vindruvor och kantareller

daneltimalexjagflickorbetncharity och bellanatti gott sol fint

alex är charmig

jubvhki
solig dag. lekte först med nikolaj. bakada scones och lagade mat. sen lekte jag med alex. sen kom bella och noomi. solig dag.

Årummet.

gdvr

hik
det är vårigt att fika. idag -> lunch på årummet. planerade in programet för studentfesten. det här kommer bli bra. det kan jag lova.

stupido

fqew

sitter här ute och "solar". Solen är bakom ett moln men det blänker så mkt på skärmen att jag inte har den blekaste om hur jag skriver eller hur bilden som jag tog fint på mkg själv blev. det blir spännande att se vid ett snare tillfälle när jag kommer in. det är kallt här nu. ujaa.

en kvart, fjorton minuter


ge vdf h

gvds

Tilltugg. tjejmiddagar är alltid bäst. cheap som gruset på gatan me. vi hade tillome råd mer efterätt. (!)

skummakänslor.

det kan vara lite skummt i bland. jag känner så nu. när man gått upp på morgonen och ska iväg för att äta frukost i stan. så sminkar man sig, klär på sig...och man tänker "så måste jag hinna äta frukost med". "nej, det är ju därför jag går upp". Detta kan bli en trevlig morgon. förhoppningsvis väldigt om BTT-provet är så lätt som alla säger. jaghoppas.


ello.

lisen
vall
ishai och lisen


natti

fina dag. solen sken. vi fikade tills vi förs tårna av oss. träffade folk. de kom och gick. vi satt. åt lite. pratade mera. fina vänner. café linné är två olika fik. nu vet ni det med.

tudles

jag har upptäckt min fantastiska webcam. ha! man kan välja ramar. denna var väl fin. det finns några att välja mellan. endel rosa. lite blå. finns någon vit. sånna nivet.

i

jag dör lite.

ypsilon.

tihi
jag är otrevlig och störd.
fina ord från mina vänner.
dem gillar mig. det förstår man. tack.

gulprick

tjudominuter. idag lyser solen. det ser ut som om den säger förlåt för att den varit så dum och frånvarnade i går. jag förlåter. kan inte annat när den nästan gör mig blind.

det är tokigt att det är samma sol överallt. på jorden alltså.

sopkvastenihörnet

d
här var det fint.

mår illa.
är sämst. idag.
kom, gör mig glad. igen.

hanärdet

finaste dagen med pojken. han köpte glass och mat till mig. åt inte så mycket glass. men den var god. BJ. tack, du är fin.

mincykelärintenymenfin

idag har jag blivit mer utav en man. morfar och jag har lekt i garaget. tittat på bilarna och donat lite. vi drack lite te och åt macka med ost och gurka. sen fick jag en röd fin cykel och mormor och morfar. Den ska jag cykla på i sommar. tack.

cindyärenkatt

cindy är en fin vän som värmer upp sänngen precis där fötterna ska vara.
tack hårboll.

enlitenmy

eyo

studieren. plugg. kom på noomis årsnominering. daniel godkände den. mer plugg nu. otroligtintressant.

trädpågården

brakf

det skulle inte kunna vara höstbilder. detta är våriga bilder. låssas som om du håller med. pratade med min pojke idag. jag saknar två pojkar som seglar. kom hem mina pojkar.


paininas.

phishger

studierna väntade i högar på mig när jag kom hem från himmelen. maximalt osnällt. jag är lite töntig, har skrivit upp ett fint plugg schema så jag blir tvingad av mig själv att plugga vissa tider i dag. (nu har jag paus).

Bäst jag lägger in lite smarriga bilder så jag blir lite glücklich.

fint


solit

underbara land.

puh

yes. studentklänning klart.

Home.

Jetlagen är total. Va med nikolaj så länge jag orkade i går, jag gav upp runt nio. Orkade inte hålla ögonen öppna längre. Vakande vid halv åtta i morse. Super pigg! Börjar jobba om en timme..tänkte promenra dit för att ge svergie chans att intyga mig om att det är vår. Trots kylan.

Jag jobbar till åtta och om jag är lika trött som jag var igår blir det ett väldigt tufft pass. Jag får hänga vid kaffeautomaten varje rast. Det är min enda chans.


Thailand

ger

Ett litet livstecken av mig. Thailand är varmt, vackert och soligt till max. Kom idag hem från Phi Phi Island. Där vi övernattade, solade på monkey bech (en massa apor träffade vi där) och åkte longtail-boat.

Vi ska snart iväg och äta middag någonstans här i Karon. Jag saknar nikolaj. han är fin och det var mysigt att ha honom här några dar. love.

RSS 2.0