Call me baby! ;)

Hello. färgningen klar a la martina. Mellan brunt bär jag nu högst upp! :P Känner att jag är i färgartagen så om du vill färga..call me ;) Jag är frivillig! ..de är rätt skoj faktist. Men det tog tid att slinga prybban i går..fick nästan kramp i ena armen..men i dag ska jag få se reultatet..wunderbar (som robert hade sagt)

Ska snart iväg till stan och äta lite me tjejorna..tror de blir noomi, prybil och lingan :) det gillas! amazing thai eller Dragon palace ?..det är nu den aktuella frågan. Ling är på dargon och noomi på amazing thai..vad vill jag? ingen aning..det blir nog bra vilket som.

:) smile.

Höstlov

Hej hej
Inte så mkt bloggande nu på slutet. Åkte till freddy igår med robert, eli, lindgren, tim och edefors. Vi spelade risk och jag fick hjälpa både robert och tim. Men jag var mest med robert :) Jag, Lindgren o eli gick sedan hem mitt i natten till mig på 25 minuter...kom hem halv fyra (?) och sov till 12 då mamma väckte oss, och de vara bara bra eftersom vi hade planerat att vara i stan vid 12.

Träffade prybil på stan en och en halv timme senare..och vi hittade fiina saker. Mest hårfärg! Vi åkte lite utspritt hem till Lindgren för att ha en "vi-färgar-håret-dag" Jag färgade eli och slingade prybil. Så färgade eli Lindgren. Men mig han vi inte me så jag färgar de själv i morgon!

I morgon blir de också dragon palace och bio with the girl ;)

De är niiice :P

Saknar honom <3

Sov.

I natt får jag besök :) Ling o eli kommer och sover här! :) Ytterst trevligt !


GRATTIS ELI !

Det är ingen vanlig dag i dag! Det är ju ..måndag! ..och ELIS fördelsedag! Tänk att våran eli har blivit 16 år! Grattis Grattis Grattis! :) Jag var ju då först med att säga grattis eftersom hon va på poker kväll hos mig i natt. Men det var natta som kom ihåg det först! Bra där! Men Grattis till dig eli och hoppas att din födelsedag med samuel blir hur rolig och mysig som helst!

16 år
Bara jag i dag

Godmorgon sverige
Det ser ut att bli en koppla-av-och-gör-massa-nödvändiga-saker-dag.
Kollar på The voice och håller på att fixa lite med mina bilder och musik på datorn till mobilen.

Att göra:
? fixa klart med bilderna och musik
? träna
? duscha
? städa rummet efter gårdagen (gårnatten)
? handla mat till i kväll
? ta hand om mig själv
? laga mat - köttfärssås och pasta
? ringa ester
? se trevlig ut när eli kommer ;)

Heja tina..........


Girls only!

det blev en tjej-kväll med harry potter, halva john tucker must die tillsammans med popcorn och citronpaj. Så avrundade vi de hela med några timmars poker spelande! Girls only! :P

Kul va´re^^Ni kan ju ringa i morgon, nån..om ni vill göra nått!


Nikolaj ♥


Dagen S

hej hej. Dagen började med möte, det var lite läskigt till en början för jag såg INGEN som jag kände..så smsade olivia och så fick jag sitta me henne och viktor. Senare såg jag resten av gänget som satt på den läskiga platsen längst ner på läktaren! 

Efter mötet jag jag hem till eli och kollade igenom hela skolkatalogen :) fick ont i nacken och efter halva så kom lindgren också! Vi vågade inte va kvar hos henne så vi köpte en pizza på liljehallen och käkade den högst upp i elis trappuppgång :P Satt där lääänge, vi viste inte vart vi skulle gå och vi var inte önskade nånstans ):

Tillslut åkte vi hem till mig och bakade en citronpaj som just blivit klar faktist. Den såg GOD ut. Och snart kommer natti då blir det tjej-mys med paj och film!

Slurp i väg tid.

Hej hej K Ä R A församling.

Har varit hemma hos nikolaj denna höstlovs lördag. Men oj va tiden gick fort...slurp sa de så spolades den ner i avloppet eller nått för jag fattar inte vart den tog vägen riktigt..vi såg bara några prison break avsnitt och sen var klockan halv åtta. Maten var klar och vips så var klockan halv nio och sen vips vips vips så var klockan nio och prinsessas dagbok 2 började som vi satt hela familjen brink och jag och såg. Mysigt :)

Ska till lindgren i morgon, oj vad jag har saknat den tjejen i skolan veckan som gått. Varit sjuk varje dag ju. Aja baja! Men i morgon blir det ändring på den saken för jag kommer! :)

Se upp för att gå upp för tidingt i morgon! Ni har väl inte glömt att de är vintertid i morgon och klockan ska ställas tillbaka en timme. (Y)

sleep time folks ;)


30 minuters skola

kom jusst hem från skolan..men hallå jag var ju sjuk i dag! Jo jag vet men provet i historian kände jag måste göras i dag och inte om en vecka då jag inte minns ett dugg. Så jag har skolat i 30 minuter i dag ^^

När jag kom hem gjorde jag nytta. Jag stödde min syrras klassresa genom att köpa en polkagris. Och JA, jag har fortfarande godisfasta men jag kände för att va snäll mot henne. Jag minns när jag skulle sälja de där polkagrisarna, de var trist och hon ska inte få lida som jag så därför köpte jag den till nikolaj. Bra va?


I love my boy ♥

Ich habe kopfschmerzen

hej har inte haft tid eller lust att skriva..men nu skriver jag i allafall. Jag är hemma och ontihuvig i dag. Jag och min bror..båda har huvudverk. mysko..sov 11 timmar i natt men känner mig fortfarande lite trött.

