good food

snart kommer P och då blir det frukost. Jag som är rätt hungrig. Bra

hundrasjuttioett

Prybil rent ut av diss jag menar missade tåget hem till mig i natt. . .men flickan kommer i morgon bitti i stället.
Imorgon ska jag in till youth runt ett skulle jag tro. . .måste hitta min nummer kamrat. Jag har nummer 171 hitta mig, tack!
Föresten såg jag och alex ut som två spöken i videomaten. Tack Cagge och gänget som grejar med det där. Tips: Ändra lamporna.

För övrigt är youth riktigt latjo, och om du inte är där så borde du fara dit.

Träffade eleonora i dag. Simone såg ut som en prinessa, och jennifer har köpt hela eva och adam serien. Tänk att min barndomsbästis storebror är med i den. . .han är en i klassen och heter björn (i serien) Najs!
Tack david för skjutsen hem. Det var love!
eva o adam
Bye.















Youth 08

Youth har alltså dragit igång. Stefan fick äran att ha den första predikan, och honom blir man sellan besviken på. De e nice!

I morgon ska jag upp tidigt och va på Lo redan kl 11 för att hjälpa till i det älskade cafet. Någon annan som ska upp i ottan är P. Som sätter sig på tåget till sthlm i morgon kl 05.00. Hon kommer enligt våran plan till mig senare på kvällen.




Lady pink

Vilken dimma jag vaknade till i morse, sannslöst!

Kollade på måndagens Prison Break avsnitt. Den är mest dryg, men jag har faktist fastnat i den där serien. Nu när jag följt den så länge kan man ju inte bara sluta.

Åkte till stan (IGEN, gripande) med min lillebror. Tog bort larmet på min mössa, köpte strumpor, ett hårband ett diadem, farsdag present och present till min lillasyter som fyller 13 nästa vecka. Sick, så stor är hon ju inte ens. .

diademhårband

Nu ska jag duscha, och efter duschen blir det Gossip girl och lunch!

Ses i kväll kl sju. joot!

I morgon kväll kommer lady pink till stan.


loveli

Nu sista innan jag sussar.. . Grattis ELI my love.

eli

Du är en stor flicka nu!


The new black

Har sjukt ont i huvudet...jag ska strax dricka vatten och krypa ner i min mjuka säng. Men först tänkte jag lägga ut en bild på ett par goingar. Som jag vill köpa, men jag bestämmer mig i morgon, för man ska inte fatta beslut när man är trött.

Men vad tycks?
goingar

Det är då en Actionfilm blir en komedi.

Alltid lika trevligt att hänga med er flickor.

Har klippt alex, bakat nån slags kladdkaka/brownies eller nått . .med nobless och after eight. . Gott gott. Grillat korv i öppnaspisen. . och kollat på världens längsta Batman film. . .. när jag trodde att det var en timme kvar var det två timmar typ  . . otroligt lång. Men det var ju bra att vi hängde med hur bra som helst och att thailändarna hade översatt så bra med rätt ord överallt. . .så att de aldrig skrev Badman eller nått sånt istället för Batman. . .Det är då en Actionfilm blir en komedi.
 

carroalex




Youth i morgon. . .får se om Prybil kommer på Onsdag eller på Fredag. . .ingen som vet ingen som vet.


men du vet. . .

Min mössa som jag köpte igår gick sönder. Så idag åkte jag in till stan igen och bytte den. . .medans man ändå var på stan borde man ju passa på att titta i butikerna . .och i dag hittade jag faktist några få grejer som föll mig i smaken. . .

Ett par svarta jeans från Veromoda och en tunika från Monki. Bra att jag såg att Hm glömmt att ta bort larmet på mössan när jag kom hem..så nu måste jag till stan i morgon igen.. .

Idag ska jag klippa små flickor. Nu äter jag Bulgur sallad, mums!

mössa och vantar från Hm.tunika från monkijeans från veromoda.

Baah!

Brown.

Gårdagen. .. hann jag inte skriva om förens det blev ny dag. Men jag var iallfall och åt frukost med ytterst söta flickor på barista. Bettan, Eli, Carro, Alex och Lise. Fler sånna intiativ!

Gick på stan med eli och kom hem med vantar, mössa, ansiktskräm och hårfärg. Så nu är jag helbrunett igen.

brunett

Såg sedan på "P.S I Love you", hann tyvärr inte se klart hela för vi skulle till LO och hjälpa till inför youth. Men det jag såg var bra/mysigt/romaniskt...se den!

