sista dagen..

Trudeluuu!

Kul! Jag som för en gång skulle får sovmorgon! Precis då för prybb för sig att "ja, jag smsar martina tills hon vaknar" kuuuul...
Så då vaknade jag ju..såklart! (prybb du var den sista som fick väcka mig år 07) haha ^^

Då var dagen i gång..och i dag ska jag bara "förbereda" inför ikväll..alltså.
- duscha
- lacka naglarna
- och slappa ^^


Dagen är alltså inte så fullspäckad! :P...och i dag kom det snö också!


Så måste jag skänka ett "GRATTIS" till min moster Anna.  (:


 
Tjooos!


31/12-07

Jag älskar dig

Jag älskar dig

Jag älskar dig..♥

Ja! Det gör jag. Men så är det ju så med konfereser som är jätte trevliga. Att jag knappt för se min livs kärlek nästan nångång.."han måste ju jobba i Guds hus" Så därför blev jag väldigt glad för att jag tydligen är mer värd en ljuset på livetsord. Japp..pojken kommer till mig efter tolvslaget! Och skippar Sarah Kelly...ganska coolt! Jag blev prioriterad före ljuset på lo. ^^ Man tackar!


(prybils kort) Nikolaj är snygg och brun! <3


ojoj..klockan är efter tooolv! Det betyder att det här är sista dagen under år 07! i morgon kommer  prybb! Vi kommer ha sååå stört kul!

Ses nästa år?


Dan för sista dagen på året.

Tjena mittbena!

Kändes inte som om jag sov nått alls i natt..knappt iallfall..Det var föör varmt och så smsade robert ^^ (skulle få slut på sitt batteri) Vadå känna sig utnyttjad? Aja..så snäll som jag är ställer jag upp..Sen var det en tidig morgon skulle in kl 11 till Lo. Stå i Cafeterian, inte särsklid jätte kul, men jag är en duktig flicka! haha ^^

Sen orkade jag inte va kvar så jag åkte hem med mamma och nya volvon :P Är hemma nu men ska in till 19.

Ses vi? (Bajs på eli) moget jag vet!

Jag tycker inte att nikolaj ska köra ljuset på Sarah Kelly..det kan..isak göra^^ :) För min skull. :D
jag vill ha min man (som noomi kallar honom) på nyår ^^

Tjena mors!

För er som inte har nått att göra.. :P



För er som är väldigt intresserade..
så snackada prybil om..AYGO ^^
Mer sägs inte. Men den ser väldigt liten ut! :p
Den ser väldigt....TOYOTA ut måste jag säga.

------------------------------------------------------------------

Sen vill jag bara Välkomna våran nya bil
Volvo (vad annars?) V70 Flexifuel -08
Som pappa hämtade nånstans i fredags..
Det var tydligen den första V70 miljöbilen som
levereades i Uppsala..coolt ju :P


Lycklig och glad som en kexchoklad! (;

Hej hej.

Jag är glad och lycklig! Glad och lycklig! Prybb kommer till mitt hus kl 12 på tisdag! Då måste jag vara pigg och kry och framför allt ...välkomnande!
Gick föresten på en lååång promenad med tjejen i dag. (: Trevligt..konsitig nog har vi alltid så mkt att snacka om..så vi lixom snackar över varndra inte alls för ofta :P Aa..det finns alltid nått att säga ^^ Måste försöka hitta den där bilen som hon snackade om bara..ayouin? Eller va hette den? (hjälp) Det måste kollas upp med de samma!

Imorgon ska jag tydligt in och snällt hjälpa till i Coffee shoppen...stå i kassan..kom och köp hos mig så jag inte blir mobbad! Tack  ;)

Och så var de revolutionens dag för Isak, han hade inte en randig tröja. Woow! Det var de första jag tänkte på när jag såg honom. Ovanligt med andra ord.

Så har Simone som är hur brun som helst kommit hem från Gran Canaria! kan man va annat än lite avundsjuk på tjejen?! Jag vill också ha sol..

Ska nog ganska snart sova..ska ju upp tidigt..typ halv 9 !!! Usch tänk när skolan börjar..

Ha de!

Arn

Jajusste jag gick ju på bio igår! Och innan jag skirver vad jag tycker om filmen så måste jag bara säga att när Arn var liten var han VÄRLDENS sötaste unge!!! Jag lovar han var helt undebart söt. Jag ville inte att han någonsin skulle växa upp..men det gjorde han ju :/ Och som vuxen såg han ut som värste...oh..jag vet inte jätte mesig iallfall.

Jaa..jag såg på Arn-Tempelriddaren och den var faktist mkt bättre än vad jag trott. Jag är lite "emot" svenska filmer. Men den här var väldigt bra gjord! Den var mer romantiskt än vad jag trott och mindre strid än vad jag trott..men för er som väntade på ett romantiskt återseende kommer en fortsättning ;)

Betyg: ♦ ♦ ♦ ♦

"Omelett, lätt som en plätt?"

Baaah!

Jag är förkyld! Usch, det är så jobbigt. Lagade nyss ett försök till en frukost-omelett^^ Det gick inge viadre fast ändå blev det rätt bra! Jag var lite trött så jag läste itne hur man skulle göra utan hällde bara i alla sakerna i en o samma smet..vilket det senare visade sig att man inte skulle göra :/ :P aja..det  blev rätt gott ändå, inte så snyggt bara..såg riktigt äckligt ut faktist.  haha!

