläder
- sminkborttagningsmedel

:)

Mhm.

Fin fin kväll slutade hos fredrik framför Da vinci koden. lika bra som sist..

 Maah..nikolaj<3

Grattis....

Elichd und samueel!

yes. Solen är kommen och stannar så pass kort att den missar min födelsedag som råkar vara i morgon. Wohoo...och mamma ska snart till stan igen. Toppelitoppen.

Eli och samuel. Känn er älskade ni är de sista som får uppleva mig som 17 årig.

Nikopicko....Ich libe dich! ♥

Nea och natta

natta och nea

Nea och natta är i berlin! Varför hängde jag inte med?! En tabbe.

OS

Trött, har i dag sytt klart mina gardiner. De låg på hyllan så att säga. Sköt upp det i typ 3 veckor :P Klara är det iallfall.

Jag är trött (igen) och såg os invigningen nyss. Snygg. Kineser är tuffa.

Saknar nikolaj lite. :)

Rosa rosor.

present 
Min dag är inte kommen, och ändå fick jag ett grattis sms och en blomma i dag. Man tackar. David (rebeccas andra hälft) kom med blommor till mig i dag..han ska sova över här. Så han är ju här nästan på min födelsedag. Lite firande i förskott säger ingen nej till.

Mamma är på stan nu iallfall..undra vad hon har i kassarna? I like.

Idag åker nikolaj med sin familj till dalarna och ska fira deras farmor som fyller nått med noll..80 tror vi. Grattis till henne!
Får se om nikolaj hinner hem till min födelsedag.
Jag hoppas verkligen det. Väldigt mycket.

den minst bästa <3 den minst dåliga.

jobb i dag..vid 22 kom isak och nikolaj för att käka en pannkaka med sylt och glass var för att sedan sno med mig hem till nikolaj på en "sagan om ringen risk-kväll" utan isak han skulle jobba..men william var med istället.

Jag var den minst bästa och nikolaj den minst dåliga.

Nikolaj är finast.

Söta barn blir fula som vuxna?

Igår var det middag och lek hemma hos familjen Brink. Väldigt trevligt hade vi, Fam brink och alla tre flickvänner. God middag och en tårta som jag faktist gillade. Poäng till maria. Jag som inte ens gillar tårta. . .men den här var god. Jordgubbar och maräng :)

Blev kubb, jag fick bara ner kungen och vi blev utklassade. Inte min dag i går kanske ?! hey, jag brukar ju vara kubb proffs?! Inte längre kanske. . .men husknuten vann jag på. Uttröttande lek, kul måste göras om någon gång.

Efter allt ståhej och trevligtheter blev det en stilla kväll framför Arn Tempelriddaren. Jag har sagt det förr men så otroligt söt unge arn är som liten! En sak till har jag kommit på...är de så att om man har fula barn blir de söta när de är  vuxna och tvärttom? Arn blir ju värsta mesig som vuxen.  . .knäppt. Undra vad man ska sattsa på då..ful ung eller gammal?!

I dag jobbar jag 17-20 och i morgon också..sen är jag ledig i två dagar. .på söndag fyller jag mina 17 år, daniel också..och emil. Många kloka människor som valde att bli födda då! Starkt av oss.

Varför inte lägga upp min nijsiga lista igen. Mormor och morfar tar säkert en kik här.

Önskelista!..a la martina

 • J´dore parfym
 • Lumene sminkborttagninsmedel waterproof
 • En bra ansiktskräm
 • Diorshow mascara waterproof
 • Svartasiden påslakan
 • Pengar
 • Underkläder
 • Presentkort på Scorett
 • Goldwell Mousse Wax - finns på frisörsalonger
 • OSIS Dust it - finns på frisörsalonger
 • Kimono
 • Corrector kit - face sthlm
 • Chai te
 • Gossip girl böckerna på engelska
 • en svart ögonskugga
 • en stor rougeborste

Pick one...;)


Senaste köpen.

blå tröjabyxdress
topptjocktröja


Vi fixar kräftskiva!

who´s the man women?!

Internet kronglade igen och jag fixade det igen. Aaaah! :D Vet typ vad felet var. . . .men bara nästan.

Nu har prybb åkt och jag har nu huset för mig själv! Iallafall mitt rum och garderob. Ändå finns väl en liten gnista av saknad, du är ju ändå min syster yster p.

Anlita oss om du vill ha kul föresten. Ordnade en hejdundrande kräftskiva här om kvällen. Vi moppade till ICA och inhandlade alla livsnödvändiga saker så som, kräftduk, kräftljus i form av en glad sol med påskinder, kräftor från Kina (pling plong flagstång), räkor från ica, vindruvor och päron! Och ostar av alla dess tre smaker (brie, philli och vanlig). Gott och uppskattat av trevligt folk som efter kräftskivan tog ett burrigt dopp i kvällsregnet. Kvällen avslutades med film. Alla sov utan freddy. Starkt att stå emot grupptrycket ;)

Igår blev det någtslagsihopkrafs men ändå värstans trevligt. Edis, nikolaj, isak ,syster P och jag. Hyrde filmer från "flower placet" och åt "kickling".

  baconvem

Föresten:
- Föresten bli medlem i Facebooks kanske roligaste "grupp"
- mår man illa av "nördar"
- har simone glömt ett grönt paket med skönhetsprodukter här hos mig, kom och hämta darling!
- har vi fått Ps3 (:
- blev jag väckt 08:00 i morse.
- ska jag till nikolaj i kväll på middag. <3
- har jag ätit ännu en Ben and jerry´s. Vanilla Toffee Crunch! God!


Hot fuzz - sjukt knäpp film. Väldigt rolig!Collateral - inte så bra jag hoppats men helt okej.
 

natti natti

då har dem varit här. nea gick nyss och vickan är kvar. God natt :)


Kvällen är ung

Ännu är kvällen ung, men trots de sitter jag hemma, iklädd nikolajs tröja och ett par leggings. Nea och pryppan kommer snart förbi på en fika eller vad de nu blir. Nattligt talk?

Samuel är lite små jobbig på msn. Kan inte folk ge sig. Jag tänker inte ändra min åsikt om spelet som är från djävulen (wow).  Snälla ta inte upp de där igen folk. Ingen blev gladare och jag står fast i vad jag tycker. Och de gör jag endast för att jag älskar nikolaj så pass mycket som jag faktsit gör.

Jag älskar nikolaj.


Är hjärnan dum får kroppen lida.

Igår var jag lite . . annorlunda. Jag hade kul, samtidigt som jag var sjukt trött och bena värkte för varje steg jag tog. Köpte en cappuccino, något som visade sig inte alls vara en så smart sak att göra när klockan visar midnatt.

Somnade inte förens efter tre någongång. Är hjärnan dum får kroppen lida.

Jobbar i dag, 12-16. Sen kommer pryppan hit och ser livet från den ljusare sidan. Får se om de blir någon sömn med den bruden i huset.

So long.


RSS 2.0