Napkin.


Haha..!
Så här borde man ju göra nångång!

tomt på donken.

Helt sinnes, inte en människa på donken förens kl halv ett. Vi bara satt i personalrummet i typ en och en halvtimme utan nått att göra. Värdelöst!

Träning i morgon, natta ska sluta på innebandyn. Sämst!


Julestämmning.

Den här dagen får jag inte ihop. Den har gått sjukt fort, men ändå känns det som om den varat i minst en vecka. Jag har gjort så mycket så lång tid.
Gick upp runt tolv och va på stan inte så långt därefter. Har nu köpt julklappar till alla jag ska utom, Pappa och Nikolaj. Absolut svåraste.
När jag va hemma runt fem åt jag lite och började sen koka knäck ändå till halv nio. Helt slut efter det, men julstämming har jag iallfall haft.

Avslutade kvällen med lite Pistvakt.

Gnatt.

SATC var very good!

ursinnes!

Det var den dagen då alexandra åkte till ödeshög och lojloj låg sjuk hemma i sin störtmysiga etta. . . . alltså. Mindre rolig dag. Men då är det ju tur som bara den att underbara noomi finns. Vacker som hon också alltid är sprider hon glädje och gör mig lycklig!
En hel del skratt fick vi till idag, visst?! haha..!
Tyvärr kommer inte jag ihåg några "citat" men det brukar ju hon vara desto bättre på. . .så du kan ju kika om hon har kluddrat ner nått minnesvärt!

Är rent ut sagt, gräsligt otaggad på att cykla iväg på mötet och låssas vara taggad.( För jag är otaggad.) Hm..nikolaj sa att jag skulle dit så vi får se vart det bär av. . . SATC med noomi ikväll!

Robert tycker att jag är en dissare, men det är jag inte. Jag är bara..upptagen med annat.

bikbok


Bikbok börjar ju bli riktigt bra. . ska nog svänga förbi i morgon!


Mamma mia.

Hallå. -håltimme.

Igår fäljde jag med nikolaj hem, vi käkade på max med nästan hela hans famlij + isak, och jag då. Trevligt. Ovanlgit att va där på dagen. . .
Hyrde Mamma Mia som jag inte hade sett, men hade stora förväntningar på. Vilket resluterade i att den .."inte var så bra som jag trott" . Jag måste lära mig att sluta tänka för högt om saker, man blir ju lite besviken. Den var bra, men inte sååå bra som jag hoppats.



Så ska jag planera mina julklappsinköp som jag tänkte börja med i morgon.
Mamma, Pappa, Nikolaj, Lillebror, Rebecca och en till, som blir antingen, lojloj, alex, lise eller carro. . . .

P är i sthlm och rider.

Ciao!

Långsamma tider.

Av alla mängder av årsbokspresentationer jag har öppnat har ingen tagit så lång tid som johannes. Jag är väldigt fundersam vad det är som tar såå lång tid att öppna för min stackrs tappadde dator. . 


 öppning


i morgon ska jag till nikolaj. Vi kommer nog äta tacos.

DAD


Men min pappa är världens bästa pappa!
Han sitter och går igenom varje sida i företagseknomin och jag fattar allting.

Det är knappt svårt. Han är bäst!

.

Sthlm. Indian. ingen ork. Prov. Kan inte.

Ich bin VD

Ja, jusste! Det höll jag nästan på att glömma.

Jag är nu VD i ett företag, som jag startat med mina kära vänner!
Vi är ett ungdomsföretag som ska skapa årets Årsbok, och vi heter LOKG boken UF


DALAHÄSTAR

Hallå!!! Jag åt en lussebulle! Såå sjukt mkt man kan sakna något som så fort försvinner!
Oc h mohaha. Jag dissar prison break. Har kommit på att det finns något mer för mig än att följa serier av tvång. Man fastnar seriöst så lätt i serier. I varjefall jag. Är tydligen svag för sånt. .

Kom nyss hem från Bönegrupp hos Milla. Hon och Lisa är helt underbara! Tack för allt, verkligen!

