Papa

Idag fyller pappa år. Så vi ska snart i väg och fira lite med middag på resturang. Får se hur det blir ikväll med innebandyn. Ärligt talat känner jag mig inte ens taggad. .

haha..

lokg.se

Christer-snoare

snoare

Poesi från Göteborg

Varje morgon är verkligen pain, inte blir det bättre av att katten kraffsar på dörren när man försöker snooza och glömma bort att det faktist är vardag. Det är svårt att försova sig i mitt hus, katten ger sig inte!

Natur läraren var borta i dag också, det betyder att vi haft typ 2 naturlektioner efter jul. Sköönt.. . slutade alltså 2 istället för halv 5. Men trots den förkortade dagen känner jag mig helt slö, har inte lust till nånting. . . inte ens avocado.
Med ett sånt emo-slut som jag slutade är en poetisk liten text i kursiv det ulitmata. . .jag bara måste. .(om man inte är poetisk själv kan man sno från nån). . ..


håkish
"Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära"

tomatoface.

Usch så hemskt jag tycker det är att sjunga inför folk. Men idag tog jag ändå elefant hoppet ut ur min lilla bur och sjöng för hela musikalklassen. (nästan ännu hemskare att sjunga inför folk som kan sjunga!) Men jag gjorde det, skakande och röd som en tomat stod jag där framför Anna och brevid Bengt och försökte förtvivlat få ur mig några "over the rainbow" toner, när jag ändå stod där.

Det var länge sen jag kände att min huvud var en klon av en tomat, kanske lite flammigare. . . om jag någonsin känt så förut. Hemskt var det! Men nu är det gjort och ska antagligen göra det igen, så det är bara att bita ihop och skylla sig själv att man är ruskigt lik ..(i mitt fall) .. en tomat.  

Och vinnaren är....


Spelas i mina högtalare för stunden. . . att hon är från Uppsala, är ett +

Dunk

bild
Börjar med ett VA?, till lovisa. . .Vadå pik? Det var iallfall inte tänkt till någon pik alls. Skulle inte göra så mot dig.

Dunk i huvudet, orkade inte svenskan eller sista matten så jag traskade hem med min fulla väska som var omöjlig att stänga. Ikväll ska jag sjunga. hjälp

MONDAY

Måndag, död dag.
Har bestämmt mig att sova läskigt tidigt för att slippa ha värsta ångesten varje morgon när mobilen ringer.
I mrogon är det Handboll, troligen för att det är handbolls VM. . .

Så har man gått och blivit business woman, affärsmöte på torsdag med KPH. Alex är och förblir min trogna kompanjon.

Du borde skolka mer.

Så har lillebror min börjat skriva blogg om Innebandy. . Ta en titt. Lillebrors blogg


En kopia av lotta på bråkmakargatan.. . Hon planerar att skolka i morgon fast Hon bara går i förskolan. Hon tänker leka med cindy. Det värsta är att pappa tycker Det är bra att Hon börjar skolka tidigt. Bara för att hans egna barn inte gick i hans fotspår, utan istället är lydiga.

Du har stil.

121170_clothes

119588_snowwwww

121746_dsc_0091

118361_bax119520_jul2008_223

hejare på auktioner

I går kväll kom Nikolaj, Chuba, Hällis, Vallen och Bella hem till mig och spelade spel. Vet inte vad spelet samuel hade med hette men vallen var en hejare på auktioner. Nikolaj var också rätt ivirig. En trevligt kväll enligt mig. Lappen i pannan leken var rätt skoj också, speciellt för att bella trodde att hon var en tjej hur länge som helst och dels för att vallen tog av sig lappen och insåg att hon inte alls var den som hon trodde. Maggan. Ooo ja. 

Ni är välkomna igen.


Så var jag på mötet i morse med Stefan. Roligt, men jag var som ett trött russin. Alex också..så kollade jag och bella på skivor i bokshopen. Vi såg två bra med en tjej som heter rebecca och hon har gjort en julskiva! Wow!inte Lila.

Tjena. Jag och bella färgade lovisas hår efter skolan, det blev inte lila. . .Mysig kväll igår efter mötet hemma hos lovisa. Även om jag inte orkade stanna så länge. . höll lixom på att slockna i soffan.

I dag jobbade jag på Vaksala, alltså inte Fyrislund där jag är anställd. Men det var trevligt. Rätt lite folk enligt mig. Rätt mkt folk enligt dem. :P Föresten ska McDonalds fyrislund och stenhagen stängas om det intresserar någon. Ska öppnas en vid IKEA istället.

