KASSE

fin kasse

Hon har en fin kasse.

Hiest lov.

rosa
Blickar kan döda? (tydligen)

Vickan, jag och lilla stora planeten. Vi är ett team.

Watch out.

Alexandra du är...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

myskalas i ett fiiint hus. Jag var otroligt trött och alex fick ett djur!

Vi kollade lite på saltkråkan också. Tjorven och mysak.

GODMORGON

tårta på sängen

god tidig morgon

puss i buss

lisen

morot

nessa

somnade hos lisen, bara jag somnade. Lisen och vanessa drack mjölk. Vaknade kl 4 av en kudde som slogs i mitt huvud av vanessa. Gick till Alex, kröp ner i hennes säng och bjöd på bullar. Fyra flickor sov trångt. Vaknade tidigt, åkte till stan och frukostade på Barista till Alexandras 18-års ära.

Grattis kära du. ♥

Torsdag

spel

bello

freddy

spel

lite häng hos bello. Trevligt tycker jag.

VAVAVA

700 kr för en mössa jag ska ha en dag...då är det billigare med många saker. Men den dagen är viktig i mitt liv. får ej göras på en höft. Nej på stadiga ben ska det vara. Och ska det va, så ska det VA!

VAVAVAVA.

TID

ska snart iväg till skolan och prova ut min studentmössa. Det känns fortfarande fel att jag går mitt sista år. När ska jag bli smart nog att förstå det?

Det är bara en fråga om tid...

grr

nu sticker ja ba så du vet va.

tryne

nu sticker ja ba så du vet va.

en röd prick


flickaMamma är stolt över mig. Kommer nog få en päls till jul.

Ishai fyller år

igår var jag hembjuden till Ishai på födelsedagsmiddag och kalas. Japanskt, jag åt med pinnar, skrattade väldigt mycket, det var fina blå ljus överallt. Alltså..lampor? Jag hade kul. Ishai har ett väldigt mysigt rum. Det är underbart!

nick och ishai

snyggingar

Regina Spektor

http://gi0004.photobucket.com/groups/0004/I9C76YYKIF/regina_spektor-2.png

mina pojkar.

pojkar
här ligger jag och kramas med mina 4 pojkar. Jag kan vara lite svår att se eftersom jag ligger underst. Man kan skymta min hand..den är lite..slapp.

WOT

buthello.
but

a very beatuliful day. I like mats.

1 spenn!

jag är nerkyld. Har varit hemma sen halv fem, är fortfarande helt frusen. Måste tina på nått vis. . . .äta kanske?

Var med Belli hos tussi i dag. Provade balklänning. Passade bra, glad tjej! Åt mackor och drack te i tussas "vi köper ett nytt kök, kök" gosii.

Jag fryser för mkt, kan inte skriva bra. Besök mina auktioner på tradera. pliis. här är några exempel...

Stor ring

Monki oversize topp

Monki topp

Monki kjol med dragkedja

..alla har utgångsproset 1 kr (exklusive frakt)


DRINKKVÄLL

alex

noomi


drink-kvällen avslutad
. Goda drinkar kommer det bjudas på om sisådär 200 dagar. Mer tänker jag inte avslöja, blir lixom inte lika kul då. För kul, det hade vi ikväll. Jag och jentorna. Mina supeman-jentor.

JÖTA PETTER!

doit

jag gör inget kul om jag har läxor. Jag har bestämt att alla läxor måste vara klara först. Det går bra. Jag har inga läxor kvar att göra nu.

I dag har jag blivit några hundra rikare och i morgon har jag sovmorgon till halv tre. Livet leker.

STOPP

död
en döing i mitt rum...


08.45 har jag planerat att infinna mig på en rättegång i Uppsala. Jag har nu gröt och macka i magen. Känner mig redo. Ikväll jobbar jag efter skolan. (inte fullt så redo) Nu har jag även bestämmt mig för köpstopp fram till jul. Endast presenter och ytterst ytterst super nödvändiga grejen får jag köpa.

Alla barnen...

Igår var det latjolajban. Spielekvällen mit trevligt folk! Jag klämmer till med, Oerhört! Rapakalja med en värdig vinnare, hembakade cookies, gurka, dip...you name it. Samuel har en talang att tänka på jordbruk samtidigt som noomi har en gåva av att vara en riktig svår motståndare.  Men spelet flöt mer och mer ut i prat och tillslut satt vi och kastade ur oss "alla barnen-rimm".