Efter hjälpatillandet på Lo åkte jag Gabbi, abbe, robin och nikolaj(my love) till Abbe och kollade på nån film..Get smart tror jag det hette. Rätt skoj faktist. Jag skrattade en hel del.


P.S I love you


Get smart

Babaabarista.

I morgon blir det massdejt på barista för frulle med girlsen!

klockan tio förväntar de sig att jag ska va där. . .sååå ...God natt.

take me back to the stars

God natt sång.
Coldplay - the scientist

slå ett slag för vänskap

hej. Orkade inte skriva nånting efter min hemkomst från nikolaj. När jag hoppade ur epan hade jag bara lust att slänga mig på sängen, och bara strunta i smink kläder och allt sånt. . . .men tanken att vakna upp dagen efter med utkladdat smink över hela mig fick mig på andra tankar. . . .

Idag var jag DUKTIG och gick på mötet. Borde få det till en vana. . . "En god vana är en ...bra vana!" (jag får alltid till det på kvällen). Efter mötet gick jag och carro en promenad hem till mig och lagade grekiskkycklig . . .vi micrade den själva - duktigt. Senare droppade otroligt trevligt folk en efter en . .Nikolaj, Hällis lite senare Lise och på kvällen även Alex. Som kom hem tidigare från sitt hemland. Trevligt att ha en saknad själ tillbaka. ^^

eli dejt.
















Imorgon är det heldags dejt med eli. <3 och sen på kvällen dekoration inför youth!

Idag åkte prybil till London och Brink till Thailand. Jag är avundsjuk och lycklig för deras skull.

God Morgon

Väcktes av att katten stod och rev på min dörr som en idiot, det är under sånna stunder man kommer på att en katt räcker och bli över. . . .

Väckte sen nikolaj som skulle till tandläkaren. Har inte hunnit fråga hur det gick men det ska jag göra snart när han kommer och hämtar mig hem till honom.

om två minuter drar alex ner till sitt hemland. Ha så kul min vän.
 


Det går bra att komma nu.

Lång lång och mysig dag. Alexs födelsedag om inte annat...17 år blev bruden och hennes dag tog slut för 13 min sen, jag var med henne till slutet! Efter en rätt snabb sistaskoldag åkte flickorna ner till stan och fikade på barist för alex, höstlovets och FN´s ära. (mest alex, såklart).  Sen var det fort hem för att på nått vis hinna med att städa övervåningen, dejta prybil, äta, byta kläder och sminka sig på en knaper tid för att till slut hinna i tid till mötet. Jag gick vädligt fort, det kan noomi intyga! ;)
 
alex
fy va dåligt med bilder jag har på alex...


Trevligt möte, även om nikolaj (som jag älskar) försäkte tejpa fast mig lite här och var. .pojkar som inte träffat sina flickor på hela dagen är busiga pojkar. ♥

Mitt lov är fullspäckat:
Lördag:
Vara hela dagen med nikolaj! <3
Söndag:
Vara med samuel! (:
Måndag:
Leka med eli, gå på stan med eli...pynta på lo inför youth (med eli)
Tisdag:
Klippa Bettan, alex och kanske carro. . . .kolla på film med alex, bettan, carro och kanske noomi. Nästan alla är välkomna. . .
Onsdag - Söndag
Youth!

Jag ska inte klaga. . .det är bara trevliga saker jag ska göra!

Jag är föresten lite taggad på att göra årsboken .. .

let me be myself.

Så sjukt jobbigt det kan va att inte få sjunga falskt för sig själv. Jag har ont i halsen, och vill inte bli sjuk. Men det är svårt att låta bli att sjunga med när mitt favorit band spelar kanske världens mysigaste musik i mina högtalare.



Coldplay -  42

Coldplay - Lost

SÖÖÖÖREN!

Idag har SÖÖÖÖÖREEN namnsdag.

Grattis till han sören som skrev sune. .. STORT grattis till min älskade morfar.


