Epic Movie

Nu har jag och eli sett epic movie. Faktist inte alls så rolig och bra tycker jag, visst skrattade man ibland men känner inte att jag hade missat nått om jag inte sett den.
De ända som var roligt var typ att komma på ut vilken film den scenen var ifrån o.s.v...

Betyg: ♦ och en halv.


Mindre att köpa nu

Godagens!

Va me eli i sthlm i dag för att kunna stryka saker från. "vill köpa listan"
Köpte:
- Grå vinterjacka, tunn och varm! Precis som jag ville! :)
- Svarta vinterskor
- En svart väska!

Ja! Verkligen glad för att jag hittade allt så snabbt. :)

sitter hellre här och ...luktar på blommorna!

Hej hej i mörkret. Hösten har verkligen krypit frammåt!!! Tragiskt kallt tycker jag det är ju fortfarande september?! Rädda sommaren, död eller levande (!) I allafall..

Kom ganska nyssens hem från Lukas, trevligt att träffa alla igen..(alla betyder: Många andra som man inte träffar varje dag, men det är klart att det var trevligt med er jag träffar varje dag med)
Vi såg nån allmänt konsitg film. Tyckte inte om den alls. Nej nej..störde mig bara på den. Alla var så dumma..och så var den äcklig.

Jusst nu är eli hos mig men vi får se om hon lämnar mig för ett tag..kanske går till simon och "har lite skoj" Vem vet? Men själv har jag ingen lust sitter hellre här och ...luktar på blommorna! 

Huvudstaden imorgon? Jag vill! 

Älskar dig nikolaj <3 

Vad gör alla emos på stan?

Heeeeeej! Längtat (!) Jag vet att du har..som samuel så fyndigt sa.

Aaah... säger:

vad har hänt med dig? har du feber?

Nej då ingen tid bara..första gången på länge känns de som om jag inte har bloggat på nästan två dagar. En och en halv iallfall. Jag har saknat det så här <--------------------------------------------------------------------------------------> och lite till kanske..Jag vet inte riktigt.

I går var jag på Körkortskurs på Linnéskolan och det tog sin lilla tid. Det var en del av varför jag inte bloggade igår. Men det var faktist intressant. (låter som en lärare) men tragiskt eller inte så var det iallfall så jag tyckte.

Idag var det emos överallt på stan föresten. Jag och nikolaj var..minst sagt omringade av emos! Hjääälp..En såg ut som mulvaden i Atlantis eller som råttorna i "diselråttor och sjömansmöss" med ett par sånna där knasiga glasögon på huvudet, hon satt nära oss på MAX. Hjääälp! Vad gör alla emos på stan?

Ska snart på möte på Livetsord (ovanlgit) nej. känner att jag tillbringar en hel del tid i de vita lokalerna med blått golv (i sal 2 och kyrksalen) Men det är trevligt. Livetsord kommer från Herre! (ifall du glömt de)

Så ska nog eli peli tjejen sova hos mig. Det blri mysigt...har verkligen saknat den tjejen. Du fattas mig! <3 Inget torg i morgon så varför inte shlm?..Införsakffa en jacka! Yeap!

Låt mig!


Shrek the third - "I´m dying"

Hej där. ladda ner syster nr.1 här^^...öhh (?!) Känner att jag laddat ner ganska många filmer sensate veckan för att vara lilla jag..victoria har bad influence på mig känner jag ^^ Men det gör inget..mina föräldrar är inte emot de som din daddy är ..(känner att jag är lite internationell i dag) ^^ hihi..(knäppis)

I alla dagar så har jag nu sett "shrek the third" eller shrek den tredje som det så fiffigt heter på svenska.
Filmen hade förväntingar på sig från mikn sida och det ska man nog inte ha på en film..och varför har disney fått ja-vi-gör-100ex-till-av-alla-filmer-vi-gör-influensa?! Hallå det räcker med en film av varje eller två av några..eller tre av några om de är super duper mega über coola bra! Men inte annars..som denna..första filmen var BRA! andra filmen var...Bra och sista filmen var..bra. Men inte toppen det ända jag gillade i filmen var egentligen en enda scen, eller två scener blev det nog.


"someone better be dying" -shrek   

...next scen...

"I´m dying" -the kingHaha! Skratta med mig! Det var verkligen roligt! visst var de den scenen du snackade om prybb? Grymt roligt iallfall..den scenen är värd att se! ! ! !

Men filmen får bara: ♦ ♦   (skulle vilja ge en halv till bara för den scenen med det går ju inte)


ljudbok är det "nya"

sitter här i mörkret och lyssnar på min ljudbok som jag förövrigt somnade till igår. Gillar den verkligen. Ondskan..bra på film bra på ljudbok. super mys med ljudbok!

Tänk dig en kall vinterdag och du fyser men så sätter du dig i soffan invirad i en filt med en kopp varmchoklad i handen och lyssnande på en mysig ljudbok! åhh! Det är grejer! Yes ;) Så blir min vinter...absolut!
 

Ett litet grattis till de borttappna fåren

I´m home!
Inte så roligt faktist om man är hemma måste man ju gära läxor...
Men i dag vill jag utbringa ett litet extra grattis till lillebrodern min och hans vän. moberg (tror jag det var) som vann orienteringen bland pojkans 8:or i stadsskogen i dag med en urusel tid dock..1h och 28min. Men ni kom först och var därför bäst! (fy va dåliga alla andra 8.or verkar vara) ^^

Kör mot, kört-motskogen ^^

God bless 2 GB

Ooh!
Jag är nu en lycklig människa. Japp..du är inne på en-lycklig-människas-blogg eftersom jag lääänge kämpat med att få in ondskan (ljudbok) på min mobil men futtiga 1 GB minne..jag som nästan fick neas 2 GB. God bless 2 GB! Fick typ ta bort ungefär allt (?!) som fanns på min mobil. hejdå, video. hejdå musik (utom coldplay och the hee - dem var så små) och hejdå alla bilder...men nu när jag fått in hela ondskan så får nu bilderna plats till min Bigiga^^ lycka! Men ingen fara här krävs inga tårar för er med medlidande för min musik som inte fick plats..när jag hört klart på boken så tas den bort och åter kommer musiken in i min svarta mobil.

