Kallt kallt kallt!

Kallt kallt kallt! Fy, sommaren är som bortblåååst. :/ Saknar den. Vinterna är inte mina bästa vän..men de är ju klart att de är skojigt med vintern ibland..men den kan hålla sig uppe i norrland tycker jag!
I dag slutade vi runt 11:00 och därefter åkte jag hem till nikolaj och kollade på film, han skulle överraska mig med en film så valde han snuten i hollywood och han vet att jag inte gillar dem ..men de bara till att va tyst och titta..(helt intresserat) Sen spelade vi need for speed..jag vann ju till o me två gånger ^^ haha de var lite turigt av mig. :) Nikolaj är egentligen mkt bättre på de än mig.

Sen blev jag helt plötsligt med tagen till ett födelsedags kalas hos nikolaj och williams kusin linnéa som de ritade en sånn fin teckning till. Esteter där ;) Haha..en morot ^^ den var ju ändå finast. Tycker jag!
 
Ha de.


ska till prybb-land

i dag har det inte hänt nått "speciellt" gick från 08:15 till 17:00 skitkul, not. Men dagen kändes inte såå super duper lång som den egenligen var..faktist! Har snackat lite med fredrik och josef i dag om hur vi i hela fridens namn ska ta oss till prybb-land. Tror de kommer bli med livetsord-buss men de skulle va mkt skönare att slippa kuvösbussen och istället sitta på ett mysigt tåg och se bussen försvinna sakta i horisonten (bakåt) Yes de är så jag hoppas de blir!

Ska bli super roligt att komma till Götet igen..var ju inte såå länge sen men fy vilken vacker stad de är! Kusten och alllt..yes de är så en stad ska ligga tycker jag. Varför inte flytta dit som vuxen när man har familj (förhoppningsvis!)
Varför inte liksom?!

Nog pratat om de. Nog skrivet.

En sak

hej. nu har jag kommit på en sak...man kan gå in på datornerna på livetsord :P hihi..

Bak-time

i dag har jag bakat negerbollar chokladbollar. Gott gott. var så sugen på de så nu har jag några stycken här hemma. Tar väl slut snart tråkigt nog :/


Inte den mest turiga dagen har sin charm

Gick upp tidigt i morse för att tro det eller ej, springa elljusspåret! På min sovmorgon! Hej prybil-anda :P ts..ändå jag gjorde de aldrig det var busväder där uteanför fönstret så jag tränade inne och hemma istället. Bra de me...eller de funkade.

Tog moppen och for till skolan men där var inte turen heller på min sida nej nej. Varför skulle turen va min vän? Ingen aning..bommarna var sönder eller nått så jag fick köra värsta omvägen ut på landet i regnet. Kom i tid till skolan iallfall men ingen frukost i magen :/ sämst! Super hungrig läste jag tyska med inger. Det var lite underligt språk tycker jag.

Jag o nea gick sedan till lunchen och åt en knäckemacka var och lite morötter. :/ Inte så värst mkt mat.
Sen hade vi lite andra lektioner och så helt plötsligt var mina nycklar borta!!! Jag orkar inte har jag blivit värsta tappabortaren?! (som prybil) Plånboken i går och nycklarna i dag! Hallå, vart har du gjort av martina?! Plus att jag hade råkat hoppa över att ta me min mobil till skolan.. Dagen var inte på min sida så att säga..hittade mina nycklar på kansliet sen. Uppskattat!

När jag kom hem (typ nyss) ringde jag prybil, hon sa än en gång att jag kunde bo hos henne på nordic. Tack gumms, jag är lite tankspridd så jag hade glömt att du hade sagt det redan ^^ hihi men det blir skoj me nordic!

Häng me!


jag såg nästan mitt liv passera

Hallå..börjar skriva nu. (som ni märker) Hjälp vad har hänt i dag?! Fick några sekunders hjärnsläpp där. scary!
I morse tog jag bilen ;) pappa körde..det började ju regna när jag skulle moppa till skolan..orka komma dit helt blöt. Det slutade på nästan engång men det visste väl inte jag innan, hallå! I bland vill man kunna se in i framtiden. Nice de skulle va! (:
Började 08:15 i morse med ms = morgon samling
Där efter hade vi svenska



-----------------------------3 timmars håltimme-------------------------------



Under hålltimmen hann jag, vici och nea med en hel del vill jag mena.  Gick hem till nea hämtade pengar sprang till bussen, bårkade lite med busschaffisen, kom med bussen tillslut när jag hade kaxat mig lite.(enligt honom). På stan köpte nea en korv och jag o vici kom fram till att nea var oekonomisk vilket är väldigt dumt eftersom hon går ekonomi. Så kollade vi på kläder av alla möjliga slag..och så skulle vi super svultna tjejer äta lunch på max. Det är då om någon gång man vill ha sin plånbok och det är då om någon gång man inte vill ha glömt den på en buss med en ful och tjock busschaufför. :/ Bajs...för det var de jag hade gjort! Jag fick lite smått panik för jag visste ju inte helt säkert att det var på bussen jag hade glömt den..jag hade lite smått mkt kontanter i den också. Men det visade sig vara en liite turig dag iallfall för tanten på "upplysningen" ringde och fick tag på min plånbok nästan på en gång..så jag fick sitta där på "upplysningen" jätte länge..jag såg nästan mitt liv passera..det känndes sååå långt!
Så kom den tjocka chaffisen till mig och kände igen mig jätte mkt. Jag tog den, sa tack och gick. Hjälp jag gillar inte att bli igen kännd av folk som ogillar mig. Men tack du lilla busschaufför ändå.

Du räddade min dag.


