Sommarlov (:

SOMMARLOV!Den soliga första sommarlovsdagen tillbringades på ett klassikt sätt. Skolavslutning, sjunga lite midsommarblomster eller nått, vara varm, åka (tragiskt nog) till Donken. Sitta bakom en buske och käka med folket, åka till länna, stanna där hela dagen. . . bada, spela fotboll och volleyboll. (Chuba och Freddy har ju gjort mig och natta till proffs:P ) Sen åka hem till någon stackare och bara va där, kvällens "stackare" blev nea.

Mysig dag, rolig dag.

Det enda man saknade var prybb på sin jog som man susade förbi påväg till länna, väl framme på länna kommer prybb med en "logisk" förklaring varför jag råkade köra fortare en henne. Även denna gång :P


Jag går inte att undgå, vare sig du vill eller inte.

hej.

Det var ett tag sen, min dator har varit sjukare än vanligt. Som man kan säga på ett mer diskret sätt.

Igår var jag med min favorit pojke picknick vid eken på stigen brevid cyklen. Ni vet säkert vart det är ;) Mysigt var det iallfall. Men jag fick tjata på honom ett tag innan han gav sig att vi skulle picknicka någonstans förutom hemma på baksidan, som hans lata förslag var. Men även som andra flickor uttnyttjade jag min inteligens och övertalade honom att det var mer "påriktigt picknick" om det tog ett tag innan man kom fram. . . 
Och som väntat sa han efteråt, "det var en bra idé med en riktigt picknick" Tjejer kan, om de vill! 

Idag städades skåpet ur 300 skilssmässor uppkom. Mellan människa och skåpnyckel! Det känns lite empty utan dem, tunt. Kalloppsen fick Edefors att bjuda mig på max och det uppskattades, lång kö och trevligt sällskap (: 

Så har det gått rykten om att någon har köpt en riktigt nice gul "studentpartydress"
I want to see it! ;)  Coming soon ;)

Toppade även håret i dag, nu är jag redo för sommaren på ritkig! Kom an! ;) 

=)

Okej. Då satt man här igen.

Ska egentligen förebereda ett tyska tal. Men hur lätt är det på en skala om fröken snott tillbaka tyska boken och det inte finns ett enda någorlunda lexikon på internet. Seriöst, nån borde skaffa en bra översättningssida. . . och pappa (the tyska expert) kommer hem typ 22 eller nått. får väl börja då. :/ kul.

Historia prov i morgon också, men hur viktigt är de? har ju redan fått mitt betyg, och hon sa. Det här är oförändbart.

Ska man plugga då?

Några uppmuntrande ord till <3:
Nikolaj du är verkligen jätte jätte duktig. Jag är stolt över dig min pojke! <3 Jätte stolt!


Ella och Tilda var här idag.
Dem ungarna går inte att beskriva med ord hur sjukt roliga dem är!

kort.

Picknick med trevligt folk i stadsparken. Frukt, kakor och fotboll. (BARFOTA). Kortfattat. lätt läst. (:

Jobbade, har ont i huvudet. och hälarna. . . .

Prybb vi måste snacka. Jag ringer så ringer du upp. DU vet hur de funkar ;)

On my way

....på jakt efter klänningen. Måste till huvudstaden snarast känner jag. Kanske när folk har sommarskola? :P

Kanske hur söt som helst!

image202

Kanske världens underbaraste sommarklänning?! Synd bara att jag inte har så snygg stil så jag kommer aldrig att vinna den. Och synd att jag inte tar kort på min "outfits" eftersom de är vad som krävs för att vinna den här skitfina klänningen som jag är fullkommligt kär i. Nu har jag bestämmt mig, jag SKA hitta en liknande!

hey jag har ett liv.

Som vanligt har jag varit en dålig bloggare under helgen. Men själv ser jag bara det som något positivt, hey jag har ett liv.

Så även detta som vanligt blir det en väldigt uppskattad summering, håll i er!

