Nattan.

Hej hej, sitter här och lackar om mina naglar från färgen Orange till Rosa. Det gick inte så bra att ta bort den orangea så nu ser det ut som om jag har äckliga "ost-bågsfingrar" ...inte mysigt.

Snart kommer bröderna Brink hit och ska äta frukost med mig! Så såfort naglarna torkat ska jag sätta igång att fixa något smarrigt. (: Får se vad det blir. . . .

I går var jag med nikolaj i varje fall, vi skulle först på Sagan om Ringen maraton. . . men så blev det inställt och vi båda halvsov istället framför Grinchen. (SOM ÄR BRA!) ..jag var bara trött.

Grattis Nathalié! I dag fyller flickan 17 år.


Party party.

Nyinköpt av mig.


Kör.

Tjena.
Idag avslutades Körsång A för min del. Dels för att bespara de andra sångarna sin "tro" i chans om att vara duktiga ;) men framför allt för att jag var trött på det och behöver mer fritid.

Poop.

nu är jag ledsen på mig själv. Att jag aldrig klarar av det!

..ska nog lämna tillbaka tischan. Jag var ful i den. Fast de hör inte till det som står där uppe.

Mmm..

vårskor, t-shirt och kofta! Ja, det blev bra.

nu --> städning. Nej, tråkigt.

Chuba-boy.

 Idag tog vi faktist tag i oss själva och började ta några få profil foton på folk, en föreningsbild. (Te-gruppen)..sen blev det kaoos..och alla låg på varnadra huller om buller och aggerade.."fotogeniska". Ingen musikal och det var skööönt! Hade inte alls lust till sånt. Känner mig så dålig på musikaliska saker. Jag är en fegis när det gäller att sjunga! Jag borde kanske sluta?

chuba har rakat sig.
Efter skolan gick jag hem till Bello med Valle. När vi gick förbi donken såg vi en bekant EU-moped bil stå parkerad. Och tre välkända pojkar som stod i kön. Vi bestämmde oss för att ta ett smygfoto som bevis på att de "tjockade sig". Tyvärr såg de oss och chuba kom utspringade med sin nya "look" grabben har ju rakat sig! :) Tog ett kort och sen sprang vi där ifrån. Tagna på bar gärning! 

 
fot-konsttårna mina.fötterna
Väl hemma hos Bombay tof vi en lång fika medans valle var på friskan och tränade. Vi funderade på hur hon såg ut just då vi satt och drack te. Så målade Bellii mina tånaglar och det slutade med att hon målade med nagellack över hela min en fot. Den flickan har ibland inga gränser! haha! Det blev vackert och nu bär min högre fot; en blå orm, en orangehårig bello, en blodfläck, afrikanskt mönster och en toalett! B E A-utiful! 

bye bye till bello.
Bello åkte iväg på träning och valle kom...vi orkade inte vänta på att belle skulle komma hem igen så vi skrev ett kärleksmedelande på hennes spegel och...stack!

nu ska jag skriva lite om ..knark. (skoluppgift, inget annat)

Bye!

Rys-ligt.

Jag tror faktist att jag ska gå och sova. Ögonen kliade kusligt mkt under svenskan, speciellt när Inger visade oss en film om "Svenska akademin" ...Fast då kliade det nog i allas ögon.

Sleep well, cykelställ. I morgon är det föreningsfotografering på schemat! Yeah!

Victoria A.S Prybil

Tiden är mogen, och här kommer mitt riktitga blogg-grattis till Miss.P

åre, baby!
GRATTIS!


Idag fyller du 18 år och med det menas att du får ta körkort och ska komma upp till mig ofta! Nu har du längre inga ursäkter för både du och jag vet att du vill.

Victoria som jag nu har känt kanske, 4 år eller nått delar jag många minnen. Mitt första intryck av vickan lär inte ha varit "lockade" eftersom vi gick i parallell klass två år innan vi började hänga. Jag minns tyvärr inte helt hur min bild var av henne men otroligt nog var hon nog inte så.."synlig" som hon är idag. Victoria märks, hörs och tycker så att säga. Men i åttan, när vi faktist hängde lite då och då så passade hon på att flytta ett halvår till sthlm. Eller nej föreseten, hon gick bara skolan där men hon bodde i årsta. Dumt nog. Vi kunde haft ett halvår till med varnadra. Har du tänkt på det, sockerpullan?