Tack för mig leverpastej
Jag älskar dig (inte leverpastej)

):

Blää jag är så trött!

Att älska eller att INTE älska morgonen

outch outch..stressig morgon den blev.

07:00
Vakna!!! Gå nu upp klä på dig, sminka dig..ät inte (du måste ha så rena tänder som möjligt) Borsta tänderna NOGA!
07:50

 Cykla på din blå cykel till Tandläkaren..

07:53
-Hej, Martina Moregård Kl. 08:00..
-Välkommen! Du kan sätta dig och vänta där.

08:03
Martina Moregård!?

08:03,5
gå in för undersökning..

08:04-08:40
Ligg still i en stol och gapa STOOORT!

 08:45
Cykla hem i spöregn..

08:48
Va stressad efter som du inte vet när bussen gå roch det regnar för mkt för att ta moppen..Gå nu fort in på din sega dator och kolla busstiderna..Spring runt och leta kläder och föna håret lite samtidigt..DU! Ät frukost också..i dag går du till 17:00!

08:50
Upptäck att det var onödigt att göra allt det där på 2 minuter. Din buss går inte förens 09:12 och då kommer du fram 09:50 Helt perfekt.

Jag älskar morgonen

Mr.Beans Holiday

Har jusst sett dagens roligaste film ^^ Såå klart! Den var sjukt rolig..Mr.Bean är ju speciell i alla lägen och såå gripande onödig och otursmänniska han är!
OJOJ! Verkligen värd att se..tycker jag. ^^

Betyg: ♦ ♦ ♦ ♦

Mat lagning och film. a la tina och bean

nu har jag lagat mat och även ätit..:) Gott blev det men jag vet inte vad det kallas..de var typ pasta, köttfärs, pasta sås..och ostsås..det lät inte lockande men det ver riktigt gott!

Har även sett halva "Mr.Beans Holiday" Den är så sjukt mkt bättre än de gamla Bean filmerna! Verkligen sitter och garvar hela tiden...kanske har dålig humor men det är skoj! Bedömmer den sen ;)

Ta de lungt.

Lista på saker jag måste köpa..typ nu!

  • En grå vinter jacka. Fast tunn och varm?! Hur nu de går ihop..än så länge har jag hittat..0 möjliga alternativ.
  • Många par vinter skor, matchande färger till min grå jacka..till exempel mörkgrå, ljusgrå och svarta..Tror jag ska kolla på Sko punkten..köp 3 betala för 2^^
  • En svart väska OBS! Jag vill att den ska va snygg och inte föööör dyr. Jag är inte gjord av pengar efter mina tidigare inköp.
  • En "the-hee" tjocktröja Grå den också..dyster jag verkar..men så är det ju höst ^^ Bra att den kostar 300 spänn rån för en sånn..men jag måste stödja! JA! Och den ser mysig ut...
  • Ett nytt abonemang "Comviq kompis sms" med andra ord..Gratis sms..Jag vill!
  • En ny dator den här har ett eget liv varje sekund..den vill aldrig göra det jag vill..mysko!  

Harry Potter och Fenixorden

jaha..nu har jag sett Harry Potter och Fenixorden..och som min förklaring löd till nikolaj om hur bra filmen var..:

softet säger:

coolt

tycker du om den?

martina säger:

jovisst..

men inte så där super speciell..eller jo speciell är den ju alla gånger men ja du fattar ^^ inte så värst super duper bra så att man inte kan sitta still utan springer runt i hela huset och hoppar av förtjusning inte så..bra.

nånstans mitt i mellan

softet säger:

jaha.. så..


Betyg: ♦ ♦ ♦      Tre "martina-diamanter" ^^

En underlig dag i allmänhet

underligt..jag är hemma 12:18 och en vanlig måndag börjar jag 12:40!!! Ganska coolt ;) Det var orinetering i dag och VEM var så duktig att hon kom även om hon inte skulle va me och orientera för jag hon var så sjuk.?! ...Det får ni klura ut själva kära blogg.se-nördar..

Fick skjuts in med fredriksson pojkarna^^ de hittade inte så fasligt bra..gjorde inte jag heller men det var inte jag som satt bakom ratten och hade ansvar..tack o lov ^^ Kom fram till slut och då fick jag uppgiften att skicka iväg alla stackars barn som skulle springa några timmar i skogen efter orang/vita fyrkanter med en klämma på..Men sånt är ju kul..så jag avundades dem djupt. Not. ! ! !

Tog sedan bussen till stan med noomi och nikolaj och därefter träffade jag fredrik, så tog vi nästa buss hem. Och nu är jag här. :) Tog ginte fyra timmar för fredrik att komma hem i dag ;) (inget ont menat)

<3

Dagen nått sitt slut..

även denna dag tog slut..tråkigt nog denna gång..var ju en übermys dag med nikolaj <3 Honom kan man inte ha tråkigt med! Älskar honom så mkt!

Dagen började med möte med ulf sen smugglade jag och pappa med nikolaj i bilen utan att mamma skulle märke men det gjorde hon :P så åkte vi till gränby utförde mer eller mindre underliga uppdrag till mamma ^^ och åkte sedan hem och åt grillat! Yes! Hade sedan kuddkrig och jag vann ;) Kanske inte men det skulle va kul om jag vann! Eftersom jag vann i sjuan ;) Visst nikolaj? ...

Så tog vi en lång prommenad runt hela storvreta..eftersom när vi kom till ica var det stängt så vi fick gå till konsum..så det tog ett tag. Bra att vi inte ens var saknade när vi kom hem..tacksamt till 1000 ^^ Så kollade vi på en halv film för sen hade mamma gjort avocado grejer och lax och sånt gott ^^ 

har lite ont i huvudet..och nu är jag fult seriös nikolaj! Tro vad du vill men jag hittar inte på nånstans!