Fredag:
Jag fick en tröja som jag älskar älskar av min bror, uppskattar att du är större än mig! Tröjan gillar jag very much! Så det blev en "ny" randig tröja och svarta leggings till mötet där jag äntligen fick träffa den mycket saknade och otroligt snygga steffi (: och såklart många andra älskade ansikten. En bra kväll vände och blev dålig av att jag var hungrig, men jag stod ut och sparade därför mina pengar till. . nått annat! :) Mycket bra gjort tycker jag själv.

image201

Lördag:
Upp ganska tidigt för att jobba på Donken med simone (: (som hade en underbar puff frisyr på mötet). Och vi var båda överens om att det väldans mycket roligare om man jobbade med någon man känner bra. Tiden rusade iväg och sen var det dags för mig att kila förbi vilan för att plocka upp pojken med Joggen. Åh vad jag älskar min jog ,en sådan kärlek är svår att slå. Prybb du förstår exakt!
Hemma i Storvreta, (bara 6 veckor till flytten) blev det en promenad till konsum eftersom ica stängt. Köpte onyttigheter till kvällens melodifestival. Som fullkommligt sög, är det ens någon mening att vara med där om alla länder kompisröstar?
Blää. Ug uk! (direkt citat av prybb)

Söndag:
25 års firande på Livets Ord. Grattis Grattis kära församling. Efter blev det tråta (jag hittade en utan grädde) med trevligt folk. Jag och natta har även börjat fundera över att söka in som brandmän kvinnor, till försvaret. Eftersom de sa att de behövde sånna, kanske vore nått? Men jag är inte super säker. Jag får sova på saken helt enkelt. ;)

..juste grattis på morsdag (:

Keep up the good work, dudes ;)

Läskigt lika.

Hej. Igår när jag tittade på Eurovision song contest semifinal och Schweiz började sjunga sin låt, var de som om jag hade hört den förut tänkte jag. Och efter ett tag kom jag på att den är snuskigt lik Amy Diamonds låt "It can only get better"

Lyssna är dem inte läskigt lika?
 
Hittade också ett litet klipp med någon som någon gjort som också tyckte att dem var lika..lite kul faktist.
Haha, busted?

FBI

I dag var jag FBI agent med Alex och Viktoria i Bea´s pappas bil. . .
Det här känner jag kräver en förklaring.
Det var så att vi tre tog bussen till Allians hallen för att lära oss lite "shakey moves". Dans stod det på idrotts schemat. Men när vi kom dit och bea hoppade ur sin bil kom hon emot oss och sa att Tikkanen ändrat sig så det var brännboll på Lo. KUL! Så då fick vi åka bak i bilen tillsammans med en gräsklippare. Och det kändes som om vi var tre agenter/polisstyrka på väg till ett mega viktigt uppdrag. Eftersom bilen, typ skåpbil hade inga fönster bara två dörrar som man öppnar så där..."FBI-igt"

HAHA! :)

Music nostalgi

Idag var det lite musik nostalgi i datasalen (som har nya datorer). Och jag och Ling insåg att vi tyckte om samma låtar när vi var små, eller två. Och att vi tyckte att dem var jätte snygga. . . . Joakim Hillson och Martin var våra favoriter. . . sen hade jag såklart Spice girls och Aqua ^^


  

 


Sol

Typ sista ruschen nu. Näst sista provet i morgon. Natur, sen historia på onsdag och efter det...sommarlov på fredagen! (bara för dem som inte har nått kvar, dvs MIG) och Oohh..det känns bra!

Sjukt fort året har gått! :D

Imorgon kl 16 prybb!

Blött!

Vad är det för otur man råkar ha?
Två dagar med växlande molninghet under dagen och så släpper molnen lös regnet lagom till jag ska moppa hem. Två dar i rad!

Pissblött!

Ikväll är det desperate housewifes, vänner! :)

Cat.

Duschen och frukosten avklarad. Små amerikanska pannkakor och en hallonsmoothie blev det. Sitter just nu här och borstar mina tänder och känner ingen som helst stress. De var kanske inte så illa att bli väckt vid 10 ändå.?
Jag har ju tillomed sällskap! Cindy, the one and only! ;) Hon lägger sig ofta bakom datorn och tittar fram när man är ensam hemma med henne. . .

Fast ändå, jag saknar lite den där super pluttiga katten som vi hade, chessie. Hon satt alltid uppe på axeln, som en papegoja typ, haha det var mycket trevligt! (: Varför är inte min katt så nu. . . . osis.

onej min "enter" knapp fastnade.


Alltid, jämt.