Föresten tjejer, tack för gårdagsdygnet. Ni är så sjukt bra! Verkligen, vi borde göra det som en tradition eller nått. .Sleepover. OCH vi måste typ utomlands i sommar! Då tycker jag att P ska hänga med så hon och LOJLOJ ska få se hur läskigt lika ni är. Tänk va otroligt bra jag har det som känner två som ni. Finns ju endel som har oturen att inte kännan ens än. Men det bästa med er är att ni är lika men så olika. Djup. För djupt för mig därför sätter jag här med punkt och säger inget mer.


Lycka är att få sova över hos lovisa med DALAHÄSTAR täcke! 
b

Sthlm i morgon, jag har inte den blekaste om nånting. Hur tar vi oss dit? När? ..vet knappt varför. Borde nog ringa rektorn, eller kricke.

...Kricke får det bli..

jag avslutar med ett hjärta till nikolaj! ♥

overnattning.

Tja

Sitter vid lovisas mac och det känns lite som om jag är hos P. Förutom att den här är stationär. Bagateller!
Har sovit över här i hennes etta tillsammans med carro och alex. 

Igår kollade vi Wallander. Tro det eller ej men lovisa gillar också Wallander precis som P. Ni är så sjuka ni två goingar! 
Haha. Carro somnade innan vi ens hade lagt oss men vi andra hade lite svårt med det där beslutet att sova. speciellt alex som har  myror i brallorna 367 dagar om året. 

Nu ska vi snart kila iväg till skolan i snöstormen. 

Jag vill hälsa till alla mina vänner att NI ÄR BÄST!! / Carro

white.

ska om 5 minuter börja knyta på mina vinterskor som tar ett litet tag att knyta. Tänkte sedan traska iväg i vintern bort till jobbet, slutar kl tre och kl fyra kommer lite släkt och firar rebecca, (igen). Så efter det till min älskade lovisa tillsammans med min kopanjon alex!
Kanske skulle även carro dyka upp?! Hoppas det. Det lär i varje fall bli en höjdar kväll!

P. Jag fattar inte din kommentar överheadtaget!

Ciao fellows.

Föresten va är Klemens för namn? Aldrig hört, grattis på dig Klemens!
Det är din namnsdag.

Mada vadå?

Dagen har varit kung! Men hur skulle den kunna låta bli det när man råkar vara med några av de skönaste människor som går på denna jord?!

Middagsmys hos milla var suverääänt och sen vidare hem till alex med carro i snöyran. Haha, carro är verkligen så söt!

Carro: Hallå, har djur sina ögonfransar på sidan?
Alex: Va? Neej. de har precis som vi.
Carro: (jätte upprörd) Meeh! Dem har ju det på Madagaskar!

Skulle man kunna låta bli att älska dem flickorna?
a och c

Hemma hos alex kollade vi på "children of men" Inte alls en speciellt bra film trots att alla möjliga tidnigar givit dem 1000 solar och näbbar och allt vad de betyg sätter med. Såå ovärd att se. Men Oohh så hemsk! Låt det aldrig ske.

Vi måste alla vara befruktbara. (De var det var typ det filmen handlade om, fast att ingen var det. Ush!)

Så nu vet du det!

Fredags möte i går kväll med jocke, ruskigt bra och som vanligt kul!

Efter mötet gick jag hem till abbe med gabbi och där lekte vi charader tillsammans med; abbe, nikolaj, andrea, victoria, atossa, arash och emanuel. Skojigt och flickorna vann! Najs. 

 
Så i dag är mina planer att alex snart kommer hit och så gör vi nått, (lär ju snacka om årsboken, den kommer alltid upp på nått vis. Skurk!) Sen ska vi hem till milla med carro kl 4 och laga middag och ha allmänt mys! Senare på kvällen..kanske bio eller något annat "dejtigt".


P!!! Snart måste vi prata annars kanske jag spricker eller nått?!



Askalas!

Känner att jag inte alls har varje sig tid eller hjärnkapacitet för att skriva något intressant här i min blogg över headtaget.
Här för mycket annat som bökar, snurrar och tar plats.

Men jag har några små gosaker som du kan ta och suga på.
1. Jag vill bara säga att ni är sååå otroligt bra, ni som svarat på årsboken. Ni på skolan är verkligen ett såå strört skänt gäng. Sittar här och skrattar åt hur underbara ni är varje dag! Ni förgyller min vardag!

