Sex var ämnet.

Godagens.

Det är ytterst trevligt att min statistik har rest sig. Även om antalet läsare är minimala. Grejen är inte att ha massa läsare. Men det är ju kul om det inte bara är jag som tycker om min blogg. Eller föresten. Jag skulle klarat mig. Men visst blir jag lite extra glad av er! Helt klart!

I dag hade vi en hel dag med, vad ska man säga..samtal om sex och relationer. Inte många skolor som har det skulle jag tro. Men så är det på lo man blir översollad av massa information om allt möjligt runt livets stora ämnen. Visst kan det vara bra...trevligt att det är så många som vill oss vårt bästa. Det kan vara nått att vara tacksam för och inte bara se det som ännu en gång då vi ska "läxas upp". Jag menar det är klart att det finns en anledning till all detta engagemang från alla lärare, pastorer o.s.v. Listan kan göras lång.. Tänk att jag funnit min pojk! <3

image190

Bland annat pratade de om att man ska vara aktiv och engagerad! Det vill jag bli bättre på! Verkar ju kul att vara med och fixa massa saker...(även om jag inte är singel) - eftersom de mest talade till oss som om alla var singlar.

Så efter skolan tog jag tag i mig och egagerade mig i skolan. Jag var "modell" eller vad man ska kalla det..känns knäppt att säga modell. Men jaa..en fotograf kom och tog massa kort på mig och nägra andra söta vänner. (förlåt mig, ursnygga vänner) till skolans hemsida och allmänt för reklam till skolan. Trevligt var det..och jag som inte gillar att bli fotograferad så där när alla ser på. Visserligen var det ju inte bara jag som stod där och posade järnet. Nej nej, det var ju kort till skolan. Så jag blev bla. plötsligt dansare och stod och sträckte och vred på mig bakom tussa med sällskap av Zäta. Haha..och zäta gjorde lite väldigt kreativa poser så han "tog över kortet" hihi. Han är ju kul. Kära nån..

Nu måste jag klä på mig nått anständigt för ikväll bär det av till natta!

Smile gott folk, smlie!

Grattis natta!

Hej hopp alla glada..och mindre lycklig. Er tid kommer? Har kommit..?

Det är läskig. Jag lyssnar på en 50 cent låt. ^^ Fick en massa låtar i går av en massa..vet inte vem jag fick den ifrån. Men nu håller jag på att lyssna igen om alla jag fick iallfall. :) Tack till er alla..(mindre tack till den som skickade 50cent kanske ^^) Han och jag har aldrig klickat lixom.

Föresten! I dag har jag varit på topp humör! Kan det bero på att en av världens hetaste girls.

Ida isåg jag hur underbar och ... bra Linnéa Daniela Hansén är. Tack för att du finns med oss! Du är mer än älskad!

Men i dag får vi inte glömma under några som helst omständigheter att Nathalié fyller 16 år idag! Och är därmed med i min daniels och neas super mega coola klubb! Vad ska man säga? Grattis vännen!

image189


Smile

Den du.

Hej, kul att jag inte fått en enda kommentar sen jag kom hem från åre. Något ännu konstigare är att jag har färre besökare nu när jag inte skriv ännär jag var i åre. :/ Nu  kanske föredrara att jag håller tyst?

Men så var det ju den lilla detaljen att det är min blogg och inte din. Ha! Den sved kan jag förstå.

Ska sova nu.

Ha de gott folk

Nikolaj <3

Smile!

Vart har jag lagt "skrivet"?

Känner att jag är lite dålig på att skriva. Men jag har typ tappat skrivar gnistan..den kommer väl tillbaka får jag hoppas...för det är kul att skriva. Fast nu är det som sagt lite tomt. . . .

Jusst nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker komma ikapp lite med skolarbetet som jag missade förut när jag var sjuk. Segt. Känns som om jag har noll koll! Är inte jag den med "kollen" ? kanske den tiden är förbi? ...nu låter jag lite..drastisk?

PS. Jag orkar inte med svenska. DS.

Smile.