Du betyder  <3


11 minuter för sent.

hej hej...Denna dag har nått i slut. I dag är det ingen vanlig dag..Det är nämligen....(igår var det, men jag hann inte publicera det innan det blev över midnatt..typiskt)

SAMULES FÖDELSEDAG!
Grattis Grattis Grattis!


Själv tillbringade jag dagen med nikolaj <3 jag förljde med dem till danmarkskyrka och besökte deras mormor..
Sen åkte vi på road-trip med maria och efter de åkte vi hem (!?) till vilan.. deras hem..men jag hängde med ^^
Så kollade vi på film..pearl harbor, myror och åt mat..:) älskar dig <3

<3

Vad orkar man..

hej hej..nu pratar jag med ester i telefonen..:) alltid trevligt när folk ringer! ÄR suuper trött men vem orkar gå o lägga sig? Det är en kraftansträning i sig..eller hur?

Jag borde kojsa.

jag <3 dig

Mosad katt

Sitter för tillfället och snackar med prybb. Mer än trevligt, tråkigt att tjejen inte hade möjlighet att komma upp i helgen...verkligen. Men det får bli en annan helg, Amen på det! 
Fy när jag åkte hem med 127 såg jag två barn som stod och tittade på något på gatan..det var en överkörd katt! Hur mysigt är det på en skala?! ...-000000 + massa mer minus! Fy det var verkligen äckligt och barnen bara stod där och tittade på den splaschade katten!

Så hände det något ännu mer konstigt (tycker jag) Det var nämligen så att jag fick lov att plinga på bussen när jag skulle av första gången sen i typ...8:an(!?) Det var BARA jag som skulle av på min hållplats..underligt! 

Nu har victoria väntat länge nog på mitt inlägg som har tagit 30 min?! ..jag skriver fort när jag snackar i mobilen ^^ 

Du är älskad! <3  

I dag var victoria som en mosad sjuk kissekatt..kanske grå....^^ internt

"mot rabatterna och vidare..."

-1000 nudlar. Det fanns inga hemma, så jag lagade pasta carbonara..:) Gott det med. Har nu fått mitt CSN-kort :) Jag är nu student och gillar rabatter! YES!
I morgon kommer prybil också :D Lyckligt nog! Då blir det en roli-rolig helg vill jag lova.

"mot rabatterna och vidare..."


Nudlar till 1000!

nu har jag suttit här som värsta "hej jag har inget annat att göra så jag sitter här hela dagen i sov-kläder och är sjuk" ungen...men det ska ändras på..tror att jag vill laga nudlar ^^ som är så svårt..fy vad jag är sugen på lite thai..nudlar är det närmaste vi har..och kryddor! :) Visst är kryddor bra när man är sjuk?! ..spela roll känner väl ändå inte vad jag äter.. :P

Hasta la vista baby ;)

..en mördare om natten..

hej idag är jag hemma från skolan. Hösten har förkylat mig och jag har nog hjälpt till. Men det var aldrig meningen att jag skulle bli "hemma-sjuk" I allafall..jag drömmer alltid så konsigt när jag är sjuk. Som i natt till exempel.

...Jag stod i en kö, en lång kö till MCD (usch) och när jag väl kom in var det är stort badhus med 7 olika pooler. I en pool simmade det delfiner som var stora som valar och de gjorde alla möjliga konster..i en annan pool var det hål lite var stans i botten så om man hade otur så försvann men ner i dem..och i de andra poolerna hängde det stegar som man kunde flytta på och gå runt med.

Så var den delen av drömmen slut..det hände i stort sätt inget på badhuset...men när jag kom ut därifrån skulle jag till Olivias skola i jönköping. När jag kom dit berättade hon för mig att hon hade startat en Ny-Generations grupp. Men det ville ju jag göra i skolan där hon gick..så jag hällde kol på hela nygenerations gruppen som satt ihop packade i en hög tills de aldrig sa nått mer..de kanske var 20 pers. (jag var en mördare) Så jag åkte in på sjukhuset..ingen vill ju ha en mördare som går lös..men sjukhus var tydligen det värsta jag visste och ville inte att någon skulle behöva vara på sjukhus. Så jag kröp ner i patienternas sängar en efter en och när doktorn hade gått så bar jag ut patienterna och antingen kastade dem ner för trappen eller ut ur fönstret. Jag var ju läskig ju. :S
När jag var klar med alla patinter på sjukhuset lämnade jag det och gick vidare med mina offer...

..nu hade jag en annan dröm. (i drömmen) "Att bli känd" Antingen artist eller skådelspelare så nu var mina offer konkurenterna.
Alla som klädde, liknade eller rent av såg ut som antingen artister eller skådelspelare gjorde jag slut på...ett exempel som jag minns extra bra var en helt vanlig kille som var utklädd till yoda och hans kompis som var utklädd till Darth Vader dem fixade jag också bort...så många liv som försvann i mina drömmar denna natt..

Tur att det inte var på riktigt!

"jag har en plan"

ännu en dag till baktiden...
skoldagen är slut efter många trötta och seega timmar. Var verkligen trött heeela dagen. pest och pina. Dagen var väl mest som vanligt..fick däremot skjuts hem av Fredrik..jag orkade I N T E köra hem moppen själv..körde den nämligen i morse.." jag har en plan! " Men hem körde alltså fredrik..och jag sitter här nu levande efter den lilla resan.

Tjaalåååm ;)

Livets fråga..

har ont längst bak i munnen..är det en visdomstand som kommer? Eller är min mun dum?!

Dagen den 18/09 -07

Guten tag.

Idag hade jag tyska prov och jag tror det gick fin fint! :) MVG? ..I hope....
Hade håltimme från Engelskan också..och så kom natta och började lite smått på lo. Trevligt tyckte jag men det tror jag inte hon tyckte..veligt det där. hm.. :/ 
Så ringde prybb mig när jag skulle hoppa på bussen hem och höll mig sällskap...:) Alltid trevligt att snacka med henne hon gör mig lycklig på riktigt! Kan behövas..