Kommer i allfall till skolan i dag vid 15 för att göra ett prov som jag inte orkar missa. Då måste jag ju göra de efter lovet och då har jag ju inget kvar i minnet...så jag gör det i dag.

Ha de.

Om jag inte?

Orkar man skriva?..Har verkligen tappat allt.


Dagen O.

                                                                                                                      ingen moppning i morgon.
                                                                                                                     Nej. Då fyser jag ihjäl! 
                                                                                                                     Jag vill inte det.
I morgon åker mamma bort nånstans med jobbet
och kommer hem på fredag.
Men jag vet inte vart hon ska..

Jag är en fusen fiskpinne

Känner mig som en fryst fiskpinne. Burr..det är verkligen  iskallt i mig. Sitter här med en massa filtar men de tycks inte hjälpa. Liknar nog en mumie. ^^

Efter skolan i dag var jag på hemligtuppdraghemligplats med hemligperson. Och eftersom de är hemligt så skriver jag inget mer om det. Men de var de som jag gjorde efter skolan.

Pluggade sedan på historian..skrev om ALLA 9 stycker A4:a sidor och nu är de bara 7 stycken. Alltid något och jag lärde mig ett o annat om Alexander den store, Filip II och Greklands demokrati.

Haha i dag såg jag en man med alxelväska och kom genast att tänka på gårdagens "Vänner" avsnitt ^^ Vet inte om ni fattar? :P Gör ni?

Snart är det desperate housewives..:)
Stress är farligare än...

Jag som först fick stressa hela morgonen, det är ju svårt att komma ur duschen....men sedan kom jag på att min moppe står ju helt nytankad i garaget och bara väntar på att ta en tur till skolan med mig. Så stressen tog slut och jag hade inte längre någon buss att hinna till... Sånt gör mig glad. Inte stressa, vilket kan vara en del av min vardag för det mesta :/

Bara för dig

Bara för att du är min "distans-hjälpa-mig-med-godsifastan-vän" PRYBIL!

På gott och ont

hej, jag är den mest aktiva bloggare av mina kontakter. På gott och ont.
Har nyss ängat lite tid till tyska provet som vi så ovänligt har på en tisdag. I morgon alltså.

"Guten morgen frau Zettergren"
"Ich Haβe Martina, und du?"


Kan det.

Långt smink

"hej, har du ..eh..långt smink på dig i dag?"-nikolaj
"va? långt smink? Jag har en ny mascara"-martina

Killen ser ju att de är nån skillnad iallfall..haha och gulligt uttryck <3 -fick tydligen längre ögonfransar ^^

I dag blev jag lite gald jag har funnit min "hej-vi-har-godisfasta-och-stöttar-varnadra-när-fresteleser-kommer-vän" = nathalie! :) Yeaup..men vi får äta julgodis och de ska bakas! Nästa månad..:)

NI är mer än välkommna!

image86I dag är det inte någon vanilg dag,
saknaden har tagit slut och nu blir
 varje måndag kl 22:00-23:00
 underbara måndagar.
Prison break börjar igen!
Ni är mer än välkommna!

i kväll..:)

Ta mig dit snälla nån...

Nu börjar vinter och kylan krypa in i Sverige. Brr..kom inte hit! Ge dig iväg! Eller stanna i norrland... Solen gav oss inte den värme och gyllenbruna kropp som vi hade längtat efter i sommar. Och nu försöker vinter komma som ett vitt täcke och göra oss ännu likblekare..Tacksamt!

Jusst nu bara storm längtar jag mig bort mot vita stränder vid havet och solen som gassar på min frusna sverige-kropp! Ta mig dit snälla nån....


Lyssna!

Super söt unge! → http://youtube.com/watch?v=U7Uhgm5Ox9Q&mode=related&search=


Kläder jag vill köpa :)

image80


Nu går ingen säker...


image69
Kom just hem från en övningskörningstur med pappsen.
Bra att han inte har handledar bevis..mamma fick men inte han.
Det kommer... Men han övar me mig ändå. :P
Det var skojigt! Och han sa att jag var riktigt duktig ;)
Yeah..
trodde faktist att de skulle var mycket svårare
 att köra våran s40 äv vad de var.
Och den är hel och behållen också. ett + där!

Snart ska jag äta tacos..igen ;) Det får man inte nog av!

Se upp för mig.

Höstens lördag (det var djupt)

Natt-folket, Hej!

Tillbringade denna höst dag (som skulle kunna vara sommar, enligt endel) med världens finaste på alla sätt och vis. <3 I guess you know who..^^ Älskar dig! Har så underbart roligt med dig. Du är så speciell ^^ ;P <3

Nikolaj ♥

Kl 18:13 var vi hemma hos fredrik (noomi sa åt mig att det var helt förskräckligt att vi kom hela 13 minuter försent) haha ^^ tack noomi-kontroll-på-tider! Det är bra...Spelade guitar hero (även jag, fast jag sööög!) och så åt vi tacos och kollade på Zodiac. Som jag tyckte var en super bra film. En bra, lång film med sämst slut..eller inte sämst men nästan. Verklighetsbaserad var den, och det uppskattas! Blir bättre då på nått vis..En film att se. Yes.

Betyg: ♦ ♦ ♦ ♦

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ska föresten inte på mötet i morgon (idag) som en överflödig information till er som är intresserade ^^ Ville ju gå..men vi ses på youth prybb!

kraaaam

Ändå.

