Nöjd

Idag var jag på stan med mig själv och hämtade ut biljetterna till bion. Köpte present till nikolaj, hittade två ringar som jag införsaffade. Nöjd.

Allsång

I morgon åker jag till allsång på skansen med Natta, daniel nikolaj och kanske isak. (:

Jag ska göra mackor med brie ost och salami till alla. Gott!

Att göra lista.

htrIdag ska jag:

- åka in och köpa/hämta ut biobiljetterna för narina premiären. Till mig och nikolaj.


- Köpa en present till min gubbe som fyller 17 på lördag. Grattis


- Köpa och göra iordning lunchen till i morgon på skansen.


-Ringa daniel, natta och nikolaj för att snacka "bra saker att veta" inför i morgon.


- packa klart istortssätt allt inför flytten.









youtube förmiddag.



Jag gillar johan i slutet ^^

Watch out!

...så åker prybil hem idag. Då får jag tid att packa inför "the big flytt" Hade inte haft tid annars. Kom snart, annars våldgästar jag dig vilken dag som helst i din framtid ^^

Vissa inlägg kan inte ha en rubrik.

Lördags: Upp i ottan för att se trevlig ut och träffa min käresta Prybil! (synd att det inte blev så mkt mer vi hann ses) Du får bjuda hem mig eller lova att du kommer snart!
Åh så var det bröllop, och vá söta dem var. Vigseln var jätte fin och festen var avslappnad jätte rolig och trevlig! God tårta också, jag som inte ens gillar tårta! Grattis (!)

bro


Söndags: Upp tidigt igen. Möte du vet ;) Eller kanske du inte gör men jag åkte dit eftersom jag inte varit där på allt för länge. Sen blev det lite jobb och sen drog jag iväg till min pojk ensnabbis för att sen åka till abraham och se på fotbollsfinalen med andra trevliga folk. Det var en saligskala folk. Jag, Nikolaj, Abraham, Gabriella, Elisabeth W, Kicki, Robin, Josua enblom och weineus, Amanda, Liselott, Petrus, Christoffer w, Mickan...var det nån mer? Nope tror att de var alla. Efter finalen såg vi en mkt sevärd film "The prestige". Se den! Det är en sån där, som man fattar allt i slutet!

Vet du fler filmer som man fattar i slutet? Tipsa mig!

happy face.

I morgon bitti blir det frukost med prybb nere i kärnan...nånstans. Uppsala är inte så mkt av sånt tror jag med de ordnar sig ;) ..sen såå..serverar jag hela dagen på lisas bröllop. Så kul att hon ska gifta sig (: Ooo!

Ojdå.

Aah, två barn kom in till mcdonalds idag och beställde "Två max-boxar, tack" haha. Gulligt ;)
Isak våran maxätare åt idag på mcdonalds.  Någon svek max?, och nikolaj som jobbade där idag.

Om exakt en vecka flyttar vi! :)

Imorgon gifter sig lisa!

Sunny

Jag har blivit lite brun.

Yes.

Woaa! Solen är här igen, kan bara betyda att prybil kommer till stan ;) Får se när vi har tid att ses. !


Läskiga gubbar på stan.

Det finns läskiga gubbar på stan. Råkade ut för två idag.

En spelade indian som tog tag i min arm och frågade vad jag hette och inte ville att jag skulle gå. . .
En kille i en bil som körde sakta brevid mig och tittade på mig uppifrån och ner..så jag gömmde mig bakom en lastbil men då stannade han på andra sidan och väntade på mig. Så jag sprang därifrån.

Blää!

Solen skiner på ballerinan.

Hallå! Har tillbringat denna soliga dagen nere på stan med Tim och Vallen! Ni är för trevliga.
Åt glass vid den smutsiga fyrisån, promenderade upptill slottet och den backen går verkligen uppåt.
Där uppe satt vi och småpratade med uppsala som utsikt.
Fina hus har vi, musikenshus syns bäst och ser sämst ut. Osis. 
Oojag som alltid har tyckt att uppsala är rätt litet såg att uppsala är ganska stort, iallfall uppefrån slottetsbaksida.
Vi såg inte landshövdingen eller hans fru men de såg säkert oss. 