Gubb-spott? nej tack!

nu har ni suttit där hemma och längtat efter att jag ska skriva några små rader om min söndag som det faktist är i dag. erkänn...här är jag nu iallfall..så ni kan sluta längta. nice?!
hur jag vaknade och resten av min morgon harjag ju redan skrivit om..så jag kör på direkt in på Staden med eli. Åkte först förbi Gränby och hälsade på båda kvantum och coops kundtjänst för att lämna tillbaka oanvändfärg (till håret) elis föresten var de..så fick hon pengar tillbaka. Då var frågan...vad ska vi köpa för pengarna?! Inga problem för eli att komma på. Hon skulle ha:
- en sjal från vila
- en väska från Wedins..som vi förövrigt fick leta ett tag efter...ingen fara den var ju fiiin! Från och STOR! bra där tjejen! (Y)

Åkte från stan till prybil där ingen var hemma, tacksamt! Vi ringde tjejen och det visade sig att hon var med fredrik hemma hos noomi-tjejen. "vi kommer Snart" sa hon och la på. Jo tack men snart är jag osäker på om jag vill stödja till 100 % men jag satt och väntade med eli i solen på fredriks moppe iallfall och samtalade om hur det skulle vara om elis hjärna började koka. Har jag aldrig funderat på förut..men då hade vi tid.

När folket kom stod jag där och försäkte se besvärad ut..men de lyckades inte..de tyckte bara att jag såg ful ut, verkade ändå inte som om de fattade men poäng där. Men orka förklara..så viktigt var de inte. Sen lämnade vi in våra hjälmar och gick på ett led till Donken för att köpa lite olika saker. Jag hade så lust att köpa en Mc flurry med extra smartis. Killen i kassan var jätte snäll..eller nått för jag behövde bara betala 10 spänn för den..(man brukar få betala 5 kr extra om man vill ha mer smartis) Min charm antagligen :P haha ^^ eller inte. Fredrik blev lite små avis verkade de som..han ville också ha specialpris..sorry dude. ^^

När jag o noomi hade fått våra saker som vi hade betsällt gick vi ut i solen för att ta ett passande bord. Väl ute så gick det förbi en gubbe och snackade i telefonen precis när han passaerade mig blev jag blöt på kinden. Spott (?!)
Hur mysigt är det med "gubb-spott" på en skala 1-10? :S hu...jag gick vidare och så fick jag en till och en till liten blöt droppe på mig. Då sa noomi något smart! "jag tror det regnar" Tack för informationen du räddade mig bort från "gubb-spott" jag är dig evigt tacksam, det är så skönt med smarta kompisar när man inte alltid är den mest snabbtänkta själv.

När vi satt på donken och åt /fikade så pratade vi om moppar..mycket! Så mycket att man kände lite små irriterade vibbar från fredriks håll. Eli ska tydligtn köra moppe till lundellska..året runt hade hon tänkt och vi andra försökte få henne på andra tankar. Ett köra moppe på vintern är inte det underbaraste som finns för varken moppen eller dig. Då skulle prybb komma med en smart liten historia. "minns du eli när det var vinter och vi körde moppe till aros?" "nej, det minns jag inte" sa eli. "nej just de" sa prybil då. "Det är för att vi inte gjorde" HAHA klockrent prybb. :P hoho^^

Gick efter en trevlig fika eller vad man ska kalla de hem till prybb..påvägen hem försökte jag få upp ett annat samtals ämne än moppar som eli typ drömde, andades och åt under hela dagen. (med andra ord var helt uppfylld av) Så jag började snacka om löv. I`m the "lööööööv" expert. :P Engligt prybb skulle jag skriva en bok om de. Nej tack så ambitiös är jag inte. Men erkänn att endel löv är riktigt roliga att lixom..vika, och dela på. Men bara vissa. De bästa finns (för er som är intresserade) på prybils tomt. Yes.

Skulle kunna skriva mkt mkt mer om dagen..jag måste måste bara tillägga att när jag åkte hem började det hagla, och att vi hade kräft-skiva idag. Jag och min famlij..:)

Slut för i dag tack för idag.


Solen skiiiner så jag vaknar

hello folks

Det är näst intill OMÖJLIGT att sova "hej jag sover utan att vakna till" hemma hos eli med henne icke -fördragbara fösnter som SLÄPPER in sol för fulla muggar...morr..
Vaknade av en blandning av eli som satt vid msn och..ni vet solen. Fick iallfall sova ut nu då här en söndag ..måste ladda batterierna innan nästa skolvecka med skolkläder! Kom ihåg de folket..så du inte komemr där med en..gul tröja och alla andra med vit. ojoj..guling! :P

ska äta fruksot nu.

tjadå ;)

Dagens eko

God afton.

Är nu hemma i elis place. (elis ruttna håla - engligt eli) Kom ganska nyss hem från daniel :) Tack för en rolig fest, hoppas du blev glad för presenterna ^^ hihi
Sitter här med sminkborttagningsmedel i ansiketet..kunde inte komma in på toaletten för där satt eli och sket, läste min bok :p..jaja..ska tvätta bort de nu..snart.
I morgon ska de besökas staden..och hitta på nått SKOJ med prybil och gänget..nämnde prybil bara för att hon åker i morgon eftermiddag  tillbaka till Götet. :/ Så ni vet...

All kärlek till nikolaj <3
Natti.

Fram och tillbaka

godmorgon gott folk.

Lite halvt fullt upp idag känner jag. Ska snart och lämna min moppe hos daniel och så ska mina föräldrar hämta mig där och så ska vi idare till ett 40-års fiande..och sen ska jag tillbaka till daniel och fira honom..fram och tillbaka. Ska sova hos el i natt :) trevligt..ganska länge sen sist. Men just nu väntar jag bara på att mina naglar ska torka ^^ :P så åker jag iväg.

tjiiing

Det finns hopp för dig (;

Nu bestämmer jag mig för att blogga några små istället för en lång som ingen orkar läsa, ja! (ett fredrik ja)
Yes nu är första skol-veckan avklarad.bara sisådär 483176815...kvar, skönt! (; Krister hade en "evolutions-dag" för oss i dag..eller typ två timmar. Fick dock ändå ont i baken under den tiden sittandes på en stol och funderade på att Nästa år då får vi börja kl 11:00 istället för att vara här nu. Djupt där tycker jag.

