sÄNG

Jag fick en ny säng i dag, det ska jag fira med lite the sims och ett glas vatten!


Vatten är bra

segling

Två nätter utav perfekt sömn. Ironin flödar men åh..vad jag tycker om att höra nikolajs röst under de flesta utav sovtimmarna! På natten pratar man så mkt bättre har jag kommit fram till. Ibland kommer jag fram till saker.

Natta och jag har kommit fram till att man borde börja skriva en framgångsrik blogg och tjäna en hacka. Andra saker man har lärt sig på sistone är att hålla tyst, och att inte lita blindt på vilka människor som helst. Sommaren ger oss alla så mkt ny kunskap.  hurrey!

Jag mår illa och nyss när nikolaj var här var jag nära på att spy. I morgon ska jag jobba och köpa en ny stor härlig säng!
 
Idag har jag lekt på länna, spelat volleyboll och badat. Isak ringde sen och han gjorde verkligen min dag! (och säkert de andras som var med) Vi åkte ut och seglade, fikade och badade. Jag paxar för en segelsemester i framtiden. Vatten är väldigt bra! 

 

Maruski!

ruth skruvar skruvar..

just nu har jag en obehaglig känsla i magen..av typ obehag. hm...gillar inte den känslan.

I dag har jag jobbat och sen lekt byggmästare, matlagare och festplanerare med ruth. Vi är ett hyvens team. Kanske borde vi starta ett företag som gör allt, kan allt och som...allt. Fiiin.


bara så ingen missar nått..

Fredag blir det bad i länna för alla som vill. . . volleyboll och sånt. Typ kl 12 ses vi på länna. Najst

elitime.



 

Oohh vad jag älskar solen! De senaste 24 timmarna har jag haft finbesök utav min favorit eli. Hon sov här och i dag har vi varit ute vid poolen...förutom en kort sväng in för att baka en hejdlöst god rabarberpaj!

Nikolaj kom hit på eftermiddagen och i kväll har vi spelat the sims 2. Jag önskar mig 3an. ja, verkligen!


Zoooom Zoooom Zooooom

hejsan!

jag är väldigt trött just nu och i morgon har jag för första gången på hela lovet inget planerat. Förutom att skriva en cv kanske. . . ska iallfall sola! Min bleka kropp skriker efter sol, Uuuuuh!

Midsommaren firades för typ första gången. Ja, det var inget speciellt åt middag med Brinks och Johanssons....nikolaj och jag åkte sedan till Vanessa där stämmningen var lite ...halvdöd men vi hade det trevligt iallfall! 

Igår var jag med nikolaj, vi plockade blommor, gick på bio med ruth och benjamin (Baksmällan, den var rolig!), fikade, gjorde ingenting och lite sånt. Vi hade en lugn och mysig dag! Han är så fin, min nikolaj.


man lever bara en gång...

Shenis..i dag har jag tänkt hela dagen på att..."Man lever bara en gång, jag vill göra allt i mitt liv. Jag får inte sakna något eller ångra att jag inte gjorde allt jag vill"....kastade nyss en blick mot klockan. Det känns som om den är en luring. Kan klockan redan vara kvart över ett? Hela dagen har jag känt mig en aningen efterbliven. . .mer än vanligt alltså. Om jag hade gissat vad klockan var nu hade jag trott runt tolv. Men äh, vad gör det. Börjar faktist jobbet vid tolv i morgon. Jag kan sova die ganze nacht! Hurrej!

Något annat vi kan hurra för är att Vanessa sa att Ethel hade sagt till henne att vi inte kommer ha någon skoluniform nästa år, det låter lite kusligt bra. Undras om man vågar tro? Klärt!


Idag har jag gjort en hel del känns det som. Träffade eli och vanessa på stan vid fyra efter jobbet, tog en glass vid ån i någon timme tills våra bakar sa ifrån. Förnära kontakt med sten under en för lång tid uppskattades inte! Jag och vanessa cyklade sedan till Onoff, vägen dit var full av upplevelser. Vi blev nästan påkörda av Kricke med nea och vici i baksätet. Vi stötte på Chuba, hällis och Freddy-boi som körde omkring med sina bilar. På Onoff träffade vi syter frediksson och hon var glad. Läskigt vore väl annat. (: Vi köpte nödvändiga saker och cyklade hem till mig, åt soppa, gick till natta och stannade där resten av kvällen med eli, bello och natta. Nea och vici kom på slutet.