2. Jag får 50 poäng för småföretagande utan att behöva gå på lektionen bara för att jag gör årsboken med ett företag! Kung! 

3. Ikväll är det möte med jocke! Askalas! Kom! 

4. Snart åker jag till min kärleks stad. Göteborg med min riktiga kärlek (nikolaj) och min låtssas kärlek (isak) och besöker en underbara kärlek (P, my sis!) 

5. Kära tomten jag har varit en snäll flicka det måste du komma ihåg. För jag vet att mamma snart handlar mina julklappar och då måste du påminna henne om det! Jätte mycket!












Föresten var det helt underbart mysigt med fika av trevliga föräldrar i dag på BTT!
Det uppskattas till tusen!

Smonii!

Sjukt slapp vecka, om man BARA tänker på lektionerna. Men så är det såå ströt mycket som man helst vill lägga under kudde men måste göras för att få en ljusframtid. yes.

"Livet är hårt, och ingen har ännu överlevt det."

I kväll ska jag tydligen på tjej-kväll. Jag är ju tjej så det borde vara en plats ämnad för MIG. Sen driekt vidare till matchen med eat my shorts.

Taggad!


Simone fyller år idag också. Och henne var jag en snabbis och hälsa på. Grattis kära vän!

"tape rolling...."

Carro om Årsboken:
braa initiativ! =) KUL!
Lycka till...säg till om du behöver nåt tips ;)
Kram
the maker from last year ;)



Åh det är sånna kommentarer som lyfter en. Nu känns det inte så väldigt jobbigt att göra denna bok ändå men den låter mig heller aldrig vila. Jag tänker på den ständigt, det värsta är när man ska sova. Då tänker jag som bäst och smartast. Kommer på massa bra idéer, tråkigt nog är de glömda lagon till morgonen. Borde kanske skriva upp dem på engång?

Det här kommer bli såå bra.


hier kommt alex!

Efter skolan idag kom bettan och alex till mig (som sagt) och spelade lite guitar hero. . . Låt mig presentera..."hitta rocklooken med alex!"

lär dig rocklooken med alex.


Grattis Ester!


All ära till denna tjej, som i dag har klivit in i sitt vuxna liv! Grattis ester på din 18års dag!

Såå Värt.

Igår var en hemskt trevlig dag.
For iväg med billiga biljetter till sthlm tillsammans med fint sällskap. Vanessa, Alex, Gabbi, Carro, Loivsa, Isabella, Elisabeth, Lise och Valentina.

Åt på kungshallen, då får alla äta va de har lust till. = inget gnäll och alla är nöjda och glada. Vi sedan i regnet till Stureplan där vi fikade i säkert över två timmar på espresso house. Otroligt mysigt, så jag och lojloj har planer i våra hjärnor för framtida trevligheter också! Det blir NAJS! Såg två bloggare också. För er andra nördar. Jag kom på att man vet mer om "kända" bloggare än vad man bör. Bloggar jag inte ens läser men vet ändå om dem typ. Kissie och Shecity.

flick

Gick den korta biten till dramaten och såg hamlet som var 70-talsaktig. .
Tåget hem var inställt och vi kom hem för sent för mig. Jag mådde sjukt dåligt. Blää..
Men idag mådde jag bättre och efter skolan kom alex och bettan hit en kortis för att dricka te och spela lite guitar hero. Men nu är de på jobbet...såå..
Vi hörs!

jag har lite bilder som hör hit, men jag hittar inte min kamera. Fast jag hade den nyss. :/


Sschnow.

Så började det snö, och inte verkar det vilja sluta heller.

nu känner jag mig mysig och ska ta bussen till stadens medelpunkt nu.



Hörs.

en kaka i fickan.

Hej.

Hemma och äter lunch. Ska snart iväg till sthlm med flickorna och se hamlet på dramaten. Nästan olgagligt kulturellt, JA! Men det var nått skolarrngemang så när man får ett sånt tillfälle bör man väl ta den?

Men nu innan måste jag skriva på en tyskaläxa som är till i morgon. . .


. . .jag tänker sätta på mig nått gosigt till ikväll. Tror den orangetröjan. Mys.

kattskrälle!

Nån mer än jag som är mega irriterad på den här reklamen med den slickande katten?

jobbig

bakåtslickathår.

bara en bild.