Efter skolan tog jag moppen till stan. En ny VILA butik öppnades ju till dagens ära. Köpte ett par jeans och en skol-skjorta där..gick till H&M träffade Maddis och Victoria Mattson och köpte en skol-skjorta till :) Promenerade sedan tillbaka till min fin fina moppe och åkte hem i solskenet som verkligen stekte på mej!

Kom hem..bytte kläder (viktig info) och åkte hem till nikolaj där även sampaa befann sig (ovanligt nog) ^^ Pojkarna hade sagt att de skulle laga mat vilket förvånade mig. De hade "lagat" "hemma-gjord" pizza (från pizzerian) Bra där pojks ;) Ni är så duktiga!
Efter maten spelades de risk. Det är nått fel på risk för de är alltid den som ALDRIG har spelat spelet som vinner..gripande! Aldrig jag. :/ Samuel vann denna gång med sin "millitärstyrka" han hade lite pakt med oss lite när det passade honom (fegisspel) Nikolaj han fuskade för de mesta..ja..se så bra spelare de fanns..tur att det fanns nån (jag) som spelade rätt ;P hihi..(inga kommentarer)

Nu verkar de som om det blev en lång ändå (?!).......


Vi åkte i samlad trupp till mötet..efter mötet hängde jag och prybb lite me "de coola grabbarna" (william brink)..han körde min moppe och när han var iväg me den kom hans :P hihi.. sen drog jag, robert, fredrik och abbe hem till prybb. Trevligt trevligt..där vart jag mer eller mindre mobbad för att jag smsade pytte lite med william..(men jag håller mig till nikolaj. så det finns hopp för DIG - nämner inga namn prybb) :P haha ^^

Men nu väntar sängen! Ciao

Till abbe
Räknade rondellerna påväg hem, du vet vart. Det var fyra. :)

Vad är de underhållande?

God afton

Tillbringat allt föör mycke tid vid datorn idag., och se...här sitter jag nu igen. usch, de är inte ens kul. Men i kväll ar de bloggen som drog i mig. Hade lust att skriva..Men vad är egentligen de "roliga" med att blogga (?!) Nått måste de ju va för jag bloggar ju flera gånger varje dag och tycker om de. ^^ lustigt de där.

I morgon börjar jag 9:00 igen..vet dock inte vart :/ kom jag på nu. Säkert U4, hoppas på de.
Nu ska jag snart gå o läsa..lite i Martina-koden. (: visst serru


På återseende ...

Yellow nails

..målat nagalarna GULA, gult är fult (?!) kanske men jag tyckte att de var roligt. :P
Har halv-städat mitt rum allt utom dammsugning..det gör jag...ehm senare nån gång ;)  Alltid lika trevligt med information fråån mitt liv, inte sant?

I morgon kommer prybb! :D


Vi cyklade "inte" sönder någon ny cykel alls.

solen lyser och jag sitter här, jag vet helt sämst. Men saker och ting måste göras. Håller på att renas i mitt STORA bild förråd. Kort skol dag i dag började 09:00 i sal 2 och slutade 11:30..känndes dock längre än vad de var...Efter skolan cyklade "inte" jag, steffi, nea och lindgren sönder hennes nya cykel eftersom vi "inte" satt alla på den samtidigt. Därför slapp tjejerna också gå med den till gränby.

Jag åkte hem och satt i solen och läste ur "Martina Koden" av Martina Haag. Den är faktist riktigt rolig hittils..:)
Även om jag bara kom 35 sidor sen orkade jag inte..solen var för varm för läsande klarar inte av att läsa i solen egentligen så jag gick in och satt mig här..och här är jag nu me.

Älskar dig nikolaj<3


09:00 sal 2

09:00 sal 2


Dialekter är ju skååj!

Efter (?!) skolan åkte/cyklade vi till donken, köpte McFlurry på skånska och vatten utan is (!) Jag ville ha med is. :/ Satt där ett ganska långt tal..med flickorna. Nåmi var där (haha, sa ju att jag skulle skriva de :p)  Tevligt de me..tänkte sedan åka till länna värsta sommar ju! Men nej orken tog oss inte dit utan jag åkte istället till nea, steffi och lindgren och fikade kex ed dem inte på "the place" som nea och jag tyckte utan i sluttningen på årstakullen, skönt? not. Fy! sååå obekvämt de kan va..bara gled er hela tiden i mitt försök att läsa i tidningarna vi hade med oss. Gick till lekparken och gungade, lyssnade på musik och hade det lite små trevligt.

Haha lindgren är förövrigt min stora idol när det gäller att gunga, och att gissa en färg på "v". Tog ett antal gissningar innan hon kom på färgen...VIT, bra där ;) Hon gissade innan på violett, vulgär (är de ens en färg) och vilken mer va de..nån ovnalig iallfall..haha de var rätt kul också när frågan var "vilken färg hade killen som nyss cyklade förbi på som T-shirt" gissa vad steffi gör, så sköön tjej! HAHA springer efter killen och frågar..hon vann ju men.. hoho de var roligt!!!

Skoj på en hoj.


Dag 1 i ett tidigt liv.