Vi gjorde något...CRAZY. Zip Zap, så var halva nessas hår borta! Woalla! Tjejen har lugg och är en Schnygging! Bit i den tårtan dö!

natta och vanessa innan förvandlingen 



....kameran dog så jag fick inte med hur hon såg ut när hon var klar. Men hon är en hotti girl!

vackert


så fin. Edward är het. mah!

Vickan-paradise

Uppsala välkomnade oss med en störttskur och en svart himmel. Man känner sig så omtyckt och saknad, ja!

Resan till Göteborg blev något av ett enda stort impulsryck. Två dagar innan vi åkte började robert och vickan tissla och tassla om en eventuell visit. På onsdagen åkte vi ner, ihopknölade i en liten polo. Trångt, varmt, hat och kärlek, vi kom iallfall fram. Bodde de första dagarna på hönö, picknickade på klipporna, shoppade, spelade spel och umgicks. Vi flyttade sedan in till lägeheten. Pojkarna tröttnade på oss flickor så vi hade nästan resten av resor för oss själva, men med vissa undantag. Men visst var pojkarna ändå trevliga. Trevligare resekamrater får man leta en kort stund efter. Fredrik, Robert, Nikolaj, Linnéa och Vickan har gjort denna resa till ett glatt sommarminne. 

nikü fyr på hönö picknick nea köpte såpbubblor till mig att torka av bordet med en 20 lapp BJ - vickan najsy ladies äter glass evert taube var en heting frulle på tintin...fredrik är sötare i rosa rosett någon som hängde efter oss såpbubblor <3

....det var kallt på saltön./holmen? Vi var tråkiga Uppsalabor. Till mitt försvar hade jag inte lust till något förutom att värma mig en en varm säng. Perdon. 

 BJ-glasscafé på Liseberg! <3 - provade Chocolate Macadamia, Cheesecake brownie, Baked Alaska, Coconut Almond Fudge Chip, Coffee Coffee BuzzBuzzBuzz! och Mint chocolate chunk!  


heyya

Här sitter jag i victorias gigantiska lägenhet bredvid fredrik och robert som är ena hyvens grabbar! Tillsammans med dem, Linnéa och Nikolaj åkte jag till Göteborg i onsdags. I dag ska vi åka hem men först ska vi iväg och frukosta. Bye

(:

jag trivs bra här i göteborg. Åker hem i morgon. (:

Saker

Picknick på paradisön tillsammans med natta, bigarråer, juice, baguette och kantarellost. Mysigt. Vi gick sedan hem till nea där vi...hittade saker, planerade saker och åt saker. Mm...saker är bra!

4 juli ska jag sälja saker med folk och i sommar blir det sistaminuten med folk. Yes. Sol.

I morgon...göteborg med robert, freddy och kanske nea.


"Folk ger en uppgift = trött"

Idag var det min tomma dag, första dagen på länge som saknade en plan. Sov länge och gick sedan upp för att äta en tråkig frukost. Jag gillar inte frukost, mackor är blä. Sedan dess har jag faktist bara luffat omkring i nikolajs t-shirt och städat hela dagen. Första städområdet gjorde mig trött, för det hade mamma sagt till mig att städa.
 
"Folk ger en uppgift = trött"

Men sen åt jag pannkakor med jordgubbar och glass och fick upp min städarfrossa igen. Städade hela rummet och tog bort typ alla små prylar som fanns. Ska köpa riktigt inredning snart..Det ekar nog i mitt rum. Garderoben fick också ett lyft, nu syns faktist mina kära skor som stod på golvet under alla dammtussar och väskor. Blev även en stor hög av kläder, prylar och saker som ska säljas på torget.

"Jag är smart själv = glad flicka"

Ännu gladare blev jag utav Prybils samtal, Puss!

Grrrill

Igår var det svenska flaggans dag, nationaldagen. Sverige förlorade mot Danmark och jag hade en stor grillfest. Från början var det tänkt till att bli en lugn grillkväll med kanske högst 7 pers. Det slutade med 14, trevligt (: Jag, Nikolaj, Jennifer, Josefine, Pertus, Arash, Zäta, Thorslund, Jompi, Tussa, Valentina, Jeanine, Martina och Viktoria.