....eller jo föresten om jag tänker efter så har jag väl nått att skriva här. Måste ju stå upp för sitt rykte (?) (blogg-nörd)

När som helst kommer nikolaj in genom min ytterdörr..skulle jag tro. Han skulle komma halv 12 - halv 1 bra beskrivning där. Iallfall..hade inte trott att han skulle komma så snabbt. Han är lite tidsoptimist (men de kanske han inte har tänkt på) Ps: Ester är väldigt mkt värre

Senare i kväll drars de mot Fredrik och jag sitter och funderar på om de ska gå bra att frakta hans present på min moppe eller inte...det återstår att se. Trevligt hoppas jag att det blir iallfall. Och det blir det nog! 

adjöss.  

-----------------------

har inget att skriva........


Yeaaaaaap

Allmänt rolig dag faktist...noomi och jag hade våra stunder ^^ men OJ! så trött jag blev mot sluten...sam, matte och sen historia...:/ sleep time!

Snart kommer fredriks mamma och hämtar mig..:) så snäll så snäll. Sen far vi till mötet och träffar....PRYBIL och gänget ;)

Prybil ;)

I morgon mina vänner kommer efterlängtade prybil till stan! :D

Samuel se hit!

Ooooooooooo..................! Samuel Skellefteå ligger inte först på monopol spelplanen längre! Vad säger du nu då?! För de gör UMEÅ! ;P Har små känslor för staden...har ju ändå min stuga typ där ^^ Bättre än Skellefteå iallfall, enligt mig! Men rösat på uppsala! !!! http://www.monopolspel.se/

Statistik:

#1
Norrmalmstorg
12935Umeå
#2
Centrum
11088Skellefteå
#3
Diplomatstaden
7323joker Arvidsjaur
#4
Drottninggatan
7283Mariestad
#5
Gustav Adolfs Torg
6163joker Vaggeryd
#6
Stureplan
5817Växjö
#7
Kungsgatan
4711Kiruna
#8
Vasagatan
4702joker Hammarstrand
#9
Hamngatan
4505joker Vinslöv
#10
Kungsträdgårdsgatan
4126joker Falkenberg
#11
Strandvägen
3838joker Norra Unnaryd
#12
Narvavägen
3556Örnsköldsvik
#13
Karlavägen
3547Sundsvall
#14
Sturegatan
3500Östersund
#15
Vallhallavägen
3104joker Skillingaryd
#16
Odengatan
2763Norrköping
#17
S:t Eriksgatan
2683Kungälv
#18
Ringvägen
2639Stockholm
#19
Götgatan
2385Karlstad
#20
Folkungagatan
2376joker Hovslätt
#21
Hornsgatan
2179joker fänestad
#22
Västerlånggatan
2142Jönköping

#23
 
2139joker Östmark
#24
 
1933Skövde
#25
 
1734Karlskrona
#26
 
1730Göteborg
#27
 
1693joker Vilhelmina
#28
 
1481Borås
#29
 
1442joker Kungsbacka
#30
 
1281Linköping
#31
Rösta nu
1222Uppsala
#32
 
1188Falun
#33
 
1183joker grästorp
#34
 
913joker Piteå
#35
 
806Visby
#36
 
775joker Bottnaryd
#37
 
739Varberg
#38
 
735Luleå
#39
 
624joker Värnamo
#40
621joker köping
#41
 
598Helsingborg
#42
 
544joker Björkenäs
#43
 
528joker Västervik
#44
 
494joker Lycksele
#45
 
481joker Bankeryd
#46
 
449Gränna
#47
 
372Kalmar
#48
 
357joker Tvååker
#49
 
314Malmö
#50
 
301joker Norrekåsa

Tackar för Tårtan och Frau Zettergren - men bara kanske...

Godagens har jusst skrivit klart min presentation om Biografi-boken det bidde trilogin med Martina Haag. Hon är ju hopplöst virrig och rolig! Håll med mig prybil, komigen ge mig ditt stöd! ;) I allfall tycker själv att den blev fairly good ;) hoppas Frau Zettergren joinar ^^ 1 A4 blev den. Det lär väl vara helt okej? Bara jag snackar i två minuter så räcker nog det....(?) JA, annars får det var nog !

Hade sam-test i dag, och våran kära "tårtan" hade gjort ett tämligen (^^) lätt prov tycker jag. Nu har jag ett hopp som inte är större än min tummnagel men ändå! ... om de inte hade funnits alternativ kunde man ju spolat mitt prov innan jag fick det! God bless tårtan :P - du gör bra prov (om du läser detta) vilket jag inte (!!!!!!) hoppas att du gör :/ skulle ju vara läskigt på höggrad! Det känner jag sannerligen

Mot  clean my room!

Puss på pojken! 

Chokladbollar

Kära vän eli-mushiii ^^ du är söt men inte när du hittar choklardbollarna med samuel i min kyl. - Jag och nikolaj hade ju gömt dem bra (?) eller.......iallfall..DU åt massor! Tjockis! :p men nu bakar min syrra nya! hihi..ät dem inte!


P.Jonatan.M. Fredriksson

Detta är ett "grattis-inlägg" till allas våran älskade Per Jonatan Martin Fredriksson! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS! 16 år !!!

När du är 16 år får du...

· köra motorcykel.

· övningsköra personbil, men då måste du ha ett körkortsunderlag.

· starta eget företag (med vårdnadshavarens tillstånd).

· arbeta utan vårdnadshavarens tillstånd.

· inget barnbidrag längre, men om du studerar så får du studiebidrag istället, och det är lika mycket som barnbidraget. Skillnaden är att du inte får det på sommaren.

· sluta skolan om du vill, det är bara grundskolan som är obligatorisk. Gymnasiet är alltså frivilligt.

· gå med i det civila försvaret. Det kalenderår du fyller 16 år är du totalförsvarspliktig om du är svensk medborgare.