Skrev inget i morse men det tycker inte jag ska krävas heller har fullt skåå (?!) med att komma upp och hinna i rimmlig tid till skolan. Nu sitter jag iallfall i noomis trevliga hus, det är ett mys-hus! Tycker jag (: hihi
Började kl 9:00 i U4 (haha) jo då. Visst kom jag dit då..nea där emot kom försent första skoldagen, bra där tjejen! (Y) Sen gick heeela gymnasiumet en en utspridd grupp till årstakullen där vi delades in i olika djur som man skulle aggera (haha?!) och sammarbeta med. knas ju. Men det var rätt trelivgt. Vädret var dock inte på vår sida..helt får jag tilllägga för det regna ju inte iallfall men sol var de inte heller. 

Har nu just kommmit hem till noom (som ni vet) ska äta lite lunch köttfärssås som vi inte hade lust att äta igår. Men idag har vi. "Noom du får äta upp mitt hus nästa år, lovar!" 

Nu ska jag se hur de går för tjejen i köket.

(tack prybil för att du bloggade, det var saknat men inte lika mkt som du fattas här! <3)

Hej, jag är med.

Hej vill börja med att säga.."HATAR NÄR BLOGGEN ÄR KNAS!"..så. har laddat upp inlägget två gånger tidigare idag. Men det har aldirg kommit upp. - Otacksam!

Mobilen ringde med sitt fula lilla alarm alldeles föör tidigt i morse för min smak. Hade gärna legat kvar i sängen att braaa tag till med icke för i dag var det dags att sätta livet i schemat igen. Upp gå i skolan, hem, gör läxor, sov..o.s.v..och lite kul där i mellan nånstans.

Solen sken när jag åkte på moppen till skolan och om solen skiner brukar det bli en bra dag. Dagen var inget att klaga på förutm sovmorgon kanske..det hade varit skönt. Men iallfall.

Upprop i sal 2 och sedan var det dags för ett maratonlångt info-papper som inte var föör glädjande, men säkert viktigt. Inger (klf) är föresten liiite scary..men det ska nog gå bra. Hon är ju glad iallafall det kan inge förneka. Visst?

Efter skola åktes de hem till noom och åt biff, för det är gott. Ja, tog sedan en sol-promenad till Gränby för att köpa en Café Zero- Espresso och tittande i butikerna. Hon köpte ett par skor också. Fina :) 

Sen har jag bara en liten fundering: "varför bloggar aldirg prybil?" 

Sista sommarlovsdagens-bloggen för i år

Sista sommarlovsdagens-bloggen för i år. Har ju fått en sånn fin rutin på mitt blogg-skrivande nu på sistone. aja..får se hur de blir nu eftersom skolan börjar i morgon, GRIPANDE!

Föresten så gör det fortfarande ont där jag hade en sticka som nikolaj drog ut. Tror att de är nått kvar men han säger att det bara är "tomrum" får väl lita på det då.

Ska upp tidigt i morgon..borde lägga mig snart. Ja (; helt duktig ska jag va!

/tina :)

Vad ska man göra?

hej hej, sitter här i nikolajs knä och är super tyst. Säger ingenting. ^^ Helt busigt. :P Vi vet inte vad vi ska göra!!! Nån idé? Säg bara till i såfall. Yes.

Fick en sticka i foten i dag också. Nikolaj plockade bort den. Tack.


Nu måste jag tänka.

Morning

Morning...solen lyser och jag har ätit frukost. Tjing.

Popcorn

mm..popcorn. Gott de är! Sitter här och tjockar mig förövrigt ^^ Jag och mina popcorn som jag fick av joel o sarah bra där.

 
image34

Sorglit

Home.

Sorgligt ju, nu har prybil åkt. Sitter här och lyssnar på Mange Schmidts mindre kända låtar som jag och prybil "fixade" idag. "Aounars saouckade jaou ou noomi meest skounska" - Jag vet, jag är bra på att båda snacka och skriva skåååånska! hihi.

Min moppe har för övrigt gått lite mer än 3000 km nu. Ganska scary..med tanke på att den gått dryga 1000 precis innan skolavslutningen..hihi...alltså 2000 km på sommaren. Har limmat fast mina silver-knoppar som jag fick av prybb också..hon gav mig de tipset. Hoppas de funkar, men varför snor folk sånna?! Typ inte så många som har Jog R´s eller? Aja..min Jog står i mitt garage och gråter efter sin vän nu iallfall..åkte sista turen tillsammans nu..eller vi får se..kanskde de var de. Vem är det som vet?



 

Sorglit ju! 

 

Fika med prybil

godagens..kom bara en halv timme försent till mötet. Mkt bra..eller nått. På mötet träffades prybil, steffi och noomi. Efter mötet stog folket och samtalde ett bra tag i stora ingången. Prybil påminnde mig om att vi kanske skulle åka och fika nu om vi skulle hinna eftersom det var fler saker vi skulle hinna med i dag. Drog därför till Gränby (kvantum kiosken) och köpte Café zero. Mkt gott! Tack kära du...fin fin och uppskattad present. :) Och till er som undrar varför Café Zero heter just ZERO..är det så att i slutet av namnet är det ett sånt där "graders" tecken. Du vet..alltså. Noll gradit..inte frusen kaffe och inte varm utan noll. Fyndigt?!..Lite kanske..men det har inget med att det inte finns nått socker eftersom det finns socker^^ fattar ni? hihi.

Kan ändå inte bestämma vilken smak somär godast men jag har ju inte provat alla än ;) Nån som vill bjuda? ..så finns jag här.
Satte oss på mopparna i solen, snackade om allt mellan himmel och jord. Vädligt trevligt! Yes. Men lite sorgligt dock. Får ju hälsa på varandra vid tillfälle. Eller hur? Kommer verkligen sakna dig tjejen.