" LOKG Det glada alternativet"

Mysig mys dag i dag i skolan. Riktigt mysigt faktist, all ära till Gabbi! Kul var det också att se pastorernas miner när det upptäckte att hela gymnasiekorridoren var en enda stor myshörna. haha. Det var ganska kul när alex dunkudde gick sönder, allt dun bara flög. Det är så ett kuddkrig ska va. Mindre kul, när vi insåg att kudde var sönder. .. . den var ju gosigare när den var hel. .. . .

lokg

Efter mysdagen var det snabbt iväg till Katalin med noomi och alex. Vi skulle stå i LOKG montern och representera våran skola för små virriga nior.  Vi fick en hel del lite lustiga frågor, men det verkade som om alla negativa människor gick ifrån oss mer positiva. Det gjorde vi bra. Så sjukt tråkigt alla andra gymansieskolor såg ut att ha i sina motrar föresten . . . vi är nog. . "Det glada alternativet" .Helt seriöst tror jag att vi har det bästa stämmingen på våran skola.

Så träffade jag min gamla idrottslärare som jag hade i 1-3. Han kom fram till mig och började snacka lite. Skojigt att han kände igen mig. Är man en dröm elev så är man ^^ skämt o sido.
 
Sjukt skönt det ska bli med lov!

yes!

ikväll ska jag lägga mig tidigt. Jag längtar efter att få sova läääänge. . . .snart lov!

Chuck

Chuck är absolut min favorit i Gossip girl. Noomi, i morgon kan vi snacka. . och ni som inte hunnit se andra säsongen, har verkligen något att se fram emot. 
chuck
 


allt hatar

Saker och ting är emot mig. Hårt!

Igår laddade jag ner Gossip girl S02E07 men sen så funkade den inte. Filen var "trasig" så skulle jag ändå med humöret uppe gå in på piratebay igen. Men då funkade helt plötsligt inte den sidan. . . .alla andra sidor funkar men inte den. Otur. Eller bara oflyt.  . . . .så jag hittade en annan sida att fixa hem den på. . . .men så var det typ bara inledningen på avsnittet när den efter många minuter vad klar. . .

Så nu tredje gången gillt? Får se om det funkar nu. Annars är jag nära på att hälsa på noomi på ett väldigt oväntat besök. . . .vi får se.

so you think...

Jag känner mig ovanligt hurtig och aktiv.

Ska i morgon först ha mysdag, kuddkrig och allt sånt. Sen direkt till Gymnasiemässan och vara en av representanterna från LOKG, efter det direkt till jobbet och jobba duktigt i några timmar. .sen är det innebandy match. Puh. Morgon dagen är inte till för att vila. . men det blir skoj!

lokg

Så har jag plötsligt blivit innebandy domare till grundskolans innebandydag. Ska döma små grötiga flickor. Otroligt trevligt.

Så är det Naturprov i morgon också, tycker att det är sjukt många små detaljer i det provet att hålla reda på.

Wish me luck!


it hurts to see you dance

Så var det tid för mina olycksdrabbade knän att bli skadade igen. Den här gången det vänstra, samma som jag krockade i med alex. . . det gör fasligt ont. Hoppas det gått över tills matchen på torsdag. . .

Annars så sitter jag just nyss och läser naturkunskap eftersom det är så intressant och lärorikt. Fett hit och dit, etanoler och föreningar. . . sånt där alla vuxna människor använder varje dag ute i arbestlivet. Varför tror folk att jag inte valde natur?!

snigelnatur

Bridget Jones.

Kollade nyss på Bridget Jones Dagbok.

Inte alls så bra som jag hade hoppats faktist. . . nej den var faktist inget vidare. . .

bridget jones


överraskningsfest

Igår hade vi en överraskningsfest för våran kära Alexandra, som på fredag fyller 17 år. Vi kidnappade henne och förde henne till Lovisas lägenhet där alla väntade med tacos, ballonger och annat gott.

Enligt mig blev kvällen väldigt lyckad. Tack alla som hjälpte till. (Alla hjälpte till)


Säg det första du associerar till när du hör vad grannen till höger säger:
Martina - Nikolaj. ..
Vallen - hm..BAJS!

Ester på G
presenttrappanSamuel på party.
ester på kalas.samuel och födelsedagsbarnet alexandra.

och i dag fyller lukas år. .. Grattis!

just like heaven.

JAA! mitt schema i november är himmelskt. . .
schema

Ja tack, om du vill så.

Provade att fixa lite på en bild i mitt Demo-skit program. Vill gärna ha ps. Det här suger. . .

sugerinnan

Föresten har min fina pojkvän råkat trycka på sig min "true love waits" ring på sitt lillfinger och där sitter ringen hårt och fast. Orubblig! Jag tror seriöst att ringen måste offras. Får önska mig en ny. Tack!