Nu går jag tillbaka till mitt kent lyssnande.....de får mig att tänka.

Jag önskar att du var här...

Tappert.

Jag som trodde att min blogg skulle ha gått i graven när jag återväde från åre. Men jag är faktist förvånad. Jag har haft tappra läsare varje dag i hela veckan. Undrar bara vad alla läst? Har ju inte skrivit nått ju...

Tappert.

Tillbaka.

hej,

Här är jag tillbaka efter en hel vecka i fjällen. Åre. Sportlovet blev mer än lyckat! ---> Bilder.

Prybb the tidsoptimist! ? Låt se.

Väcktes av P. Inte jätte ovanligt längre...Men vad gör det. Upp ska man väl nångång..?

Ska packa nu...har skjutit på det. Det är en av mina hatsaker! Packning..fy! Men nu ska jag börja..så prybb slipper den saken när hon kommer hit.

Hon sa att hon kommer 12, jag tippar på 14? ..Prybb the tidsoptimist!

Åre i morgon!

Favvo! ):

Tjenixen!

Det är tragiskt att vara hemma på en fredag kväll! Det är tragisk att vara hemma en vecka..och det är TRAGISKT att inte jag fick träffa nikolaj den 14 Februari.
Som enligt honom är ett av de 3 viktigaste datumen på året. Söt nöt <3

I morgon kommer prybil och jag läääängtar efter den bruden såå otroligt! I morgon blir det gossip talk heeela dagen. Kanske tittar på schlager på kvällen..med nån? Who knows, prybb kanske har planerat nått..låt mig höra imorgon!


image188


Have it^^ :P (jag ääär så fyndig)


Nu ska jag ägna tid och onödigheter..(redigera stilmallen ^^ )

Pain-day!

God dag.

Mina ögon värker..(eller stavas det med "e" ) men det är bara för att jag varit sjuk..och förkyld.

Toppen vecka slutar med toppen fredag? Alltså värst? Lär ju sluta i soffan (igen?) framför Let´s dance! Kan det bli mer värdelöst?

Fattar verkligen inte varför det ens sänds. Det är ju sååå tråkigt. Det har jag alltid tyckt. Stackars folk som lägger ner pengar på det. Slöseri. JA!

I morgon kommer min andra halva och piggar upp mig! <3 (då menar jag prybb)

Något bra i det dåliga?

Hej där.

Nu har jag varit sjuk typ heeela skolveckan. Missade alla hjärtans dag. Fick inte ens träffa nikolaj . Och det är jag nog fortfarande lite sur för..allt är mitt fel. Dumma feber.

Den är över nu..men jag kan ändå hosta en host sisådär nångång ibland. Igår lät jag som en kårka eller..en tant som nikolaj uttryckte sig. Tack, han vet hur man charmar ^^ :P Men nu låter jag mer som en normalt hes person..eller kanske som en rökare?

En sak har jag kommit på som varit positivt att vara sjuk den här veckan. Jag fick sova ut den här veckan! Långa sovmorgonar varje dag. Typ som lov fast man sitter i Tv.soffan hela dagarna och glor på film.

På söndag bär det av till åre, prybb ska me så jag lär ju inte sova mkt alls! Därför var det ju bra att jag fick mitt sovande nu. :)
Hon är i sthlm nu föresten med sina bratz! :P

I morgon förmiddag är hon min! <3


Trevligheter i saknaden efter honom... :/

Man lär sig uppskatta de små trevligheterna när man inte får träffa sin pojke på alla hjärtans dag.

Mamma: " Hur är det gumman?"
Martina: " Jag har tråkigt...nikolaj fick ju inte komma och jag vet inte vad jag ska göra. Har suttit och glott på Tvn i två dagar nu..jag är trött på det!
Mamma: " Men du och lillebror kan ju ta o spela monopol! ....<tystnad>....faast det har vi ju inte.

Kuul....det finns så mkt att göra!

Rebecca: " En gång när min kompis tog en sån där spruta förra året blev hon sjuk efter två veckor...hon fick sån där...(försöker komma vad sjukdomen hette)....men ni vet..vad är det den heter???....
Pappa: " En stor ost skiva? :P "  

Haha! ^^

sämst.