Efter att suttit och snackat i några timmar! Ja, sant. Men tiden gick ju såå fort. For vi till noomi som satt och stekte i solen med en trevlig bok. Mysigt såg det ut..hade dock jeans så jag kännde inte för att slå mig ner utan följde med prybil hem till henne för att "packa" vilket jag tror hon just nu har börjat med. Noomi kom just hit och nu sitter vi och lyssnar på lite mange schmidt...

tjing folket.

Hej trött

Hej trött.
 

Hur duktig är inte jag ? ..Får upp till mötet o allt...sitter förvisso nu och äter frukost, men jag ska nog åka iväg snart och bara komma lite försent.

..nu åker jag.

Kort dag

Vart tog dagen vägen?

Den gick väldigt fort även om jag inte gick upp tidigt. Åkte till nea vid fyra och satt och planerade ett litet bus ett tag innan vi rusade till joel och lånade en hjälm till nea för att åka på "uppdrag" till vilan - nikolaj. 

Vi hade skaffat oss en stadig "medarbetare" inne i huset. Vi skull sno tillbaka min hjälm som blev ut lånad natten innan. William blev våran "medlare". Mycket duktig..(men du kunde ju hålla minen lite bättre) :P Blev ju avslöjad att du hjälpte oss grabben. I allfall. Uppdraget slutfört. Hjälmen tillbaka snoad utan att nikolaj märkte nått. Vi är lyckade nea o jag. (Y) Han ringde senare..då han kommit på att den var borta ^^

Efter vårat "äventyr" drog vi till "the place 2" (IKEA) och hade lite små skoj på deras datorer, köpte korv och ikea glass utan sked. hm..bittert när man inte får en sked till mujkglassen! Det finns inte med på "topp 10 listorna" (som jag inte har)

Efter IKEA besöket for vi hem med ett suuus till nea. Läste lite i hennes "nostalgi-glass-bok" och "jag vet inte vad jag ska prata om så vi läser i den här boken -boken" Ni som läst dem vet vilka jag menar. Kuligt hade vi det finns så konstiga saker i den där boken helt ONÖDIGA saker om allt möjligt som har hänt och är. Till exempel att var fjärde människa just nu tänker på sex. Eller att den genom tidernas yngsta mamma var 5 år. Eller att Det finns människor som blir sexuellt upphettsade om de åker tåg eller kräkas. Ja du..så underliga människor det finns här på jorden.
Nog om det...

När vi satt där och hade våra små samtal om den trevliga boken så ringde chuba och kricke i min lilla mobil..så vi drog hem till kricke och tog med oss popcorn och en film. "lucky number slevin" - Bra film. Snygg kille ;) hihi.
Måste bara tillägga att nikolaj är snyggare :) <3
Efter filmen tog vi en lite "walk" och träffade Filip eller "frippe" som han kallas av vissa..han var på väg hem från "cosy" eller joseph som han heter. Trevligt pojkarna måste ha haft.

Trevlig dag..som bara försvann ..i morgon ska jag fika me prybil och Café ZERO!

Grattis john på födelsedagen också. (även om han inte läser, hoppas du hälsade nikolaj!)


Mästare på Matt-leken.

ett tillägg bara för att jag vill..ojoj..hemma hos familjen brink har det en "matt-lek" som nikolaj var mästaren på..Notera att VAR är understruket! ;) Det är nämligen så att när jag var där i hm..förrgår..så vann jag över honom i matt-leken! WOW! :D Viktigt!

Men nikolaj..du är näst bäst på de. <3

På bushumör.

Godmorgon. :) Vaknade av min super snälla syrra i dag återigen...lite senare än vanligt dock, värt ett tack.
Eli åkte just till sthlm för att lyssna på snook tillsammans med sthlms fjollorna..och de trevliga och mkt snygga uppsalingarna ^^ :P Jaja..nea räddade jusst min dag och i dag har jag lust att vara lite små elak eller busig kanske man kan kalla de^^ skrämma folk har jag lust me.. :P eller busa menar jag (återigen) Ska till nea iallfall..snart..har bara en hjälm dock..nikolaj den snoaren har den andra ..får se om jag kommer förbi och snor tillbaka den utan att han märker de idag. Det blir skoj. :P isåfall..för..

 i dag min vänner går ingen säker. Bra va?


Städ och förberedelser

hej nu har jag borstat tänderna i 7 min? De lär ju vara rena nu..:PJapp..spottat och klart här är jag igen. I dag ska det bli en väldnas STÄD-dag inför förberedelser för ikväll..för det blir så på sommaren att man lixom inte orkar städa..men nu är det ett måste. Jupp. Städat ska det bli. Nu hoppaa jag är folket inte går o kollar extra nog överallt om jag städat fint. Nej då se helheten kära barn.


Kommer du? ^^

Tack på förhand.

Risk - CAFÉ ZERO - Slickad kisse

Go nattens..här är jag nu IGEN. Varit hemma hos nikolaj i dag förstår ni. Kollade om igen på Die hard 4.0 inte för att den var så bra men vi hade lust. Efter de så åkte vi på jakt efter risk eftersom vi var sugna på att spela de..så vi köpte de på Gränby...ja :)

DÄR på gränby fanns en himmelsk sak! PRYBIL! JAG HAR HITTAT ETT STÄLLE DÄR MAN KAN KÖPA CAFÈ ZERO I UPPSALA - "Gränby var namnet" 
Köpte en café zero där till mig. Älsk älsk <3 Godaste!


Åkte hem till william som blev våran spel-partner och spelade ett bra tag...William vann..jag kom två och nikolaj kom först bakifrån. Bra där gubben. Efter risk kom sömnens morot?!  och tog mig..somnade dock inte men när på. Vilade en stund i nikolajs knä och pallrade mig senare ut till min moppe för en färd hem..trodde seriöst att jag inte skulle komma fram. ..somna i nån kurva eller nått liknanade...men tack Gud eller nått att han sände regn. Har nån lust att hälla ett badkar över mig? Visst, kan nog inte bli blötare ändå. ;) Spikregnet kom som en vägg emot lilla trötta mig. huuu! Men somna var en omöjlig sak i detta förhållande. Det sved på mina kalla händer! Var blöt överallt! Hemskt blött vare.- Inte gilla. no no. Är hemma ni i allafall.

