Finland

Nu sitter jag på helsinki airport med min familj. Jag har hittat ett uruselt nätverk. Men det är trevligt att fördröja tiden lite här. planet till bangkok går om typ 4 timmar. :) soligt blliredå .


På onsdag kommer en fin pojke till mig.

det visslas julsånger här på flygplatsen. osoft.


Thai.

auf
auf wiedersehen

AHHHHH!

vår

det börjar bli dags för mitt vår-skrik.

Shalom

shalom

idag skulle jag vilja kalla mig judendoms expert. jag är beredd

en man

Josua

boys

tussa

fest

lisen

tjugo år. kalas. munskölj och vax. nu en redig man alltså.

rosa bollar.http://smurfans.blogg.se/images/2009/4_28681554.jpgär lite barnvakt för min kusin. vi har bakat chokoladbollar med rosa pärlsocker på. tittat på pippi på de sju haven. även lite på Vintergatan. nu sover hon i min säng. fin tjej.


OoooOooo

ih g

Om det är nån som vill ha alla anteckningar till judendomen på mail så hör av dig. har nämligen haft en kul förmiddag.

FAIRLY ÄR FULLSTÄNDIGT FAIRTRADE

fairlyBen & Jerry´s har precis lanserat den nya fairtrade glassen Fairly Nuts!
Karamellglassen är fullproppad med kanderade nötter och den virvlar av krämig kolasås. Låter ju faktiskt hur god som helst.

Jag är ju ett stort Ben & Jerry´s fan och har smakat de felsta av deras glassar som kommit ut i Sverige, så jag ser framemot att få smaka en bit av denna going på 500 ml. Annars är ju min storfavorit Halfbaked, glassen som är en blandning av storsäljaren Cookie dough och Chocolate fudge brownie.

al fakir.

Salem al Fakir - I´m so happy Killen kan ju faktiskt mer än bara vara charmig.

Det artar sig.

Detta har jag upplevt idag. vårsol. ruth och raul. panini-cesarsallad. förföriska isande trottoarer. HM. mysig kväll med flickor. en brand.

Fränt

kanske man skulle tappa bort sig i djungeln och hoppas att gorilla-mama hittar mig.


qwinna

rrf vdfv


syster. snygg kvinna.

KLASSFEST

cvdsgvdrfcetkefs


klassfest. taco. kladdkaka. Ei3

min hatt

hatt

min nya hatt. den passar fint i thailand. min hatt. bikini. stor vit skjorta. tidning. sol. det blir fint. jag har ett grönt armband också.

kung Vasa.

i natt åkte min pappa och lillasyster vasaloppet. det var snöstorm och på tvn såg man huvudena på åkarna för all snö som yrde. min syster blev intervjuad. jag hann inte filma henne förens i slutet då hon knappt syntes. otur. i drömmen alltså.

Det vårar sig hos HM

vårvd

våriga känslor hos hm. Blommor, denim och vita blusar.

nu vet alla.

jag tycker om nikolaj.

mermaid.


bhkj jki
ariel är rätt ful på flaska. jag längtar att få blåsa bubblor. bubblor tycker om att skutta runt i våren. jag vill också skutta nu. vår. snart vaknar bubblorna.

12343545343789642

tusentals varukoder rullar i mitt huvud. kom dit och kunde noll. efter mitt första pass är jag i allafall säker på typ 20+ nånting. och osäker på 5+. så har jag ingen aning om resten..eller jo. många börjar på 4. Det vet jag.

han är finast.

ni ni

min pojke har varit här och ätit lite. håltimmar kan annars vara långa. men han är välkommen hit. alltid. stekte hamburgare. vi åt. skulle stänga av fläkten. det låg två hambrugare kvar. jag hade ätit min. han hade glömt att lägga köttet på sina bröd. fick micra nya bröd. tokigt. ♥

idag har jag små bilder. för att kompensera mina stora.

still looking great


http://bloggywood.moviezine.se/files/2009/07/johnny-depp-alice.jpg

det är lite knäppt att mannen kan se så snygg ut trots att han har rött yvigt hår, svajande stora ögon och landets längsta ögonbryn. Men han gör det. Det är nåt med honom. Nåt vi gillar

kaniner däremot. euw.

WONDERLAND

alice

 

ska snart iväg med Linnéa och dricka te i sällskap med Johnny D i lustiga hattar, susa runt i färgglada koppar och falla ner i små hål i marken. ska nog ha lite popcorn i knät också. såblirdetnog.

snyggtjej_91

 

bruncha med denna bedårande kvinna. tänk tanken. pannkakor. levande ljus. kaffe. tusentals fjärilar. skratt ♥

fruntimmer


http://blogg.vk.se/uploads/602/images/desperate%20housewives.bmp

jag skulle nog kunna va en hemmafru för ett tag. en som bakar, joggar och fikar med vänninorna. men bara ett tag. kanske. eller vi får se.

girlinthebluedress

alice


jag skriver om saker jag tänker på. nu på senaste tiden tänker jag lite på alice. hon som faller ner i ett hål och blir liten. jag vill också falla ner till en liten värld där man dricker te i lustiga hattar.

första

god morgon herrskap. klockan tjugo i elva ringer det in. om en månad ringer det ut.

RSS 2.0