Det är tillomedkul. Jag är helt inne i årsboken . . . Nu ska jag skriva på mitt reportage.
Så har Göteborgsresan bokats i morse också! Happy happy happy  birthday

Auf wiedersehen!


 


som i en bubbla.

jag ska inte heller i dag göra dig besviken (FLIRT) ^^ orkade inte laga någon mat så det blev mackor och te. Föreseten kom jag på ett jobb i dag som jag skulle vilja byta ut donken med. . . ska jobba på det.

igår kväll satt jag och skrev ett info brev till alla elever på skolan och ett till alla lärare på skolan. Information och sånt smått och gott för den kommande årsboken. Ni kommer väl ihåg att maila till oss. [email protected]
Du kan maila in exakt vad du än vill.
 
Annars ska jag idag. . . .skriva på mitt svenska reportage om shakespeare. . . .

I don´t want to break your heart.

 
Låt mig sjunga som henne. . . .ba ba baaa..

essday

bild
Lågtblodtryck är inte kul när man svimmar och slår i huvudet så hårt i bordet att man inte minns nått.
Låg och vilade/tittade på Tristan och Isolde en lång stund. Pain ont i huvudet fortfarande.
Men . . det är bättre än högtblodtryck i varjefall.

Årsboken

Jha! Då har den långa resan med årsboken tuffat igång. Vi har fixat en mail och faktist en blogg. Bloggen är über hemlig och du kommer aldrig i livet att kunna läsa den. Moahaha. Men mailen däremot vill jag att du glatt ska bomba med allt möjligt skoj som du vill att årsboken ska innehålla.

Exempel på saker du kan tipsa till årsboken:
- en dikt/sång
- recept
- hemligheter eller roliga citat av nån på skolan
- om du vill skriva någon slags hälsning till någon (anonymt eller inte) - jag har tystnadsplikt
- en krönika
- en saga
- knep och knåp

Var påhittig. Vill du ha en bra årsbok så måste du se till det själv.

Du kan ju också maila om önskade saker som vi ska fixa med i årsboken. Vad som helst. . .och har du skojiga kort skicka dem med.

Våran mail är. [email protected]

Visa vad du vill ha! Bomba oss!


"overdriven"

Igår som sagt var jag trött, men jag åkta iväg till mötet, och jag var inte den enda trötta människan där. Träffade bland annat milla och lisa. (: Men blir alltid lika glad av dem. Sen drog vi rätt fort väg till max, jag, carro, alex, vanessa, nikolaj och isak. Käka lite på ett läskigt tyst max och körde vidare till abbe. Där vi var allt annat än ensamma. Har faktist ingen aning om hur många vi var eller vilka som var där med jag visste inte att det fick plats så mkt folk i det rummet. Det var lite kul att när folk sa "hejdå" så undrade man varje gång när dem kom dit. . .. vet inte vad filmen hette men den var rätt sjuk och rätt kul. Typ överdriven krigsfilm.

Men nu har jag klippt mitt hår lite i morse och snart ska jag iväg till nikolaj.

Hörs.


Zzz...Zzz...

helt sjukt seg och trött hela fredagen. Tänkte att det bara skulle vara runt morgontimmarna men så sitter jag här fortfaranade och det känns som om jag nyss stigit upp. På sätt och vis är det ju sant eftersom jag nyss låg och halvsov/smsade med min lillebror som satt i rummet intill. Jaa..det var jobbigt att gå dit. Sms är bra. Comviq är från himelen. (och jag är fortfarande lika osäker på hur himelen stavas varje gång jag skrvier det.)

Slummrade till en kortis på 20 rasten nu  på eftermiddagen också. Skönt. Läskigt att somna i en tom korridor och vakna i en fullproppad. Inget jag vill rekomendera. Men att vakna av en nikolaj-puss är att rekomendera däremot. (fast prova det inte, han är min)
 Väldigt viktigt! ....men jag ska pallra mig till mötet ändå är det tänkt.

Så svik mig nu inte. Om jag kommer, kan alla komma!

kille
En vakt på allsång, som ser trött ut. Åke.


Ps. Det värker som as innanför mina ögon. Ds.

I morgon ska jag till nikolaj! :)

Bijo.