Go natt barn. Jag är trött

vill inte tillägga att jag satt fel i nikolajs icke-kungliga stol annars hade den varit kunglig, men det har jag inte skrivit här. Det är bara som det ser ut.

"inte så kungligt att sitta här"

tjoo folket. Sitter här i nikolajs "mäktiga" stol som han älskar så djupt, eller nått..han trivs att sitta här iallfall..det är vad han säger. Han duschar eller nått...fixar sina sår kanske. Han är inte här iallfall..så nu är det jag som har komandot. :S eller nått. Måste bara säga att det känns faktist inte så kungligt att sitta här.

Ledsen nikolaj.

Bilder från forntiden

Sitter här och får betlat för att jag fixar mammas o pappas bilder^^ I like! :) Hittar massa gamla och roliga hur såg man ut egentligen?! :P Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder här, som jag extra tycker om. You know..

Big gädda, där ritades bilden som är i mitt rum, så nördiga ungar!

Borstar tänderna :D

Sitter här och borstar tänderna och det är inget fel på de även om vissa har problem med att jag gör det framför datorn. Jag gör som jag vill. Såå det så. Igår fick man tillbaka efterlängtade bensinpengar av min far som jag lagt ut. Tack du. Tog en lung hemma-kväll för mig själv och la mig tidigt :) Yes. Nu är jag dock vaken, som ni säkert
förstår kära barn.
 
image31

City ^^ skoj skoj.

Haha! Heeej! I´m here. Yes I´m.  mkt roligt, jag vet ^^, Är nu hemma...helt tidigt! känner mig schuuuuuper duktig! Rätt skönt att vara hemma faktist. Dagens timmar har fördrivits mkt trevligt på stan med natta och eli..daniel och edefors hänkade senare. Har införskaffat skolkläder, almanacka, pennor, pennfodral, sudd ;) m.m...sånt smått och gott som påminner mig om skolan. Hm. visst visst. Hej du positvia tjej! - Hon är inte hemma. 

Roligt var det på stan iallfall...även om det bara var jag som typ bestämmde vart vi skulle gå...hihi ^^ var ju typ bara jag som köpte grejer så SKYLL ER SJÄLVA! ^^ :) Ta det inte personligt. Jaj liker er. (ester är nu stolt, gillar min norska stavning) Köpte jeans föresten också. Super snygga...eller hur natta?! 
Hihi..pojkarna bjöd lite på skratt också..det uppskattades ;) Men jag är ledsen att säga att ni inte gör er i klänning snubbar :P Men ni är ju fina för de. :) 
 


Duscha och käka först ;)

Är nu hemma hos eli, som precis kom ut ur duschen när jag kom in klampande. Bara "duscha och käka" är det nu mer klassiska. Natta kommer också och hänger med ner på stan. Kul. Har inte träffat tjejen på länge.

Snart stan..

sitter här och äter öcklig lunch..korv. Fy va osugen jag är på de. Det går inte så snabbt att äta så att säga. Ska till stan me eli iallfall ..när jag ätit upp..skolkläder måste inhandlas. JA!

Fixar-tina, bara nu.

Tjiiing. Här är jag inkastad framför datorn efter ett mycket trevligt besök hos min frisör brittis. Like her! ;) Så rolig är hon. Jaja, har nu toppat min lilla kalluffs. Ser inte så stor skillnad men, det känns bra. Syrran klippte sig också..bara för att vara en informerad kvinna som jag nu är. (kvinna?) strunt samma.

Har just ringt helt duktigt till en massa körkortsgrejer, eller vad de heter?! Men i allfall..verkar få några napp..men bra att första tiderna är i september. vad gör man?..tjuv kör? KANSKE! :D

Men  vad händer i dag gott folk? Ring en stackare på landet om nån hittar på nått..vad det än är...nästan. Ni förstår. I hope.

Nikolaj är snyggast, och busig (;

ännu en dag i mitt 16 åriga och 5 dagars liv. Så gammal är jag. 16 år och fem dagar. inte mkt det men lite mer än många. Sol, bad och klipphoppning på länna i dag. Folket var där men klart att man saknade dem som inte var där. Självklart!
Åkte därefter till nikolaj..fick mig en macka eller två och kollade senare på Die hard 4.0. Underligt hur mkt bättre fjärde filmen är än den första som SÖG! Vekligen! Men denna var desto bättre :)

Jaja.

För övrigt är nikolaj snyggast, och busig. Verkligen <3 Älskar dig.

Tack för i dag

En oliv.

Kom nyss hem från olivia som ska FLYTTA! 
Vi snackade lite kollade på en film och var allmänt vi. Trevligt kommer verkligen sakna dig tjejen!

länna i morgon, idag ?! hm..


"hyllning-till-tjet-glass"

Glassiiiigt! (8) kom just in från en mer eller mindre specill sysselsättning :P Glassfrossa-tävligen  på bilddagboken. Hej vi är med. (försöker) har inte laddat upp bilden där än men den kommer innom 24 timmar..förhoppningsvis. Tyngden ligger just nu på prybil eftersom hon har kameran med bilderna på våran super  heta "hyllning-till-tjet-glass" som den så fiffigt heter, ni kommer förstå när ni ser den.