God natt.


Hicken essen

ögen
Hickar i takt med musiken..


Medans du tänker

God dag.

Nikolaj kom på eftermiddagen. . . nu är han och jobbar på scenteknik. Vilken duktig pojke man har. Idag gjorde vi faktist nånting vi inte brukar göra. . .vi kollade på förmiddagsmötet med jocke. Mamma och Pappa som var på oss att göra det, och mötet var faktist både lärorikt och roligt.

herbst


Mamma-inspirerad Lördag

Lördagen var inte som en vanlig lördag men den lördagen var ändå mysig. . .förutom jobbet då. Men när jag kom hem satt jag och pluggade lite smått på diverse läsor och blev faktist klar med några. . Senare på kvällen ville mamma ha filmkväll med familjen.

Så det blev det. . .länge sen man gjorde nått med famlijen. Sist var det typ när vi reste till Göteborg eller nått. Mamma valde även film. Hela filmkvällen blev väldigt "mamma-inspirerad" Hon valde James Bond - Casino Royale. Eftersom fortsättningen på den filmen snart kommer ut på bio och börjar exakt där den här slutade. Så hon ville ha lite.. "komihåg hur filmen var stund"



Trevligt trevligt mamma.

nu hoppas jag på ett bli bjuden på premiäreren också, när mamma givit mig sådana förväntningar ^^

I dag ska jag snart jobba och sen kommer nikolaj.

Till Bettan: Nej, jag passade inte i kjolen. Köp den du! (:

Homework

För dig som har glömt bort, inte har en almanacka eller är allmänt lost här är veckans många läxor:

Måndag:
- Svenska-Fråga redovisning
- Geografi s 80-82

Onsdag:
- BTTprov
- Tyska 2B

Torsdag:
- Naturprov

Fredag:
- Engelska

inte som jag vill.

Hemma från jobbet.

Ska snart plugga. Väldigt kul.

 Oooo! Dessa vackra strumpbyxor. strump äger inte jag men skulle vilja.

väldigt

väldigt trevligt möte,
väldigt trevligt efter mötet.
Väldigt väldigt sött att nikolaj kom dit.
Det uppskattades!
Love you.

Mindre eller Större bröst?

Enligt en artikel i metro riskerar en kvinnlig kaffe drickare att få mindre bröst. . . .borde inte då te ha en motsatt effekt?

Gå med i våran Te-grupp på LOKG!


väldigt seriöst inlägg! haha ^^

Jag är bra på mera än smink, som nikolaj brukar säga.

Har du någon gång kommit hem från stan med samma saker, du har inte lämnat tillbaka något eller liknande men med mer pengar än vad du åkte ner? Det gjorde jag idag. Kom hem rikare än vad jag var när jag åkte ner.

Då är man bra på att shoppa!

Fy va hungrig jag är!


Han var hård men orättvis

Hemma från träningen med..Daniel som tränare. Han var hård men orättvis. Jag fick göra flest armhävningar/sittups. Men det är ert eget fel laget. Eftersom jag får all skit kommer jag bli störst, Bäst och Vackrast. Akta er!

Jag var föresten målvakt på träninge och Ooo så bra man kan va. Jag släppte in typ 5 mål. . . . inte alls så bra alltså. Men komihåg att det var min första gång. Carro är föresten väldigt kaxig som sitter på bänken och skrattar åt oss hela tiden. Så roligt spelar vi väl inte?

Match på Torsdag 22:20!  Så har vi fått en hemsida. . .eat my shorts
eat
Mysteriet med tyska pengarna är löst. Det var tydligen till ett av mina andra konton de var inbetalade till. De är hittade! YEY! I morgon blir det beställning. . . om du inte betalat får du boka själv. HA!

What about today?

Färdigrastad. Det blev en promenad till Gränby och tillbaka. Alltid lika uppskattat.

Jaha, vad ska man göra i dag då? . . .förutom träningen i kväll. Jag är pepp!

Rasta prybil.

Nu noomi är det klappat och klart. Alla GG avsnitt är sedda och det betyder att jag är lika värdig som dig nu. Känns bra!  ;)


Ska snart gå iväg med prybil. Hon behöver rastas.. . .
prybil

Finn

Idag har Finn namnsdag. .

finn


Låt oss fira..