Ändrade planer är vad det kallas, skoj tycker jag. Alltid lika trevligt att gå på bio, mindre trevligt var det ju tyvärr att den skulle va ungefär samtdigt som min träning. . .men jag är ändå tränad (låssas vi) så jag går på bio. James bond låter som ett perfekt val. Sällskapet är något av det bästa det också, familjen Brink. Weeiii!



Tack för samtalet P.

kärleks-taliban-stad.

Zip. Zap. Dagen över och jag han knappt med. . . jag vågar inte säga "tiden går så fort när man har roligt", för det brukar misstolkas och göra lärare arga.  Men så var det faktist ändå. . .lite natur med bara några få flickor och nikolaj. Resten skolkade eller var ordförande i elevrådet. Sen lite företagsekonomi då jag och alex ritade en estetisk kärleks-taliban-stad.  Med massa människor vi känner i. Den blev riktig fin, får försöka lägga in den här för här sparas minnen man vill spara.

Required existence mutuallyToy Soldiers (silhouette)


Sen chapel, ett bra sådant också. Så vann min pojke pris för mysigast i skolan. Najs. Han fick lite te som jag tänkte nalla lite av förmodligen. Han är ingen riktig tedrickare. Men visst tycker han om det, fast han gillar mest att förneka det i "samhället". Men jag vet, han gillar det. (lite)

Så kan jag passa på att tipsa om ett underbart te. "citron och ingefära" sitter faktsit och dricker det just nu det är lite fränt va?

Har föresten kollat över min budget nu också, och så har jag kollat på olika universitet som jag tänkte gå på. . . .det lutar åt ett. Som jag verkligen måste sattsa ordentligt för att komma in på. KTH my friend.

P (!) kolla upp chalemers, så vitt jag vet så har de ingen mäklarutbildning!

neue freunden

Mina tyska vänner, kom ihåg att i morgon har vi sovmorgon till halv elva. Är det najs eller?

Skola i morgon: 10:30-14:10
Sen:
- ha P i örat
- städa
- laga bulgursalld..mums.
- träning. (hoppas David tränar)

Yes.

Uppklarat mord

Det här har jag inte berättat för så många, nästan inga alls skulle jag tro, eftersom jag själv som liten tyckte att det var så hemskt. . . jag hade varit med mormor och morfar ute och campat med deras husvagn. Så var vi påväg hem. . . och precis när vi körde förbi en bondgård kom en fågelfamilj gående mitt framför bilen. Morfar hann inte bromsa utan körde mitt över dem.

Jag var bara runt sex år då och tyckte att det var jätte hemskt. Eftersom jag var säker på att vi dödat någon av dem. Jag hade dödat ett djur. Så idag, 11 år senare vid matbordet alldeles nyss kom samtalet om fåglarna upp igen. . .och då fick jag reda på något.

När mormor och morfar hade kommit hem så gick morfar och kollade fram på bilen om det synts något av fåglarna, och då såg han en fågelunge som satt inne i bilen. Vid grillen. Levande och glad. Så den hade åkt med oss en bra bit. De körde honom till ultuna och där tog de hand om honom.

Slutet gott allting gott.



I´m not a killer. . . . anymore.


something old.

Gör nått åt skolmaten! Seriöst, man vill inte ens äta. . . .så därför när jag sen kom hem till samuel och åt jätte god tacos lagad av oss. Blev jag sjukt trött och var nog inte särskild rolig under resten av dagen. Låg mest i hans säng medans nikolaj och samuel satt vi datorn och typ kollade på youtubeklipp. Pojktrevligheter. . . .

Men vi hade iallafall lite Film-nostalgi. Janne Långben The movie och Robin Hood. Det finns så stört mysiga citat ur robin hood.

 

Några favoriter.
Kungen. "Ta fast den tjocka!"
Broder tuck. "Kör mot sherwoodskogen", eller som en del andra tror att han säger. "Kör, kör mot skogen"
Kungen. "Det är Robin Hood jag vill ha!"


.. . och många med dem. . ..

Tack för tacosen samuel.


Så fyller Kjell Ekman 5+0 år. Grattis till våran Naturkunskapslärare!


Käraste.