Tydligen är jag redan uppe. Att de ALLTID ska vara någon som väcker mig, varför?!
Idag var de pappas tur att ringa på telefonen. "hej kan du mäta ett skåp åt mig, du är den enda som är hemma och jag måste veta det nu"
..Visst... Har man ens ett val?

Så det blev ingan bonus för mig att inte ha någon fe i dag. Gick ändå upp samma tid som om jag skulle haft det. Solen skiner iallfall och det gör det hela lite lättare! Även om temp. Inte har fått sin kick ännu. Det kommer väl, med tiden. . . .

Update.

Jag har inte glömt att blogga, det har bara inte funnits tid för det. . . .
I går var jag hemma hos Nikolaj hela dagen. lagade tacos, spelade NHL 08 (som jag sög på) och tittade på Pirates 2 & 3. Oohh..vad jag gillar dem alltså! (: Trevlig dag <3

Så i dag var jag och jobbade, lite småtrött är jag nu hemma och försöker ta igen lite "saker" jag missat här på "neeeteeeet" :P

Pratade med underbara linnéa på vägen hem från jobbet. (: Hon gjorde resan hem kort och tipptopp! Tack.

Nu är det dags för alla läxor.

- matteprov
- svenska argument tal
- Tyska prov
- Natur prov
- Tror de var nått i historia också.


Puh. . . .


Yearbook, you know ^^

. . . Rolig dag, känns det som. Vet ännu inte varför. Jo kanske för att årsboken kom och den gör att hela skolan helt plötsligt verkar sååå himla kul! Det är ju bra att få olika synpunkter på den saken :) Kanske man borde uppskatta skolan mer? Verkar ju alla andra göra. :P Annars måste jag bara säga att de mesta som står i den där boken är .. . låt mig säga det, Klockrent!  Verkligen, saker man inte tänker på men som verkligen stämmer.

Har ännu inte tagit mig hela vägen igenom, och jag är ledsen att säga det men jag orkar inte läsa om alla viktiga individer som råkar finnas i den där boken. Hur kan man inte veta vad alla heter när skolan är såå tiny? Det skulle jag sagt att jag funderar på i den där intervjun om alla personer på skolan i årsboken.

Undra vems om gör den nästa år? Den måste bli bra. Jag tänker ju köpa den, det är ju värsta minnes boken ju!

yes.


Vad tycker Martina om?

Slutade skönt nog redan vid ett, eller slutade och slutade. Då beslutade jag att det var onödigt att stanna längre. ;)
Hemma har jag nu äntligen kryssat klart alla miljarder frågor om allt, verkligen ALLT du kan tänka dig i en undersökning från SIFO. "Du är utvald, gör din röst hörd" Nu har jag gjort det och det var mer jobbigt än roligt.

Har just börjat och just avslutat min hjälteromanuppsatts. :D Känns mer än bra, jag är riktigt nöjd. Jag tror att Inger kommer att gilla den. Men då var de bara att börja skriva på sitt argument tal. Och jag ska ha världens mest oseriösa. Tack vare alla våran Martin från Göteborg! (Inte han i stallet prybb) :P


"Avocado är den bästa frukten"haha, finns det nått mer klockrent för mig, och mer oseriöst? Bara jag gör de bra, det är ju nått jag står för.

Här kommer en lista på saker och sånt jag gillar. . . .

Gilla listan:
- Nikolaj (Såklart överst, sen är de ingen ordning)
- Avocado
- Ben & Jerry´s glass
- Astrid Lindgren och hennes sagor
- Desperate housewifes
- Brie ost
- åka på semester till varma ställen och bara steka hela dagarna
- Mina telefon Dejter med prybb! ;)
- Joggen
- Mitt visa kort ^^ <3
- Dennisar, blåbomber och chokladpengar / knappar eller va de är.
- Färskpressad juice
- Skor, av alla dess slag! Ge mig ett par skor och du har gjort min dag!
(37)

. . . .Så gillar jag bergis mer saker men ändå. De är viktviktga saker för mig!  


Haaaaaj.

Tjena tjena.

Innabandy Dm i dag. Det gick som en trappa om man vill ner, sugit. Men vi hade det ju ialla fall kuligt måste jag säga. Aja, längre dag hemma till läxor istället :D Det är ju fint.

Så är det ju Ester-mäster-estragon-orkester som fyller år!
Grattis Grattis Grattis!