· tatuera och pierca dig på viss studior, men då måste du ha vårdnadshavarens tillstånd.Rösta på Uppsala!

Rösta på Uppsala! Vi måste ju iallfall komma med på planen! http://monopolspel.se Rösta bara! Rösat för hela din familj! Det gör jag! Kom igen Uppsala!
 
 ska ta över  plats på nya   

Fattiga unge...så hjälplös.

image57Hittade 29 kr och ett presentkort på bokshoppen (30spänn) igår. Hur värdelöst är inte de? Och jag blev super glad. tragiska unge!

hej fattiglapp....

Körde föresten om den snygga svarta Deborah Jog R´n i dag. Den är snyggare men min går fortare ;)..Du blev omkörd debb.. :P  


Gott och blandat

Lovade ju natta så hjärtligt att skriva nått dummt om henne....funderade hela vägen hem men kom inte på nått!!! Hon är så fin den flickan :) Sicken tjej hon är. Dannie ^^ ta väl hand om henne. Jag råder dig....så de blev inget dumt skrivet om allas våran natta (mest daniels).....

Brännde mig på min kaffe (mitt kaffe) enligt natta. så jag har en röd STOR fläck på tungan. Aaouu...det svider fortfarande kommer nog göra de ettt tag..nån(gra) dag (ar) måhända. Aouuu! Dumma kaffe! "morr..."

Har fått min beställning nu..från Yves Rocher (minns inte ens va de var jag köpte) men de blir fint..ska hämtas på ica snart. ;) efter 17 står de o de är de ju nu!!! Yes!

by the way..jag har nått i ögat
 ............faller du, faller jag, faller alla. Farväl! Ja men du Far-ja-väl till ica ;)

Min fundering på morgonen

välkommna alla morgon-pigga-nörd-läsar-martina-folk (?) 16 okttober i dag och i morgon fyller fredrik 16 år. Fast då är de den 17, annars hade han fyllt 16 den 16:de ^^ ganska kul. Varför föddes du en dag försent. Men o andra sidan fyller han 17 den 17:de nästa år istället! (martina tog fram sin smarta sida) - som noomi brukar säga ibland.

De var dagens tänk...


ensam med min kaffe

nu sitter jag här i mörkret med min kaffe och after eight..
 ska plugga på sam-provet nu

Ny "komma-på-sak"

sitter här och pluggar tyska, är så trött på att vara trött så nu kom jag på en sak..(när jag kommer på en sak, blir de så) - om jag får bestämma..

Jag ska bli en nyttigare människa!


Provar denna månad och ser om jag märker nån skillnad på hur jag mår.. :) hihi vilken idé. Mitt första "mål" jag åt efter jag bestämmt de var en Clementim! Du var min början Clemmis ^^                                                                                                                      sen får man ju ser hur de går....

Proppat

...Såå mkt att göra...
Massa läxor som man vill lyckas med och vara stolt över när de är klart...bönegrupp..men den måste nog skippas ska ju laga mat i dag, bulgur sallad <3 Och så känslan av att inte ha råd med de man vill ha d.v.s. nya kläder, hudsaker m.m..min torra vinter hy börjar krypa fram och min ansikskräm är inte nog "fet" Snart torknar (?) jag bort och faller i bitar. Du kan få sopa ihop mig då om du vill..
Så "stora läxor" och jag som inte ens lämnat in religions läxan som skulle va klar på 2 veckor sen. 50 matte tal till fredag, Svenska biografi uppsatts-redovisning, tyska glosor tills i morgon! ! !
Sam-prov på Torsdag..flyttad. Tack..skulle ju haft de på Onsdag! Och sist men inte minst så har man engelska glosor på Fredag..inte så svåra men ändå...jusste läsa klart engelska boken till..snart. Vet inte när...

image50


"är magen glad är också människan glad"

...Där slank den sista droppen ramlösa ner i min mage och jag är mätt efter den goda kycklingen. Jag har kommit på att när jag lagar mat själv (varje måndag morgon) så blir det alltid tacos eller kyckling av nått slag..jag måste ju veriera lite mer känner jag. Men det är ju så gott! Ska föresten laga mat i kväll..fast då blir de bulgur sallad :) mkt gott de också! Ska snart kila iväg till moppen men först måste jag avsluta inlägget..slut.

"är magen glad är också människan glad"-Gustav Svensson

Svenska landslaget

ganska coolt...tycker jag. Snackade nyss med min fin fina moster :) Alltid lika trevligt..hon berättade att hon skulle flyga ner Svenska landslaget till Madrid..(hon är flygvärdinna)..Jää! Lilla moster du har blivit stor (?) haha! (varför skrev jag de där sista)


image49

happy Happy HAPPY!

I´m so HAPPY! Varför kära du? .
..jo men de är så att jag har
"blockerat" ord som inte för förekomma
 i kommentarer eller i inlägget förstår du..
så nu är de stopp på alla "smeknamn"

Afternoon tea

Morsning korsnig! ;)

Söndag för dem som inte vet. Klev upp tidigt i morse redan 07:45 eftersom jag bor i storvreta och båda bilarna till kyrkan gick tidigt denna vackra morgon p.g.a. "vi-hjälper-till-i-församling" Så det var bara att le och följa med. Yeap...kom in en timme innan mötet började men det visade sig bli en riktigt rolig timme. "roliga timmen" ^^ -jag är kul jag vet ;p besökte min systers klassrum och skrev ett brev till henne om saker som hon ska göra och inte ska göra! Hoppas hon uppskattar det! :) hihi..jag hade en rolig stund för mig själv där i "sportklassen-6c´s" klassrum. :)Så var pappret fullt och brevet klart! Så ska de vá! Så jag trippade över gatan mot mötes lokalen för att tillbringa nästa två timmar med att lyssna på namke flu (som joel säger) jag säger..ulf ekman. Pengar och sånt löd predikan om. Bra bra, något som rör oss alla varken vi vill eller inte.