Vi snackade om allt möjligt..och om framtiden blir som vi har planerat blir det skoj! :D In göteborg ! woohoo! Götet är ju fint..börjar tröttna lite smått på uppsala och upplänningarna..faktist. Men inte alla..<3

<3 dig

I don´t like..I don´t want..

hösten kommer inte bara med färggranna löv, regn och varma kläder..nej. En och annan förkylning och orineteringsdag kommer också insmitande genom höstdörren som man egetnligen vill ha stängd så här lagom inför orienteringen.

Orientering kommer från djäävulen!


blää!


P.Junior


"Jag kunde inte sova för-katten" - P.Junior


Måndag = sovmorgon

hello..sovmorgon är måndagens sak. yeap!
Ska snart åka in till skolan med mamma som är såå snäll och kör mig :)
Tack.

Nordic 07

"Den bästa konferensen någonsin"Ja..varför inte börja från början med våran fina tripp till Göteborg, Prybil och Nordic...

13 September
Tog tåget från uppsala på torsdagen efter skolan..var alltså lediga på Fredagen. I allafall..Jag var tydligen reseledare och hade en gäng "kycklingar" med mig..som jag nu kallar dem. (kom på det nyss) Tåget gick ganska snabbt och när vi kom nästan fram visade de sig att tåget inte stannade där Stephie skulle av..tacksamt! Så hon fick åka med ända till göteborg och ta spåret hem sen och allt blev lite krångligt..men för mig, noomi och josef stod marina och prybil och väntade på oss i deras rymdraket ^^ som tog oss till askim där de nu bor med utsikt över havet. Robert och Fredrik tog sig på nått sätt till Robins syrras lägenhet som de skulle tilllbringa natten hos. Hur vet jag inte..och det spelar inte så stor roll tycker jag nu så här i efterhand.

14 September
Vaknade av noomi som ruskade liv i mig..det var nu frukost om 20 minuter..åt gott bröd och mjölk och så stack marina och vi tre (jag, noomi och josef) ägde nu huset högst upp i backen. Yes..Prybil var ju i skolan,.men vi var lediga. Yes..och daniel lyckades inte väcka varken mig eller noomi med sina "kebron mannen"  sms..men bra försökt :P 6 stycken..sms.
Vi tog en buss in till Järntorget och där efter spårvagnen till domkyrkan / skolan. (som vi plankade på hela helgen) LM Engström (Lars Magnus) faktist..vi gick in i skolan och hälsade på några av prybils små vänner. :) Trevliga var dem..och de hade världens minsta utrymme vid skåpen det var typ 20 pers i en garderob...behov av plats. ja tack!
Sen gick vi till Nordstan där fredrik, robert och robin befann sig för att köpa skor till robert. (jusste det regande suuuper mkt den dagen) sen gick vi till ett café och fikade morotskaka och latte :) Gott...åkte sen hem till prybbs och gjorde oss i ordning för "galakvällen" i lisebergs hallen..och hemma hos prybil stod abraham och moterade ihop en hylla till Marina..jaha..han skulle nu också bo hos prybil..men det jämnade ut sig för josef skulle ändå bo i sovsal.
Efter galakvällen var det ett rent äventyr att ta sig hem till askin med prybil som gudie och isak som ett tjatande barn om taxi.  Men det kostar ju mkt och vi åkte bara fel några gånger och gick kanske en mil..det är ju inte så farligt vi kommer snart hem. Jag uppskattar inte prybils inpuls-val. "vi tar den här spårvagnen, den funkar nog" "Nej, vi skulle nog hoppat av förra, men aja vi åker tillbaka" Typ så höll natten på tills i slutligen kom hem til prybil runt två...Du är en bra guide..öh?! Jag gillar dig ändå..du är bra på annat. ;)

15 September
Godmorgon, solen skiner och vi beger oss sakta men säkert mot liseberg..vi tillbringar första timmarna av dagen på lisebergs området med lotteri-spel och godis :)

Så lurade vi pojkarna också ^^ Det var nog ett av det roligaste! Vi hittade en övergiven STOR kexchoklads förpackning och fick en briliant idé rent ut av! Fredrik blev typ överlycklig av att vi vunnit och började säkert fantisera om allt godis han skulle få smaka av oss..keep dreaming dude ^^ Det var såå roligt att se deras miner när vi avslöjade vårat bus! Det var värt allt..(eftersom vi offrat så mkt, not) men ändå..så kuligt! :D

Var på möte..och köpte majs i pausen innan lovsångsmötet..:)
Denna natt fick vi ännu fler övernattningsgäster..Vi blev sju hemma hos prybil..jag, prybil, noomi, abraham, isak, fredrik och robert :) ..God natt 03:30

16 September
Vad är sovmorgon på en söndag när det är nordic?! Hej , godmorgon 08:00 hurtingt värre. Men kristen är man ju ^^ Hade dock inge vidare tur ..jag packade..vilket är något av det värsta jag vet..Men inte värre än orientering. (men det ska jag ordna) Så när jag packade..sprack min jeans på knät..bööh! Jag ville inte ha hål där...:/ Sen fick vi bråttom till bussen och vi fick lova att springa..så sprang jag där över vägen med min väska rullande alldeles för fort bakom mig..så hände min andra otur..hej då sko. Den flög av och jag trampade rakt ner i en hemtrevlig vattenpöl. Jag blev blöt om strumpan..(om jag var tvungen att ens skriva det) "Var du tvungen att blöta ner dig nu" - isak. (vi hade ju bråttom)
Tack för frågan men det var inte så att jag hade planerat det där..jag var på dåligt humör nu..även om jag skrattade åt det ^^ Det var ju såå otur! :p

I dag begav vi oss också hemmåt..resan gick fort och jag älskade att tåga upp och ner. :) Det var värt 50 spänn såå lätt!

Nordic nästa år?!..Måhända :) Det var sjukt skoj!


I Göteborg..

tjalååm.. :P

Är nu i Göteborg..hemma hos prybil familjen i Askim. Har jusst ätit frukost som Marina gjort...det var snällt :)
Denna familj har väldans mkt pesto i ett av deras skåp har vi upptäckt! Och typ sju ketchup flaskor i kylen..så det var lite knepigt att få in allt annat som skulle vara där till varje pris!