Hur värdelös är inte den här dagen?

Nu ska inte nikoalj komma heller för att inte riskera att bli smittad. Säämst. Klart man inte vill bli sjuk nu får åre, men varför skulle jag bli sjuk nu för?

):

<3

Vaknade upp utan feber! Yes! Dock låter jag som en kråka...men det går väl över. Fick ändå inte gå till skolan för mamma..i natt sov jag..12 timmar. Lite mer normalt? 15 var ju gripande sjukligt.

Har kollat på film och duschat. Ska laga mat med brodern snart. Som också är hemma..

Så kommer nikolaj efter skolan.

Happy valentine´s day allihop!

So long.


Film-dag.

Såg nyss bad boys som jag inte alls tyckte var bra. Min bror hade laddat hem den på tips från William..pojkarna och jag har inte samma smak?


Men nu ska jag var ûber nostalgisk och titta på en av mian barndoms favoriter Pochahontas. På gripande VHS ^^
Eller...viiideo som andra säger ;) Nikolaj<3

Börjar nog bli bättre....och jag vill verkligen bli frisk. Gå till skolan i morgon och såå..så be! Jag behöver det!

Prybbs blogg blev snygg!

15 timmar hos john blund.

God morgon.

Oj, va jag har sovit! Sovrekord a  la martina? 15 timmar. . . inte illa. ^^ Något som där emot ÄR illa är just det att jag har feber, hosta och ont i halsen efter hostningrna...

Jag behöver bli frisk nu. I morgon är det alla hjärtans dag och på lördag kommer prybb till mig och på söndag far vi till åre!
Så be att jag ska bli frisk..snälla du!

Nu tänker jag nog dra mig mot soffan, ligga och droga film heeela dagen!

Saknar nikolaj <3


mina plans ...

Blir hemma i morgon! Så här är mina planer...

Nu: Bada fotbad samtidigt som jag tittar på en mysig film och dricker en kopp varmt...?

Efter filmen: Krypa ner i min mjuka säng och sova till runt 12:00

När jag vaknat: Vara helt frisk i Jesu namn!

Efter att jag insett mitt friska jag: Ta det lungt hela dagen, inte anstränga sig nånting..kanske snacka med nån i telefonen? ..Ring mig! :)

När jag blir tvungen att klicka alla samtal för att jag är trött: Gå och sova...

Nästa morgon: (alla <3 dag) Vakna pigg och kry, helst snygg! Ta mig iväg till skolan och ha en underbar dag! :) - kommaihåg pojkens alla <3 dag presenter som jag köpte när han avr i Thailand. Saknar man honom och itne kan träffa honom så..kan man alltid köpa nått åt honom, kom senare på att jag kunde ge det på alla <3 dag! Perfekt!


smlie .

Miss blondie?

Helt klart ett sarkt bevis på att min syster är blond! Detta skriver jag med ren syskonkärlkek!

Vid matorbordet:

Jag och fredrik sitter och pratar om hur dålig rebecca är är att laga pannkakor. De blev 1 cm tjocka och helt håliga! Eftersom jag är sjuk börjat jag muttra om att titta på en film och sedan gå o lägga mig för att få bort den mjliga febern som plågar min kropp.

Så jag och fredrik byter samtalsämne och börjar diskutera vilken film jag ska se medans rebecca helt klart är långt borta i sina egna tankar...
"Men du, har vi inte nån Wallander?" säger jag till fredik.
Då hörs ett typsikt rebecca utrop från andra sidan bordet. "VA? Wallander, vi har ju en flexi fule. Vi måste tänka på miljön!"

Haha! Vadå vara i sin egen värld!


Hjälp mig?

hej.

Var ju i väg på innebandy SM i dag. Tyävrr förlorade vi tvåsiffrigt! Illa! Så det blev inte så mkt Sm för mig eftersom jag tvingades till bänken med kameran i handen. Eftersom min host, onihuvudet och förkylning lixom tryckte ner mig där.