Så..vad ska jag göra hela dagen då? Ja du..det blir väl att vara hemme..har tydligen lovat mamma att göra kyckling. Såå det ska jag väl göra. Sen i kväll ska jag nog in på konferesen, det är ju Stefan som snackar ;)
Kommer du ? 

(:  

Hello världen!

Hooohoo!

Godmorgon jullovsmorgon nr. (?) massor. I dag har jag rensat ur massa kläder ur min garderob som är väldigt konstig. Den är så full att den är svår att stänga men ändå har jag alltid så svårt att hitta nått att ha på mig. :/ Varför ska garderober vara så ?

Ska ganska snart laga lite tacos..föresten är Kristoffer fortfarande skyldig mig en taco-middag som han ska laga! Precis..det hade jag nästan glömt så nu gäller det bara att få det gjort också. :P ^^

Kommer du prybb eller?..Jag väntar här på dig..

Tjiiing!


Shopping ^^

Tjena!

Dagen började med ett mysigt besök från mormor och morfar, vi fikade och kollade lite på husritningarna för gårdshuset. Fint blir det och (ohh!) jag längtar så tills man får se allting klart! Det kommer bli så snyggt!

Sen kom mamma hem från jobbet och så åkte familjen till Järfälla och sen till Kista för att titta lite på rean..tänkte mig köpa ett par jeans eller två men jag hittade inga! Så istället kom jag hem med

- 2 par BjörnBorg trosor
- 2 BjörnBorg Bh.ar
- ett BjörnBorg nattlinne
- en nyårs-klänning
- Garnier asiktskräm

inte riktigt som tänkt men vadå?..Det man hittar..köper man. ^^ hihi

Imorgon blir det att se Arn med Mamma, Pappa, Lillebror, Nikolaj och William. :)

Kram!

Min åsikt om bussarna!

Fy va jag hatar att bo här och jag hatar det fär att det ligger så oåtkommligt! Och om man på något vis lyckas att ta sig hit så är det svårt att komma här ifrån. Det är precis det som är så väldans svårt för mig just nu! Att komma hår ifrån! Jag hade tänkt att åka till stan och sen vidare till Nikolaj med bussarna verkar hata mig och därför hatar jag dem!

Jag har missat dem två gånger och dem går bara en gångi halvtimmen! Bajs bajs bajs! Jag orkar inte! Jag som varit i tid och till o med före tiden men ändå har de lyckats komma före mig så att jag sett dem åka iväg framför näsan på mig! Och jag hatar de så! Från djupet av mitt hjärta som brukar älska allt! Men nej bussarna är nu väldigt högt på min "hat-lista" och den är inte roligt den!

Bussarna är så där super jobbiga. När man har varit i skolan hela långa dagen och står i regnet och väntar på bussen och man vet att om den inte kommer nu så blir jag förkyld. Då kommer den typ 15 minuter försent! Alltid den är alltid försenad när man vill till hem och alltid för tidig när man vill bort! Fatta va frustrerande! Jag står snart inte ut längre! Jag orkar inte! 111 som går till tjotahejti (bälinge) som ligger super långt bort kommer typ var 5:e minut men mina bussar som är två..kommer alltid en försent så de åker samtidigt till stovreta och tillbaka fast de ska vara en kvart i mellan dem! Så värdelösa!

Men nu ska jag gå till bussen d en går 5 över men jag går nu så jag inte missar den.. (15 innan) om jag missar dem nu lägger jag mig i en buske eller nått och bor där resten av livet..jag blir fett emo!

Adjöss!

Filmstund ^^

Godafton

I kväll blir det filmkväll med Familjen! Har just laddat hem "Ratatouille" som vi ska se alldeles straxen och sen blir det "Pistvakt" som går på nån kanal kl 21:00 ,,bror har koll på mer exakt. :)

Ha de!


25 December

Hej hallå

Har inte så super kul i dag..kanske ringer prybil lite senare och går på en promenad. Vem vet? Men nu har jag faktist ingeting alls att göra! Sånt gillas inte...Eller ska jag ta mig ner till Rean?

Ring och pigga upp mig!

366 dagar kvar

Hej hallå!

Trevlig jul blev det, och jag fick strycka många saker från min långa lista..Nu är det bara 366 dagar till nästa jul..börja ränka! (det är ju skottår)

Vad ska människorna göra i morgon?

Räknar..1

Christmas -07

DET ÄR JULAFTON!!!! (citat från "leksakernas hemliga julafton")

Och jag bloggar..snacka om tragiskt ^^ men allt är klart och nu är det bara farmor som fattas. Hon kommer nog snart. Jag fick "Hemma hos martina" som ...morgon paket ! Tack, nu kan jag stryka en av alla saker på min perfekta julklappslista! Jag har nyss gjort laxrullar. Så sjukt gott! Tur att dem finns för annars hade jag itne gillat så image127mkt på julbordet. Erkänn att svensk julmat inte är den bästa! Erkänn!

Jag gillar..
- laxrullar
- gravade laxen
- röktalaxen
- vanliga laxen
- alla såser mamma gör som jag inte vet va de heter
- rödbetssallad (på köttbullarna)
- julmusten
- julskinkan
- osten

Jag gillar som ni ser mesta all lax..Vad tycker du är det godaste ni har på julbordet?

Och ni glömmer väl inte KALLES JUL? ..i år är det typ en blondin från antikrundan som skulle hålla i Arnes fina tradition, så stod det i tidningen iallfall.

