Fynd

okej nu har jag tagit mig lite tid till att lägga in bilder som jag tagit på lite nya saker jag fyndat.

hangkjoborsplanbagtroja
klockaringbok

alla sakerna är köpta secondhand.

Akta dig!

god morgon. Så här tidigt går jag upp. Ska in på förmiddagsmötet.

Hade ingen tjocktröja i går natt när jag cyklade hem så jag känner att jag fått en stönk av halsont och förkylning..idag ska jag akta mig för sånt! Men jag kommer inte bli sjuk. 

Ha det härligt.

när det är över...

ojoj att inga bilder har laddats upp. Jag har inte ens tagit kort.

Är lite frånvarande...kommer väl igång igen efter den här veckan är över

Secondhand runda

hallå i värmen! Sverige har sina goda stunder, outhärdligt hot! Tur att poolen är badklar. Ester ochjag tog ett premiär dopp i går. Blev även sen natt dopp med eli, ester och nikolaj. :D

Igår for jag och ester runt på min moppe i den gassande solen över hela uppsala. Vi var ute på en secondhand runda. Myrornas is the shit. Där fastnade vi nog några timmar...fynd blev det också.

För mig:
- en kjol
- en tjocktröja
- en bok (bridget jones dagbok)


För ester:
- en kjol
- en tjocktröja
- en blus
- ett väska
- ett skärp


I dag ska vi snart på torget med eli!

Aha!

Länna folk! Kom och ni törs...tar efter någonstans att bada. Med oss..kl ett.

Anyone else but you


Lite sommarmusik...

Saker blir gjorda.

garderobsgrejerna klara, men skohyllor står fortfarande på inköpslistan. Känns lite piss att jag inte har tid att vara ute nu när solen strålar och bara vill göra mig till stans brunaste mänska!

Vad ska jag göra nu då, dammsuga rummet och sen sy är mina planer för den närmaste tiden.

en sak till. . .

Godmorgon. Alltid ska de vara någonting som inte klickar på morgonen för mig. Hade en mildare grad av nackspärr i morse och känner mig fortfarande lite stel. Värmde en kudde och hade den på nacken under hela min långa frukost läsandes unt. Japp, så ligger det faktist till. Tidningen läser jag varje morgon. Får se hur länge det håller?

esterester1ester
lite super gamla bilder...



Har en hel del att göra idag...

Att göra:
- plocka ur diskmaskinen
- bygga ihop lite förvaring till min garderob
- sy gardiner
- sy kuddar
- städa mitt rum
- dammsuga poolen
- sätta upp min lackhylla
- bestämma vilka kort jag ska framkalla till mina tavlor
- framkalla dem!
- hämta ester på stationen
- Få ester att känna sig jätte välkommen och über nöjd med sitt val att  hälsa på sin favorit (jag)
- se desperate housewives (som jag spelade in igår, hann inte se de då)


Får se hur snäll dygnets tid är mot mig, hinner jag?

Njut av dagen hörrni!


Sleep time.

oj. Borde nog sova nu. Kroppen säger ifrån. Ont i huvudet, klump i halsen, illamående och ögon som slocknar. Hörs väl antaligen i morgon. Får se om jag trotsar skiten i poolen och tar mig ett dopp i värmen?

Good night. Sleep tight

Fullspäckaddag

Jag säger bara. Fullspäckaddag tipspromenad. (?) Ingen aning vad tipspromenaden kom ifrån men hey, det rimmar!
Vad varmt det var idag, jag hade förväntat mig en regning dag så utan att titta ut ur fönstret satte jag på mig ett par gråa jeans och en rosa tröja med svarta skor till. Sprang ner och tänkte precis rusa ut i det fri mot bilen och lunch hos mormor och morfar när jag märker. Oj det var ju rätt soligt, oj det är typ 30 grader, oj kanske skulle byta om.

Oj oj oj, vad har vi gjort för att förtjäna detta väder? Vet ej, men tack! Tack tack.

Åt lunch hos mormor och morfar, köpte:
- hylla (vit, lack)
- klädförvaring
- tyg till kuddar och gardiner som jag syr själv! (HJÄLP)


Kom hem och dammsög poolen (den börjar se badvänlig ut), käkade pizza med familjen och trädgårdskillarna, sydde på mina kuddar, drack te.

Mm.. . i morgon blir det till att sy gardiner, städa och massa mer.

Bilder kommer på kuddar och gardiner, om de blir några. Få se hur bra de blir.

Dumma. . .nån, kära. . .nån

Efter åskan igår pajjade vårat modem, sämst. Men nu har jag fixat det. Jag är faktist bättre än vad somliga tror! (ta åt dig om du vill)

Kollade nyss bdb och såg att nikolaj har fått inbrott i sin epa. För de första, VEM bryter sig in i en epa?! Det måste ju vara något av de dummaste man kan komma på. Men för de andra så skänk en tanke till min pojke som jag tycker väldans synd om just nu. Han nästan lever för sin epa, bara nästan. . . Stackarn. Borde nog slå honom en signal idag.

Och i morgon gott folk kommer.   . . .(trummvrivel) ester!  :)

Ska iväg till mormor och morfar snart och äta lite lunch. Usch va tidigt pensionärer ska käka. Jag åt nyss frukost. . .

min katt smet ut på taket igår och hoppade ner på marken. . .sen ville hon in. Knäppis.


önskelista.

  • J´dore parfym
  • Lumene sminkborttagninsmedel waterproof
  • En bra ansiktskräm
  • Diorshow mascara waterproof
  • Svartasiden påslakan
  • Pengar
  • Underkläder
  • Presentkort på någon skoaffär
  • Goldwell Mousse Wax - finns på frisörsalonger
  • Vännerbox
  • OSIS Dust it - finns på frisörsalonger
  • Kimono

Fyller år 10 augusti.!