...så har nikolaj beställt ett comviq kort! Käääära kääära pojken min! Jag är överlycklig! <3

Black

Jag ska ha vitt och ebenholts i mitt nya rum (:
Känner att jag kommer trivas.


Fullt upp.

Hej hallå.

Dagen har varit, full.
Gick upp halv 11 och stack påengång till stan för att träna lite på friskis. Måste ju passa på. Det förstår du väl. ;)
Så märkte jag på väg in att jag glömt schampo så vad fanns det för annat alternativ än att ta en sväng om inne på torgkassen, som har bästa öppentiderna.

Sen vidare till friskis såklart, tränade, duschade och försökte hinna föna håret någorlunda innan jag trippade iväg i mina mysiga skor till bussen. Åkte till skolan, som fick mig att må piss i dag. Eller ja, jag har kort tålamod men seriöst i dag var det värdelöst. Hade en lektion på 20 minuters bråk i klassen om när matte provet skulle va. Får damp på vissa, jag vet att mickan förstår mig. Sen gick jag ut i solen och tänkte lixom koppla av. Men då störde alla mig. Det var typ som "åh, jag vet det är kul att se när martina mår piss, ja vi får henne att må sämre" Inte ens nikolaj stod på min sida, trodde att du alltid skulle hjälpa mig ):

Så jag drog därifrån, orka med sånna som inte vill en ens bästa lixom. Köpte en bikini på stan. Då började jag må bättre, shopping får mig alltid att må toppelitipptopp! :)


Sen köpte jag en espresso och en baguett Waynes och pluggade lite matte i solen. Mysigt.
Därefter dorg jag ner till NG för att hjälpa dem att ringa lite medlemar. Något som dem uppenbarligen var less på. Jag tyckte att det var rätt kul :P

Haha. Hemma nu och jag är olagligt mkt läxor. Men jag orkar inte med dem nu.

Yellow

Sol sol! (:

Har legat ute i solen och pluggat matte. Ska snart äta och sen bär det av till jobbet.

(:

Öhm.

Hej hallå.
 
Sommarn är här och jag plockar inte bär för det gör man väl på hösten.

Friidrottsdag i dag. Sugen på att känna dig.."närvarnade" klicka "här"..om inte. Skit i det då och fortsätta läsa mina underliga faktan.

Ja du, i dag var det en sån där dag som man önskar super mkt att allt vatten redan var uppvärmt. Men så var det inte. Inte heller går det att tjuv dyka i min pool eftersom det är massa lera runt om och tuffa byggarbetare som mixar med vår tomt. Så nej inte heller det ett alternativ. Det blev bara att åka hem i en genomdränkt T-shirt från studenternas och sedan mumsa i sig ett stor skål med frukt och glass! Mm..inte dåligt de heller..

Vi ses.

Jag är kräftröd. Jag visste inte att jag kunde bli det. Där ser man.

Tipp topp

Jag suger på att kasta spjut.
Jag suger på att stöta kula
Jag suger på att kasta liten boll.

Jag ser fram emot friidrottsdagen i morgon (:  

punkt

. . . . som alla andra ettor hade jag Nationellt Matte prov i dag. Och vi får se hur det gick. That´s it, slut pratat om provet. Varför snackar alltid folk efteråt om proven, de är ju ändå inget att göra åt då?!

I dag regnade det.

Ella och Tilda var här när jag kom hem.

Jag har ingen lust att skriva.

.

Hard work work! (8)

Ja du gick från 10 till 17:40 i dag. Det var ju roligt. Gå i skolan hela dagen. Sen hem och plugga till Företagsekonomin och Matte. Toppen båda är tänkar ämen, så tyvärr prybil verkar jag vara den upptagna kvinnan i dag. . . Men . . .så lätt blir du inte av med mig. Jag ska nog smussla fram någon tid i framtiden. Snarast!

På fredag är det Studenternas :D Det brukar betyda sol och glada miner! Jippi, det är jag verkligen taggad på. Vill också försöka klämma in ett friskis pass nånstans av något roligt slag. Jag och eli har funderat på spinning. Vi tänkte dissa allt med armar, för stackars oss är så otränade så att vi fortfarande har pain i dem sen fredagens workout med skivstången. Det är så att man skämms!

Men här fälls inga tårar. Nu tillbaka till plugget!