(om nån råkar heta Finn, ta inte illa upp. Jag tycker att namnet är ganska sött. Men låt mig ha denna lite roliga bild. Inga bistra miner)

Maskattack

När jag gick hem i regnet höll jag på att kliva sönder 318 äckliga maskar. Man fick hoppa fram lite kors och tvärs för att kunna gå helskinnad hem. . . äckligt.
mask

På tala om maskar vill jag vara med och fixa våran studentbal. Moahaha.


En sak som oroar mig är att jag inte fått några pengar ev er tyska fan. Inte vad det står på mitt konto iallfall. :/ Gav jag bort pappas kontonnummer? I allafall är min pappa hyper bra på sånt därnt så det fixar sig. Han grejer nog fram pengarna på nått vis. Oroa er inte.

Nu ska jag laga lite tacos.

Ciao.

YES! Jag har mer pengar än jag trodde.


P - Det går bra att ringa nu...

GG

Sitter och överför gossip girl avsnitt till nikos hårddisk. Ikväll blir det Gossip girl hemma hos nikolaj med noomi och ester.

nu är det så här vá.

Det blev inget bak för oss. Vi prioriterade läxor.

God natt.

Förberedelser i sikte.

Nu jobbar noomi. Men vi två hade tänkt att klämma in ett bak i allt stohej. Lite cookies hade vi tänkt till morgon dagens Gossip girl maraton hemma hos niko-picko.

Gott gottigott gott.

Så har jag kommit på att jag nog jobbar när vi har innebandy match. Inte bra, inte bra alls.

Så ska jag titta på Desperate housewives ikväll!


Anna Martina Lovisa

hm

Nämn något om vi inte vet om dig.
Jag har ett födelsemärke mellan ringtån och lilltån på högra foten.
Hur många gånger om dagen äter du? Frukost, Lunch (oftast), Middag. . och några koppar te.
Vad för skor i vinter? Jag vet inte om jag tänker köpa några. Vi får se. Annars tar jag nog lite olika . . De som passar till kläderna.
Senaste inköpet? Jag tror det kanske kan ha vart en svart kjol.
Hur ser en bra lördag ut? Jag jobbar inte utan är med nikolaj och har det mysigt.
Kan du gå i högklackat? Ja.
Vad är det absolut bästa du vet? Det bästa är att bara känna att allting är bra, ingen oro och inga måsten.
Vem är den som gör dig lyckligast? Helt klart Nikolaj.
Vad har du för vinterjacka? I år har jag köpt en varm, svart. Från HM.
Förebild? Ingen direkt speciell.


Favoritbok? Gossip Girl böckerna. 
Cyklar du med cykelhjälm?
Nej.
Vad är du på för humör nu? Jag mår fint, det betyder att jag är glad.
Vilket språk läser du?  Svenska, Engelska och Tyska.
Är du musikalisk? Nej, det tror jag inte. Fast jag brukar sjunga för mig själv.
Vad skulle du vilja heta om du fick bestämma? Oj, det vet jag faktist inte.


one day I´ll fly away

Haha. Jag har gjort en reklam bild till min skoaffär i Paint, Word och nått nerladdat Demo-shit program som man inte kan spara i. Man får va lite lurig när men inte har ps.

Jag har kommit på att jag önskar mig det, väldigt väldigt mkt. Så om du som läser det här tycker att jag är nog värd ps så kan du kanske göra mig lycklig och ge mig det, på ett eller annat sätt. Jag är öppen för förslag. Bara jag får det.

Min sko reklam blev inte alls så bra jag hade tänkt mig. Men mitt tema på reklamen var typ; "Det trodde du inte att skor kunde användas till" hade jag tänkt mig. Så på kortet aggerar skon telefon. Väldigt fult och hemmagjort blev det, men tänk på min idé hos en riktig fotograf och riktig modell. Det skulle bli läckert. Nu blev det inte det, men det blev "jag är nu klar med en läxa".

oky8

Fick föresten ett berömmande mail av Maud i går. Jag blev väldigt glad eftersom jag var så orolig att jag missuppfattat hela uppgiften och varit alldeles för "flummig" i mitt skrivande.

Jag citerar Maud.