All the boys love...

Ester kom inte igår. Det blev lixom inte som planerat. Tåget från göteborg var fullt så hon åkte hem till norge med sin familj och skulle istället komma nu på onsdag eller torsdag.

Blev istället en dag med robert, nikolaj och eli på en filt ute i det fria. Satt där flera timmar och sen drog vi hem till rob själv för att se en "komedi" som visade sig vara en skräckis. "All the boys love mandy lane" har fortfarande inte riktigt fattat filmen. Men den är...överraskande. Bra skräckis, rätt grov. enligt mig.

 


Vaknade upp med värsta huvudvärken. Tog en ipren och sen har dagen bara flytigt på med olika små saker, fikat med morfar, fixat lite i garderoben. Bestämt saker och så har jag kommit på ännu en sak som jag önskar mig till min födelsedag.

Kanske skulle sätta ut min fin fina lista på önskiningar här. (:

Jag och lukas är lite på att hitta på nått i morgon eller på onsdag, nån som också är med?!

Lyckansostar på er.

Sommarstuga

Nu har jag inte varit här på länge. Kan ju ha varit skönt kanske. Har flyttat och sen for jag upp till sommarstugan med nikolajvännen min och kom hem idag. Trött, glad, lite brunare och skadad i knät.

Vackert väder bjöd norrlandskusten på och en och annan mygga. Stranden 4/8 dagar. Resten upptogs av fiske, marknad och resan hem och dit. Överklycklig att nikolaj förljde med. Inget hade varit desamma utan dig sötnos. Tack för dig. Jag älskar dig.

imorgon mina vänner och folk jag inte känner får jag fin besök. Ester kommer för att stanna en vecka  typ. Party!

Krya på dig <3

wait for me.

Om en timme börjar scrubs. och jag är typ jätte sugen på att se de. Imorgon kl 18 är det scrubs maraton på 6.an tror jag..

Scrubs blir det sista jag tittar på i det här huset. . . om jag orkar vara uppe en timme. Är masstrött!

Hejdå för ett tag.


Vi överger huset!

Nämen! De blev inte mitt sista inlägg som jag skrev innan. De är så att vi inte kommer att ha internet ett tag framöver i nya huset .Vet inte varför, såå..fråga inte. helt enkelt.  Har idag flyttat över de flesta flyttkartongerna...hade ju över 100 stycken så vi har inte hunnit flytta alla och vi har inte flyttat några möbler än. De viger vi morgondagen till.

I morgon överger vi de här huset och kommer aldrig mer tillbaka! Yes.

Min klädkammare är nu..full!

På tiden.

I morgon flyttar vi. Men vi ska börja att köra över lite grejer alldeles strax. Så de här blir kanske mitt sista inlägg på länge...vi får se.

I morgon fyller hjärtat år.

Absolut yes.

Kära folk som sitter inne när solen gassar utanför. Vad är det med er? Passa på vettja. Själv har jag varit ute sen halv 11, till och från får jag väl säga. Måste ju skruva ner alla tusentals små skruttiga skruvar som råkar sitta bergfast i mitt rum överallt.

Gillar inte skruvar, och inte att skruva. Men det är väl bara att gilla läget! Flytten börjar lite smått i morgon! :D Ska iväg och städa nya huset snart. Det är nu under besiktning. Lycka!

moppe

De var tider prybil! <3


Narnia

Var på narina premiären med nikolaj i dag. Visst var den bra..men jag tycker faktist att förra filmen var bättre. Caspian var snygg men hans röst gjorde honom inte så...snygg alls :P

Allsång är sjukt.

Allsång igår då. Nått som bör upplevas helt klart. Och även om ingen av aritsterna lockade mig så blev stämmningen på topp ändå bland alla fjortisar och eftersom vi under sändningen på tv stod nästlängstfram och under sändningen på webben stod LÄNGST fram! Ja ni läste rätt...framför alla fjortisar på EMD :P Daniel sjöng i dannys mick jag stod bredvid och ..minns faktist inte vad jag gjorde och nikolaj höll i hans hand och gungade med den lite ..sommrigt.. ^^ hoho. En syn att se. Våra maniliga pojkar föll för fjortisttrycket nån sekund där. En upplevelse bara de och ett bevis på att man dras med strömmen av allsångs glädje.

Vi kom dit halv tolv och solen gassade på alla små blondier och oss. Vi satt rätt långt bakom först men sen så skulle EMD "repa" och då blev det väldans med plats eftersom de ljusare delarna av befolkningen drog sig frammåt och stod hängade/klängande över staketet. Där fick de stå de närmaste 5 timmar som sardiner eftersom de lämnat deras platser till oss. Vi låg ner jätte bekvämt medans de stod upp och lixom  hade "ursäkta är det min tur att andas nu?"-effekten.

Det var repning hela dagen så vi hade ju nått att göra de 8 timmarna vi satt och väntade. Spelade kort och lyssnade på musik. Och när det var dags för sändning kunde man istortsätt de mesta av alla låtarna man aldrig hört förut. Sjukt.
En värdig sommarupplevelese helt enkelt.
Ändå att maguns är bäst. Och anders förstås..haha. Han gjorde väntan. Så roligt kille!

Come on do it ;)

Extranummer klippet

Allsång

Allsångs tips:
- ha högaklackar på dig!
- man måste inte vara där när de öppnar man kan komma typ 12.
- var fräck, de är ingen säger till! Ta för sig.
- Var trevlig ändå så ingen ger igen ;)
- ta med nått att göra när ni väntar
- massa mat
-  ta med falskor, vattenkran finns!
- ha kul!

väntanugglanattapattadanielallsångdannyallsångallsång



RSS 2.0