Tjenixen sixten :)

Två lektioner, Ah det är skönt med måndagar ändå!

image199
Efter skolan moppade jag och nikolaj hem tillsammans på min moppe till storvreta, ekonomi framför allt! Det är dyrt att köra epa kära vänner. Jag varnar er ;)

Väl hemma rostade vi lite mackor och satt i solen, tog även lite Bj som efterrätt. Men nu är dem slut. Tyvärr har han inte förstått det goa med dem än. Men det kommer väl.

Så gick vi till ica för att införskaffa lite frisco bröd och smältost till middagen som nikolaj fick bestämma. Mamma lagade meaten med assistans av oss! Och så var det vi tre som åt och även tittade på massa gamla foton! ;p

Kvällen avrundades med Shrek 2. ..Som nikolaj visst har sett!

kojs!

Hej hopp.

Hej, igår prioriterade jag annat.
Var en kortis på mötet, jobbade och sen hämtade jag eli och åkte hem till nikolaj för att...umgås. Vi spelade Guitar hero, gungade och kollade på en film :)

Lite för mkt av det mesta

God morgon. . . Öh. Ja. (orkar inte sudda)  Den här ..jag menar det här inlägget ska skrivas utan "suddet". Såå...vi får se hur det blir.

Gick upp tidigt i morse. 04:30 Blä på den, erkänn att det suger! (här gäller det att tänka innnan man skriver känner jag, något jag verkar suga på)

Jag och eli skulle stå på Vaksalatorg (där träffade vi även noomi, hon är fin.) för att bli av med min familjs skit! Mamma och Pappa fick ta båda bilarna eftersom vi tydligen hade sååå mkt! Halv sju ..nej halv sex kom vi in och tog en hörnplats på det kalla torget. Packade upp allt och hör och häpnad (om det ens heter så) Fick vi plats med allt på en ruta. Visserligen hörn ruta men skit i det nu ...vidare i min dags saga.

Så sålda vi massa. . . och det här var en dag fullt av "bajs-människor" som chuba brukar säga om folk han inte gillar, eller känner som han inte gillar. Öh..ja precis. Folk man inte gillar alltså.
Seriöst är sverige ett u-land eller?! Folk prutar helt seriöst p åen 5.a? Har folk sååå lite pengar, eller är sverige bara snålt. Ioförsig var det nästan inte en enda svensk på torget men ändå. Folket bor ju här. Och jag hatar snåla människor. Jag ska aldrig bli sånn..en ful gumma som prutar på en 5.a, det är seriöst pinsamt. Och den här texten innehåller för många "seriöst". Nu gillar jag inte mig själv för det en sekund...

Tjänade en hel del iallalfall. :) Tack eli gumman min kära kära vän för sällskapet! Även du tjänade ju en hacka ;) <3

Nu är jag trött så jag dissar "guitar hero" spelandet hos niko´-picko. Men jag slår vad om att han bara är lättad av det. Vem orkar med två tjejer när man har lanat till 9 på morgonen. Skyll dig själv säger jag bara..men nu orkar jag inte med honom heller..eller jo. Men vägen dit orkar jag inte med. Orken orkar alltid med en nikolaj pojke, komigen han är ju faktist riktigt söt min kära pojke :) <3

Dags att ge sig? JA! :)

Ha det allesammans. . . .

1

Då firade jag och nikolaj ett år igår. Därav anledningen att jag inte skrev något. Ni borde förstå!

Jag åkte till honom (med moppen, sommaren är här) och så spelade vi kubb, fikade med hans familj, åkte till stan med Maria och William för att demostrera (vi kom försent men vi lyssnade på alla talen), åt grillad mat hemma hos nikolaj, spelade guitar hero, åkte tillbaka till stan, fikade på Café Linné, gick på bio och såg Iron man (som var riktigt bra faktist), åkte tillbaka till nikolaj igen, kollade på en halv film till och sen åkte jag hem.
Koncentrerat men ni blir det inte så mkt att läsa. ^^

I dag ska jag iväg och träna lite med eli kl 16. Och sen blir det väl att åka hem och hjälpa mamma att packa bilen inför i morgon då jag och eli, kanske ling ska stå på torget och tjäna en hacka! - värsta kalle anka saken.

Ses då!

Ps. mitt headset är borta, det är panik!

RSS 2.0