Efter mötet var det afternoon tea med familjen BrinkKrusenberg som gällde. Jag och hela familjen Brink. ..många killar....kom jag att tänka på nu. Oj..nästan bara..förutom Maria. Det har jag nästan inte tänkt på förut. ^^
Tack för gott fika..(om ni skulle läsa) men annars så har jag ju redan tackat. :P så det gör inget. Trevligt var det i allafall. Sen drogs det mot vilan med hoppa om att bensinen skulle räcka ända till statoil. Det gjorde den, och de var jag rätt säker på att den skulle göra också...

Kollade på Svensson svensson och halva offside spelade även Fifa (tror jag det var) men bara jag. Nikolaj gillar visst inte sånna spel..gör inte jag heller! Men det var kul ^^ Jag vann ju ;) 4-1 Sverige mot Brazil
Så var det roliga slut, och pappa hämtade mig men det är alltid så mysigt att vara me dig <3


Var så vänlig

Nu kör vi en klassiker..
skriv ditt namn i en kommentar
 så jag får veta vilka som läser min blogg ^^
Var så vänlig, det är jag! :p


lördag den trettonde

Nikolaj kom som oplanerat 13:35 när jag trodde att han skulle komma 13:45 så där stod jag och tjaffsade lite med david (beccas kompis) och sminkade mig när han plötsligt stod där i trappen. - Du skrämmde mig!

Vi bakade chokladbollar som planerat och gjorde en klassisk tripp till ica solen! Där nikolaj stapplade in mer eller mindre ..konstigt. Eftersom han blundade ^^ (ett av våra påhitt) Julia satt i kassan och såg säkert allt ihop. (hihi) Vi drev lite med henne och köpte även en 10-lott ^^ haha jag kände nämligen för att vinna några tusen, why not? Bara tio spänn..som gick i sjön. Vann inget! ...bläää....

Mot kvällningen kom Fredrik vi lekte "gömma nyckel" och så  käkade vi lite chokladbollar, super goda! Håll med! Gömmde dem sedan blixt-snabbt när eli och edefors kom ^^ haha..i kylen. :P Så blir de fler till oss..=) - egoistiska människor...

Kollade på secret window med johnny depp..gillade filmen! Kunde dock varit bättre Tv..(min dator skärm) sunk!
Men helt klart värd att se! Yes.
Betyg: ♦ ♦ ♦ ♦

I mitten av den filmen kom Robert! Yeay! Och med sig hade han "Me, Myself & Irene"lite robert humor film..men den var rolig :) Kan behövas efter att ha sett secret window som inte är den mest .."glada" filmen man kan se...så efter den passade den här perfekt!
Betyg: ♦ ♦ och en halv halva ^^

image47

"Run Forrest, run"

min bror har fått mig att springa..i spåret. Visserligen bara 2,5 km men det blir nog tufft för mig så otränad som jag är. ska dit..snart
 image45


 

Sen kommer nikolaj kl 13:00 :) så ska vi baka chokladbollar(bah)

Seg och tröööög dag.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vill nån hitta på nått kul i morgon?


Revolutionens dag

Så kom den dagen (igår) då även pojkarna kände att nej nu är det dags för oss att skaffa oss bloggar också!
Och så blev det så nu har samuel
www.sampee.blogg.se och nikolaj www.softet.blogg.se en var sin blogg! Kuligt tycker jag..sen får vi se om de skriver så mkt där men det hoppas vi, eller hur?!


sjokladboll

försov mig i morse. Och nu vill lindgren köpa en chokladboll.(sjokladboll) -som hon säger.  Men jag vill inte! Hon tvingar mig men nea är på min sida! :) tack

After Dark


Ooutch! Mamma och Pappa ni är fööör underliga i bland!  ^^Mamma ringde nyss. Hon och pappa är ute med Pappas jobb och "har det trevligt" så var de påväg in till musikenshus när hon ringde. Hahha nu kommer de..var beredd!
De ska se After Dark! Hahah är det inte hett (?) ;) Gissa vem jag tänkte på genast nikolaj? :P

image44
 

HAHAHA !

Dagens dag

Hello.

Skol dag och jag försov mig inte som jag hade "tänkt". Bra Martina! (applåd till mig sjäv) Vanlig skoldag...STOPP! Det var det inte alls. Johan mådde inte bra med andra ord och fick åka pling plong taxi till plåster huset, illa. Men träffade honom senare och han mådde bra. :) Och så var det första skoladagen utan Sam. lektion! yes.. :)

Efter skolan åkte jag med samuel och liselott till city för att köpa mig en miniräkare ^^ har matte prov i morgon.- lycka mig till. Och för att hjälpa samuel att hitta en vinterjack...gissa vem som hittade en då?..(jag) ..snygg var den också! outch, samuel du blir en heting :p Köp den jag råder dig till det!

see yaa..^^


Ge upp kalles kaviar!

vid sånna här tillfällen vill man inget och orkar inget och inget inget inget! Bläää!  Jag som gripande gick upp den skrämmande tiden 06:00 (aaahhh!?) Vad gör man uppe då? Jo man bor i storvreta och måste med en buss som går 07:10....men där var felet. Jag skulle ju inte med den. Börjar ju 08:15 då tar man ju bussen 07:50 och kommer försent. Hallå det hade jag heeelt glömt! Åhåååhh! jobbigt är det. Jag känner det. Sitter och kollar lite på the voice och tycker allmänt synd om mig själv. Emo?

