Lecker isabella

Jag har fallit i kärlek med en pojke, sedan två år snart, jag faller fortfarande.

Ibland är uppmuntran en bristvara, ibland är det i överflöd. Jag gillar med överflöd, överflöd från fina människor som jag älskar. Människor är bra, vissa väldigt bra. Tack!

I morgon kan jag har tre dejter...en på en moppe, en i en telefon och en i ett hus.

Lecker isabella!


Take a trip to Berlin

Berlin är en stad du ska besöka. Det finns bara massa att göra hela tiden, men det bästa är att om man reser med trevligt sällskap är inte behovet av att göra något hela tiden lika stort. Det är stört skönt att bara glassa runt i sommarvärmen och vila på stadens många och väldigt gröna gräsmattor och parker!

Men det finns även en hel del ruskigt bra secondhand butiker och stora loppmarknader där man kan fynd snygga grejer, för en äckligt liten peng! ..Billig mat också!

 berlin

gelb ist mein lieblings ferbe!

küss

Berlin ist seher toll!


Merci beaucoup

klänning
Denna klänning är min om en vecka, då pengarna kommer!
shorts
Och dessa små grisiga shorts, dem är jag hungrig på! ♥ mah!

TY

i morgon åker jag till tyskland! Jää!

.

Ap mos.

Ernst

Apkallt var det på lördagmorgonen som tillbringades med glada tyskar på vaksalatorg. Jobbade sen några timmar...resten av dagen umgicks jag med nikolaj, och sen på kvällen kom natta och daniel för att sällskapa (: Såg Robinson och "rally brudar". hoihoi.

Idag har jag och nikolaj varit läskigt duktiga, vi har pluggat bokslut på en Söndag! Grymma är vi också...imorgon ska han till sthlm och mönstra. .min pojk! ♥


Jag önskar er alla en Ernst, nästa vecka.


Gräv guld


Muskothanar äter inte möss

Om en vecka är jag i Berlin. Yippiekayey!

Nu ska jag sova på en ärta. Hejs.


Prioritera.

Nu känns det lite som om jag sitter i en burk som är för trång. Burken skulle ha kunnat vara lagom stor för mig, men att dela burken med en massa läxor och saker man bör ta tag i, det är då burken blir lite trång.

Så dörför gäller det att prioritera. När jag gör sånt så tänker jag först på vad jag måste göra. I det här fallet är det:

- Göra klart årsbokens elev presentationer
- Plugga på BTT provet som vi har på fredag. Det är typ lite hemskt som ett rån, eller ett dråp.
- Skriva en saga till Svenskan som ska göra Inger glad!
- En gammal engelska läxa som skulle vara klar typ för ett år sen, eller kanske typ en månad sen. Minns inte helt.'

Men sen så orkar jag faktist inte göra tråkiga saker så som, BTT provet och de...funderar på att tvinga mig att skriva i hop lite engelska ord och mejla fort till Cecilia. Vill bara bli av med det. Sen tänker jag skriva några elevpresentationer och därefter skriver jag en saga. Det är nog föresten lite kul kom jag på, alldeles nu!

Mot...mot kör mot skogen.

Åre

Vad sägs som att trycka ihop hela min påskvecka på typ två rader? Jag orkar inte skriva, och ingen orkar läsa. . . .

Nikolajs stuga i åre, slalom, snowracer, pulka, skoter, SNÖ, soligt, varmt, mysigt, påskägg, kärlek, familje-dejt på max, biljakt.

(:

PÅSK

Påsklov! Fast igår kändes det faktist som sommarlov. Helt galet vackert väcer var det, och varmt! 

I fredags efter mötet bakade jag och isabella bullar hos mig, kom massa folk som hjälpte till att baka och det slutade med att vi bakade lite av varje. Bakfrossa. Någon gång mitt i natten var vi klara och folket gick hem så jag och bello fick vår svit för oss själva.

Men det blev en kort natt eftersom vi skulle stå på torget nästa morgon och sälja alla bullar och kakor som vi bakat. Vi mötte daniel och natta som tillsammans med oss sjöng och sålde bullarna till vår Tyska resa. Sången gav oss faktist en hel del pengar så det har vi bestämmt oss för att göra om. Att försöka är allt!

Fyndade till och med små fina saker på torget, vita tygskor, en polaroid kamera, en väska i skinn och ett par wayfarers. Allt för bara 60 spänn typ. Vi gick sedan ner till ån med varsin glass och där några timmar och bara..glassade. Åt god mat hos bello och sen drog vi hem till mig, och mitt hus fylldes snabbt med trevligt folk. Picknick, lekar och sen en död hög av människor framför tv resulterade i en trött martina som gick och la sig tidigt och sov i över 12 timmar.


GB


I dag har jag städat hela huset och ska snart till ica med lillebror för att köpa till resan i morgon. För i morgon åker vi till Åre. En vecka skidsemester. Jag saknar nikolaj! (:

En fluga i ögat

En fluga i ögat är beviset på att våren äntligen har nått Uppsalas platta landskap. Men inte får man tid att njuta i solen heller...nej jag har suttit här vid datorn ändå från halv tre, så nu mår jag piss i hela kroppen och kokar av illska! MORR

"..Nu har våren kommit med solsken och pissemyror.."


Påsken är tidig i år.

Veckan är snart slut eftersom jag går kort dag i morgon och på fredag är halva dagen fylld av PA-redovisningar. Sen är det Påsklov! Rackarns skönt ska det bli! Det blir en Bellö - Valle party party helg, med Idoluttagning och Fest. Kanske går det att smugglas in på norrlands? ..Om nån söt kan komma och flörta med Ishai!

På måndag tar jag och Lillebror tåget upp till åre och stannar där hela veckan. Halva veckan med Familjen Brink i deras stuga och andra halvan med vår familj som kommer upp senare, då i fjällstugorna nära backen!

Idag har jag och nikolaj varit tillsammans 1 år och 11 månader. ♥ (:


RSS 2.0