Victoria insåg sitt misstag av att gå i sthlm och började på vårterminen på Lo igen och då blev det väl mer VI på riktigt. Med likadana moppar var vi moppe-drottningar bland alla moppepojkar. Våra var snyggast, renast, men tyvärr inte snabbast...Vi gled nog runt på mopparna hela sommaren, åt Café zero, Ben and Jerrys och Findus Kanelbullar. Glassigt varé!

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst, men det har jag inte tid med. Skolan kallar you know. Men grejen med alla dessa rader är att jag vill säga att jag uppskattar dig till tusen tjejen!

vijoggarnaoss



....Så jag sätter på te så kommer du snart, okej?


the BIG apple.

VICKAN!!!!
Du kanske är äldre, men inte visare än mig. . . kanske(?)

vickan
Grattis!!!


...(bättre grattis kommer nog i morgon eller så kan ni läsa på vickans blogg för där har jag trixat)


PS. hon fyller om 8 min D.S


Söndags sysslor

eli
Leker med eli. Hon skriver CV, jag gör hemlisar.

Qnirr

pyst ballong, blöt handduk, sackosäck, mosad insekt.... Det är så jag känner mig en dag som denna.

arabisk/tysk-te/filmkväll

Har just avslutat ett efterlängtat telefonsamtal med nikolaj, som fortfarande är i åre. Men i dag kommer han hem och i morgon får vi se om jag överraskar honom med att hälsa på. Som om jag inte skulle komma..?! Det är hemligt! Lika hemligt som att edis har klippt sig. Det får inte någon veta om! INGEN!

Det var flät och mjuka kläder tvång!

Andra natten tillsammans med Vallen och Bello, andra frukosten på rad med vallen, tredje frukosten på rad med bello..och typ 4000 frukosten med mig. Överskattat att räkna efter. . .

Hemma hos valle hade vi tre en arabisk/tysk-te/film kväll med lagom mycket skön musik av olika slag. Vi såg "Hata göteborg", som man fattade typ 1/5 av vad de faktist sa. Skånska är inte min starka sida. . (Borde ringt noomi), efter de såg vi "John Tucker must die", och nu passar jag på att tillägga att Bellas rumpa är en oskön kudde. Sen var det sovtime. Och Jag delade säng med Valentino, inte valle alltså. Det var trångt, men inte varmt utan snarare kallt.
Om tårna. . .
flätor bv
Ta en titt på den pytte mandarinbiten jag håller i.

Godmorgon och här var det grillade mackor, te och "smala sussie". JA!

Aven.

Men Oo så trevligt man råkar ha haft det, de senaste 24 timmarna med er!

äta hamburgare som var jätte stor - gratis - scrubs - svettig natt - plank - kontrollant - waynes - secondhand shopping - nakna skyltdocker, överallt borde vara förbjudet - trångt - stockholm tea center - vandring - gamla stan - läskig utöjnings tant - jobbig nynningslåt - kallt - Face sthlm rea - massa affärer (Waaaäääh) - stureplan - espresso house, borta - urban of - huger - max - fika - hemköp kladdkaka - tåget - ture sventon - kissnödig!!! - bönor och blad - edis, danna och vici - scorett - tvekan - dissa bello, balloo, valentino, bombay, abu - prata med P - hem! JA!

hfb

Ikväll ska jag till Valle och sova med bello, balloo, valentino, bombay, abu, i flätor!

Pulka, lär vara ett finskt ord.

Jag har tappat kameran. . .det mest irriterande med det är att jag hade den för typ en halvtimme sen antingen i badrummet, sovrummet eller gästrummet.  . . . men nej ingen kamera någonstans!

I morse vid tolv kom en lite flicka för att käka frukost med mig, det blev Pannkakor med hallon, Banan och sirap, Nypressad apelsin juice, te och rostad macka med ost och skinka. Mums. Sedan blev det klippning av detta vackra hår som hon råkar ha. . . . det blev en stor läskig och väldigt hårig hög efter att vi var klara! b

Samuel kom och vi gav oss ut i mitt garage för att lite pulkor. Fann inga, utan tog med oss lite plast att åka på i årstabacken. Det gjorde rätt ont så vi åkte inte så länge, men roligt var det! 