I dag bär det av till huvudstaden med 1.orna för att besöka riksdagen. Men väldigt roligt att vi ska gå i skolan först..ska inte till sthlm för ens kl 15:00 eller nått. Strunt tider. Så är man där heeela kvällsingen efter som det ska gås på Stockholms Opera och se Baletten (?) - Romeo och Juliet. Yepp det blir säkert en upplevelse..har inte varit på Ballet förut.

adjöken

Hjääälp gissa vad jag nyss hörde på reklam. "nu finns kalles kaviar med banan, vi lovar det är gott" What? Inte en chans att det är gott. Vanlig kaviar är inte ens gott! Hur kan det bli gott med Banan i? Ge upp kalles kaviar! Nu har ni paserat en gräns.


Så meningslöst

Plugg plugg plugg..påvadå? Jag har ju bara en läxa. Jusst de en stor läxa nämligen MATTE PROVJääääj! Har faktist gått igenom allt. Jag är ju duktig, bra att de inte kommer märkas att jag pluggat på provet ändå. Så är de alltid med matten. Jag kan allt och allt är super lätt men jag glömmer enheter och slarvläser fel o.s..v så jag bara får G eller VGSkyll dig själv stressade människa!  

Prybil ringde och lugnade ner mig lite, tack kära du även om du inte märkte de så hjälpte du mig! Häst-tjejen som stod i stallet. Trevligt de!

kollar på de så roliga desperata hemmafruarna. ^^ Hihih..så veliga tjejer som ställer till de! Det gillas!


Glass i STORA lass!

Ooo..! Dagen gick ju über fort! Kan beror på att religionen nästan försvan och även engelska. :) Yes! Religion provet gick fiint..med tanke på att jag inte pluggat nått typ :/ Skärp dig!
Doftade pannkakor ända ut på vägen när jag kom in rullande på moppen min.. :) Gott de! Men än är de inte färdiga men ujujuj om jag är sugen på att kasta i mig några pannkakor ^^ Men glass i stooora lass!

image42

Pannkakor nalkas!

Frukost

Guten morgen.
Tyska lektionerna har börjat igen, men inte förens kl 10:00! Frukost äter jag, mums. Känner att jag har värsta sattsar frukosten om du frågar mig. Apelsin, yoghurt med havrefras och juice! Wow..så här bra frukost minns jag inte ens när jag åt sist...

image41

Adjöken!

Nytt monopol, rösta!

Ni har väl hört den stora nyheten om att monopols stockholms gator ska bytas ut mot svenska orst namn. Har jusst själv röstat på Uppsala, måste ju stödja sin stad. Gör det du också för uppsala ligger inge vidare till vill jag säga. http://www.monopolspel.se/vote.aspx

Jag tycker att de borde ha kvar de gamla gatorna. De är ju klassiska!

Rösta.


vill!

Ge mig PENGAR!

Får får inte får, får får lamm

knorr..min mage hungrar efter mat, och jag har varit och inhandlat mat på ica. Det blir Nudlar och kyckling wook a lá Martina. Yeah..inte alla som får.

"får får inte får, får får lamm" haha jag och min torra humor ;) 


Jaj er glad i daj! ;P

<3


Låt mig få !

slut på skoldagen, och martina sitter här som värsta nörden igen! Nej faktist inte i dag...nu sitter jag vid datorn för ett syfte! Jag är i behov av pengar, jag känner att jag aldrig shoppar och jag S A K N A R att ha vanliga kläder på mig. Seriöst jag vill ha lite shopping pengar..påväg hem var jag nästan påväg att köpa mig en lott på macken i hopp om att vinna några tusen..men den tanken skippade jag eftersom det finns chans att jag förlorar typ 20 spänn om jag inte vinner nått på lotten, man borde ha lotter med 1000 spänn i vinst som minimum..och lotten kostar 50 öre :) Jippie! Jag skulle bli stammis ;)

Men i min förtvivlan kom jag på att varför inte ta tag i det där med "hej, jag söker jobb" grejen och skaffa sig ett jobb. Jag vill! Så det är därför jag sitter här i dag..jag vill ha ett jobb.

Ge mig


ny vecka

och jag som trodde att det var Prison Break i dag. Men så verkar inte läget vara. ):
Sov 11 timmar i natt :) åh..så skönt det var! Idag har Martina bara en enda lektion men duktig som jag råkar vara åker jag till skolan för att inte missa den fjuttiga Sam. lektionen med Tord, som vi förövrigt ska med till Riksdagen på onsdag.

Men du i dag lyser solen! ! ! :D

Tölt..

tjo..hemma nu ifrån en dag med "saker på ett schema" Det var super kuligt att rida..då menar jag att tölta för det var de som var roligt! hihi..så mysigt var det att tölta i naturen på hösten..yeap något som bör upplevas!

Drog sen till pojken min som var lite halvt övergiven, han hade inte tärffat en människa sen pappa lämnade av honom i går natt. Stackrn..men då kom jag som en droppe regn i öknen ^^ och var social. Kollade på svensson svensson, vilket är super kul! ..och lite annat..yeap. Det var skoj!

Älskar dig <3

37 i 6 år

Tjalååm gott folk!

Söndag i dag för dem som inte vet de. Ska själv snart iväg o rida. Ja, du hörde rätt prybil. Martina ska rida! Inget man gör varje dag men jag skulle tro att Martina kommer att ha en rolig stund med familjen på hästryggarna ^^ Lillebrodern min som bara ridit en sån där klassisk sling på skansen. Han har ju gripande ridit mer kamel! ^^ Då är det illa till max!