Hej Martina   nu har jag läst genom din marlnads plan!!   Roligt att se att du lagt ner så mycket tid på den och att du tyckte det var roligt!!  
1. Fantastiskt bra att du var i tid, I verkligheten är det A o O att kunna leverera en raopport i tid
2. Bra bakgrund
3. Bra frågeställningar
4. Marknadsplaneringen var intressant o rolig att läsa. Du har betonat p´t plats - för läget och din specilla inredning , produkt i form av märkes- högre kvalitet skor. Rolig ide om reklamsatsningen...Den kommer att väcka uppmärksamhet !!  
/Maud


Man tackar man tackar. Oron har släppt och jag är befriad.


Bettan, kjolen finns på Monki.

Roligt hörrni.

Super mysigt hos bettan. Tack. Jag tror jag älskar min bönegrupp. mucho!
ggg
lite nostalgiska minnen från en trevlig övernattning för typ 2 år sedan.

Ruskigt.

Nr 1 Johnny Depp

Här är han, världens sexigaste Johnny Depp. Och ja, vi håller med!

enligt veckorevyn. . . .inte mig. Men visst ser har ruskigt bra ut!


alex typ slukade min håltimma

Jag får inte glömma att skriva om matthias. Jag får inte glömma! Så snurrade mina tankar medans jag cyklade hem bland fallna löv och smsade till alla som älskar tyska. Det gjorde jag inte heller! Se så bra jag minns allt och alla. Det kanske jag faktist är bra på? Att minnas folk. . jag som aldrig kommit på vad jag är bra på.

Matthias trollade fram sina nycklar på lektionen och det var faktist värt att skriva i min blogg. (plus att han bad om det)

Ni vet väl antagligen vid det här laget att på håltimmar har jag hål. Men alex typ slukade min håltimma i dag. Seriöst hur kan tiden gå så sjukt fort? Jag var alltså med alex i dag på hålet, vi stack hit hem; satt och pluggade på datorkunskapen som jag fattar nu. . eller lite iallafall. Alltså är jag inte helt tappad. Så lagade vi tacos på rekord tid 20 minuter! Det blev väldigt god också. Vi lyssnade på Coldplay - viva la vida, spelade guitar hero och lego racer. Sen var klockan fem i halv två, och halv två skulle vi vara på skolan igen för att gå på NG-träff. Alex är ju ordförande och jag var supporter och nu mera även NG-grupps medlem. Vi gick så fort att vi inte kunde tänka. Då passade alla som lever på att smsa oss om allt mellan himel och jord. Vilken tajming.

coldplay

Ikväll ska jag till bettan, hon är verkligen hur mysig som helst. Hon bakade massa igår och idag har hon städat för att våran STORA bönegrupp ska dit. Den flickan är Kung!

Nu måste jag plugga vidare. . .Nörd.

Prybb! Du, jag och luren kl FEM!

Gossip girl kväll. (igen)

Misstolka mig inte maria, jag kan bara inte förstå själv. Men det är väl bra. . . inte ska jag tycka om vuxna pojkar. haha.

Kvällen på grand var väl lite små trevlig, sara va med mig och blev typ bästis med maria thorängen.  Bra där.

Efter grand for jag och en bunt flickor hem till mig för att se på gossip girl. Mer exakt 8 stycken var vi. . noomi, ester, manuela, vanessa, alex, carro, sara och jag. Jag har nu frälst några till alltså till gossip girl.

Möte i morgon då. Sen hem till nikolaj  <3


cut

efter duschen klippte jag håret på mig, eller toppade. Så nu är jag nyklippt!

Ska snart iväg till stan och träffa sara.

väldigtglad

Företagsekonomin är klar!

you look like an angel

Redan hemma från jobbet. Nu ska jag plugga lite företagseknomi.
Väldigt kul på en lördag!

FarfarGran Canaria ringde nyss, skröt lite om värmen och pratade som vanligt om hur stora vi blir. Fast han aldrig träffar oss. . .sist jag såg honom var midsommar för 1.5 år sen när vi firade hans 70 års dag i finland.  Men han ringer ju lite så och då. Sånt uppskattas iallfall. .
Han är mysig.
 
jtyg


Ciao.

xoxo gossip girl.

Rise and shine sleepyhead!

Jag är redan uppe, vissa av oss jobbar på helgen förstår du. Halv tolv till halv tre. Ingen tid att skryta med men jag måste erkänn att det kan vara rätt skönt att ha korta pass ibland!