^^, the thing

tjeeeeling! Dissade av nea åkte vi tillWillys för att shoppa RÄKOR, mjölk ,citron och margarin. ^^, -nice va prybb?
Ja som sagt vi köpte räkor 16 pkt faktist. ^^ Lyssnade på Giftig på vägen hem och kom överens om att det är skönare med bilsterio än en futtig mobil ;) men man tar vad man har va? Yes.

Lagar nu pannkakor frukost! Inte än minut för tidigt! icke. Det ska bli gott.

Smet på er.. ^^,

Café ZERO!

tittade just på Gb.se.. :P fråga inte varför. MEN då såg jag en super lockande sak!!! Café Zero! iii! Super god glass måste det ju va! Närmaste stället den säljs på är dock på arlanda..suck..hade gärna åkt dit bara för det men vadå? Tiden räcker inte alltid..inte i det här fallet.

LINNEA snälla...gå upp ur din säng

God morgon kära blogg. Sitter här i VÄRMEN! Annars är jag hungrig..inte för lite kära vänner..ganska mkt. Japp...vill laga frukost till nea föresten, men hon sover. Tycker ni inte att hon ska vakna? JO!

Inbjuden på frukost?

sitter här vid prybils dator och käkar pasta och en findus bulle ^^ bra där.  Väldigt goda bullar faktist! Lucky låten spelas i bakrunden och jag och prybil tror faktist att vi måste besöka någon på furkost i morgon, inbjuden? Var inte förvånad om vi dycker upp...vi gillar pannkakor. ;)

inget

min dator kneppade sig..men nu är jag hos prybil..

Dripp dropp

Regn regn regn, det droppar på min fönster ruta, FAST JAG INTE VILL!  Jag som ska åka moppe till prybil..vet inte när men i kväll nångång..det fååååår inte regna då. Då kommer jag som en slickad kisse till prybil, nej så får det inte bli.

Nu börjar släkten dra sig...

Fjoll fjoll ^^ så gripande lätt

Hej sitter här och lyssnar på "livet enligt rosa" :P hihi.^^ Nu är min släkt här..har ätit och snackat lite, ska ner snart igen. Hade bara lust att skriva lite först. ;) Haha..(ännu en låt jag fick av prybil) "lucky" den är ju lite speciell :P  Det värsta är ju ändå att den är så gripande lätt att lära sig..kan den nästan (pinsamt!?) Hihi men vad gör man. Det är ju super duper killen - tjejen? öh..det blev ju bra men de är så det är. :P Hoppas ni förstår min fina föklaring kära barn.

See ya ^^

Kort sammanfattning om dagens strapatser

Såg precis på statistiken..och insåg att tittarna ändrats från 60 till 23 :S vilket nederlag! HALLÅ?! Gör jag något fel..asch strunt samma..Kom jusst hem från girl-kväll hos prybil. Närvarnade var: Simone, nea, eli och så jag o prybban såklart ;)

Tänkte föresten köra en klassisk dags-sammanfattning. nice?
Hur dagen började, har jag redan skrivit (i förra inlägget, för er intresserade) så jag börjar där jag slutade praktiskt nog. Tror jag slutade med att nikolaj och chuba kom till länna...javisst så var det. Så spelade vi volleyboll och var lite allmänt sociala..magen påminnde oss alla sedan om mat! Vi drog där med till max, åt och körde vidare till samuel för att titta på the wedding, den är ju som den är. Har sina roliga stunder men det blev ganska varmt där inne..så satt chuba och garva åt varje grej. Uppskattar dig ändå grabben :P
Efter film-time-en^^ (fyndigt) så åkte jag och eli till prybil..där lagade tjejorna pasta pesto med chicken! mkt gott enligt mig. Lyckat.

Var bara tvungen att skriva innan sängen kallar..måste vara en snäll flicka i morgon när släkten kommer för att gratta :D Hej på er.


lite skriv...

hejhej, sitter nu i prybils rum :) mkt trevligt att träffa tjejen föresten. Ett rent nöje :D YES!  :P
Morgonen skyn visade inte bra väder men tack o lov så ändrades uppfattningen ^^ tuuuuur! Så jag ringde den super heta eli ;) för att vara social, mkt trevligt! vi åkte till länna..med sällskapet joel och robin. . .

Senare när vi var på länna så kom TRÖTTA chuba och nikolaj. Fina pojkar, yes yes. KÄnner att det här tar väldans lång tid för mig att skriva nått..sitter ju här med nea eli och prybil..som snackar med kricke och daniel..(vi ska på prommenad med pojkarna sen..troligtvis) ..snart kommer simone :D

skriver mer senare....so long ;)

älskar dig <3 (ester är också bra, hon behövs)

Kära blogg.se här sitter jag nu igen. Skrev ganska mycket igår..blir inte lika mkt i dag skulle jag tro. Har ingen påverkande mobbad ester i tråden. Synd det saknar henne här och nu! buhuu... Nog sörjt.

Nikolaj kom senare på dagen..han är för söt föresten. :) <3 Han en present och en ros (som ju också är en present, såklart ^^ ) Ett fin fint halsband fick jag, så glad över det. :) Tack! (känner att jag sagt de ett antal gånger, men då vet du att jag blev glad, bra va?!) 

Annars spenderade vi dagen med miniclip.com (snowline^^) tittade på myror och såg en film :P Alltså en mkt seriös dag. :D Älskar dig nikolaj <3 Du gjorde min dag.

Nu loggade föreseten ester in! JAAA! Hon behövs i mitt liv när jag bloggar  ;)

ojojoj...men grattis ändå.

Nu är jag här igen. Vaknade ett antal gånger i natt av små sms som trillande in i min inkorg med mkt burr...
Så här är jag nu..sittande på en stol.