När jag vaknade i morseså hade jag fått 7 sms..var av 6 stycken från daniel med ett icke varierande innehåll.."kebron mannen" haha ^^ lite smått jobbigt eftersom man var tvungen att öppna varje och se samma sak gång på gång..

Nu regnar det..mycket och vi ska till prybils skola inne i Göteborg brevid Domkyrkan. Hoppas vi kommer dit utan problem..jag heter förtillfället Vanessa Prybil..(har hennes busskort) ;P

Tjiing ..:)

Inte nyponknopp precis..

halloj! :)

Nu är det håltimme som gäller ..natur-kjell är i elida vilket inte stör mig så mkt eftersom de ger mig lite lediget. Det ända dåliga med håltimmar är att man har lite tooorka på vad man ska hitta på..man slutar i datasalen..som en nööörd. Nej det är jag inte men jag är omringad av nördar.. :/ Men det är varmt så lite skönt är det..men det luktar inte nyponknopp precis..blää! 

:/

 

Kiwi

efter skolan köpte jag ett paraply och nytt läppglans, Kiwi ;) Har packat klart nu inför resan till Göteborg. Det blir skoj skoj skoj! Ses i morgon Göteborgare!

Anonym person kom in i engelska-klassrummet tog ner en stol och råkade ha ner klockan som hängde på väggen. Då kom noomi och sa nått smart.
"Jag tror den gick söder..."
"nähe?!" - jag
 
okej det var kul när det hände!

love ♥

Skolan..

sitter här i skolan och har engelska..och i morgon kommer vi till prybil, göteborg och västkusten!

Dagen fortsatte med halvt otur..

Senare på dagen blev jag och noomi egyptier..inspirerade av all historia och religion två lektioner innan engelskan ^^ nice va är! ;P eller nått..

Dagens sista lektion med Thord kom med en oglad överraskning! Det började Störtt-regna! Och jag som trodde att man kunnde lita på smhi som jag skrev så kärlektsfullt om i morse. Vad får man tillbaka?! Regn? Ja, i detta fall. Hade himmlen öppnat sig totalt?! Jag kunnde ju inte åka hem i det där vädret...samuel rinde sin pappa men han kunde inte hämta honom, men istället bjöd snäll snälla lars oss på XL Grillen. Tack samuels pappa. :) Så satt vi där på XL och väntade på att regnet skulle upphöra. Medans vi satt där kom en super läskig, maffia boss i en svart blank..volvo?! Okej det var nästan en maffia boss om man raderade volvon. Men han var lite scary den där gubben i volvon..han lixom tittade så där kusligt på en, som bara en maffia gör, du vet...

Kvart i boblibompa slutade det regna och vi mer eller mindre skyndade oss till livetsord för att hämta hjälmarna.
Satte oss på mopparna och begav oss åt var sitt håll hem till värmen. När jag kommit en kortis hem började de regna. åhh! Jag som väntat på att det INTE skulle regna..även om det var trevligt med samuel. Hade hoppats på en torr hemfärd men de hade inte molnen tänk märkte jag..(skit)

Nu är jag iallfall hemma och sitter i mian mjukisbyxor och myströja som alla tjejer gör när de är hemma..enligt samuel  ;)

Tack för maten!


11/09-07 inte min dag!

Hej hej..
Denna dag var inge vidare för min del. Började med att jag fick stressa till skolan eftersom jag hade glömt att tanka och fick göra det i sista minuten...glömmde sedan nycklarna i moppen när jag rusade in till skolan..så jag fick springa ut igen. stress leder bara till döden! Så är det. Det vet DU

I skolan gick det inte så bra heller, blev ju värsta grejen av en liten först oskyldig sak som att öppna nikolajs skåp i smyg och gömma hans väska i mitt skåp. Det var ju meningen att han skulle komma på det i tid, innan lektionen men jusst den lektionen passade han så opassande på att komma försent så jag inte visste vad jag skulle  ta mig till. Men så kom helst plötsligt en orolig och irriterand nikolaj in genom klassrumsdörre. (det är då han är som läskigast) och är helt upprörd eftersom hans väska med hans dator är borta (inte där han trodde den var) och jag satt där helt tyst och visste inte vad jag skulle göra..jag kan ju inte bara ställa mig upp och ropa. "jag har den i mitt skåp, kul va?" alla skulle få damp på mig..vad skulle jag göra?! Så här skulle det ju inte bli! Och det var ju ingen fara för datorn var ju i säkert förvar i skåpet mitt, men de visst ju inte nikolaj och alla andra..alla trodde att den var stulen! Vilket var fel..den var bara..busad med, vilket jag inte ska göra om. Hedersord! Tio fingrar på bibeln och allt vad det heter..men man lär sig av sina misstag inte sant?! ..håll med mig!  Jag skickade iallfall ett sms till grabben som blev ännu mer irriterad men lättad (tror jag) verkade så iafall..nu är jag förlåten och jag hoppas att du förstår att inget var menat till det som det blev...

ledsen ♥

Dagens väder

hej, sitter här för att bestämma mig om jag ska ta moppen eller bussen..besökte nyss den klassiska http://www.smhi.se/ som vi alla har så kär..(jag o noomi iallfall) ;)
 
Här är dagens väder med martina moregård i sammarbete med smhi:

I dag runt uppsala har vi ett molntäcke och temp. omkring 13°. Senare på kvällen ser vi en växlande molninghet och temp. sjunker till 10°. Vindstyrkan mäts mellan 1m/s till 3m/s, tack för mig ;)  

Hej jag tar moppen eftersom bussen redan gått ^^

Ses i skolan?

John blund

Hej då dagen.
Hej mina 8 timmar.