Samtalet spred sig vidare mot thord, johan-mannen och konstiga minnen från..förr.Trevligt sällskap, trevlig kväll!

s

hoho

n

gos

nickbahwhat?!

Vad hände med mitt akvarium?

Jag var inne på mitt akvarium i skolan och då hade jag ty 5 fiskar i ett ganska tomt akvarium döpta efter mina vänner.  Sen nu när jag kom möts jag av ett fullt akvarium med andra fiskar! Hjälp!!!

va

va?

HALLELUJA

Dagens bästa mening: "Jag gör den sista pannkaka nu". Har du hört nått så underbart. Jag hörde det för 1 minut sen av mamma som står nere i vårt välputsade kök. Nu blir det pannkisar snart. Åh, med glass och sylt!


ILLEGAL

bild1 bild2
satte mig och redigerade en bild i stället. Provade lite saker..hihi. Såhär blev det. God natt.

Bura in den.borde verkligen ta mig i nacken och läsa lite psykologi. Borde söka lite jobb. Borde kanske..träna? Borde kanske göra nått annat än att vara världsmästare i att fastna framför datorn. Tiden går och så var det kväll. När jag tänker efter har jag fått ut ungefär 0 på att sitta här. Värde-löst!

Nu sticker jag. . .

weeeeiiii....

Autum, Royal Botanic Garden Melbourne by teresachin2007.

 

uuhhh...idag är det en riktig blåsdag! Längsta dagen i veckan, mitt i veckan. Noomi och jag har planerat drinkarna för studentfesten, och ja. Det kommer bli fiiieest! Hittade min krönika om drömmar som jag tydligen sparade en extra kopia på. Tack Gud för kopior! Behövde alltså inte skriva om hela schetna saken om drömmar. Flummit vare.

Och IKVÄLL mina vänner början "Bonde söker Fru" Jordens kanske mysigaste program. Jag kan tänka mig att det kommer sitta tre fina blondier nera i götebrog spikade framför TV.n ikväll. Lova att ni kommer sakna mig om ni äter nudlar. Det måste ni lova. Jag vill komma snart, Göteborg behöver en pust av mig. Jag känner det. Kallelsen.

tårka.

en schnuki unge.

ett av barnen som kommer i morgon. Hon är min schnuckiijag har massor av nagellack. men idag har jag lånat ett fint orangerosa av min syster. Det torkar aldrig så jag blir tvungen att sitta här och låta det torka i sin takt. Det skulle var mysigt om torka stavades med å. Tårka. finare tycker jag. i morgon börjar jag halv tre yes.


Idag firade vi mamma lite, familjen bara. I morgon kväll kommer kusiner, mormödrar och fädrar. Fy vilka svåra ord sälktingar bär med sig..mädrar och fäder. usch. Men dem kommer och det är trevligt. Jätte, Faktiskt. ...


.......Och lingan, om du läser detta så säger jag att jag saknar dig i skolan.

Ei3

Ei3

Inte för att skryta men vi är den största, smaraste, snyggaste och framförallt driftigaste klassen på hela skolan. På kortet var hälften borta men det var en ren tillfällighet. Det måste du förstå. Ei3 är helt enkelt en fantastisk klass och utan oss hade skolan varit mycket tommare på folk. Det hade inte blivit någon årsbok, någon studentfest, inga soffor och ingen Ny generations grupp. Det hade helt enkelt fattats något. Så här är vi, den bästa och mest mogna klassen, alla lärares favorit klass, E13.

-

Det går att fynda på torget.
igår kom jag hem med 2 ringar och en höstig tjocktröja.

duva


Lykke Li

lykke lilykke li

Kvinnan är snygg. Mycket snygg.Bilder från ett gammalt ELLE reportage.

lev med det

jag har ett duntäcke och nya lakan.
min säng, den är JORDENS skönaste.
du kan fråga vem du vill.
den är bara så. skönast.

Halv bakad

cosychoklad

isabella

jamenduvet, dagar då jag inte skriver här gör jag andra saker.

haft min andra körlektion i dag bland annat. Kvällen tillbringades med en flicka, i en soffa, framför en dator med en massa chokladiga saker och en ...speciell film. "De ofrivilliga". Troligen den ...konstigaste jag sett. Aldrig skådat en sådan film. Se den om du vill betrakta människor och deras svenska beteenden. Jag skrattade och blev irriterad om vart annat.

RSS 2.0