Föresten är det JOSEPH LUNDSTRÖMS födelsedag. Och om ni var lite luriga såg ni att jag skrev två namn..^^ Om man tar de feta bokstäverna och kastar runt dem lite ...så Grattis på er båda två!

Merry Christmas!


Dan före doppare dan!

Hej 25 minuter till julafton

Bröderna Brink kom och vi satt och fikade/spelade spel jätte super duper über länge! Typ..3 timmar. Det kändes längre..blev lite förvänad nu när jag ränkade och bara kom till.. 18 19 20..tre timmar.
Sen blev det TV-tittning.."julfritt" En ganska rolig film..men pappa tyckte den var överdriven ungefär..jämt. Men så är pappa. ^^ 

Sen vat det dags för en lite fight..ja..själv kämpade jag av hela mitt hjärta..men jag tiog lite pause(r)..nikolaj fixade ju små bröderna så bra. Sen fick jag höra att nikolaj hade tänkt att slå ihop sig med bröderna mot mig! Snacka om fegt! 

Aja..GOD JUL UNDERBARA LÄSARE!  

"gripande konservativ syrra man kan ha.."

God dag för doppare dan! 

Nu är det alltså dagen före "the day" Julafton! Det blir ju seriöst spännande! :P Men dock har inte den riktiga jul feelingen anfallit mig :/ Typsikt den sanna julandan är saknad. Den man hade som barn och December kändes lika långt som 50 år typ. Den känslan vill man ju ha tillbaka. Och att man inte kunde somna utan man var fortfarande vaken när Mamma kom in och la ett "morgon paket" i julstrumpan som hängde i rummet. Så är det liksom inte längre och det suger! 

Gick på en promenad med prybil i morse..en kortis..men det var ytterst trevligt att snacka me tjejen, som det alltid är. ;) Var dock inte lika muntert samtal som vi brukar ha men sånna här behövs också! Ska klä granen i dag med familjen..och jag ska kämpa mot min syster om att inte alla kulor och saker behövs på granen varje år. Granen syns ju knappt under allt som "måste" vara på! Så gripande konservativ syrra man kan ha..hon kan inte slänga nått endaste..när jag rensar ur saker ur mitt rum spara hon dem. Hon sparar mitt skräp liksom! Typ gamla pennskriv och sånt..:/ Och traditioner är de viktigaste..alla julsaker på granen, måste sova med tomteluva hela december och allt sånt. ^^ Hon är rent av speciell min lilla syster. Så ni som inte känner henne..nu gör ni det. ;)

Nikolaj och William kommer kl 17 ^^ julfika! ;p

Merry Christmas!

Dan före dan före dopparen dan.

Morsning korsning.

åkte in till stan kl 14 för att hjälpa nikolaj att köpa julklappar till familjen..såg 10000 livetsordare på stan..överallt! Kryllade av dem rent ut av..^^ Åkte sen hem till nikolaj och slog in dem i grönt sommar papper ^^ Han är söt den grabben..åt och åkte sedan vidare hem till mig i den håriga epan. Den är lite porrig måste jag erkänna..helt rosahårigt i taket.

kollade på elf hemma hos mig och mitt under filmen ringde eli..så efter filmen åkte vi vidare till Fredriksson och umgicks lite med Robert, Fredrik, Samuel och eli..och daniel så klart men stackrn mådde inte alls bra så han åkte hem ganska fort...krya på dig!  .Trevligt att det ordnas saker utan att jag lägger mig i ^^

Måste tillägga att jag är samuels benvärmare!  :P

I morgon ska julgranen kläs och så blir det dejt med prybb..och även julklappsbyte med pojken <3


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR :D

Till steph..

..ja tydligen kan jag ladda upp bilder..Lycka till !

Att värma sig på en istapp!

Här är jag nu.

Visst bloggade jag igår kväll?..Jag tror det..orka kolla ^^ Iallfall..fredrik kom också..vi tittade på Ronja rövardotter ;) värsta barnminnena ju..och jag mindes asmycket! Men oj va långt den är..efter 2 timmar var den inte slut. :/ Då stängde vi av..

Nea och ling som över..och nästa morgon vaknade jag av att ling ropade "Nej, nu får ni inte sova längre" typiskt ling faktist..:/ orka!! Man var ju astrött..men hon kunde tydligen inte somna om så då väckte hon mig o nea..
klockan var den halv tio! Grattis första jullovsdagen! Så steg upp..och skule bege oss till steph...men sen blev de lite ändrade planer och vi stannade halvvägs till steph..gick på stan med alla tre flickorna..och en efter en så droppade dem av..så var de bara ja o nea kvar. Vi stack hem till eli och där var de mysigt! För de första hade jag saknat den tjejen något otroligt och för de andra så drack vi varm choklad..åt vindrovor och ..AVOCADO. Då kan man inte va annat än lycklig! <3 Tack..(fixa du vet vad eli)

Gick till 127 för att åka hem..ingen ville va me mig ändå. Lika bra att åka hem och sncka me prybil som jag saknar! Ringde henne när jag väntade på bussen..och innan den hade kommit var jag så kall om fingrarna att jag skulle kunna värma mig på en istapp! Fy va kallt de är i uppsala! Jag vill utomlands och sola och bli brun och bortskämmd! ! !
Istället har man ont i huvudet och inget roiligt att göra förutom att sitta här. Skoj. I morgon ska jag va me nikolaj i alla fall..kanske blit lite varmare då.