Hämden


Det var jag, lojloj och några pensionärer, och kurttan såklart! Sjukt najs.
..........och det hon såg, var gott. Bra film, om du gillar wallander!

Nikolajs hatt

hatten

Är det inte Nikolaj hatt jag skådar på en av sveriges störta modebloggare?
Han kan nog ett och annat om mode trots allt, min pojk!

känner mig som en ..kunglig slav.

känner mig som en ..kunglig slav. En slav som är slavdrivare åt andra och som låssas att det fortfarande finns en chans att se någorlunda okej ut när man går halvt trasig till skolan och de sjukt långa dagarna. De nöter på mig, precis som  jag tror att kareus och baktus gör, fast med någon annans tänder. 

Idag när jag var "exempel elev" för alla borttappade nior insåg jag hur mkt jag faktist tagit på mig det här året. Jag är nog inte särskildt planerande när jag nu tänker efter. Jag har valt till dubbelt så många tillval som man bör och utöver det gör jag mitt PA arbete i år, vilket innebär att jag varje dag måste vara som en blodigel (jag avskyr verkligen blodiglar) på alla slöa elever som inte lämnar in sina presentationer i tid. Jag hatar att tjata och jag har sedan läge insätt att jag aldrig kommer bli omtyckt på den här skolan. Jag är den tjatiga årsbokstjejen . . . är och förblir. . . 

Nu tänker jag glada tankar typ..Nikolaj, Grinchen, Te, BJ och ...wallander i morgon med Lojloj!   

tihiDROGER

Kan man älska något man aldrig provat? Jaa tydligen, eller enligt mig kan man det. Här är en film som gav mig min första kärlek till ..Droger. (Jag tar inte droger)

Nu tror jag du kan lite mer om dessa små saker.
nu kan du sova gott..som jag!

snö

jag har ett glapp till halv fyra då jag ska ha musikal. Så nu sitter jag hemma, har nyss sökt ett jobb! Kanske ska söka ett till! Det är kallt i varjefall.


Margareta


Busshållplatssången. . som en avslutning på denna snöiga måndag.
Jag minns när jag såg den här filmen på bio, Ooo va bra den var då!

4 från ester

Men så har jag faktist itne haft varken tid, lust eller nånting annat för att blogga.
Lokgboken hade 9 olästa mail i mailen.(4 från ester)..det är sånt som gör mig glad nu förtiden, hur tragiskt det än låter. Men så har nikolaj varit mysig o ch givit mig pussar på kinden lite då och då i dag. Han har som hoppat fram och så.."puss" och hoppat vidare. Han är helt fantstisk och Min!

Ikväll:
- städa, och samtidigt plugga på svenskan..
- käka
- träffa lojloj. . .
- hem till Lisa i hennes nya lägenhet (som jag redan varit i 2 ggr) ...Ooo!
- SOVA!

Jomenvisst

Jag som tyckte mig känna vår i luften när jag cyklade hem igår. Idag kom det snö, vad hände där lixom? Och varför måste vädret nödvändigtvist retas med oss ett tag till?! Att det aldrig kan förstå när det är nog!

Det är i varjefall Torsdag, vilket betyder att veckan gått så där läskigt fort, som den för det mesta gör. Att jag ska städa i dag, och att idag borde jag ha haft match. MEN det har jag inte eftersom jag slutat i det där laget. Antingen kör man fullt ut, eller så kör man inte alls! Den här gången passade "inte alls" sjukt mycket bättre. Men till hösten tänkte jag nosa in mig på "kör man fullt ut". Men då med ett annat lag...kanske med bella


yea

 Men du vet,.. det är ju så här man gör ett misslyckat hjärta med sin mun

Någonmersominsettattminbloggärsjuktvit

tjugofyra

24 okrossbara fönsterglas krossades i natt på skolan, kunde därför inte ha naturkunskap. Så därför är jag hemma så tidigt.

Pilutta

Nu tänker jag göra nått vättigare än att sitta hår med kutrygg och lyssna på samma låt för 29 gången, sant har faktist hört den 29 ggr nu. Kanske lite manikyr skulle passa mina nyklippta tjockisnagalar och lite bilkörning på det så blir det fint!

Yes!

Föresten kom jag idag på (när jag väntade på håkan, matte läraren) att "pilutta" låten från Madicken fungerar hur bra som helst att sjunga "Magistern" istället för Madicken! Fast väldigt tyst förstås så mitt betyg inte får färre bokstäver än vad jag förtjänar! Det är sånna stunder jag uppskattar mig själv extra mycket, jag är sjukt smart!..Ibland.

min estetiska vardag.