Igår kväll var det möte på lo. Bra möte, och efter mötet tränade alla duktiga dansare på ett nummer som de idag ska visa  upp på Grand. Det kommer bli Grymt! 

Pratade med trevliga människor, träffade bland annat min ängel eli. Ohh. <3 Henne  saknar man. Vi har en date, hon och jag. En riktigt date. Iallfall. . .jag hade ju planer för kvällen med två pinglor, ester och noomi. 
Vi skulle fara mot mig kl 23:00 för att se gossip girl. Eller rent av frälsa ester till gossip girl, flickan hade ju inte sett det förut. Frälsningen gick super, och vi tre fick manligt gästande på våran gossip girl kväll av Nikolaj och Gustav som faktist uppskattade serien!
 girl




















Väldigt trevlig kväll, så är det ju trevligt att esters och mitt hus är så lika. . .enligt henne.  ^^

Ikväll är det Grand kl 19. Var där!

tick tack

Kul att jag tittade fel på klockan och trodde att den var halv sju. Så jag började välja kläder. . . valde tills nu. Och då säger mamma att klockan är sex. Alltså inte ens halv sju än. Nu har jag massa tid till vad jag vill (:

Äta tacos till exempel. Ciao!  Grattis
Harry (potter) på namnsdagen. . och Harriet också.
 
gk


Hota mig icke.

Jag ska bli bättre än dig på Lego Racer... (1an förstås, 2an var skräp). /Edis

Är det ett hot? Ska du ta min stolthet i från mig lille vän? Lego racer är ju min geekiga trygghet.


Har pluggat massa på företagseknomin. Hoppas hon blir nöjd.

I kväll kommer två söta jenter hit och tittar på Gossip girl med mig. Känn er välkomna sockerrör.

skratta dig hes

Jag vet att du sitter spänd som en gitarrsträng och väntar på att få höra hur det gick på Eat my shorts första match!

Jag är nu hemma, ny duschad. = mysig och kramgo. (varför är inte niko här nu)

Under mina många år som innebandyspelare har jag ALDRIG fått ropa SPRING! till mina lagkamrater. Men i dag togs den oskulden. Flickorna är bättre än va de själva tror, de är passiva. Flickor ni måste börja tro att ni kan, och ta för er mer av spelet. Var lite ego och dribbla bollen, skjut själv o.s.v. . Ni kan det bara ni försöker lite till! För låt mig aldrig mer behöva ropa att ni ska springa med bollen. Att gå med den är självmord.

Jaa..matchen var hård, svettig och rolig. Men Domaren var liite mesig. Man fick ju knappt röra motståndaren utan att han visslad, kanske hade han fått en ny pipa? Han verkade iallfall ogilla mig, han blåste av lite när som jag näramde mig en tant. (hoppas inte jag ser ut så om 30 år) Tänkt dig en chokladkopp typ. . .usch nej.


Snygg logga till laget? :P
eat my

Sov gott nu folks. I morgon är det ju Fredag.

Vad hände med vår date prybb?

Tragiskt rolig historia.

Ett medelålderspar i Pajala längtar en kall vinterdag till värmen på Mallorca där de gifte sig för 20 år sedan. Mannen åker av olika skäl ner dagen före hustrun. När han checkat in på hotellet upptäcker han att hotellrummet har dator och internet. Han beslutar sig för att skicka ett mail till hustrun. Han stavar tyvärr fel i mailadressen och i cyberrymden betyder det att mailet har hamnat hos någon annan. I detta fall hos en prästänka i sörmland, som just kommit hem från makens begravning. Sonen finner henne avsvimmad vid datorn och läser detta på skärmen.

 " Till min älskade hustru. Jag har precis kommit fram. Jag förstår att du är förvånad över att höra från mig, men de har datorer här numera och jag ville passa på att maila. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. Ps. Det är verkligen hett här nere.."

All you need is love.

Jag tog mig nyss en titt på Beas blogg. Där hittade jag denna lilla sak som var ganska söt. . (:

Vi tjejer är ett mysterium. Tyvärr finns det inget svar på "varför" vi beter oss som vi gör. Det är fakta. Men här finns det en hjälp till alla killar. Om du gör det som står så vinner du hennes hjärta och tillit garanterat. ;)


När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon säger "jag hatar dig" - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
 
lovelovelovelovelovelove

DAY

Weii..jag lyssnar på Röde orm. Jag har typ läst lite än halva nu. . . Det går, sakta men säkert!