Köpte ett par supersöta svarta ballerinaskor med  rosa blommor från indiska!

Ikväll blir det nog fotbollsmatchen. Spanien-Ryssland. Jag tror att Ryssland vinner. Men vi får se.
När börjar den?

Jaj.moi

Tomorrow my friends. . .

Efter en kväll med fullt av både, life, vänner, seinfeld och scrubs borde jag nog börja dra mig mot min beautysleep. Mogonen dagen blir nog awesome, hur skulle den inte kunna bli det när man ska träffa Vallen! Alltför länge sen sist.

kommer säkert lite roliga bilder också, förhoppningsvis.

lifevännerseinfeldscrubs

Sleep tight, good night!

This is me.

De här sakerna kan beskriva mig. En blid säger mer än tusen ord så då borde många bilder säga flera tusen! (:

Here I´m, enjoy!

evd

Ooooups!

Min sumpiga tråk blogg som typ bajs lite folk läser har idag ökat med dubbla besökar statistiken. Vaaad händer?

Välkomna! :D

Blixten

Dags att åka iväg till jobbet igen. LE, vara trevlig mot folk och snabb!

Svisch....


:D

jag ska på bröllop! :D

Hej tjohej. Flaggstångslina!

Åh idag fick jag träffa min ...vad ska man säga. Vill ju växla lite med ordvalen..Jag träffade Nikolajvärldesfinastepåjorden! ..och vi. . . lagade tacos!

Sen jobbade jag. Kort jobbpass. I juli har jag bajs lite!
Rumpjan som gjorde dåligt schema och sen bytte jobb blixtsnabbt! Hoppas min snäll snälla chef fixar bättre tider..flera! (ifall han läser måste jag tala gott om honom) Han rör sig ju i de här trakterna..DATORER!

Prybb lär man se i helgen. Annars blir det döden. För henne :P

....och lina är ett fint namn! Faktsit nikolaj!


Från - till +

Godafton både herre och fru.

Dagen har verkligen varit aptrist! Solade lite, solen gick i moln, solen titta fram, det började blåsa, solen kom i moln.  . Jag tröttnade och gick in. Solen sken Gran canaria mkt. Jag satt inne och tjurade.

Packade alla kläder jag inte använder i en stor flyttkartong och känner att mitt humör börjar komma uppåt igen, flyttar om 13 dagar! Sen tjatar jag på min lillasyster och hennes andra hälft david att spela krocket med mig. De ger sig och är med, jag vinner och är superduper nöjd! Solen går i moln, jag går in.

Tänker precis ta kycklingen som mamma hade sagt åt mig att jag skulle ha till lunch när jag ser att min lillebror äter något som är kusiligt likt kyckling. Han är mätt, kycklingen är slut och jag är hungrig.

Tittar på "Tv" länge...tittar på massor. Har tråkigt. Ringer nikolaj! (: Han ska äta, jag lägger på...tittar på lite mer tv.  .  . länge igen. Ringer nikolaj lite senare och pratar i över 2 timmar medans hans sitter på färjan hem. Och det är kusligt att vi snackar om ..."vuxna saker" jobb och ekonomi. Blää...måste bli barnsligare. Lite iallfall. . .innan jag får grått hår och en unge på armen.

Men så kom kvällen och det braiga med dagen började när jag snackade med nikolaj. Han är min lycka. Min dagsräddare! Min hjätte, nog om de. Kvällen fortsätter bra..jag bleker min syrras hår och hon skriker och nästan gråter när jag drar ur slingorna hur slinghättan. Har man trasslig, jag menar lockigt hår så har man.

Hon blir jätte snygg och ser ut som ett troll från underjorden! :) Lyckad blekning!

                                                                                  
innan                                              efter

hejhopp

Har inget intressant att säga...men solen har skinit på mig i dag! Jippie!