Pappa grillade fint och folk badade i den iskalla poolen, lekte lekar, pratade, åt och såg på film.

grill

Nikolaj cyklade hem. Gubben. ♥

Monkey

Väldigt roligt! Morr...varför har torget stängt på nationaldagen? Fick en sådan där läskig känsla "alla är döda utom  jag och busschauffören" i morse när jag steg av bussen på ett öde vaksalatorg. Sen blev jag arg, bussarna går bara en gång i halvtimmen och jag hade egentligen behövt sova länge för att bli frisk. . .
Hej, tjugominuters promenad med alla morgonpigga hurtbullar.

Ap-torg.

Nostalgica

I går kväll var schemat fullbokat. Musikalkväll med god mat hemma hos anna. Det var läskigt att se sig själv men roligt att de de andra som sjöng. Stack till vanessa sen som hade lite tjejkväll typ. Det var trevligt även om vi kom rätt så sent. Sov kvar där och blev förkyld eftersom natta öppnade fönstret mitt i natten. Clever. Kollade på konfa filmen som krullade av fula barn och fjortisar.

konfaputtinuttikonfa

I dag regnar det och det går typ inget roligt på tv. Men mitt te är gott. Vi kan se på film.

:D

Jag ska nog köpa thorslunds sparkcykel för en slant!

Bolligt troll

tanzen

Vad ska man skriva om en sån här dag. Du vet en sån dag som inte börjar så som den borde. Jag skulle ha varit och jobbat nu men eftersom hostan höll mig vaken nästan hela natten och eftersom att man inte kan stå och hosta på gästerna i kassan ringde jag jobbet och sjukanmälde mig. Det är nog bäst så, för alla. Utom min plånbok som gapar efter semesterpengar. .. . har du för mkt. Hör av dig.


Igår kväll kom Isabella hem till mig efter en lång skoldag. Vi tog en promenad mot stan i den kyliga sommarkvällen. Hämtade hennes longboard och sparkcykel. For runt i stan i natten och kände känslor utav lycka, gangsta, läskiga tanter, nära döden och tyskland. Det blir nog så att vi en dag flyttar till Berlin ett tag, staden drar i oss allt för hårt för att vi ska kunna tacka nej till europas bästa stad.

Renate vill nog ha oss i Berlin också. Det tror jag. Vi kan städa eller sjunga på stan. Det blir fint, så gör vi.

Tandläkaren

Jag tror jag börjar få något man kallar...tandläkarskräck. Fast läskigt är det faktist inte, mest obehagligt äckligt att folk pillar en i munnen hela tiden, tar massa kort, sprutar i en och river på tänderna med en massa saker. Jag gillar det inte. NEJ

man ser mina tänder på den här bilden

Efter att tandläkaren puttsat på varje liten tand och berömt mig för mina friska vackra tänder hade jag en stor lust av att  köpa något för att få tillbaka lyckan som försvann hos tandläkaren. Myrorna ligger nära och där hittade jag en lila topp för en liten slant. - köpt och gladare! 

 

Varför tyska? Därför tyska!

gos

"Herr Ober, Ice bitte!"

"Aber Martina, Hallo Daniel"

"Warum nicht Linnéa?"

"Ich liebe dich schnucki!"

"Du bist mein lieblings schnucki boy"

"Vielleicht.."

"Du bist ein Apfe"

"Ich habe Ingheeer!"

"Ich bin Rolli, Ich bin Rita"

"Bist du ein Schwul?"

"Tanzen ganze nacht mit Musik"

Dag 1 - Sol, bad och aladdin

Det känns som om jag har hunnit med en hel del saker i dag. På min första riktiga sommarlovsdag väcks jag kl 10 av Nikolaj som är på sommarskola. Han ringer för att fråga mig när hans svenska lektion börjar. . . jag tror han uppskattar att han mig som håller koll på hans...planer.

Nikolaj kom till mig strax efter och vi solade och pluggade till hans svenska saker. .. .han stack tillbaka till skolan och jag solade lite till...städade övervångingen och pluggade lite jag med. När nikolaj sen kommer tillbaka hit har han med sig Zäta, Aron och Thorslund. Vi badar i min 24gradiga pool, fikar och drar sen hem till Thorslund för att se på aladdin.




Samuel körde hem både mig och nikolaj. Han är en fin pojke. Tack (:

RSS 2.0