Så var det Edis tur att bli klippt. Han belv jätte fin. Fast han själv inte tycker det. Men två mot en och vi har rätt! 
barnoo

Nu ska jag snart iväg till sthlm med Vanessa, Vallen och Bello. Najs. ...jag saknar nikolaj. <3

Ciao!  


BIOTHOPIA

Hej.  Känns lixom bra att börja ett inlägg så fast ingen bryr sig. Det är typ ändå bara jag som läser. . .

Oj så trögt det kan gå att få ner något onödigt i ett blogginlägg. . . har tagit mig 26 min att skriva detta. Det är inte för att jag skriver segt utan för att folk skriver till mig hela tiden, mest bella. På arabiska, och Mikael skriver också, fast ärligt talat har jag ingen aning om vad vi snackar om. Men det är lite små trevligt, ..tror jag?

I dag har jag gjort mkt, kanske för mkt. Om det möjligtvis går? Åkte på förmiddagen till Luthagen och mina små kusiner för att ha party med dem och min syrra på Biothopia. Det är tydligen ett museum med svenska djur och mest fåglar. . . Små ungarna kunde alla fåglar..typ. Snacka om att jag kände mig lite värdelös som gått i skolan typ hela livet och kunde mindre än dem som går på dagis. Alla borde kanske gå på dagis. Då kan man iallfall fåglar!

  jag och tilda
te


Efter taco middag hemma hos kusinerna åkte jag ner på stan för att träffa Carro och Vanessa på Waynes! Vi fikade lite, fast jag var helt proppmätt och drog sedan vidare hem till Edis där vi tillslut hamnade i soffan och såg en film med kricke och edis.

Kom nyss hem och i morgon står, frulle med bella, pulka åkning med edis och bella och sthlm med flickorna på listan!

Ciao!

Allt som behövs.

Thord


Tack för maten!

Sitter här framför brasan som man fixat i ordning med mycket om och men. . . Det tog minst tio rökiga minuter att få igång någonting elidgt. Jag fick låtsas att se vad jag åt i det rökfyllda rummet, kallt blev det också när hon kom på att det vore ju smart att vädra ut all rök genom altandörrn. Tack för en trevlig lunch, tack så hemskt mycket tack, tack!

I dag är min "vara hemma och gör massa saker jag måste göra-dag".
 
Hittils har jag:
- ringt sponsorer (norlanderstrafikskola har kanske världens tråkigaste recepitonist!)
- skrivit lite saker på årsboken
- råkat trassla till internet uppkopplingen
- bakat muffins

So long.


Hattbars-Olof!

Hade jag sportlov sist jag skrev? . . . Vad är ett sportlov utan en enda lite sportig övning? Årets sportlov blir nog mer...ett "hinn med allt möjligt lov" . . .Men det klingar ju Gut det med.

I går var det kärlekens dag. Den tillbringade jag med min kärlek och hans familj. . Vi gick på stan, fikade på choklad cafét, besökte deras morföräldrars grav och handlade på Ica.  . Väl hemma kollade vi på Wildkids hela kvällen, med ett avbrott för Melodifestivalen. Jag körde hem från nikolaj, och det var läskigt när han tittade på. . .måste ju bevisa att flickor kan köra bil. Han har inte riktigt förstått det än, det kommer!

I morse när jag vaknade hade han åkt iväg till åre på lägret. Han kommer hem på fredag och även om jag självklart klarar mig utan honom en veckan finns ändå känslan av att han inte finns där om jag skulle behöva honom lite extra... Han är uppe på nån vit topp, glänser med sina skid-skills och gör mig allmänt stolt. Det är han värd! ♥