Efter Sm åt vi på (jag är ledsen att säga det) Donken. Var inte sugen, är inte sugen. Aldrig sugen på donken? Åt iallfall "New York" eller nått? ..orkade inte hela. Den var ju stor!

Väl hemma la jag mig på sängen, läste igen om BTT´n och somnade i typ en halvtimme.

Jag är trött, men jag vill till skolan i morgon. Sååå..Be för mig! Jag behöver det!

Pannkakor vankas!

Olyckligt..

Hej,jag som hade sett fram emot den här dagen. Så vaknar man upp..inte helt kry. HOstig, ont i huvudet och förkyld. MEn jag åker med ändå...som mentalt stöd?

Be för mig är du snäll!

The notebook

Har färgat håret! Mööörkt blev det! :)

Såg the notebook med bönegruppen i kväll! Kanske en av världens sötaste filmer! Var nära att gråta flera gånger! Måste ses!
Betyg: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Happy time! :)

Hej hoppsan blogg-läsare!

Nästa gång jag går i skolan är på onsdag..och då är det BARA två tre dagar tills sportlovet, prybb, åre och allt annat mysigt som händer då! :)

Humöret på topp?

Snart ska jag och och vandra i storvretas backar med prybil kvittrande i mina öron, samtidigt som solen ska bränna min vinterbleka hy! Mmm..underbart!

En super sak till! Eli min älsklings flicka har börjat på lo igen! Så gott att ha dig tillbaka! :) <3


Glöm tisdöden!

Yes yes yes yes yes! :D åhh...jag blev så glad av en sak jag själv kom på att jag måste skriva ett inlägg!
Först vill jag skänka en tanke på at "man kan göra sig själv glad, sicken lycka" ;)

Jo, det är så här va att i morgon (tisdöden) - som noomi säger. Slipper jag! Istället sk ajag göra nått av det roligaste som man kan göra..(ett av dem, det är alltså ricktigt kul) ingen skola alltså utan istället drar man med skollaget till huvudstaden som är uppbyggd av sopor och spelar fjoll-hockey mot 08.orna! :D

Det kommer ju bli helt fantastiskt! Hoppas vi vinner också, det skulle göra susen ;)


Prybb! 14:40!

Nea! Headsetet! 
                                                                                                                                                                 
  Eli! Du vet vad!

Vi hörs!

En klassisk helg?

Inte varit så värst aktivt bloggande alls i helgen. Vilket vissa säkert tycker om. Eftersom...endel menar att jag bloggar för mkt (?) Inte är det väl så...

I går var jag med Nikolaj, vi...såg Melodifestivalen med BJÖRN GUSTAVSSON! Som för övrigt är söt ^^ Amy och pensioneär favoriten gick vidare. (som alla nog vet) ..och därefter blev det klassikern titanic! Vilken pojkarna inte sett förut. ..men Nu är det gjort!

I dag kom isak med ett fin fint intiativ. Vi tog epan (jag, nikolaj, noomi och isak) <---trångt! Och åkte för att på ett vuxet familje vis handla mat på kvantum. Sen for vi hem till Isak och lagade till en faktist riktigt god middag. Lax, couscous och jätte god avocado sallad! :)
Annans till efterätt! Mumms..

Såg Notting Hill och hade det allmänt trevligt (:

Två klassiker på en helg. Inte illa ;)


Big smile!

Hello.

Igår natt låg ju bloggen nere så inget bloggande om noomis kalas alltså. Nu får jag väl skriva nån rad...det var trevligt (: Tack för en fin fest noomi!

I morse gick jag ner och duschade och när jag kom upp igen till mitt rum var min soffa borta? :O
Även så mamma o pappa...kan de ha snott den? Jajjamennsan! För nu är det i full gång för att fixa iordning hela huset inför fotograferingen på måndag!

Oooo...Det här blir ju kul!


Tar bussen till nikolaj kl 14:11 (han vaknade nyss)

Samuel, min outfit skapare ^^

Samuel har ni valt min outfit inför ikväll!
Grå tunika och svarta leggings (:
 Ska du klaga gå till honom ^^


Ha en trevlig fredag allihopa!