God Natt


"..som en tjuv om natten.."

tjalååm. (shalom) ^^ jag är så fyndig! I dag hade jag ju sov morgon..som ni vet (om ni läst mina tidigare inlägg) åkte in med fredrik och han söta mor i deras gröna lilla bil med en blomma brevid ratten.. ^^ nog skrivet om den..hade två lektioner sen bar det av till stan. GIck och kollade (förgäves) efter vinterjacka och skor. Sen gick jag till Stadsbiblioteket och lånade en biografi :/ blää!  Men sånt är svenskan med inger..biografier! Hoppas den är bra då..annars blir det lite små segt att läsa.."..som en tjuv om natten.." hette den iallfall. 

Väl hemma satte man sig och pluggade tyska, som vi har tills i morgon, ja. Klassen är rätt skoj där så det blir nog inte tråkigt får jag hoppas. Ingen spanska repris tack! 


smurf (:
 

Sovmorgon!

Godmorgon. Tänk att få säga det en måndag vid den här tiden! (: Sovmorgon!
Har jusst ätit Tacos, gott gott! Nu är det bara 4 dagar tills det bär av till prybb-landet! Skoj det blir!


Långa helger kan bli korta

godagens...kom hem för ett tag sen från nikolaj, såg "high school musical", jag, nikolaj, eli och william. Blev dock ett kort besök eftersom pojken vaknade först 16:00 bra där. Men det var han värd, en sov-stund efter att ha hjälpt till så tappert med livetsords scen! Vi hann ju säga "hej" iallfall ^^ Det är ju alltid trevligt vill jag mena.

Sitter för tillfället och äter lite hemmagjord krusbärskräm :) Mums..det är faktist riktigt gott. Tack Mamma :)
Och i morgon har man ju då sovmorgon till 12:40 :D (som alla andra 1:or på lo) hihi..men åhh så skönt blir ju värst lååånga helgen eller nått..nu kan man uttnyttja söndagens sista timmar också med skojigheter. Javisst!

Men jag ska faktist (så duktig som jag är) försöka att skaffa ett jobb på morgon timmarna på måndagar. :) Tänk så ambitiös jag är!

Nu bör alla icke-livetsordare sova. ;)

När är det morgon?

eli duschar och jag sitter här och fördröjer tiden med lite musik och bloggning..vilket uppskattas (till en viss gräns) men ändå..vad ska man annars göra när alla sover här på jorden, inte josse då för hon är på väg till lo för att träffa lise. (: Vaknade vid tolv tror jag..strax efter ringde lise och väckte de andra tjejorna ^^ smart där.. men de kunnde inte hon vet ju. Såå..ingen fara tjejen..annars hade jag väckt dem själv ;) hihi..

När vaknar nikolaj?

<3

Hej, jag tror inte att nikolaj kommer vakna i dag^^  det tror inte eli heller..tänk om man sover bort varannan dag då lever man bar ett halvt liv ^^Årets Kulturnatt

så var kulturnatten över..det var väl trevligt, lite små kallt och regnit bara :/ Lyssnade på bland annat på Capital motion, såg på nån ganska dålig eld-show, var i musikenshus och lyssnade en kortis på smk där jag, manuela och jennifer helt plötsligt blev "några man puttar på mitt i folkhavet av låååånga killar" nej, tack. så jag gick därifrån och följde med fredrik och abraham till livetsords scenen och lyssnde på bob k (utan puttar) efter att alla spelnignar på livetsords stora scen var klara..(för jag tor den var störst) så stod jag, carro och josse och snackade med några studenter som läste ekonomi i uppsala..De frågade endel frågor om livetsord och de sa att de nog skulle komma till livetord nån gång..bara för att bilda sin egen uppfattning..eftersom de hade sååå mkt fördomar jusst nu.
Hoppas de inser..(:

Är hemma hos eli-peli nu med josse (:

Trevliga tjejer. gonatt!

Kulturnatten ---> nästa.

hej hej, har just fixat klart mig ^^ ska till kulturnatten nu då..men först en sväng förbi elis hus. :)

Nej nej, inga pengar

God morgon kära martina-blogg-läsare (: Känn dig välkommen..

Var på mötet i går kväll..som jag ju skrev..och det blev inget vaksalatorg vilket är sämst! Ville ju tjäna pengar..eftersom jag blir lite halvt uttnyttjad bara för att jag alltid har pengar.:/ (säger inte av vem)..därför behöver jag mer penagar så jag kan va generös men nej nej..regnet var emot mig. Solen ville inte knuffa bort molnen, morr...

Ska till kulturnatten i kväll (natt) också..med eli :) Vi ska gå och lyssna på smk har jag hört många gånger typ 10000 men de ska nog bli skoj, eli säger att dem är bra. Får lite på henne för den vän hon är!
Tycker förövrigt super synd om min duktiga nikolaj som sliter ute i regnet med livets ords scen.

Du är Bäst!


(och alla andra som hjälper til förståss..dem får man inte glömma.)

Ses kanske ikväll.

Utbildning framför allt ^^

hallåå! (:

ännu en vecka avklarad nu va, fiint! Det trivs jag med..helg alltså. Ska kanske stå på vaksalatorg i morgon..det beror på vädret. Vet inte vad jag hoppas på, vill tjäna pengar men de skulle sitta fint med en sovmorgon till (; alltid!

Ska i väg med bussen snart och lukas :) som buss-vän till mötet...trevligt att träffas igen kompis! Guc kan kännas en bit bort ibland, tänk vad nära de var att jag skulle gått där! Fyy va kul det hade varit, även om jag trivs bra på LOKG med..men ändå. Tv och radio skulle lätt slå det! Men utbildning framför allt  eller nått..ledsen att säga det.