Nybliven polis

Godmorgon, jag är trött, och mina ögon vill inte vara likna öppna som dem borde. Drömde att jag var en nybliven polis. Och i oturen så blev jag den som fick vara med om minst 5 mord på två dagar. Grejen var att jag såg dem och allt..var lixom mitt uppidem. Eftersom jag var en sån bra spanare.  .  . . och i min dröm var linnéa hansén lång och var den mest modiga av alla. Hon hoppade omkring överallt där det var livsfara.  .  .
Tillbaka till verkligheten? Jag ska snart göra furkost och sen moppaiväg till jobbet för att stanna där...påtokförlänge.

Vi ses. (:

"Muuu" hemma hos Lill-babs.

Så var den så väl omskrivna midsommaren som inte har någon plats i mitt hjärta alls slut. Men jag känner att jag valde rätt iomed att åka med min trevliga lilla familj till Bollnäs. Det blev en hel del skratt och djupa samtal med smarta människor som jag faktist inte ens känner. Utmaningar utmaningar...nog på mitt babblande.

Vi började midsommarfirandet väldigt "klassiskt" sill, potatis, köttbullar och dillsåser. Precis brevid vattnet. Mysigt. Fast jag gillade inte maten. . . Så blev det fotbollsmatch och golfspelande. Och även om jag inte badade i voxnan (som älven hette) så blev det ett bendopp i vattenhindret på hål 8. Jag slog ner min boll i vattnet och sprang fort fram för att inte tappa den med blicken. Jag kan ju plocka upp den tänkte jag och började ta av min strumpor och skor. Jag såg bollen hela tiden och doppade min hand i det bruna kletiga vattnet. (ville inte tänka på vad mer det var där förutom vatten). Så tog jag upp bollen och visade stolt upp den för lillebror. Men det var inte den bollen som jag hade skjutit i. Nehe, bara att leta igen då. Efter den bollen fick jag upp 5 okända bollar innan jag hittade min boll på ett helt annat ställe än vad jag trott den hamnat på. Knäppt. Men 5 bollar rikare! - min bror alltså.

Och på midsommardagen åkte vi iväg till Järvsö (lill-babs hemort) och kollade på svenska djur i deras djurpark som de väldigt fyndigt kallar järvzoo. Man går på en bro igenom den svenska skogen och kollar på varger, älg, lo och massa ugglor. Men min favorit var den lilla kalven som man fick gå in till och klappa. Den kändes..mysigast. (:

Bilder

Lyckad helg. Jag är trött och ska joba heeela dagen i morgon. Måste äta nått, sen sova.

Hörs. Ta en titt om du har lust. (:

 

 


29 min förbi förra dagen.

Oj, nu är det ju skälvaste midsommarafton. Känns inte alls speciellt. Och det kommer det aldrig att göra. . .
Men igår. (för 22 min sen) var det 19 juni och jag tillbringade gladeligen hela dagen med Nikolaj min kära pojke. Tiden går fort när man har roligt. Och i dag kanske han ska åka ut och segla i två veckor men hela sin familj! Två veckor!!! Hoppas han slipper...även om det är störtt mysigt att segla. Men två veckor är lite mkt...att vara borta från mig (: jag menar förstås honom!

Och i morgon bitti åker jag uppåt landet, det är bestämmt. Fast bara två dagar. "Firar" jag midsommar i stillheten vid..visslan?! Nej man va heter älven, sjön, bäcken ? Nått sånt där..som slutar på -an.. Kort kommer och förhoppnignsvis något alldelses speciellt roligt att skriva om!

Hug!
 

ki






















Midsommar genom tiderna

Ja i morgon är det då midsommar. Vad är det för speciellt med det? Vad är det bra för...fast måste allt bara "bra" för nått. En sak har jag klart för mig, jag gillar inte att dansa runt granen jag menar stången som är full av blommor. Det är inte min grej och har aldrig varit. Usch, vet ni vad stången symobliserar från början? Kul att dansa runt den när man vet vad den ska föreställa! :/

Som tur är har inte min familj heller något större intresse för det där med dans runt en flaggstång. Speciellt inte pappa, tack! Mamma däremot vill nog men det är ju hon ensam om så då skiter hon i det hon med. Vi brukar istället resa iväg på typ en "utflyck" över helgen.