Så kollar alla på 2:an kl 21:00 ikväll...för de sa prybb att jag skulle! :)

Ses.


"Se borttom det du ser"

Hej jullov nu! Tack..men inte tack om lovet suger! Och det finns risk för de! Hoppas julafton blir bra..och att jag inte blir emo! Hoppas prybb kommer..då blir de <3 ^^

I dag har man suittit 6 timmar i Linneas soffa..kul! :P avkopplande iallafall..kollade på en rad program..sen åkte vi hem till mig och lagade brännda fiskpinnar! Gott ^^ Så kom robert! :D och vi hade mer eller mindre problem med vad vi skulle se..
nu kollar vi på Lejon kungen 3 :)

Nikolaj är på väg..

Rosa the movie

haha jaa..jag har sett "Rosa the movie" och aldrig har jag varit så engagerad i en film tror jag..kan ju bero på trötthet ;) eller nått..
Iallfall..Ville var världens sötaste pojkvän och Rosa var världens uslaste flickvän. Killar lär av Ville...Tjejer älskar överraskningar ;) Iallfall..filmen var egentligen inte så bra..men Ville var ju söt..(tror jag redan har sagt de)

Betyg: ♦ ♦image125













Dan före jullovet

Hallå!

Okej..förlåt för igår. Var helt emo...där av orsaken till alla onödiga inlägg! Men jag hade inget bättre för mig..vad gör man en hel ensam dag när man slutar 6 timmar innan alla andra? ..Förklara det för mig..Jag satt och tjockade mig vid datorn..Ja..jag åt..glass, lussebulle och kladdkaka! Tjockis! Och la in massa tråkiga inlägg på bloggen..ska inte upprepas..jag lovar! :P

I dag då..mm..mest TV-tittar lektioner...varför inte bara låta oss sluta en vecka tidigare? Nej nej..vi ska minnsan plåga oss upp till kl 8 en vecka till av TV-tittande! Tack! ): Slutade kl 15 i dag..slapp estet! :D Men jag stannade och kollade lite på en film..Anne Frank.

Åkte sen till stan och träffade Milla! Så gick vi och fikade på Café Linné! Mysigt värre! (: Tack tack.

Nu är jag hemma..och i morgon börjar det E F T E R L Ä N G T A D E jullovet!!! YES!

Ses! (har inte snackat me prybil i dag) :O Scaaary!


Utan spackel?


Ser inte Gwen bättre ut, utan smink?! Hon ser ju färskräcklig ut med!!!


image123 image124

Var rädd om er!

Nyårs-Paljetter

Ni vet säkert att Paljetter är inne så här inför Nyår..Ganska snyggt kan det var. Bara man bär det "rätt"..men så är det väl med de mesta...visst?

image122
 Vem bär den bäst, Rose McGovan eller Carmen Electra?

Glittra på!

Pälsmössa

image121



Ja då var Vintern här..kallt är det i allfall! Det kan ingen säga emot! Så varför itne inföskaffa sig en snygg pälsmössa, själv tycker jag att de är rikrigt snyggt! Desvärre vet jag inte om jag passar i sånt :/ Jag är inte den som passa i "mössor"..men om jag ser nån snygg kanske jag testar (; Varm och gosig ser den ut iallfall!

Ta det varmt!

Mysiga stövlar

Det är väl ingen som tycker om att sätta på sig kalla gummistövlar?
Inte jag iallfall...satt här framför datorn och klickade runt lite..så fastande min ögon på den här bilden...
ser de inte helt underbart mjuka ut? Sen vet ju alla att gummistövlar är assnygga ;)

Hur mysiga som helst! <3

Plaska lungt (och varmt)

image113















Innebandy SM

Tjabba, Tjena, hallå!

Sitter här i soffan och har "zoomat" in skärmen för att kunna se texten överhuvudtaget! Datorn är långt bort..men orka sitta på en stol! Nej soffan ska de va!

Blev ingen sovmorgon för mig...nej nej! Var på Allians kl 8..då alla andra sov..:/ Men de var de lätt värt! Vi spelade kl 9 mot Rosendal, vann med 4-1, men fy va kass man är! Känns verkligen att man inte spelat innebany på två år...tjena de är ju m e g a länge!!!

Sen var de match kl 11 mot märsta..som aldrig dök upp..så vi spelade mot rosendal igen..bara för kul skull (; Där vann vi med..6-2 (?) minns inte helt...rätta mig om du vet :P..så vi slutade..rätt tidigt! Niiiice! Hade typ inte ens behövt ta ledigt från skolan..men vadå?..Det gör inget! Skönt att åka hem, käka lite..och titta klart på sunes jul..och sen avsluta med lite glass! <3 (tjockis) men de är jag värd..jag har ju spelat två super seriösa matcher!!! Rosendal fick två straffar på slutet..bara för domarna var roliga..^^ Vi vann ju rätt överlägset ändå ;) ..vi var bättre eller hur tjejer!?! ? 

Så har man en dejt senare i dag också..nämligen kl 15...eller lite efter ...för 15 slutar "prybb i telefonen" Sen blir de power walk a la oss ;) Du borde prova! ...vad ska vi göra när den vackra vintern är borta prybb? Det ordnar sig..för er som har läst noomis blogg har ni lärt er att 95% av de vi ororar oss för är i onödan! Visst noomi? 


Just de! Glömde nästan..eller..ja..om ni inte fattat de så gick vi vidare i SM! :D
Tomtekram!  