Anledningen är den att Mamma fyllde 40 år igår. Yeap hon är inte längre 37 som hon enligt mig varit sen jag gick i 4:an tills igår. (?!) Don´t ask why, because I don´t know !
Men det blir nog kuligt iallafall!

Efter den uppfriskande ridturen ska Martina till sin pojke. Yeap! Klockan 17 kommer jag typ..så var vaken då! <3


Pelleplutt plutt plutt...

Goddagens i dag firades mamma av familjen.. :) Trevligt trevligt..även om jag blev lite halvt dissad av Tilda..men Ella var desto roligare i dag!

"nikolaj verkar vara en trevlig kille" - Ella (5år)


Senare på dagen åkte jag o nikolaj till samuel pojken. Han måste ju firas! ! ! Grattis åter igen. Hoppas du gillade presenterna! Det blev guitar hero, film och dunken för hela slanten. Mkt trevligt tycker jag även om tröttheten kom som en våg framåt 00:00 tiden si så där.

Blir det ridning i morgon måntro? (ska ju kanske regna)
Annars ringer jag dig tidigare nikolaj ;)  


Och DU, bara som ett tips på vägen från en 3 åring. Om du hamnar i en jobbig sitatuion så säg bara.."pelleplutt plutt plutt tog ett skutt skutt skutt över ån ån ån tappa tån tån tån. In i kammarn efter hamanr spika fast den lilla tån" Så blir allt bra! ;D

Happy Birthday!

God kvällens i dag (?) igen.

Varit på möte så duktig som jag är..yeap och älskipälski ling kom tillslut till min stora lycka! Du gör mig glad! Hon kom lite sent för hon fastanade farmför ett barnprogram som hon och jag vill va med i. De ska vi anmäla oss till verkar ju HUR KUL SOM HELST! :D

Daniels moppe har också blivit stulen så där utan vidare. Men fy va upprörd jag blir av sånt! Stackars stackars daniel! " Låt Polisen finna den skylidge och bränna honom på bål! " Kanske tog i lite där men det kan behövas i smyg sometimes..

Grattis Mamma på "jag är inte 30 längre" dagen! :)Ciao....Älskar älskar älskar dig nikolaj <3

yeap

tjooo...Fredag, äntligen! ! !

Vart tog den här skoldagen vägen? Känner att jag varit lite halvt borta de två senaste dagarna. Varit lite halvt lost ^^
 
ska på mötet i kväll, ska du?

Lycka mig till

har städat klart ! ! !

Ska snart ta moppen till skolan. Engelska-prov och Historia läxa i dag. Lycka mig till!

<3

help me

blää! Försökte just muta min bror med hela 5 kroner att städa mitt rum men han sa 10 och sen gick han o la sig, men hallå hur mkt ska han få egentligen?! Vill nån städa mitt rum för 5 spänn ?! kom nu! Jag har ångest över mitt rum! Jag måste städa de nu för i morgon eftermiddag börjar firandet av mamma och det slutar på hm?! ..söndag, och sen är det skola!

help me

John Tucker must die

God kvällsingen!

Ännu en film till min samling^^ John Tucker must die. Typisk amerikansk film men rätt rolig! Iallfall på kvällen när man är så där lagom trött och inte orkar göra nånting! Då passar den här filmen perfekt. Desvärre blev det inget "martina-städar-på-torsdagar" i dag. Plugg, Tv, plugg, film! Men jag orkade faktist inte säda! Får skylla mig själv för det måste göras innom 12 timmar! Nada sovmorgon! NOo..way!

Filmen hadlar iallfall om en kille "skolans populäraste" han är otrogen mot tre tjejer som får reda på det och vill hämnas. "john tucker must die" Så hela filmen går typ ut på att de ska göra hans liv så surt som möjligt. Så klassisk den kan bli..Men jag lovar den var rolig!

Betyg: ♦ ♦ ♦

snark...

Alla hyllar vi kanelbullen!

Kanelbullens dag i dag 4/10. Kanel alltså inte nån uschlig vanilj-fjoll-bulle! Uscha buscha! Kanel ska de vara! Har sjäv ätit tre och en halv kanelbulle i dag. :D Gott det!

Och till dagens ära så sniffade Kebron ett helt pepparpaket (ett sånt där litet, du vet typ donkens) hihi ^^ det var väldans roligt att se på! Tyckte nästan synd om den lilla pojken som satt där och grät av all peppar  som enligt honom tagit sig en vandring runt i hans huvud så han satt och kliade sig i huvdet samtidigt som tårarna rann och han gjorde konstiga ljud från sig! Roligt till max!

Dagen började föresten med ultra seriös idrott med vår vikarie Johan som förövrigt går i Sam. Estet årsk. 1 ^^ Hade lite svårt att acceptera honom som min lärare. Han är så rolig, han uppskattas!

Anledning 1: Han går i min klass och är inte den mest seriösa människan jag mött
Anledning 2: Han går i min klass och kan inget om innebandy! Han frågade MIG om reglerna ibland..:S
Anledning 3: Han kollade på tjejer när han skulle dömma, killar ^^ säger jag bara!

Han ropade förövrigt upp alla i klassen med pasion ^^ eller nått..sa typ fel på alla och jag smugglade ner att lingon var på lektionen fast hon låg och sov hemma i sin sköna säng! GO mig ! ! ! 

"David Aldrarsson?" - vikarie (vem är det, och om han menade david ahlezon..hur fick han de till Aldrarsson?)
"Brink Nikol?" - vikarie (What?! Han heter Nikolaj Brink) kära nån..vikarier har det inte lätt!  