För två år sen bodde vi på Vildmarkshotellet i Kolmården och gick på djurparken. Faktist riktigt kuligt, mina favoriter var showerna. Och flitiga var vi på dem! Gick på alla delfinshower som överhuvudtaget gick att gå på och även på alla fågelshower! :) Det var en bra midsommar!

Så förra året fyllde min kära farfar 70 år. Han reste hit från Gran Canaria(där han råkar bo) och bjöd hela släkten här i sverige på en kryssning till Helsingfors. Mm! Det var trevligt. Så fick man ju träffa alla kusiner, farbröder, fastrar och farfars andra barn som jag inte vet vad jag ska kalla dem. Pappas halvsyskon som är typ 2 och 4 år äldre än mig. (: Jätte roliga killar!

Men i år då?

Vi ska flytta om 2 veckor typ så mamma och pappa orkade inte planera någon resa eftersom det är såååå mycket med huset just nu. Så de tänker åka upp till min familjs närmaste vänners sommarstuga. Och..jag tror jag hänger på. Spela lite golf med lillebror och jakob. Åka lite motorbåt kanske och sola! Aaah! Fast jag har inte bestämmt mig men det börjar bli brådis...de åker i morgon bitti. . . .

salfagelkenzofagelerbatensombadmamma


Slut spelat.

Jaa..vad ska man säga. För det första är det säkert inte bara jag som bloggar om kvällens match, men varför just inte jag?

För det andra är jag djupt besviken på sveriges spel. Speciellt i första, det blev ju lite bättre senare. Men aa..trist att Em blev så kort. Ändå rätt "tragiskt" att det kom massa reklamer om "vi vinner guld, se målen här" i rekalmpausen efter matchen. ^^  haha..

Men den fula domaren blåste ju för alltig. Han blåste sönder matchen!
fotboll






Blä blogg!

hey, vad har hänt med bloggen, den ser urtrist och rutten ut.?! Kanske den är, och jag fick bara damp på hela grejer för det var en pyttesak som ni säkert inte ens märkte som krånglade och jag orkarde inte sitta och störa mig på den iställe. Så nu ska här raggas designer, nån att tipsa om?

Photoshop.



Man blir sugen på att skaffa photoshop. Får se om det blir av någon dag.

Planer för dagen..

Dagen var inte särkildt kul i går. Okej, den började faktist riktigt bra med sol och frukost ute i bikini! Men sen kom molnen och täckte min dag så jag var inne. Tittade på tv, satt vid datorn, tittade på tv, satt vid datorn. Ända till klockan 11 varavade jag så.

Idag har jag planerat min dag med saker jag ska göra.

( ) sola, om de finns nån sol - nej det kom ingen sol eller värme. :(
( ) skanna in all grammatik från tyskaboken till datorn - nej det gick inte
( ) hemmaspa - tänkte prova på noomis tips! ;)
( ) äta lunch, det blir nog tacopaj!
( ) städa
( ) se på fotbollsmatchen - heja sverige!

Inget avklarat ännu..men det kommer väl ;)

The sims svacka

Det känns som om jag skriver lite "dagen efter" hela tiden. Ni vår alltid höra om vad som hände igår. Så blir de om man dissar datorn när man kommer hem på kvällen.

Igår jobbade jag en kortis och efter de åkte jag i regn/haglet på moppen hem till nikolaj. Där man sen fick trippa runt i hans mjuksibyxor eftersom mina jeans var genomblöta.

Nikolaj har föresten kommit in i en "the sims svacka". :/ uppskattas inte till tusen, men aja inget är väl perfekt! :P Vi byggde föresten ett hus på en tomt bestående av en sjö. hehe ^^

Men så fastande vi lite framför "two and a half men" och så avrundades dagen (som vanligt) med en film. Och denna kväll blev det nostalgi VHS Lejon kungen II. :p

<3

I vått och torrt

Det blev inget party hos abbe för vår del. Åkte alldelse för sent från grörnan. Tråkigt. Men kul hade vi där iallfall :) I vått och torrt!
Och eftersom jag inte ens var där någon gång förra sommaren så blev det min debut för kvasten. Även om den är lite mesig och inte går så fort alls så är den trots allt mysig.