Sista bloggen för idag,

Hej hej, igen.
Jag vet..jag har bloggat en hel del i dag. Har ju inga läxor längre så tid har man överflöd av...jusst nu iallfall! Har nyss sett nästan hela sunes jul...är på avsnitt 23 nu :P Men då skulle pappa plötsligt se nyheterna..och då blir de konkurens om ljudet! Så jag bloggar en sista blogg för i dag tänkte jag.

I morgon är det innebandy SM och jag ska va me! Kl 8 på Allians blir de..Lycka oss till! Det blir roligt, det var så länge sen man höll i en klubba men sånt sitter väl i?..Typ som att cykla eller åka slalom?..Jo klart de gör, Väl?!
Aja..de ordnar sig säkert..

Hej då igen!

Ta en pormenad vettjá!

Tillbaka dragen till datorn.

Hade bara en TV-tittar lektion i dag. Och filmen hade jag redan sett är inte de meningslöst? Hade ju matte också..men jag och noomi "gick ut och räknade".

Så jag var hemma redan kl 14:45.."prybb i luren" från kl 14:10-14:45 ..pause ..(båda skulle byta om för vandring) sen telefonen färdig och vi var klara för en promenad a la prybil och martina! 15:05-16:10 Yeap..så duktiga är vi..och i framtiden (; Kommer vi vara ena super duktiga flickor i Götet..med B&J, Avocado, Avenyn och lång-promenader! <3 Det blir ju H Ä  R L I  G T! Känner nästan havsluften..hoho..sååå..poetiskt!

Kom hem..lagade mat..och..slog in lite julklappar..nu har vi en mäklare här. Och jag är proppmätt!

Tjooo!


11:21

Godmorgon.

Sitter här och äter kyckling och ris! Gott ..och ett glas kallt vatten med en isblomma i! Den är röd ;)
Jag åker till skolan om..59 minuter, med Fam. Fredriksson...känns som om jag åker me dem alldeles för ofta.. :/ men vadå?..min föräldrar jobbar ju tidigt! Så tills vidare får jag åka med dem..snällt! :)

Föresten så..:
- hyvlade jag mig i tummen med osthyveln i fredags
- Har jag mittbena idag!
- Är det innebandy SM i morgon! (jag är me!)
- Vet jag två saker jag får i julklapp! (råkade se) ^^
- Längtar jag sååå efter göteborg och prybil..(kunde vart där nu)
- Känns de värdelöst att gå till skolan i dag..(ska typ titta på film..och matten är jag klar med)
- Skrev jag bara onödiga saker på den här listan!  

Ajdöss möss! (;

Tredje söndagen i December.

Hej hej.

tredje advent till all ära..pling pling pling! Tre ljus tända. Möte på morgonen..sen hem till familjen Brink för att spela M.I.G ..jag och Nikolaj vann helt med fusk! Men att fuska ger lite extra..spänning..! Jag vet att du tycker de!
Sen åkte vi til Marco´s, där jag och nikolaj åt förut. Men denna gång hade vi sällskap med heeela familjen. Trevligt. Sen var de en lite lång julkonsert i Domkyrkan..Den kunde vart hälften så lång...men ändå. De var duktiga. 

Bussen till Storvreta och fika med min familj..Sen SUNES JUL! Som jag fixat med olika hjälpmedel. Så sjukt kul den är! Och nyss åkte nikolaj hem med 110...och hans mobil är så seg på att få bussbiljetten..så tanten som körde bussen blev sur..så fick min bror lägga ut pengar (jag hade hans jacka med hans plånbok i) ..men han vet inget...han får pengarna i morgon ;) "Den som inte vet nått skadas inte av det "

Håkan är föresten super söt! Men nikolaj är sötare ;)

So long !

image112
















Slut på julklappparna..

God dag.

Var ställde klockan på 10:30..kom upp..10:15..så gick jag ut kl 10:57...joggade till klockan 11:30 :) Kom hem duschade och åt frukost..sen åkte jag och lillebror till stan för att införskaffa de sista julklapparna. Träffade Lukas på bussen..trevligt (: Saknat honom faktist..men nu är jag iallfall KLAR med alla julklappar! Så skönt att slippa tänka mer på de...bara slå in dem nu då. (; Men de är roligare än jobbigt..

Ska till Lindéns ikväll..länge sen man träffade dem. Det blir nog roligt. Och ni andra livetsordsare för ha de skoj på jul-festen...och till er ocke livetsordare..hoppas ni får en trevlig kväll ni me ;)

Kram!
image111

Direkt från Barnvakten på Banvakten ;)

Säger då det! Mina kusiner är världs söta...helt utan skryt (; Notera! ^^ 

Här har vi direkt  rapport från barnpassningen...ungarna sover ..eller ja har lagt dem ialla fall ...men oj va roligt vi haft! Det verkade vara hur kul som helst att kasta en kletig ödla (leksak) på kylen medans man åt popcorn. Flickorna blev helt till sig och därmed...trötta! Bra..desto lugnare när de sover. haha ! ;P


Ska nog se en film och käka glass nu!
Adjöss!

Barnkväll med emo inslag förväntas.

ojoj sicken trött älskling man hade sista lektionen då..och de konstiga var att han var trött efter lektionen också! Han som brukar bli pigg av någon underlig anledning direkt när vi kommit ut ur klassrummet ;) ..men inte idag. Tänk en tanke på honom, han ska klippa sig i dag. Något som han fasar för...<3 sötnöt.