________________________________________________________________________________________

Idag har jag lekt med Bella! Vi träffades i stan vid halv ett för att ...röra om lite i uppsalas tråkiga yta. Det gick trögt i början, bara en massa pensionärer överallt. Söndag var ett mindre bra val att busa på. Men så bestämde vi oss för att följa efter nån. Vi valde en äldre man som vi såg inne på scorett. Han var en underlig prick, underligare har jag inte sett förr. Han var en klass för sig kan man säga. . . Han gick väldigt snabbt och stannade lite här och var på sin konstiga långa promenad. Vi följde efter hattbars-olof, (som vi döpte honom till) i en timme. Han gick först till hattbaren, sen vidare mot joels café där han stod och lurade bakom knuten och kikade på oss. . sen spidade han upp farten och gick i rask takt mot studenternas där han helt plötsligt vände, våra blickar mötes och han gick hela vägen tillbaka till stan och in på fågelsången. vi han inte ens fram till fågelsången själva förens han kom ut igen och såg oss. . . .han gick en omväg till SF-bio och ställde sig ett tag där inne för att kolla vilka filmer som gick i dag på bio. Därefter slank han in på Günterska hovkonditoriet en sekund för att sedan komma ut och se oss för minst tredje gången. Denna gång stod vi och stirrade in i ett tomt skyltfönster, för att "smälta in". Nu traskade han till Landigs, alltså precis brevid scorett där vi tog upp jakten. . Han var inne på Landigs länge. Det var väldigt konstiga eftersom han var en snabb gubbe som inte stannade länge på samma plats. Vi gömnde oss på veromoa som ligger mittemot och höll koll på honom när han tillslut kom ut från Landings med ett blått litet paket. Bergis Semlor! Därefter gick han mot Royal, han såg två han tydligen kände som stod utanför royal, vinkade till dem och gick sedan fram till dem och började snacka. Det kändes..FEL, vi trodde inte han kunde sånt. Han var vår "hattbars-olof, mannen som gick knäppa vägar, stannade överallt och absolut inte kunde prata". Kanske hade vi underskattat hattbars-olofs förmågor? Vi gick in på Royal för att lättare kunna smyga på honom. Vi passade på att bli medlemmar på SF-bio. Men han stod där så länge och snackade så vi gav upp och köpte en BJ för att sedan gå hem till Bella och käka, åka buss ut till Tussa och titta på film med henne och jeanine!

Bis blad!


Barkbåt

Tjohej stelopererad tjej?!   Det är ungefär så jag började känna mig i morse när jag gick upp och har känt lite under hela dagen! Dagen gick läskigt fort, hann lixom inte med. (kan bero på mitt knä?)  Nikolaj hängde verkligen inte med, han trodde det var torsdag hela dagen! haha. ♥

Sitter just nu och lyssnar på någon gammal spelningslista med mest..Snook. Det kallar ja Nostalgi. Mi lajk!




Sportlovet blir en fest! Visst?!

Fullt ös...

Helt plötsligt och otippat drog jag iväg på en match för ett lag jag inte längre tillhör. Men nu..hjälper?

Övningskörde till matchen, bättre förare får man leta efter.. haha. Var nöjd med mitt spel och blev knuffad med huvudet in i väggen och knät i sarjen. Blod på knät och ett huvud som dunkar konstant! AJ! Började gapskratta för den roliga synen av 100 huvuden som synade mig uppifrån. Där jag låg på marken och absolut inte fick resa mig, domaren skulle undersöka mig. Det var roligt, tydligen eftersom jag skrattade vilket gjorde hela situationen pinsam. Där låg jag och gapskrattade medans domaren och alla andra tittade noga på mig och mitt blödande knä.

Jahapp..så ska man va på celsiusskolan 07:00 för NG alla hjärtans dag pynt! Jag kör en Prybil och säger.."Fullt ös medvetslös! "

Bis bald!

Fejk alla hjärtans dag, typ.

Idag hade elevrådet med Noomi i spettsen (om jag inte tar fel) ordnat alla hjärtans dag firande i skolan! Mysig inredning, hjärtan överallt och romantisk musik! Några av mina favorit låtar bland annat. . men dem vill jag inte gå ut med här. Dem är alldeles för speciella för mig. Otroligt fina! Fick minst två kyssar under misteln, fast det inte är jul. Men det passar alltid med mistel! Får inte heller glömma den otroligt romantiska dikten som alex skrev till mig och som lästes upp för hela skolan! Tack! 