På ens födelsedag borde det inte regna föresten..eller hur daniel? (om du nu skulle råka läsa min blogg)
Grattis daniel föresten. :)

Oj oj.förra natten var det mkt som snurrade runt i mitt huvud..mer än jag klarade av antagligen eftersom jag uppenbarligen har sagt och skrivit saker jag inte minns..ursäkta ursäkta. Men ibland blir det så. tydligen .


Uppdrag: S Ä N G

hej åter åter igen. Skriver som en idiot jusst nu men de är BARA för att jag inte har fullt upp med annat..fast nu har jag de.. Jag trodde att livet som en 16 åring eller i allfall på sin födelsedag skulle vara så att man skulle känna sig som en prinsessa. Nit lott. Så var det tydligen inte för jag har inga lakan i min säng. Jag vill sova, men lakanen är i en garderob i mammas och pappas rum som de sover i....de ska jobba i morgon. Men jag måste.
klockan är: 00:39 och jag går ner på mitt första och förhoppningsvis inte sista uppdrag. 

klocka är nu: 00:41 jag är tillbaka efter ett hårt uppdrag. De vaknade inte. Tack, jesus lever!  ska bädda strax tillbaks...

00:46 Bäddar nån så snabbt som mig?! 5 minuter. Hallå världsrekord! Och..du..
jag har tre kuddar..tar extra lång tid...försök slå de ;) Yeah!

Nu är bara frågan: Vad gör jag uppe när de står världens skönaste säng på mitt rum med kuddar i och bara väntar på mig?! 

So long!  

Bara en saga om två flickor

Nyss var man emo nu är man 16...ibland kan saker och ting ändras på en kvart. En kvart hit eller dit tänker man men icke..jag har jusst förvandlats från emo (enligt min aldeles egen pojkvän och samuel, tack ni vet hur jag ska känna mig älskad ^^) till en 16:åring på en kvart. Wow..det finns inga ord.

Det konstiga är att jag aldrig var emo. Det blev bara så....allt började för länge sedan..Det var en gång en flicka som hette Anna Martina Lovisa. Hon satt ensam på sitt rum då telefonen ringde. Det var knsigt tänkte hon alla mina vänner har orkat ta sig iväg till en annan vän. Vem kan det vara? Hon lyfte på luren och i luren satt en annan flicka  hon hette Ester Madelen. Flickorna fann varandra i telefonen..och de sjöng tillsammans..en sång!


"Sträck ut din hand till mej så tar jag den i min och vi kan springa över ängar och berg.Tillsammans möter vi motstånd..löd den.
"



De sjöng den för att de var mobbade. En glädjens och tröstens sång för alla mobbade på jorden vilket var vi den stunden....2. Slut.




Men du..ester....jag äsger bara. " For you my love, everything for you" Sen vill jag till lägga (eller är det ett ord, tillägga? ) Att jag älskar nikolaj mest <3


DU kan DÖ fula bilddagbok!

Sketna piss skit fula kräk äckliga bajs dåligaste mosad-banan bilddagbok! HATA! GRIPANDE ! Nu är jag argare än emils pappa i lönneberga! Förgrömmande Bilddagbok! Gå o döööööööö! 

&`?-!¤@?! BAJS BAJS BAJS!

Jag skrev en super tråkig skit sak (bara för att jag är så mobbad, och ester) så hll jag på med den i kanske....68764354684537634768 timmar och 4546346848 minuter och 4648 sekunder..ungefär..eller cirka..sen ba: Åh..hej jag heter bilddagboken och jag har lust att haka upp mig precis INNAN du ska spara din fula sak bara för att du är så mobbad (och ester) Då ba: Åh tack, jag står dig i skuld fula bilddagbok! Gå o dö!

Måste bara få ut min ilska nånstans..
Tjingeling turturduvor ;)


tänk inte

God afton bloggare.

I dag är en dag på mkt länge som jag har hunnit tänka. Det är inte alltid bra har jag märkt inte när jag tänker i allfall. Mina tankar får en liten sak som kanske ändå inte va nått att omvandlas till ett stort argt och mycket onskefullt moln. Ett moln jag inte gillar. Mina tankar får mig alltid att tänka de värsta möjliga, det gillar jag inte. Därför gillar jag inte att vara ensam. Jag har kommit på det nu, aldrig ensam. För då tänker jag. Jag liksom får mig själv att inte må så bra.   


Kan man vara dålig för sig själv?

Hemma..igen! :P

Hej blogg.

Hemma återigen..känns som om jag skriver de varje gång jag skriver här. Nu har jag varit ute och seglat med världens bästa pojk. :) oooo..
Fint väder och JAG är brunare än nikolaj! känner mig fulländad och lycklig!

Hemma..men jag åker snart.. :)

Kära nån nu var det ett tag sen jag skrev här. Kom hem igår från Västkusten som är såå vackert! Verkligen!
Har varit på liseberg, universeum även om det inte var så roligt ^^, shoppat utan att köpa nått hittade inget ^^ :P badat i havet, solat, fiskat krabbor och bara myst! Super mysig semester! Men nu är jag hemma ett tag siså där fyra timmar kanske sen ska jag nånstans vet inte vart mer än att jag ska segla med nikolaj och hans familj men jag ahr ingen aning om vart de är..men de vet mamma så jag litar på henne :)

Ses.

Byter hotell

hej,,
nu byter vi hotell till opalen scandic..:)
ska shoppa i dag ..ses.

Universeum

Godagens ;)

Ännu en dag i Göteborgs vackra stad. I dag hade vi tänkt att åka till kusten och meta krabbor och bada men det var lite för molningt så vi tar de en annan dag istället åkte vi till universeum som var ganska kuligt :)

På kvällen åt vi ännu en middag på avenyn och när vi kom hem till hotellet så tränade jag och mina syskon på gymmet :) Mkt trevligt :)

I morgon blir det troligen SHOPPING ! Yes.

Ses.


RSS 2.0