Hej.
8-17:30..som från och med nästa vecka blir 8-19. Det är ju inte alls lite långt. Icke då!
Idrott, matte, matte, svenska, hål, matte, typ 4 timmars musikal. Inte så farligt med tanke på att jag har musikal på kvällen. Men ändå. Jag kommer tyna bort av för lite mat. Typ i dag..en macka till lunch. Inte bra! Men maten är mig inte i smaken över huvudet. Köpte iallfall en baguett i dag också! Men nästa vecka får jag kila hem på hålet eller nått..måste äta, jag älskar mat! Yummi!

Hålet ja, det finns ett och annat att berätta om det. Vet inte riktigt hur det kom sig men hålet tillbringade jag vid "pianot"..ett intrument är det i varje fall, kan inte sånt. ..Satt där och, "spelade, dansade och sjöng" i en och en halv timme tillsammans med Bettan på lufttrummor och alex med luftgitarr! Najs najs! Danssalen är fantastik i bland. . när den är tom!Nu över jag lite på min ..Master Class låt. . scary ju. Jag vågar inte sjunga, men nu måste jag!

Man vilar inte hemma

Hemma i dag. Ont i halsen..har suttit invirad i mitt tjocka täcke hela dagen, kollat på TV. Nått program om skönhetsoperationer, men sedan kl 1 har jag suttit här framför datorn och jobbat med årsboken. Fram tills nu, då jag tagit en paus. Jag jobbar rätt effektivt får jag för mig.

Åt nyss en skit äcklig halstablett, mamma sa att den smakar lakrits, den smakade skit, mamma menar att det är lakrits, den smakar fortfarande skit.


80 bast.

Varit med nikolaj i dag. . .vann ett vad, och vi ska därför på söndag gå ut och fika på valfritt café. Lycka!
Vi såg Yes Man. Bra film, men inte överdrivet kul. . se den om du har lust. Oo..vilken fin pojke man har, vad har jag gjort för att förtjäna en som honom?Innan dagen tar slut måste jag bara säga Grattis till världens äldsta unga reporter! Tintin fyller 80 år idag!Mkt folk på hockeyplan.

Hej, det har varit nått krångel med min blogg. Har inte lyckats logga in på den förens idag.

I fredags sov alex över hos mig och efter många timmars sömn i mitt underbart mörka rum väckte mamma oss och alex var lite konstig. Morgon humör brukar det kalls. hehe. . . men hon kvicknade strax till och så började vi plocka ner skridskorna från vinden, gjorde i ordning varm choklad och åt lite middag med familjen. David hämtades upp oss och så drog vi iväg mot stundenternas!

Det kom mkt folk och vi körde hockey, jag gjorde mitt bästa. . .även om det inte var så mkt. Jag, alex, tussa, david, gabbi, petrus, amanda, jennifer, jeanine, jompi, zäta, robert, emanuel, jonathan, lukas, daniel, josef, rut, joel, thorslund, erik...hoppas jag kom ihåg alla..ishai och en söt flicka i hans sällskap trippade också förbi på en hälsning ett slag.

Efter några timmars hockeyspelade for jag och alex hem till mig..blev...med dragna på bio. Bjudna´, tack så mkt flickor, men ni hade inte behövt ta med mig. Jag kunde suttit hemma..men jag ät glad att jag fick komma med. . .

Såg Changeling, hemsk verklighets film. Typ hela salen satt och snyftade och jag och alex satt och kollade på alla som grät. Usch den filmen var verkligen hemsk.

Tehörnan

Här igen..igår kväll när jag låg i sängen och skulle sova kom det som vanligt upp en massa tankar. Denna kväll om mitt rum, det behövs en förändring. Jag är inte ne gnutta nöjd med mitt halvdana rum.

Jag ska ta bort skrivbordet som jag ändå aldrig använder och där ska bli en ..."Te-hörna". Får se hur det blir med jag har en bild i mina tankar. Och...det blir najs!


Vårtermin 2009

Jag har faktist inte ens haft tid för att sitta vid datorn och blogg. Nu har skolan börjat, och då har jag tid? Ja, tydligen. Första veckan är rätt lugn, två dagar sen helg. Känns bra, är bra. Bra bra bra!

Men oj va tungt det var att stiga upp i morse.
Idag när jag kom hem låg min sista ELLE tidning på bordet. Min premunation har gått ut, så jag skyndade mig att klicka hem en ny på engång.

Skridskor på lördag, studenternas halv 2, 2. Och vill du hjälpa till att dekorera torget i morgon innan mötet hör av dig till mig!

Skelett.

Junk Food Neon skelett
Funderar på att köpa? Jag kan inte bestämma mig.