So long ;)


Vem äger denna dag?

Vem äger denna dag? Kan man tänka sig. Noomi! Den vackra flickan fyller 17 år idag. Grattis grattis underbara flicka! (: Försökte förgylla hennes dag genom att sätta upp en påminnelse om att hon fyllde år på anslagstavlan. Verkade ju fungera fint. Folk kom från alla håll och grattade tösen! (:

Så bär det av hem till tjejen senare ikväll för stort firande av att hon föddes för 17 år sen! (: Grattis!


 

Besök noomi och säg grattis vettja! ;)


Onödigt vetande (mega)

Jag är hungrig. Vad ska jag ta mig att äta? ...Vill ha avocado men det har vi nästan aldrig hemma. Absolut för sällan i alla fall! ...(Helt onödigt inlägg)

kulturkrocken tog mig bort från hållplatsen.

Hej.

Åkte kulturkrocken i dag ;) ...6.an skulle komma 2 minuter senare men jag hade verkligen noll lust att stå på en busshållplats. Såå..fort på första bussen som råkade passera. (slapp iallafall stå)

Har även "fått" en "ny" mobil. Dock inte Sony Ericsson som är det igentliga ändå alternativet för mig. (det är en samsung) ..Kebrons tjejs gamla mobil. :P  Men jag hade endås en nokia. Såå..spela roll. Det ändå negativa är att jag inte har nått headset till den. Jag som snackar relativt ofta i min mobil älskar headsets. - ska fösöka fixa ett. Gratis!

I morgon är det svenska prov och jag känner inte att jag vet hur jag ska plugga till det. Jag orkar faktist inte. Har skjutit upp det hela veckan. Även i dag :)

"I love you like a million Swedish goldfish!" Citat av Bitamazire

Goddag.

Hemfärden tillbringades med prybil som satt ganska tyst i mitt öra ända från Årsta till Storvreta. Hon var trött, jag var trött. Båda var vi trötta ^^ Så pratet var väl inte på topp men visst fick vi dela ett o annat som man inte delar med någon annan. Prybb, du är verkligen bra! Uppskattar dig till 1000 < eller som sarah bitamazire en gång sa.

"I love you like a million Swedish goldfish!"
(and that´s a lot!)

Köpte en ny mascara (Diorshow waterproof) och ett sminkborttagningsmedel (lumene waterproof). Jag är nöjd! ...sen köpte jag en hemlig sak. Som spionen prybb listade ut över telefonen. Säger ju att hon är läskig! ^^

Sen har jag dött framför datorn med svenskan! bläää!

Smile (:

Lever du för bloggen?

67%How Addicted to Blogging Are You?


Älskade pepparkaka!

Det är ju kul... När man inte skrivit på en dag sjuknar statistiken till hälften :P Men vad gör det (?) mest kul att se lixom :P

Igår tillbringades heeela dagen med Nikolaj som kommit hem brun som en pepparkaka hem från Thailand! Han var snygg! ..det är han alltid men ännu snyggare! <3 :D Men vem är inte svag för bruna killar (?) Erkänn..Jag som itne brukar känna mig blek en sekund kände mig som ett vitt lakan. Vilket han sa väldigt många gånger. Jag brukar aldrig få höra att jag är blek. Tror inte att sånt är nyttigt för mig. Jag är ju den bruna? Eller..tydligen inte längre. Nikolaj har kommit och brytit den treden. ... för ett tag. ;) Sen kommer jag igen! Believe me..
Ångrar mig inte en sekund att jag skippade alla roliga lektioner som Matte och FE. Nikolaj är sååå mkt bättre än dem ;) Always. <3

Snackade med prybb på vägen hem från pojken. Hon är min ständiga saknad. Hon förstår och hon coachar. Vilket verkligen behövs i alla livets stunder. . . . . . . . . 
Vissa saker /personer förstår vi typsikt nog oss inte på. Har aldrig ni velat veta hur endel igentligen tänker? Det vill jag ofta! Man vill ixom bara in i deras hjärna och fatta va de håller på med där inne bland allt tänk. För nu gör de mig inte ett dugg klok. :/ Förstår ni?