Ingen tralalalal..körsång idag så jag traskade hem tidigare än planerat i det vintriga vita landet, även kallat årsta. Idag åker Alex till Ödeshög och jag får inte se tösen förens på måndagen när vi börjar skolan igen. Nikolaj åker på söndag morgon till åre en vecka. Mina två prickar far iväg och lämnar mig bakom sig, kvar i Uppsala. . . Kul. Men! Innan dess ska jag faktist tillbringa hela lördagen hemma hos min Nikolaj, för då är det alla hjärtans dag på riktigt! ♥

Annars har jag lite planer som jag tänkt att fylla mitt lov med:
- jobba
- PA-arbete
- Klippa Edis
- Klippa Bettan
- Fara till sthlm med vallen, kanske lise och ev. sova kvar nånstans. 
- Köpa te och inredning till mitt rum, det ska plinga Japan, te och körsbärsblommor! 
- Prova på att ha en dag utan att göra nånting, verkar läskigt. Vad gör man då?  
- snacka med P!
- kanske sno mina små kusiner och ta med dem på äventyr!


AIR

Vill börja med att välkomna Thord, våran kära samhälls-psykologi-filosofi lärare till bloggvärlden! Välkommen!

Oo..längtar till sportlovet så otroligt mkt, ödeshög, sthlm med vallen och allt sånt. Mysigt! Jag är i stort behov av te, mitt te föråd gapar snart tomt och mitt rum är skrik och panik! Måste göras nått åt det!

I morgon, "love is in the air" all around i korridoren! Mer säger jag inte, får jag inte, vet jag inte.


Åre.

Yes, Yes yes yes yes!


Yeah!

Sitter och jobbar med årsboken, så jag måste småroa mig lite då och då..gör för tillfället bara tråksaker med årsboken. . Här är ett av mina favorit klipp. Enjoy! 



Din tröja.

Ingen kan väl helt ha glömt denna enformiga låt med en otroligt svensk text? Trist musikvideo lyckas den också med, och det är nog just därför som den fastnar på hjärnan. Varje fall på mig. Den är nostalgi för mig, typ sjuan.

Tillägnat er flickor!

Jag lever vanligtvist inte ett farligt liv. Men idag har jag och alla andra cyklister i Uppsala fått känna "nära döden"-känslan.  Fem gånger till skolan och minst lika många gånger på vägen hem. Uppsala är en enda stor hockyplan som inte är omskött utan har sina knölar här och var. . .

Umgicks med Nikolaj hela helgen. En helg som var perfekt för mig nu i detta tillstånd. Tack vännen! Verkligen.

Noomi fyllde 18 akrobatiska år i går, så i lördags var jag och minst några dussin till hembjudna för firande hos den vackra flickan, hon glada du vet.

Nu ska jag jobba. . . yearbook you know.

Jag är bara lite avis på Prybil som hänger i åre. Men hon saknar mig, det är inte ett äkta åre för henne om inte jag är med. Vem ska nu hjälpa henne upp ur alla skogar och bäckar?

Angånede tidigare inlägg.

Haha, uppskattat inlägg av Petrus här under!

Det är alltså så ni ser mig. Enligt mig kanske jag verkar lite för ärlig, och för pratig...kanske borde skärpa mig lite. Om det går.

personen martina(petrus intryck)

Martina Moregård,ja va ska man säga om den busungen.henne känner jag inte allt för väl men jag tänkte endå skriva mitt intryck av henne. Jag har sett henne många gånger i korridoren så hon e inte alls okänd för mig. men idag kom jag hem efter en blöt o slaskig hemfärd. de första jag lägger märke till är att en okänd person är inne på toaletten o duschar. jag låtsas vara hyresvärd o knackar på dörren o talar strängt till martina o säger att hon genast måste hoppa ut ur ducshen eftersom den inte är till för henne. jag märker att hon genast slutar ducsha och förbereder sig på att gå ut ur den. Jag börjar skratta jätte mycket,Martina förstår vad som har hänt och kommer ut som om inget har hänt. hon skrattar samtidigt som hon pratar med alexandra om smink,undertiden som hon pratar om smink så letar hon efter hårfönen och försöker bestämma vilka kläder alexandra ska ha på sig ikväll på mötet. Hon pratar väldigt mycket och de gör hon hela tiden,jag tror de e första gången jag pratar med henne faktiskt om man räknar bort ett "hej" då och då. eftersom jag märkte att hon pratade väldigt mycket och va väldigt ärlig och inte håller tillbaka något utan säger precis allt hon tänker, så då tänkte jag att man skulle kunna rikta samtalet åt ett väldigt intressant håll. jag leder in samtalet på ämnet killar,eller muskler. tycker ni om mycket muskler på killar frågar jag martina och alexandra, och de börjar diskutera. jag märker snart, efter att ha diskuterat ett tag att nikolaj är den perfekta killen för martina. hon älskar nikolajs hål som han har mellan brösten,och rynkor bredvid ögonen är jätte gulligt tycker hon. ja, men besöket börjar gå mot sitt slut och de e dags för oss att dra oss till kyrkan. jag skriver snabbt ihop detta blogginlägg och sedan åker vi iväg mot mötet,och de kommer att bli en spännande resa,martina är ju me;)    /Petrus andersson