Våran favorit blev nog ändå Radiobilarna som jag och nikolaj nästan missbrukade när himelen var öppen och regnet vräkte ner. Trevlig dag ändå!

I dag firar vi lillebror som fyller 15 år på Tisdag, men då har ingen tid att fira honom, så vi passar på när det är helg. Alla har inte sommarlov.

Så har även solen och värmen hittat hem igen!

!
kvasten


Fullsatt lördag

Nu sitter jag här och käkar min frulle. En finncrisp och en längtan, och så ett glasmjölk. Det är mitt klassiska. Ska snart ta bussen til Centralstationen för att möta min fina pojk. Och sen, åker vi till Grönan. Hoppas att de har en storbildskärm på scenen så man kan följa fotbollsmatchen samtidigt som man åker ;)

Heja sverige!


Och ikväll efter trevligheterna på grönan så bär det av till abbe för ett stort 18årsfirande :D Grattis Grattis!

"draigångkung"

Noomi våran "draigångkung" drog i hop lite trevligt folk i dag på funbo idrottsplats, av alla ställen :P Aja de var roligt.
Tjejerna mot killarna..och tjejerna vann med 5-4 i första halvlek. Den andra kom aldrig. ^^ Istället blev det den klassiska tävlingen/leken utskjutning!

Regnet kom och svepte oss hemmåt till mig.

Folk kom, åt tacos och drack varmchoklad. Såg på film. Trevligt, varmt trött.


i morgon Grönalund (:

Inte som jag vill

Så var det morgon och solen skiner inte så mycket som jag hade velat att den gjorde. Det är faktist rätt kallt ute. Hittils har jag kört min syster till mammas jobb, ätit frukost och borstat mina tänder.

Resten av dagen blir nog typ till att städa rummet, titta på tv och åka iväg till huset och måla med mamma. Hon ville så gärna ha med mig. Har ändå inget annat vettigt att göra.

ses säkerligen senare idag.pensel





Hello. I´m home...

Hello. I´m home.

Kort avslutning på kalaset (han inte säga hejdå till prybb). Men jag hade det iallfall roligt (:

Jag åkte alltså med nikolajs familj ner till Göteborg för att fira deras kusin Carl-philip som tog studenten. De var hela planen lixom. Sen så gjorde vi lite små roligheter på sidan av. Som åka på liseberg, kolla på fotbollsmatchen, fika med hela deras släkt och så gick jag och hans tjejkusiner på stan. ..och det finns Second hand i Göteborg prybil! Det har jag nu upplevt, fråga Paulin.

Kortfattat!

Uppsala välkomnade med regn. Prybb är min favorit tjej!


Ha de.

Shopping runda.

Hemkommen från huvudstaden. Nöjd men mycket trött! Trevlig dag med en trevlig natta, kan inte bli misslyckat. Blev inte misslyckat!

Solen sken och vinden blåste bort värmen! Perfect shopping väder.
Min shopping lista var:
- klänning (gärna blommig)
- skor (av alla sorter, hur många som helst, och plånboken tilllåter)
- en liten handväska man kan ha över axeln

Min shoppinglista blev:
- 4 toppar
- ett korallnagellack
- ett kiwi lipsyl
- en tjocktröja
- ett par vita solglasögon
- ett par örhängen
- smalasnoddar

Inget som planerat, så varför planerar man ens?

Imorgon bär det av till Göteborg.


9 Juni.

Länna med hela släkten + nikolaj. ;) Sött. Men jag tyckte att det var roligt. Spelade volleyboll och mitt lag bestående av Pappa, Anna, Per, Jag, ella och tilda vann! Men jag måste säga att Nikolaj bar tappert upp de andra laget till en jämn match! Käkade god mat och umgicks, de ni!

Så körde mina urgulliga morföräldrar mig och nikolaj tillbaka till civilisationen. Mig till jobbet där jag stannade i 7 timmar och Nikolaj hem :)

och sen dess har jag bara..jobbat.