Ska äta lite hamburgare nu, tjockis ;P

Norrlandsfolket i idol ^^

Godagens, så var man här Igen.
Sitter o kollar lite på norrlandsfolket som idolar sig lite, sätt skoj! (: Nikolaj och jag åkte till tågstationen efter skolan för att hämta ut tågbiljetterna till nordic..sen så lixom fastnade vi där utanför i nån timme..^^ joel kom förbi. Trevligt trevligt..sen bjöd jag honom på pommes och ost på max ^^ Gott :)

Blunda - snook

Se, jag ser bara saker som jag inte har
Där jag kommer ifrån finns det dom som dör för mat
Flytta till Sverige, för där är allting bra
Gjorde som dom sa, men det är samma sak idag
Utbildning, mat pengar, och hälsa
Folk har det bra här det är också det enda
Tjejer läser om Paris i fredagsbilagan
Stoppar handen i halsen för att bli likadana
Killar spelar tv-spel och kollar på porrfilm
Dokusåpor lär dom 10 stegen till mobbning
Jag har varit där själv, är det så konstigt?
Det kallas för bonding, man skaffar sig en kompis
50-cent, GTA - där har du kultur
Fritidsgården stänger - det färgar sig på en mur
Unga människor mår inte bra
Det är så tydligt för jag ser det när jag går runt på stan

Blunda ett tag
Slut ögonen - blunda ett tag
För vi kommer alla blunda en dag
Blunda ett tag
Blunda dig bort, det kommer funka ett tag
Men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks

Min kompis somnade på tåget, han var packad och trött
Vaknade upp, sa någonting och fick pannbenet spräckt
För vadå? För lite manlig respekt
Polisen sket i allt, han kommer alltid va rädd
Häromdagen fick jag smäll för något jag såg
En kille låg ner, blev sparkad av två
Jag gick emellan men folk omkring dom blundade
Ville inte bråka men slagen dom bara fortsatte
(Marcus, 5:e maj 2005, Kungsgatan)
Ett slag mot svensson och folkhemmet
En tår för det bristande folkvettet
Till dom som utsätts för våldtäkter
Har blundat klart, det är underbart
Men unga människor mår inte bra
Det är så tydligt för jag ser det när jag går runt på stan

det var en glass inte ett vapen, varför inte sked?!

Kom nyss upp från maten..yepp..Egen fångad gädda blev de..alltid lika gott! :) Faktist!
Blev glatt överraksad för i fryser låg en Magnum från mormor och morfar till mig..Tack!
Jag äter med sked ur struten ^^ haha..men strutar är ju äckliga! Men jag vill ju haaaaa glassen i struten..så varför inte sked?!

OBS!
(det var en glass inte ett vapen)

onej! onej onej oneeeej! Jag har bloggat tre gånger i dag..och jag som sa att jag aldirg bloggade så mkt!

....älska mig ändå för den jag är....

Reseledaren #1

Halloj, hemma nu. Fick skjuts hem av Per Fredriksson :) Pratglad typ (: Trevlig också..

Har inte såå värst mkt läxor nu så då hamnar man ganska lätt framför bloggen.hm..jag är ingen nörd nikolaj!
Nordic-tåget är förövrigt bokat av mig, kalla mig Reseledaren nr. 1! Nej gör inte de föresten...
Det blir suuuper skojigt! Göteborg är ju fint, och innehåller trevliga människor! Yeao..Så är lääääget!

Blev lite irriterad på engelska läraren idag kom jag på..det märkte nog noomi..Det var ju en total världelös uppgift vi fick. "Diskutera konflikten om fjärilarna..."  <--bajs. Inte förstod hon min mening heller...jag lär ju inte kunna förklara så bra..för det känns som de ofta händer mig..

Prybil har nytt nummer också..så nu tycker jag hon ska ringa mig ofta! Gör det!

Majs-bajs

Kladdkaka

sitter hemma hos noomi, ett tag sen man var här nu så det är ju trevligt! :) Jag, ester, lindgren och noomi
har just bakat en kladdkaka, och diskat^^ nice..men de är ju bra att vi planerade så att vi precis får ut den och hinner tillbaka till lektionen..ska fika den i morgon i skolan. mysfaktor...

tjiing ;)

Ps: vi hann äta lite kladdkaka, mums! kladdig till 1000!

Innebandy med familjen Thor

hej de blev inte så mkt idol för mig..hängde me mamma och pappa och tränade innebandy med familjen Thor. Faktist riktigt jobbig att springa runt där och kämpa för sitt lag utan pause i en timme...men nu ska jag duscha,
tack Gud för de! :P

I morgon fotografering

Vem åt nea?!

Hej..dagen 10.00-16:45 avklarad.

Tog bussen till skolan genom stan..på 7:an hittade jag en plånbok som jag lämnade till chauffären eftersom jag var snäll :) Senare ringde de på min mobil och så var de en som tackade så mkt för att jag hade hittat den..Varsågod.

Jag o nea kom på i dag att i lördags när hon rev ost hemma hos mig så rev hon seg själv på de..och då kom vi på att nån måste ha fått i sig nea! HAHA..mysigt till 100!

Ska se lite idol nu ^^


Flickorna har stile jöö.

kom just hem från bönegruppen hemma hos milla o lisa..skojigt var de att komma tillbaka dit. Fint kök hade flickorna fixat också. Snyggt! Flickorna har stile!
Iallfall..vi satt där i sofforna och snackade om allt som hänt..har ju inte träffats på länge, hallå? :P

Mysigt värré..

mitt hår är brunt nu..

En revolutionerande dag!

Vaknade helt trevligt i elis soffa som jag inte föör osällan vaknar i. :) Trevlig kväll efter att folket gått också hade vi du o jag, eli. hihi ^^

Gick till skolan, vilket kändes konsigt...måndag innebär håltimmar i massor! Jag, noomi och nea tog våra cyklar till nea och lagade mat hos henne, satt på studdsmattan och blev blöta av vattnet som rann på oss från studdsmattan. Men det var trevligt ändå...är det nån som vet vad de är för dag i dag föresten?!

Uppmärksamma linnea-dagen, 3 September lägg de på minnet är du snäll ;)

Det har hänt nått revolutionerande i dag!!! Efter ett år nu har jag tagit av alla min armband (nikolaj gjorde de)..

Nu ska jag färga håret..lycka mig till!

(tack)


skruvar är från djäävulen!

God afton kääära bloggare och tjuvtittare..

Har mixtrat ihop min cykel nu...den är blå. Men fy (!) den som uppfann skruven utan att uppfinna skruvdragaren var en idiot! Jag AVSKYR att skruva och jag skruvade ihop hela cykeln! Jag var ju duktig!