Asso jag blir så sjuktglad av Coldplay nu på hösten. Det är helt sick. Jag vet att jag tjatar alldeles för mycket om denna underbart mysiga grupp. Men så är det också mina favoriter, har varit i många år och kommer nog vara många år till. . . .

Lista på mina käraste:
- Jesus (känner att han är värd första platsen, fast det finns ingen ordning)
- Nikolaj
- Coldplay
- Avocado
- Pippi långstrump
- Promenad med P, och P allmänt.
- Ben and Jerry´s
- Mjuka, stora sängar med massa kuddar och tjocka täcken. (helst så man försvinner bland allt)

Det gör mig alltid glad.

Geografi i morgon. Viktoria är en Gudinna på anteckningar!


Martina

martina
Vem har namnsdag i dag måntro? låt oss fira mig med en stört fin bild ^^
 ..grattis alla martin också. P, hälsa han i stallet!

fruit

enbildsomärfin
Godmorgon. Här sitter jag med äckligt bubbelvatten och godkyckling.
Gylfen på mina byxor jag ska ha i dag har gått sönder helt...
men jag har en lång tröja så det märks inte.
...Onej, jag glömmde bort hur äckligt vattnet var och råkade dricka upp halva i ett svep.

I huvudet på en flicka.

Söndagen hemma hos världens mysigaste mormor och morfar med familj och kusiner var mycket trevlligt. Kusinerna har gått in i en "klänga-på-nikolaj-fas" vilket jag njuter av. Mindre kläng på mig alltså, yes!

En 6årings tankar.
Idag frågade Ella hur gammal jag var.
Jag - 17, är jag. Så nästa år är jag vuxen.
Ella. (jättestora förvånande ögon) - Oj, då kanske du och nikolaj gifter er!
Jag - Jaa, det kanske vi gör.
Ella tänker efter och säger sedan tyst till mig - Nikolaj är så söt och snäll, han blir nog en bra man! Föresten. . .. får jag komma då?
Jag - Ja, isåfall så klart du får.
Ella - ..och sitta långt fram, kanske längst fram?
Jag - Kanske de....
Ella skiner upp och berättar för sin mamma att hon nog ska på bröllop!

Haha..lilten söt flicka.

 
Efter storkalaset för morfar 70 år, Becca 13år, Ella 6år och Tilda 4 år. Tillsammans 93! Åkte jag hem till nikolaj och kollade på lite film. . . .för ovanlighetens skull.

Ooojaa. vad jag älskar den pojken.


pippi



Därför älskar jag pippi

ET

ellatilda


I morse fick jag gå upp halv elva och vara barnvakt åt mina små kusiner. . .som faktist fortfarande är här. Men de ska strax hem.

Om ett tag kommer nikolaj, han skulle tydligen äta lite lunch mina sina kusiner och sen så kommer han till mig! (:

Blue friday

bild
Freedag, är det inte sjukt underbart?! Firade syrran idag, så nu sitter hon och spelar lite på sitt nya ps3 spel.
Själv ska man städa rummet.

Ciao folks! ses ikväll. . . .gör mig inte besviken nu!

Bloggkoll.se

bloggkoll

Läskigt. Min och abbes blogg är med på "rekomenderade bloggar" på bloggkoll.se

eller vi var. . . de byter ju hela tiden ^^


trubbel och jubel

Var på träning nu på kvällen. . . jag kom på typ 20 minuter innan den började att jag inte hade ätit, bytit om eller nånting. Så jag bokstavligen kastade i mig den jätte goda maten och rusade iväg på min cykel. . david tränade oss. Bra!

. . Sen när jag skulle cykla hem kom problemet, mitt lås hade fryst. Jag som alltid har med mig låsspray hade inte det just den här gången. Snacka om att ha oflyt. Bra som jag är lyckades jag nästa bryta sönder min nyckel också.
David, snäll som han är kom och körde hem mig istället. Ska ta tag i cykel i morgon!

rebecca, cykel
snygg trollbild på systern                              cykel.(bild)

Så fyller min lillsyrra 13 i morgon. Upp tidigt och fira!

lyckan existerar

Jag hade en tvilling för en stund. Den var kort, besvärlig och smärtsam. - stunden alltså. Jag och alex tejpade fast våra ben i varndra vilket gjorde "livet-att-gå" till en liten utmaning. Fy va bra tejpen satt, det gjorde rätt ont att ta bort den.

