SECONDHAND-SHOP

nancyfancy

I kväll (runt k l18) öppnar en ny secondhand-shop här på blogg.se! Den drivs av två oerhört trevliga flickor som anser att fler borde köpa sina kläder secondhand för att värna om naturen och ta vara på det vi redan har!

Stöd deras arbete genom att gå in och ta en titt på de fina kläderna som är till salu. Det är billiga priser och otroligt fina kläder!

KLICKA på bilden för att komma till deras secondhand-shop som öppnar i kväll!

AVATAR

fika

bio

avatar

Vilken urmysig dag det var igår! Var på stan med Nikolaj, fikade på årummet och såg på Avatar. Filmen var väldigt bra. Sen åkte vi hem, kollade på Robinson och klippte Nikolajs hår lite.

GOD JUL

christmas

julfin

santa

lillebror

jul

paket

jul-katt

Julen kom, och gick. Som vanligt gick det väldigt fort. Men det var mysigt i vilket fall som helst.
Har fått så mycket fint. Som en ny huvudkudde...den ska jag sova MEGA gott på i natt. En självutlösare till kameran <3, datorn som jag nu skriver på. (tummenupp), jätte fina kläder av Nikolaj.söten. Han känner mig känns det som..tur är väl det! Jaa...och det verkar som om alla mina presenter som jag givit bort också har lyckats. BRA!

Bra avslutningen på kvällen med sunesjul! Oooja!

God natt julen

HANDEL

hö
snön ligger kvar. Mmm.. (:
idag blir det att hänga med när nikolaj köper julklappar. Han brukar vara rätt roligt att handla med. . .när han ska handla.

Ikväll ska jag handla med en annan man, Pappa. Fast då blir det julbordshandla. Om jag är med får jag bestämma. Vi kommer ha det godaste julbordet. jappjapp.

pojke

tut


men den här killen är väldigt fin. jag tycker om honom, jag tror jag spricker.

SNABBARE ÄN SKUGGAN

moi

vinter

Vinter är otroligt fint. Det ser så mjukt ut. I morse badade mina fötter fotbad medans jag lyssnade på Svante. Han är väldigt snabb att sätta på sina glasögon. Märkte det nästan aldrig.

Snabbare än sin egen skugga?

BAG

Klicka för att visa Megabild! KLASSISK VINTAGE RETRO  BAG / VÄSKA
yes, jag har köpt en väska. en svart fin sak.

I dag känner jag mig...olycklig. Lycka är att göra saker. Idag har jag typ inte gjort nåt vettigt förutom att snacka med bankmänniskor och övningskört. Eller jo. jag har ju köpt väskan.

I morgon bär det av med fint sällskap till anna. Som ju fyller år! Grattis i förskott.

Bonit

noomi


Julklapparna är köpta. Får se om det kanske blir någon mer till någon...men just nu känner jag mig rätt nöjd.
Kvällen avslutades med Bonde-dejt och en fager Noomi-flicka.
I morgon..fika, jullov.

RADIOHEADradio. haha. det låter lite roligt. Lyssna på våra morgonröster.

Lucia

lucia

lucia

lucia

lucia

tärnor

lucia

Det var en lång och rolig dag i går. Nu vilar jag upp mig med fotbad och praliner. I morgon kör vi igen. 

Man kan se oss 

12:30 ukk
14:30 stora torget
15:00 IKEA  


Nikolajs Julafton

vi

glögg

flickor

girls

söt

bello

fin

alex

Nikolajs Julafton. En trevlig dag.


JULBAK

lusselmonsterelipepparkaka

kakor

isabella

bakning

dannabulle

saffransdeg

Julbakning i går med eli, bella och lite daniel. Godis.

KALAS

vuxen

lusse

bakning

kalas

fint folk

fintJosef firades med julbakning och trevliga människor. (:


Bra mix.

ROSETT

rosett

Nu far jag till Josef för att fira att han har levt i 18 år. Väntar bara på att Nikolaj ska hämta mig. Hörde att det blir lite julbak. Gosi.

kerlek

mums

Varför ska jag vara tvungen att befinna mig på en helt annan plats.

Lycka till er damer!


PANDA VS LEJON

Jag och Isabella lagaed köttbullar och makaroner. Nu är det vinterfrost och 100 grader kallt. Vi har varit ute och lekt  med Linus i varma fina kläder och pandamössa. <3 Mina kinder bränner kallt.

Sista provet i IE är gjort. Gick rätt bra känns det som, kunde allt vad jag minns. Susen ju. Och i morgon är det SACO-mässa. Bäst att kolla kartor så man kommer fram.Nea love.

jag sitter i datasalen med Linnéa. Hon är en hyvens prick med vackert hår och svarta kläder. I morgon är det en ny dag. Speciellt för en kompis som jag sitter med här.

Gratulerar!


ROCK

Det är mysigt att gå runt hela morgonen i min röda stora och über mjuka morgonrock. Nu har jag duschat, sminkat mig och ätit frukost. Kläderna kvar nu bara...men min morgonrock är svår att släppa.

Vi får se, vi får se..

..tack IKEA

Passa in.

hej.

Idag kännde jag bara. . . "nä! Jag vill inte gå till skolan. Jag vill vara hemma med nikolaj och strunta i att sminka mig, tvätta håret eller borsta tänderna" Tur att båda hade eget arbeta hemma. Psyko. <3

Det är lite de som är skönt med nikolaj. Han lixom låssas inte om att jag ser lite risig ut. Jag känner mig lika fin som vanligt, fast jag inte är det. Men för allas bästa och så att han slipper känna att han gjort en riktig miss i att ha mig så brukar jag nästan alltid "fixa" mig annars. Men i bland har man rätt till en skunk dag.


Min arm har varit knäpp idag. Det har huggit i den ibland när jag svängt för mycket med den. Nikolaj har pysslat om den men bara en stund. Sen ville han vara den som det var synd om. Då fick jag pyssla om honom med min onda arm.


Jag har inte min blogg bara för att passa in. Nu vet alla det.


Jag ska även börja skriva blogg ofta och vara lika duktig som carro och noomi som alltid skriver bra saker och lägger ut smickrande bilder. Bra tjejer, bra jobb. Mucket..creaaativ!

RSS 2.0