BJ, Kurttan och A

Sitter hemma hos alex, hon duschar...hoppas på att lukta gott när vi ska till mötet kanske?
Inte så väldans kul i skolan, BTT:n var kaos. .platserna alltså. Folk satt i nte där de brukar...Orkade inte gå på FE, jag längtade efter alex som varit sjuk hela veckan..nu är hon frisk men har ont i huvudet så jag stack hit och muntrade upp mig, och förhoppningsvis henne också.

Vi har käkat BJ och sett, Wallander - Bröderna. Hade faktist inte sett den...pinsamt!

..får damp på alexs dator.
 
a
Bild från alexs cator..mohaha. Söta flicka!  

Deutsch macht Spaß

b


Ich habe Kopfschmerzen, und es ist nicht angenehm.  Mein Deutsch ist umheimlich! ...Aber .. es ist!
Was passiert, wenn ich nicht stört mich. heute habe ich gereinigt der gesamten oberen Etage. Ich bin klug! Meinen Sie nicht?

Sehne ich mich nach Berlin!

Es ist sehr langeweilig, schreiben auf Deutsch...Ende.

Tyska är mest bara kul på fritiden..om du förstår. . . .Recht?

Ooh..Hair!

128380_snow

Lite smått förtjust i denna flickas långa fina hår. . Ooo! :)

Coldplay. . . .

Hört de nya ?

Lite lagom sisådär.

c

Alexandra, kära vän och kompanjon. Jag nämner dig ofta, kanske för ofta. Om det är möjligt?

Går runt i ett "du måste finnas moln" Har nog sjungit den lite halvt hela dagen med bettan..fast mest refrängen. Så den kan jag..nu är det resten..(typ 4 A4) till att lära. Plus en till låt som jag aldrig har hört.

I sommar ska jag och p steka på playan. Bara så ni är beredda alltså... Lagom brända och lagom myndiga till coldplay är planen. Yeaah!

Happy

Skriver ett arbete om KNARK! :D

Bil.

varit ute och kört lite. . . . det är roligt att vara en fara i trafiken!

Musical

Musikalen gick bra...audition nästa vecka. Så...nu tänkte jag lära mig låtarna. ...Och käka.
hey.
 

Tallibaner i korridoren...

Hål timme..Lalalalaaaa....alex OCH lovisa är sjuka! Bajsigt värre...sluta upp ni två med era huvuden..lämna dem hemma om det gör mindre ont men kom till skolan nåndag, nångång..nånstans! Någonsin?

Halv fyra börjar musikalen och jag ska presentera vad en scenograf sysslar med. Snacka om flummigt. . har skrivit ett A4 om ingeting känns det som. Estetiska saker är flummiga, och lätta. Men jobbiga och ... läskiga. Som att sjunga inför klassen! Huvaligen! Det slipper jag nog idag. Annars gömmer jag mig i min orangea tjocka tröja som jag nu myser i. Gosigt.

...idag var det två tallibaner i korridoren..och olivia men henne missade jag. :/

Onsdag P!

nittohundratjugotalet

Hur omöjligt ska det behöva vara att hitta en relativt okej låt från 1920 talet som finns i flera stämmor.. . .måste hitta en till på torsdag. Då har vi körsång. Jag och mina löss.

Tips på låt?


TIME

Igår var jag nog världens lyckligaste. Nikolaj är så fin. Hade verkligen saknat honom! ♥

Sltit med årsboken från 1-17 idag. Vissa saker tar tid. . . mitt huvud känns punkterat.


RSS 2.0