Efter skolan har jag bara haft en helt underbar tid. Jag tog bussen till staden uppsala, för att sedan ta en ny buss bort från stanskärna till Gränby centrum. Där jag införskaffade mina nya vänner som ska hålla mina små fötter varma i vinter. Vi känns redan som ett team, och då är allt som det ska.

vinterskorlatte

Köpte sedan en take-away latte på espresso house och började den ganska långa promenaden hem till mitt fina hus. Den tiden var en riktigt bra tid. Coldplay i öronen, ny köpte skor i kassen, en latte i handen och kall luft som sticker i näsan. Morr va mysigt det var. Jag bestämde mig för den "sena vägen" för alla vet väl att sneavägar är genvägar? Så det bar uppför årstabacken, ner för årstabacken. . . .sen när jag kom hem spillde mamma grädde på mina nya skor. Tack! Tur nog torkade jag bort det. 

I kväll är det träning, troligen med David som tränare! Nu: Engelska.


NATTA

natta

tack natta. Hur vorde det om du skulle fixa så man kommer till din blogg när man klickar på ditt namn i komentarerna så man slipper skriva till dig här?

Skulle underlätta livet ;)

Snälla tomten

Kära tomten (eller om nån annna har lust att bringa lycka)

  • J´adore parfym (Ja,tack jätte jätte gärna)
  • Lumene sminkborttagninsmedel waterproof
  • Face sthlm ansiktskräm, den är orange.
  • Diorshow mascara waterproof
  • Svartasiden påslakan (gosigt!)
  • Pengar
  • Underkläder
  • Presentkort på dinsko, eller nån annan skobutik.
  • OSIS Dust it - finns på frisörsalonger
  • Kimono
  • Gossip girl böckerna på engelska
  • Presentkort på Face sthlm
  • Duntofflor (sånna jag har fast jag vill ha nya)

Nathalie my dear.

Kära natta, simone sminkade olika makeup på vardera öga (ett öga var party, och det andra sotat) så jag tvättade bort det vackra innan jag gick ut på stan som en naken hund (med kläder)

Men tro mig, det blev snyggt. Simone är riktigt duktig.

kom och ta mig bara.(gäller endast utvalda)

Ledig från skolan i dag, Ledig för att göra något annat.

Nu är det så att jag, alex och linnea skulle döma 6-7:ans innebandy. Roligt, lätt och KALLT! De få gångerna man blåser är när de gör mål eller dör. Ingen dog, så jag fick inte blåsa så fasligt mycket alls. Men huuuvaligen vad kallt det är i Allianshallen. Jag sprang runt i mina vantar och försökte förgäves blåsa när det råkade komma ett litet mål, tyvärr hann oftast alex före mig. (Jag hade ju mitt vant-problem). Men det var iallfall uppmuntrande att se henne vara så nöjd som hann före mig hela tiden. Ära till den där tjejen!

...som jag sen gjorde besviken. Jag var ju faktist tvungen att hjälpa en vacker vän i nöd. Simone måste ju ha nån att öva sig på att snacka om smink och sminka samtidigt. Jepp, det var mitt eftermiddags-uppdrag. Vara en "helt-bortkommen-smink-kund" Jag fick en Festmakeup, och en sotad. Och Ja, simone jag får väl erkänna att jag passade rätt bra i ögonskugga. . . men fortfarande att jag suger på att sätta på det. Så jag besparar bara omgivningen en skräckupplevelse genom att inte använda ögonskugga. - När jag sminkar mig själv d.v.s. ;)  SIMONE, du får gärna sminka mig när du vill. Jag är tillgänglig. Alltid, kom och ta mig bara. Jusste det kanske man skulle säga, det var på FACE Sthlm.


Återfuktigningskrämen som är på bilden, var helt otroligt mysig. Den önskas i julklapp!

Nu blir det tyskaglosor i hundratal och sedan utvecklingsamtal.

can you keep a secret?

ssch
Jag, Alex och Zäta har en hemlis.
Något du inte vet om som bara vi vet, eller noomi vet nog. Men "Ssch"  isåfall! 
 

Sten

Det här kom jag att tänka på under lovet;

Tänk dig att du heter sten i efternamn och får ett barn som du döper till sten. Alltså heter han Sten Sten. Fatta om han då stammar!!!