Sen fick jag skjuts av mina föräldrar till eli peli, satt och läste lite i ungefär en timme...sen kom de andra folket så hade vi..filmkväll! Robert kom senare också..det var trevligt :) han som sov när jag ringde..sömntuta!
Vi kollade på en lite halvt scary film tycker jag..men sånt är ..film. mm :)
Men nu ska vi kojsa jag o eli, som jag så snällt får sova över hos eftersom jag än så länge är en lantis^^ men de ska ändras på..lite. Om lite mer än ett halvår <-- efterlängtat!

Prybil tjejen :)

Har just lagt på efter att ha snackat me prybil i en liten halvtimme som gick ohyggligt fort. Tjejen är ju trevlig! ;)
Verkligen tråkigt att hon flyttat men hon verkar trivas iallfall och de är de som är grejen va. Men man får ju tillfälle att åka oftare till sveriges finaste stad..(enligt mig). Ska dit om två veckor..det blir nice!
Har även skaffat en ny mail, har tänkt på de lääänge längre än du anar, men nu har jag tagit tag i det hela! :) jag är så duktig. haha..det hände nått vääälidigt mysko nyss på min msn..allt jag skrev skrevs baklänges! Scary!

:)

myrsloksbebis (som slickar ben) <3 prinsessa

Nikolaj, samuel, kricke, nea och noomi kom hem till mig i dag och så skulle vi laga taco! Blev bara tjejerna som lagade maten...men det blev gott! När allt var klart och vi just skulle sätta på filmen så kom jag på till allas sorg tt vi inte gjort nån guacamole!!! Gripande, de var ju typ därför som vi skulle äta taco, och så fanns de ingen rostad lök till nikolaj heller..så det blev inte så bra ändå.

Sen på kvällen åkte jag o nea till olivia och firade henne lite! HAHA, det var något jag sent kommer att glömma! Såå sjukt roliga syskon hon har! William och Theodor är dem bästa! Så coola killar alltså! Nea (prinsessan) fick en beundrare också..william. :P Vilket par?! haha ^^ En myrsloksbebis och en prinsessa!
Jag och stephie (stefan) blev helt plötsligt theodors körare! Haha..och jag som inte kan knäppa med fingrarna^^ aj då. Men det var bara att le och hänga med! Så blev de fight med spionen (theodor) och jag var den ända som vann över honom med mina karate-moves ^^ men det var tydligen fel för enligt honom förlorade jag tre poäng (som jag inte ens viste att jag hade) eftersom det var han som skulle vinna! (att jag inte tänkte på de). morr..

Jaa..de hände mycket där i steens hus må jag säga. Jag spelade piano, stefan jagade myrsloksbebisen och prinsessan brottades lite med theodor, medans sarah bitamaziiiiiiiiiiire och olivia satt och garvade åt oss som gjorde allt vad pojkrna sa att vi skulle göra..(vi var typ deras soldater) Haha! Men de roligaste måste ju va när jag, nea och stephie råkade stå på ett led och william helt plötsligt började imitera Valliant. HAHA! OJOJ! Den grabben är cool! (måste upplevas för att förstå hur grymt roligt det var) Han gick fram och tillbaka framför oss som värsta kaptenen eller nått och snackade asfort och lät som en militär, så stannade han framför mig att såg lite bestämmd ut^^ ojoj..men kan ju inte hålla sig för skratt!!!

söta ungar! :)

STOP!


Jag glömde en suuuuuper duuuper viktig sak somjag bara MÅSTE (med stora bokstäver) skriva! Det hände sig så att stephie råkade bli en insekt och myrslokar äter sånna..speciellt myrsloksungar. Så william (som var en myrsloksunge) kröp efter henne och (haha, nu kommer de..) börjar slicka på hennes ben! HAHA!


Klaaaart!

nu har jag städat klaaaart! Yes..och ja de behövdes men nu är de sååå fint i mitt rum =)
Har fixat en myspresent till oliven också..hihi ^^ spännande.

öh.

Guten morgen ^^

god morgon! Har just ätit frukost, gott med keso-macka och juice! (Y) Ska snart duscha och städa mitt rum vilket BEHÖVS! Städningen iallfall.. :P hihi..har just lagt in bankettbilderna som jag köpte av ahlin i går på mötet. Fina bilder va de!  Tack tack..

"LOKG skolan med håltimmar"

vad kan ha hänt i dag då?

Vi (jag) börjar från början. Vaknade, var väldit osugen på att köra moppen till skolan. Och jag hade en väldans lust att sitta på en buss, lyssna på musik och inte tänka överhuvudtaget! Yes. Älskar att gör det!
Kom därefter till skolan..lite i senaste laget skulle jag tro för alla var redan i sal 2 och sjöng. . jag tassade in (med klackar som inte hörs) typiskt!

Hade där efter en rad av olika lektioner..och sånt som hör skolan till. Ändrade vårat schema. "LOKG skolan med håltimmar" Borde den ha som reklam eller nått..seriöst skippa håltimmarna, skulle va så skööönt!
Efter skolan tog jag bussen till CITY ^^ köpte två linnen (eftersom man MÅSTE ha vita linnen under skjortorna!) Och letade förgäves (nästan) efter en present till Födelsedagsbarnet som fyllde 16 igår. Grattis min oliv <3

Tog därefter bussen hem..kom hem tjugo minuter innan bussen till stan skullle gå igen...bra planering där..lite ester-stile ^^ Erkänn?!
Men man har ju en snäll mor, hon skjutsade mig in lagom till mötet. Tack kära du!
Efter mötet så skulle jag åka hem med kronstrand, desvärrre pajjade bilen lite olagom precis när vi skulle hem. Otacksamt! Vi ringde Jarle så fick han komma och hämta oss i en bil som de luktade spya eller surmjölk i men de är ju trevligt eftersom jag inte alls har lätt att få kvälningar av sånt..men jag välsingnade inte bilen med mitt kräk vilket jag tror var uppskattat. Och nu är jag hemma och ehm..sover.

Gottnattsingen natt-bloggs-ugglor!

RSS 2.0