Efter skolan ringde jag upp prybil, som i sin tur ringde mig..de är så de brukar va vá! Så hon var me mig i mitt emo-glass köp! Ben & Jerry´s brownie glass. Gott..blir nog en mysig kväll! Ska ju passa mina kusiner, engligt mig världens sötaste ungar. Och de kommer de nog va tills jag skaffar egna ^^ Det är väl så..barn som är "nära" är sötast..oftast.

Aja..sen skulle prybb duscha..16:30 precis de hade hon tydligen bokat in. Så roligt tjej ^^ Så..för att inte känna sig uttråkad på bussen ringde jag nea ;) En tjej med comviq och de gillas! Hon åt lussebullar och pepparkakor..som hennes mamma hade köpt..gott ju. Men jag tröstade mig genom att kika lite på min glass som låg och smälte i väskan. Nu är den i frysen..och 18:44 tar jag 110 in till stan..för att under tiden komma på vilken buss som skulle kunna gå till Banvakten, ja du läste rätt..eller de vet jag ju inte..men en del kan ju tro att de heter Barnvakten..men banvakten heter det. Dit jag ska..och ha enmysig kväll med kussarna..Barnvakt ska jag va. ;)

pojken min <3


Till Nikolaj Brink

Haha!
Jag bara måste Måste MÅSTE skriva ett inlägg om världens sötaste pojk. Nikolaj, för er som inte fattat det...Men skämma ut sig ska jag inte..Så dum är jag inte..Jag är snäll serru..snäll mot dem jag älskar. Och Dig nikolaj älskar jag MYCKET! Så mot dig är jag lite extra snäll..men jag vet..Jag är inte alltid det...Aja..till sak. Jusst skulle ju lixom inte skämma ut min pojk fööör mkt så jag säger bara ett ord.


"Gööörmany!"

Prybb i luren ;)

God lucia eller vad man nu säger. Det är iallfall 13/12 och dagen började med ett klassiskt lucia tåg. (: Mysigt, även om jag inte var den mest aktiva lyssnaren. Beklagar, men jag hade idrottsprov direkt efter...om man kan skylla på det. ?

Dagens kändes...trasig...hade typ inga lektioner. Så kan de bli om man jobbat bra på lektionerna då kan man få ledigt från både, samhällen och matten! :)

Slutade 13:40 ehm..jag menar efter chapel så klart ;) och så åktejag hem, bytte om och gick ut på en prommenad i storvreta. Power walk skulle man kunna säga med trevligt sällskap. Prybb i luren..det är var man oftast hittar dig nu för tiden..i min hands free..ganska kul att se minerna på folket man mötte.. Såg ju ut som om jag snacka me mig själv. Det är de fina med hands free..I like ;O

Efter en halvtimme gav prybbs batteri upp..men vi hann reflektera över dagens talk-ämne. Tänk att vi alltid har nått att snacka om. Men jag kände att i dag var de jag som "tog ton" haha XD börjar jag bli lite snackig som prybb? Who knows. ?!?!? Jusst har fått noomis luktsinne också..oj vad mkt lukter de finns i uppsala..i dag - mest äckliga. ^^ Jag överlever.
Men ojojoj vad skönt de är att gå /jogga på vintern. Jo för ni förstår när prybb lämnat mig ungefär vid skogsvallen sprang jag en halvtimme också..Har aldrig förut insett hur skönt det är att jogga på vinter! Det ska jag göra oftare! Och prybb..jag ränkar med ditt sällskap..fast då går jag för annars kommer hands freen hoppa ut på egna vägar. ;)

Mina önskningar: 
- Att jag ska fortsätta "träna"
 - Att jag ska få ett jobb innan nyår
 - Att jag ska komma på något super bra att ge nikolaj i julklapp
 - Att nikolaj ska bli glad för julklappen vad de än är..
 - Att Prybb ska komma innom kort! Gärna på en gång! 
- Att mitt internet inte ska vara så konsigt som de tydligen är..
- Att jag inte ska bryta min godisfasta, det är lite kämpigt! 
- Att nyår blir helt underbart!
- Att jag ska bli glad för alla julklappar!


God lucia.

Till Victoria Prybil!

hej hej , victoria klagade lite på att jag inte hade bloggat i dag. Så här kommer ett inlägg bara för dig!
Först vill jag bara tacka för alla fina dagliga konversationer vi har på bussen hem..även om jag inte alltid. Även om jag inte alltid snackar litka mkt som dig så är jag djupt tacksam för våra samtal! :)

Sen måste jag säga något mer...Ja..jag måste ju iallfall ner till dig innom snarast. Typ NU! Jag bara känner det..starkt! Men du ska iallfall komma hit nu eller efter nyår..det är ett löfte från dig till mig nu! :D Yes. Då ska vi ha kul, så roligt att vi klarar oss till åre utan emo-perioder!

Sanckar me dig nu till o me ;) och du vet inte att jag skriver allt detta fina om dig. <3

Hej, vill du ha lite tupp-korv?

kollar lite på nobell middagen..och jag tycker att noomi inte ska se den. Nej nej..de serverar vid tillfället varmrätten..och det är Tupp..men inte bara Tupp utan de har gjort korv av tuppen..Tupp korv alltså..till o med jag känner mig osugen..även om jag inte har nått större emot korv. Men Tupp korv?..Vilket mat-val sverige har! Såsen är även special bevakad..^^ För att ingen ska hälla i nått konsigt i såsen.."ett kilo salt" sa nån..