Here I come.

Hej, kvällen med flickorna i förrgår var toppen. Trötta som vi var blev det en hel del skrattanfall. Carro är föresten kung på Rappis. Men jag vann. . .

I går va jag med nikolaj. Vi hade en..trötthetsdag. Mysigt.

Fredrik i kväll..med folk. Jag har saknat hans hus. Ooo ja!

Lisen 18 år!

jy

Igår hade vi en överrskningsdag för Lisen som fyllde arton. Möte på donken kl 10, jag emelie och alex åt frukost medans vi skrev ett tal och andra saker som skulle föreberedas.

Åkte till Lisen kl tolv. Träffade Julia och Vallen, som redan var där. Stormare lisens lägenhet med en falsk födelsedagssång, fruktsallad och vuxna kläder till lisen. Vi klädde på henne, sminkade henne och woalla. Så såg hon faktist lite vuxen ut.
Vi band för hennesögon och åkte ner på stan. På stan fick hon hålla ett tal alex skrivit, skrika "Det är flodhästar i fyrisån" lite här och var och gå itne i butiker och tigga presenter. Hon fick faktist tre. Efter de, åkte vi tillbaka till lisen. bakade "pang-pizza" och hade det allmänt gött.
 
Drog iväg hem till Alexandra, hängde, dansade och sjöng högt och falskt till Mamma Mia. Så droppade det in folk lite då och då..Hällis, Petrus, Arash, Zäta, Nikolaj, Rutan, Jeannine, maria...kanske var det fler? Vi umgicks, lekte lite lekar, körde lite bil och sen var det dags att gå till NG-huset och Marias bostad för att baka kladdkaka och se film.
Dit kom den bruna och nyhemkommna isak förbi.

Kvällen slutade med att jag kom på hur mkt jag älskar min pojkvän. Han körde mig hem. Tack.

För fler bilder: Kolla min facebook.

you should try it out...

Hela överraskningsgrejen dagen för lisen gick enligt planerna. .. berättar mer senare. ska kila iväg till jobbet.
Är sjukttrött, i natt sov jag som en stock.
you should try it out...

Mohaha

pyssel och prassel i hjärnboet. Smygigheter och fuffel. . . mohahah. Du kommer aldrig att glömma mig.

off.

God natt. Middagen hos Brink´s var både god och trevlig. Sov gott.

Ich Libe Nikolaj! Mucho.

2008 i en bunt

1
vi hade en askalaskväll hos S.

2
ett till bevis på trevligheten.

3
Åkte ur DM i Stockholm.

4
Årelägret med P.

5
Majbrasan.

6
Kebron gick fortfarnade i skolan. . .

7
Friidrittsdagen.

8
Vi fikade i Stadsparken.

9
Jag fick min kärlek till Kor.

10
Lisa och Joseph gifte sig.

11
Vi var på Allsång. (måste bli tradition, med natta och daniel)

12
Nikolaj följde med till Stugan. Jag vill att han kommer nästa år igen! ♥


Jag flyttade till vårat nybyggda hus.

14
Vi gick till Ica, väldigt ofta.

15
Europakonferens.

16
Chuba odlade skägg.

17
Jag fyllde 17 och Tilda trillade i poolen.

18
Jag för första gången var rädd för att flyga.

19
Jag besökte Auschwitz.

20
Jag och natta bevisar våra erfarneheter av skogsorientering.

21
Vi fixar en överraskningsfest för Alex.

212
Flickmys i sthlm.

22
Julmarknaden i Göteborg och P och Nikolaj.

"Ett mer spontant år"

Så var det första dagen 2009! Jag blev väckt 1 av mamma och sedan dess har jag suttit invirad i mitt tjocka täcke och tittat på Vänner. I år är det året jag fyller arton, får ta körkort och det ska bli "ett mer spontant år", har P bestämmt. Jag håller med!

Men igår var det alltså nyårsafton och den firades tillsammans med Nikolaj, Alexandra och David på Il Forno uppe vid Öfvre slotts. . . trerättermiddag och trevligt sällskap alltså! Satt där och åt  den goda maten i några timmar. .. och efter det åkte jag hem med nikolaj till honom medans alex och david gick på möte på Livetsord. Hemma hos nikolaj spelade vi Rapakalja med hans föräldrar, åt fruktsallad och tittade på alla fina fyverkerier. Bättre sista dag på 2008 kunde jag inte haft. ♥

Och ikväll ska jag tillbaka till Nikolaj, men då tar jag med mig hela familjen. Det blir middag, lekar och spel..skulle jag tro.

RSS 2.0