God bless alla vikarier och va med dem i svåra situationer ^^ ..haha! :D


Happy news

Glada nyheter från Kristoffer, Polisen har hittat hans moppe.     Grattis Grattis det var roligt att höra!Hatar min dator!


På kungligt uppdrag

hej där.

Sitter här brevid samuel i skolans datasal (skunk) gillar verkligen inte den! Men vad ska man annars göra denna timme som återstår innan vi får komma in på den efterlängtade bildletikonen som vi alla lär oss så mkt på..Vissa av oss fick ont i huvudet som jag själv..Men jag är en av de STARKA..och inte de svaaaga som åkte hem för lite huvudvärk (inga namn nämns)

Själv har jag fått ett uppdrag av självaste kungen (nikolaj, inte carl den XVI Gustav) men det är hemligt och jag är tvungen att döda dig om jag råkade säga det. :)  Akta! ! ! Hoppas jag klarar de..de skulle va lite kuligt ^^
Hejja på mig i smyg vänner..

.


Tjockis mig.

hej tjockis! Har beställt pizza. Mamma hämtar. :)

Fråga 1 av 1

hur många har ätit upp en hel tallrik mat på 4 minuter?!

Min morgon

09:29 Gick upp vaknade av mig själv  gick upp
09:30 (då ringde klockan) satte mig vid datorn och checkade leeeget ^^
09:45 och var lite emo på bilddagboken.
10:05 skriver på detta inlägg..
10:06 ska duscha...
10:22 klar! Värsta snabb ju. I´m proud! ;)
10:25 Sätter på mig en ansiktsmask :)
10:26 Väljer kläder..ska jag ha skjorta eller tröja?!..Det är den stora morgon frågan nu förtiden..och vilka jeans?
10:33 Väljer att ta långarmad skjorta och gråa jeans.
10:35 tvättar bort ansiktsmasken..
10:39 fönar håret...med min fön ^^
10:40 (börjar nu om två timmar)
10:41 Fortsätter at föna håret mitt..
10:46 klar med fönen men nu ska här strykas! skjortan ska bli fíiin!
11:00 eftersom jag är sämst på att stryka tog det lång tid utan reslutat..skit samma jag tar den ändå! Bajs på dig strykjärn!
11:01 sminkar mig lite fort ^^
11:26 bra att de tog 25 minuter :S ..nu är jag stressad! ! !
11:27 Vad ska jag laga för lunch?
11:36 det blev kyckling, ris och bön/avocado sallad! <3
11:37 äter....i stress!
11:38 Orkar inte blogga mer men ni vet ju att jag gjorde de här enbart för ert stora intresse om mitt liv ^^ haha eller så har jag bara lust att bara lite tråkig på morgonen..men man håller bättre koll på tiden så här..

ät ät!

Nikolajs bekännelse

Det var en helt vanlig kväll och jag satt om målade naglarna...röda faktist ^^ iallfall..så ringde min mobil och i andra ändan av luren eller va man ska säga hör jag nikolaj...

Han kom med ett bekännande! ojojoj! ...hälften av er kommer inte att tro det men han har gjort nått väldigt onikolajigt denna 1 okt. (5mån <3) Nikolaj har gymmat med isak och kristoffer på fyrishov!!! What?!

De där två pojkarna har bra inflytande på min lilla pojk ;)

Du är bäst! <3

Café Linné

tjalåååm!

Hemma efter en mysfika på café Linné med the one and the only, Bönegrupp a la Milla och Lisa! Köpte mig en latte och en kladdkaka! ..71 spänn..dyrt!

Sov morgon i morgon med..I like! <3

nikolaj <3


Bland de smarta

12:40 - 14:40 Klart


Hade sh och matte i dag sen slutade jag och fick åka hem..men den andra mattegruppen fick gripande sluta efter halva lektionen..morr...så fick jag sitta kvar med min super smarta grupp och räkna en halvtimme till..Gripande!
Men jag lärde mig ju mer ^^ eller nått..Hoppas de ! Hii..!

Ska o fick med böndegruppen i kväll. Träffas 18:30 utanför Åhlens! Låt mig komma ihåg det! Det blir ju mysigt!

Ciao^^


Deja vu

Godagens, skrev inget i går va? Nej jag tror inte de. I går var jag iallafall med nikolaj och vi gjorde inte så väldans varierande saker men det var mysigt :) Vi hyrde faktist en film och handlade mat åt mamma ^^ Så duktigta vi är!

Deja vu blev det och själv tycker jag att den var väldigt spännande och bra. Inte så dålig som samuel verkar tycka att den är. (känner att jag ofta skriver om vad han tycker och tänker) Men  ändå han är bra. Filmen var lite komplicerad men det kan också bero på min ihållande huvudverk som jag hade. Ett dunkade i bakhuvudet så fort man rörde sig. Var still martina! Jo tack jag försökte men man får ju inte va osocial mot pojken sin :) Nej nej..så jag försökte va så rolig jag kunde, förlåt om jag inte lyckades. Somnade bums när han åkt. Såå trött och ont i huvdig.

Betyg på filmen: ♦ ♦ ♦ ♦

Men nu är det en ny dag och det känns som om jag sovit bort huvudet (?!) jag menar det onda i huvudet såklart. Dags för en ny skolvecka och nya läxor. Men det känns ändå som om den här veckan kommer att uppskattas mer än andra vanliga veckor. Denna vecka är en "inga-ingrid-lektioners-vecka" Vilket man uppsakttar mycket! Ingen svenska, Tyska eller TTF det betyder...sovmorgon till 12:40 måndag tisdag och till kl 10:00 på fredag! YES :D

Nu kom mormor och morfar och jag ska åka om typ...30 minuter :)


/ jag

RSS 2.0