Morsdag

En dag som denna kan man alltid säga grattis till alla mammor! Grattis!

Lördag

God afton.

I dag har det varit en lugn hemma dag...ganska skönt med sånna ibland.
Farmor var här och hälsade på och vi passade på att fira henne eller pappa firade henne för det hinner han inte i morgon då det är morsdag. Kom ihåg det! Morsdag!

Senare mot kvällningen började jag o mamma att fixa den frisyr som jag ska ha på banektten om typ en vecka. Vi ville testa och se vilken jag skulle ha..det tog ett tag men nu vet vi hur vi ska göra till banketten. Sitter med den just nu faktist.

Adjöss.

YES!

hej hej ..tänkte bara säga av glädje att det bara är en skoldag kvar i skolan för mig! woho!

Har ingen rubrik

I går natt eller vad man ska säga...så såg jag premiären på Pirates of the Caribbean - at worlds end. Den var faktist riktigt bra! Bättre än 2.an iallafall..men det är ju bara min åsikt.

I dag var de linné saken på stan och vi åkte dit me klassen och typ åt en hambrugare och låssades titta på tulpanerna som fröken ville...sen åkte jag hem. Tjohej.

Home

Hej, hemma igen!
Paris var väldigt väldigt fint!  Vi besökte alla möjliga "kända" saker man kan. Louvren, Notre dame, sacre core, Triumfbågen, Champ Elysees och disney land. Om ni undrar mer så gå in på http://maartiinaa.bilddagboken.se/ 

Bonjour

Vanligt och ovanligt

Nu har jag gått upp för tidigt igen..men ja, hellre de än att få stressa. Ska åka om typ 10 min till skolan, men jag går bara till tolv för sen åker jag till Frankrike. Hej då Sverige :)

...

Paris i morgon (:

Frusen idrott

Idrottsdag idag. Var inte ett dugg taggad ifrån början och det hjälpte ju inte direkt att jag inte hade någon olja att fylla på me hemma så jag fick åka bil och att det var lika kallt som på julen. Ingen toppen dag precis..men sen så sken de ju upp lagom till att man skulle åka hem...passande.

Annars var dagen bra.

sthlm :) europa ):

I lördags var jag med fin fina prybil tjejen i den kungliga huvudtsaden för att avlägsna den tunga bördan av att inte veta vad man ska ha på sig på avslutningen och banketten. Eftersom vi är så shopping vana fixade det sig, även om vi hade fasligt svårt att hitta acksara fast vi gick förbi det typ 10 ggr :S

Men vi hittade allt och sedan så bar de av hem till uppsala - cykelstaden. Trötta och fnittriga som vi var :P
I uppsala köpte vi premiärsbiljetter till pirates och sedan bar de av till carro för att bli besviken på Europa och deras dåliga musiksmak :/

Trevlig lördag ändå (:

Avocado sås <3 - tack för tipset ;)

10 Maj

Erkänn att jag är flitig på att skriva! I allafall de här två senaste dagarna....
Torsdag i dag eftersom det var Onsdag i går, veckan har gått mega hyper duper segt, det borde vara lördag eller nått nu...minst.

Om jag tänker efter var det en vädligt slapp skoldag i dag, var typ i datasalen större delen och så kollade vi på film en lektion också. Men det var ändås segt. Torsdagar är värst.

Ska till Magnus i morgon på studivägledning..om mitt gymnasieval som jag tidigare skrivit om.
 
Tjing Tjingeling. ;)

http://maartiinaa.bilddagboken.se/

9 Maj

Tjening.
Onsdag i dag, japp. Har varit en klassiskt onsdag med andra ord ganska tråkigt. Hade MAtte nationellt prov i dag, muntiligt. Det gick ganska bra hoppas och tror jag. Bara för att jag vill! Jag pratade iallfall ganska mycket sa Jonatan, sen vet inte jag om de är negativt eller positivt men eftersom de är ett muntiligt prov så är det nog positivt.

Är förkyld också så jag kunde inte vara me o hoppa höjdhopp på idrotten..men jag börjar bli bättre vill vara frisk på tisdag..eller helst innan (: ..nu orkar jag inte mer..Hej då.

Längtar...

Åh!

Jag blir så lycklig när jag kommit på att det inte alls är långt kvar till sommarlovet!
Jusste denna vecka är lite små lång..inga studiedagar eller några andra specialdagar tyvärr bara en helt vanligt lång skolvecka med plugg. Men nästa vecka blir desta bättre, eftersom jag då bara går 1 och en halv dag i skolan. Måndag och halva onsdagen.

På tisdagen är det idrottsdag på studenternas och jag hoppas att jag på något smart vis kommer undan 1000 meter, det är dö trist!!! Och jag hoppas samtidigt att mina höjdhopps-"skills" fortfarande sitter i från förra året då jag kom tvåa.

På onsdag går jag fram till 12:00 sen bär det av hem på min moppe för att sedan åka till Frankrike med familjen, det ska bli super kuligt..och där tillbirngar jag resten av veckan med shopping :)

Vecka efter de ahr jag för mig också är en ganska så vanlig vecka...men veckan efter åkte vi till IDRE! med klassen..ojoj resa på resa..men det finns inget att klaga på förutom att jag HATAR att packa...o sen har vi den sista veckan som bara bjuder på en förhoppningsvis super skoj bankett och vårfest, städning och skolavslutning! Sen har vi.....SOMMARLOV!

RSS 2.0