7 Juni

Goddag!

Idag efter jobbet blev jag oväntat och impulsivt inbjuden till ett doppp i abrahams pool tillsammans med abbe, Nikolaj och Isak. Och så kom robin lite otippat och badade han också!

Så blev det alltså ett långbad och isak är ett vattendjur,  Abraham är "värsting skvättaren" och nikolaj är söt.

Film hos abbe och sedan en tidig avslutning på kvällen. . . sånt händer.

Ha´t !

Back on track

Hej hej. Bloggen har tydligen bytt sida?! Hur ska man komma ihåg det nu då. Undrar om det är något bättre nu då. . . .

Igår eller rättare sagt i natt ominstalierade jag och nikoalj (mest nikolaj) våran dator. Som inte nu är smittad och nu heller inte är lika seg som förut! Stort tack!
 
Idag har jag tagit det rätt lugnt och sen for jag iväg en sväng till husetbygget och hjälpte till lite och tjänade lite..kooosing ;)

Imorgon blir det jobb med Simone på donkelidoken!

För långt, ha medlidande.

Hej.

Nu har min dator totalkraschat! Så därför sitter jag på Storvretas bibliotek. Jag kände mig tvungen att skriva? :P illa..

Hu som haver. . .Igår var det en förvånadsvärd kort dag med mycket folk på olika platser vid olika tider och tillfällen. Åkte in till stan klockan 12 för att träffa liselott över en glass i gräset mitt emot slauhallen och framför mon amour. "Jag måste få veta om jag är alergisk mot gräs, så vi sitter på det mesta gräset" - Lise.  Visst, jag tror inte att hon är de eftersom hon inte fick någon reaktion alls..men det tror tydligen hon. Kenpig tjej :P Medans vi satt där kom Olivia i en vit sommrig kjol och nya skor från indiska (som gick sönder 2 timmar senare). Men fina var dem, så länge de varade. ;)  Hon åt upp sin Sub som hon tagit med och sen begav vi oss vidare mot nya mål. Myrornas!

Köpte ett par jeans shorts och ett halsband. Och kan ni tänka er, på myrornas har de studentrabat! Hur nice är inte de?! Först är det äckligt billigt sen har de ännu billigare. Superduper!

Vi gick därefter en svängom förbi katte, uppsalas äldsta skola dör Gustav vasa gick, enligt Viktora Pettersson som vi träffade påvägen. På katte var de full förberedelse inför "katte-skrapan kampen" som äger rum idag. Joel hittades i vimmlet och han följde med oss tillbaka till stan och tog en sub.

Sen hände det mer saker men sånt orkas inte berättas...det här blir ändå för långt.
Men jag åkte iallfall tilll Nikolaj och försökte ha vatten krig med våra småbröder, men de stack så jag blev offret istället. Slickad kisse, eller rättare sagt. Dränkt kisse, kanske.

Idag har jag pratat med mina små flickor Prybb och Linnéa!

Slut skrivet.

Dubbel date, abtronic & Max

Jag skyller på min cancer dator. Det här är knappt kul.

Igår var det en mkt trevlig dag. Jobbade, och sen stack jag hem till N för att umgås. Solen strålade och jag ville ha min nya bikin så vi ringde natta och chuba och så drog vi till länna för att spela volleyboll och bada tårna. Sen kom Mr. Nikua och hälsade i sista sekunden innan han och natta tog min Jog till ica för att köpa lite mat till våran dubbel date. Chuba ville inte vara med utan stack hem och jag och nikolaj tog en saktare ride hem i epan.

Det blev grillad kyckling med pommes pinnes på nikolajs altan under filtar och mys. Kvällen avslutades med "Busungarna"

Idag, sommar och sol så cyklade jag hem till olivia med min sommriga sommarhatt från göteborg  ;)
Så testade vi deras nya "abtronic" typ vibrera dig i form. Eller nått, stört rolig grej. . . .
Och enligt theodor har jag redan blivit smalare, han tippde mitt midjemått till...1 cm. Charmtroll ;)

Så har nikolaj fått jobb på MAX! Grattis :)

RSS 2.0