Eli, när kommer du till skolan? Vi har ju en del saker att byta. Sen så måste ju du hjälpa mig med mitt flitiga wow spelande ;) You know what I mean.

Take care!

Good Sunday

Kuuuuul!

Hade inte svenskan hemma, och bilden är klar. Städa rummet har jag också gjort. ...så då var det allt som skulle göras idag. Alltså är jag pank på saker att göra.

Ska nog ner o laga nått som tar riktigt lång tid att göra för att fördriva tiden..och sen se en jätte lång film..och efter det....göra nått riktigt långsamt. Kanske läsa en bok igen?

Det är ju det jag brukar göra nu förtiden.

So long. ;)


Snö

Godmorgon!

Sitter här och kollar på vänner (: Alltid lika trevligt.

Snön har kommit också. Trodde att vintern var över för en vecka sen när jag var ute i solen och gick med min vårjacka. Nu får den nog hängs undand och på med vinterjackan igen.
Blää..kallt!

I dag ska jag vara duktig och göra klart lite läxor.
- Svenska
- bild


...sen ringer jag nog nikolaj lite och hör hur han har det (:

Morgon dagen blir bra <3

9 månader och 2 dagar.

Jag är lycklig!
9 månader och 2 dagar med honom ♥

                                                                                                                                                                                                         Natti natti

Små trevligheter.

Godkvällens.

Tittar runt på lite onödiga sidor här om kring och hittar lite små trevliga saker och ting.

Som de här Chokladfondue Chocolate Lover, 2-pack ;) Verkar ju himla mysigt att ha jue!

image181

<3 är hemma.

Hej. Jag är upptilltaket och över det Glad. Nikolaj är hemma i sverige efter en för lång tid allt för långt bort! Har saknat honom! Väldigt mycket!

Och nu är han hemma, eller i sverige. Snackade med honom nyss då han hade landat på Arlanda. Stackaren frös väl super mkt! Vill att han ska hit nu. . . (: <3

Älskar honom.

Poker.

ska ner o laga mat me eli peli nu (:

Sen kommer de lite folk om en timme. Då blir det poker kväll! ;)

Solpass.

Hej hej


Kom just hem
från ett solpass
på sun vision med eli. :)
Trevligt, snart ska jag duscha
 och sen blir det spa a la tina o eli ;)


National Treasure - book of secrets

Igår betalade kricke av sin skuld till mig. Tacos och bio med eli blev det! Tacksam för det!
National Treasure - book of secrets


såg vi, och den var faktist bra! Väldigt bra, spännande och händelserik! Absolut värd att se. Efter filmen märkte både jag o eli att kricke verkligen hade bilvit påverkad av filmen. Han gick runt och "undersökte" tegelväggar och allt man skulle kunna hitta en hemlig text på. ^^

Betyg: ♦ ♦ ♦ ♦

Förlåt, inget inlägg igår.

Hej blev inget inlägg i går. Ovanligt.
Spelade Lasergame med min familj och en annan. Min famlj vann ;) Jää! Det känns bra. Mamma är föresten en riktig tävlingsmänniska. ^^

Efter åkte vi till Dragon Palace och åt lite. Blev såå trött! Så klockan 20 när vi kom hem la jag mig o sov påengång! :O ..Sen störde Daniel min sömn med helt onödiga sms. Som.."lalallala" Tacksamt!

Har hål nu till 12:40..så jag passade på med ett litet inlägg. Snart matteprov. Tänk på mig mellan 12:40 - 14:40

Efter skolan far jag och Kricke till stan, fixar bio biljetter för oss o eli til kvällen. Sen Hem till Kricke så ska han laga tacos åt mig! :) HAHA! Varför denna förmån? ...han är skyldig mig! Det är så det kan bli när man dealar med mig.

Mohahaha! ^^

Jag undrar varje dag varför aldrig ling är i skolan..

RSS 2.0