Fy.

"ung tupp från skåne!" Bengt Magnusson

"Jag är väldigt intresserad av den där korven" Okänd nyhetsmänniska


image109         image110??


Skulle du vilja ha lite tuppkorv?

Tänkte mig en kort text...

Finns så mkt att säga jusst nu..men orkar jag skriva allt? ..Och orkar ni läsa allt?..Skulle inte tro det. Ska försöka förkorta allt som skulle behövas skriva för allas trivsel.

Julkonserten
I söndags for jag trots tvekan med på jul konserten..men jo visst var de värt att hänga med..riktigt mysigt var de. Lite mer julstämming..för annars är de zero, noll..ingeting. Inte ens en lite frost smula på fönstret..:/ Har iallfall min choklad kalender..den gör mig lycklig. :)

Mössrov
Efter konserten satt jag o noomi i en timme till  i kyrksalen där vi väntade på nikolaj som riggade ner efter konserten...Ganska fort gick de ..men ändå tillräckligt sakta för att vi skulle bli lite underliga och kidnappade hans audi mössa..som vi gömde på en arabisk flagga, i isaks case och i kylen hemma hos nikolaj. Där han också hittade den när vi kom hem..hur kom den dit? Det är något många frågar sig..inte så konsigt jag och noomi är riktigt bra på trolleri. Ja visst! ;)

Misslyckad natt?
Natten blev dock inte vad vi hade önskat oss...det visade sig efter några försök att nattbussarna från vilan inte gick natten till måndag...så det blev att sova en stund hemma hos fam. Brink. Kl 06:05 steg vi flickor upp och tog bussen hem till Fam. Franceen. Där vi sov några timmar till...6 timmars sömn med buss ovilopause. Så såg våran natt ut..så regnade det också..så inte önskat!

Måndag..
For sen till skolan, vi började 12:40 och klockan blev aldrig 10 noomi ;) Men visst var dagen ganska förvirrande. ^^ Det håller jag med dig till fullo...:P Hade föresten 7/7 rätt på nutids frågorna..:) Det gjorde mig väldigt lycklig...men den lyckan var inte jätte lång varig..för sen fick jag VG på provet. Surt...inte nöjd alls!

Toffs-teorin
Matte genierna noomi och martina är ju till o med redan klara med vad vi ska vara klara med till på fredag ;) Nice! Vi är ju duktiga..och klarade ju ganska svåra ** frågor. Kändes lättare än vad vi trodde..för hokus pokus så hade vi svaret..snodd teorin funkar ju..hoppas man för använda toffsar på proven ;) Vem behöver miniräknare...vi har ju alla toffsar :) Yes!

Otänkt
Oj..nu blev de långt trots mina mål...jag vet jag kan sätta rubriker så ni kan läsa de ni tycker är roligt....haha..jag är smart..min smarta sida..here I come ;) Känner mig som brodern i mysteriet på greveholm..^^

OHYGGLIGT MISSNÖJD!
Är föresten sur...det blir ju inget götet i helgen! SÄMST! Fäll en tår för oss drabbade..eller en tyst minut är du hygglig!

Denna dag alltså.

Jaa...det var en trevlig samtalskväll om släkten, jag o nea snackade säkert i 3 timmar om våra släkter..kom fram till att vi har lite underliga släkter båda två. ^^ Och vi som trodde att noomi sov. Den läskiga tjejen alltså..hon var vaken hela tiden!!! Och noomi sov föresten ända till kl 12 vilket är ovanlgit för den tjejen..men mitt rum är ju så mörkt..De är så de ska va. ¨Så låg vi i sängarna och snackade till kl 15..då de tog bussen hemmåt..

Snart ska jag in på julkonserten..åker in med fam. Fredriksson. Trevligt   :) och i kväll ska vi till nikolaj och kolla på greveholm..och jag har jätte svårt att veta vad jag ska köpa till nikolaj! Snälla..tipsa mig.

Så blir det översovning hos noomi. ;)

Gossip girl

så var kvällen typ slut..och efter MYCKET slit så fixade jag en gossip girl kväll för flickorna. :) Stort tack till morfar som hjälpte mig att fixa datorn..ljudet var knäppt. Men nu är de grejat..och kvällen blev mysig..

Nu bäddar nea och noomi..kanske de blir lite mer gossip för oss ikväll. ;)

go natt. <3

Hjääälp!

Hej helg.

I går inköpte jag lite julklappar..till ...rebecca, fredrik och mamma. Så nu har jag bara..farmor, mormor, morfar, pappa och Nikolaj kvar..nikolaj och pappa är svårast..ge mig tips..TACK!

På åhlens fick jag helt plötsligt ett bekant nyp i baken, och inte helt oväntat stod eli där och var allmänt..söt. ..så köpte vi kebab och åkte hem till Nea för en trevligt kväll med oaktivt idol tittande, äckliga finnar på bloggar (det var sååå vidrigt) och klippning av linneas hår.

Usch jag kommer ha den där äckliga bilden av finnen i huvudet resten av livet.! Något ingen bör se..FY! Jag och nea låg i hennes säg och försökte hålla oss från avtt spy medans eli (naturaren) kollade jätte intresserat på den stora finnen som aldrig tog slut på innehåll! Blää! Vill inte tänka på det...HU!

I dag blir de gossip girl kväll hos migus! :)

sesam öppna dig.

yes yes yes yes YES - citat ur sunes sportlov!