Det blir ju lite jobbigt för om nån då frågar: "och vad heter du?" Så stammar han.."SS-Sten St-Sten" Då kommer ju den andra bara fortsätta att fråga.."och i efternamn då?." Så måste den stackars ungen hålla på att säga sten i all evighet.

Tips: Döp inte ditt barn till Sten Sten.

stenar


just keep swimming

I morgon ska jag vara domare på 6-7.ans innebandydag tillsammans med Alex och Linnea Karlsson. Slipper den längsta och träligaste skoldagen med lycka!

Ska sen direkt till Face Sthlm för att vara till hjälp för Simone my friend. Jag har (direkt citerat från simone) "precis sånna ögonfransar hon behöver" Klart man ställer upp!

fish
bild

Nu ska jag plugga lite tyska varé tänkt.

Just de måste ju se nya gossip girl!


I'm hurt

Haha. Satt nyss och lyssnade på en låt som väcker minnen. Känner att min blogg är väldigt nostaligsk. . .förtillfället.

För övrigt skulle jag bara vilja bo i min favorit låt Lost. Den är sååå sjukt mysig, och är det inte helt sannslöst att ett band bara kan göra bra låtar? Coldplay är helt sjukt bra. De är den "gruppen" jag lyssnat och älskat mest längst och allt sånt där som slår alla andra med horselängder.

Lyssna och njut mina vänner...

den goda tiden

Hej hej.

Mamma håller på och packar om en massa flyttkartonger som ingen har orkat bry sig om, och i en av lådorna hittade jag en massa fotoalbum.

nostalgi
Sommaren som barn

nostalgi
Woops. Jag är blondin!

nostalgi
Sofia och jag käkar korv.

nostalgi
Tårta har aldrig varit en favorit.

nostalgi
Fisketur.

nostalgi
Ser ut som om jag tappat min korv i sanden

nostalgi
Åhh, sofias min är något av det sötaste.

nostalgi
Tjocktbarn och mamma.

nostalgi
Vinter trevligheter.

nostalgi
Jag i Arjeplog med Pappa och Roger.


nostalgi
Vill man åka pulka åker man pulka!

nostalgi
Sommar!


ching chong

God morgon.  Nu sitter jag här och äter lite kinesiskmat på min sovmorgon. Super gott, det ända dåliga är att jag råkade ha för mycket soja på riset, men det är ju mitt eget fel.

Fy va bra det känns att ha sovmorgon till tio över ett varje måndag.
Mitt illamående har gått över och just nu håller morfar och pappa på att lägga nån typ metall eller nått över poolen. Badsäsongen är över.

Youth 08

Youth 08

i år var det 10 år jubileum (stavning?) på youth. Så jag förväntade mig lite extra, något jag inte borde ha gjort kanske. . . men Ooo så trevligt det kan va ändå.

Trevligt folk, bra möten, gott fika. . . allt man kan tänka sig. ^^ Nej men verkligen det var toppen!

Videoklipp från youth.
youth
Så fick man äran att representera våran skola och vissla för hela youth. ^^

Så måste jag bara passa på att tacka för den fina taxi-körningen från mig till Lo här om dagen.  Då kom jag på varför jag verkligen tycker om de där pojkarna. . . Dem är så BRA! Verkligen ni är KUNG!

Och så en sista sak..eller två.
1. Kul P att du kom och bodde här! Det var Najs!
2. Jag och nikolaj har varit tillsammans 1 och ett halvt år. Grattis till oss! Jag älskar dig nikolaj! ♥

1,5

Garderobsbyte

Nu har jag inte hunnit skriva för ett tag. Men nu är lovet, youth och friheten slut så nu har jag tid igen. . .

Förövrigt mår jag faktist illa, i halsen typ..så är jag väldigt trött också. Borde man inte vara utvilad efter ett lov? Jag är då iallfall mkt mer trött än innan lovet. . . idag när jag kom hem sov jag en stund och sedan dess har jag gjort en grovstädning i min garderob. Bytt ut alla sommar kläder till min höst och vinter kläder. Sjukt dammigt det var också, inte trevligt alls.

rumrumgarderobgarderob

RSS 2.0