Kollade på "mysteriet på greveholm" Ojoj..NOSTALGI! Med stora bokstäver och utropstecken! Man minndes ju as mycket! Mysigt sällskap hade jag också. ;)

Trött nu, datorn går snabbare...jag är gladare :)
Fick åre anmälningslappen i går..för er som inte fått den men vill me..snacka me mig ;)

Hörs.

image108
yes yes yes yes YES

Genomblöta korta tjockis naglar.

Efter skolan cyklade vi hem till noomi, jag och noomi alltså ^^ Vi lagade god mat, och sallad. (en ovanlighet i franceen hemmet) och så förhörde jag noomi på samhällen som vi har tills i morgon. Prov eller litet läxförhör?...tord har inte riktigt bestämmt sig med nått blir de iallfall..han ändrar ju sig vad han ska kalla de varje dag. Och i dag sa han "så blir det film i morgon" men vi skulle ju ha prov?..aja..de ordnar sig.

Noomi skulle jobba kl sju och pappa skulle hämta mig halv tio så varför inte smsa nea och komma över till den snyggningen? ..Det verkade inte syggningen tycka. Eller hon svarade inte iallfall på mitt <3-sms. Så de bar av hemmåt på egen hand genom staden Uppsala. Inge vidare, fast jag hade rätt mysigt där jag gick i regnet från Centrum till Svartbäckensvårdcentral. (bussen kom om 30 minuter)

Sen blev de till en klassisk "snacka-med-prybil-på-bussen-hem-stund" Tack du stödjer mig genom mina svåra situationer i livet ;) Evigt tacksam. Du och jag..du vet ^^ Våra framtidsplaner ..hoho..

Föresten! ! ! Jag har klippt alla mina naglar ^^ ..nu har jag korta, tjocka fingrar.

i morgon blir de MYS med julkalender och älskling! <3

Mupp.

Jag är bitter. Bitter på riktigt.
Jag vill inte vara i uppsala den 3:e advent för jag hör inte hemma här då. Tvinga mig inte att stanna här och ha tråkigt! Jag vill inte.

Jag vill så mkt mkt mkt en helt annan sak på en helt annan plats. Och jag tänker övertala er att få åka, jag kan hälsa på den där familjen som tydligen är sååå mkt mer viktig än mina fin fina planer en annan gång som de passa sååå mkt bättre.

Förstör inte nu. Annars blir jag olycklig.


Bööö böööö böööööö...


Skoladagen gick fort.  Och vi slutade tidigare från matten!!!
image107Det är ju mega häftigt, vi som brukar sitta och räknaner
de sista 10 sekundernatill friheten..men i dag tyckte
micke att vi var värda tidig slutan...knäppt! :P
Men bra..jag klagar inte. 


Efter skolan bar de va till först Gränby och sen stan för att införskaffa sig ett bar täta vinterskor..jag har ju inte ens kunnat gå till bussen utan att mina strumpor ser ut att ha doppats i en sjö..eller hav. who knows? :P 

Hittade ett par..som är okej, på Wedins och jag var så trött så jag köpte dem. De blir fint.orka tänka. Bara jag inte blir blöt...

Hörde även prybbs lätt stressade "jag-ska-se-hockey" röst. (Frölunda-Djurgården) Fick lite info om framtidien..sen blev de lussebulls fika :) Mm..! Gott! =)  

Samlad helg, Grattis nea!

Tjenare..har inte haft tid att blogga i helgen, tyvärr..nu är det skol-vecka igen..och det känns lite halvt jobbigt eftersom jag inte har pluggat på varken tyskan som är tills i morgon eller samhällen som är till i övermorgon! Prov..på båda! Och så är det så att jag inte hinner plugga nästan nånting i dag..ska köpa vinterskor. Mina läcker..usch!

I dag ska jag inte ta i min lugg nånting. Det är dagens mål..eftersom jag undrar hur den ser ut då..^^ Sen är jag lycklig på isak, prybil och nikolaj också..Jätte lycklig! :D

I lördags var de tjejmys hos noomi :) Blev lite sent/tidigt eller va man ska kalla de ^^ ..tack noomi! :)

Va me nikolaj i går, vi lagade tacos och..kollade på Julkalender ^^ Och han har laddat ner mysteriet på greveholm till mig <3

Ring miig i dag prybb..........typ kl..20.00 för jag ska köpa ett nytt batteri som inte tar slut på 5 minuter! YES! 






Grattis Neus..för i dag fyller du 16 snygga år.
 :) All lycka från mig till dig den 3 december.. 

December...Redan?


Denna dag har hittils varit kass, har kännt mig V Ä R D E L Ö S ..och de kan behövas ibland. Tro mig..Men jag mår bättre nu. Fick just info från Prybbs blogg att de är den 1 Dec. Jag som trodde att November hade 31 dagar.. - en som inte kan månaderna. Så det gjorde mig plötsligt mycket gladare! :D

I kväll bär de av till noomi..(troligen) eller ja..det blir nog så..men iannan kommer Farmor, Mac och Josefine med barn. För ..trevlighetens skull, tror jag. Fick reda på de rätt nyss också...känner mig lite borta. Har itne så mkt koll på nått utan marknaden i morgon. De är den mina tankar snurrrar runt..men även min ångest inför nyår. Tror jag har ett ganska bra förslag..-ring mig prybb! <3

Ses och till er alla vill jag säga..EN RIKTIG GOD 1 DECEMBER!
image105
7 mån <3



















RSS 2.0