Så har nya ELLE hittat till min brevlåda. Väldigt trevligt tycker jag.
 mys
mysigstil från day.dk

Röda ormar borde inte få finnas!

Min skoldag är nu over. (: Två tyska lektioner och en natur. . . åkte hem, lagade tacos (!) kollade lite på tv och nu sitter jag här med företagsekonomi läxan. Som tydligen ska in på onsdag. Inte i morgon alltså. Röde orm går inte alls bra.  . . funderar på att ge upp hela saken.

Min godisfasta går susen. Jag har redan tackat nej till choklad. (:

Ikväll blir det match med eat my shorts mot pumorna. Jag ska va vänster back med Nathalié som då självklart är på min högra sida. Vilket team!


Naughty girl

Jag borde verkligen lägga mig för att sova tidigare. Dumma dumma mig som sitter uppe och inte gör nånting vettigt.

Men jag har kommit långt och bra med Företagsekonomi uppgiften tills på fredag. Mitt företag går suuussen!
Röde orm går trögare. . .

Långt till den vita klänningen

Om jag tog studenten i år hade jag nog köpt den här söta lilla klänningen. Synd bara att jag har typ 2 år kvar tills jag studenterar ^^

Klänningen kommer från asos.com
 dressdress















Persbrandt

mikael
kollade nyss på Oskyldigt dömd med Mikael Persbrandt,
och en sak kan jag inte förstå.
Hur kan han ha blivit utsedd till en av Sveriges sexigaste män?
De måste ju bara ha varit äldre kvinnor som röstade eller nått. . .








Mamma har föreseten bakat jätte gott bröd! Mmm!

Candy

Jag har bestämt mig för en godisfasta. Tro det eller ej, man jag kommer va så duktig!
Däremot får jag äta kakor och popcorn. Men inget annat onyttigt.
candy
Nikolaj får vara min kollare.
 


Bara vi två segproppar som älskar varandra.

Idag har det varit en mysdag med min pojke. (: Jag tror att vintern har tagit oss båda med storm för vi gjorde typ . .ingeting. Vi bara snackade/vilade/försökte komma på nått annat att göra. Men tröttheten drog oss tillbaka, mest nikolaj men även mig til sömn och lathet.

Men jag har alltid mysigt med dig! <3
vi


Nu måste jag sova annars kommer jag vakna med richter skalan 0.8 i mitt huvud i morgon. Som tyvärr har börjat bli en vana. Huvudvärk!

I´ll see you.


Nostalgi. . .geek.

Victoria eller numera kallad honsomdissarmigpåårelägret2009 ville att jag skulle skriva om henne. Till vilken anledning undrar jag då? Jag vill ju till åre lägret men jag kommer vara jätte super duper mobbad där. Vill nån ens ha mig där?

Idag har jag i varje fall lekt med Edis. Och vi har verkligen bara nostalgi-nördat oss.
 Vi har spelat;
- Sverige jakten (vi tog professorn)
- Sunes sportlov (han åker skidor, grr på dig prybil)
- Lego racer
- Lego racer 2

edis

Jag vann mest, utan att skryta. ^^ Men han hade typ aldrig spelat Lego racer förut. . . han var väldigt duktig! :)

Så spelade vi Guitar hero och kollade på min favorit film, GRINCHEN! Erkänn att den är mysig! Man kan inte låta bli att älska grinchen! 
 
Jag kanske är väldigt tappad men Cindy Lou är ju samma som Jenny i Gossip girl. ja
Jag är väldigt konstigt trött. . . ska nog sova snart.

Don't You Forget About Me

Måndag ärlikamed hål.

Så jag sitter hemma och tänkte faktist göra lite läxor. Ska lämna in ett repotage i dag, som jag tyvärr inte börjat med. Har inte ens kommit på vad jag ska rapportera om. . . typ nått intresse hade jag tänkt mig. Synd att jag inte har sånna.

Jag har ju tillomed gjort i ordning nån slags Moccachino. Då är man redo för att skriva repotage!

Vad ska jag skriva om?!

Jag har inga barn

hej.

Har haft fullt upp hela dagen. Jobbat..och efter det kom det massa folk och firade mamma som fyller år idag!

Grattis Grattis!


Nikolaj bland annat! Han som jag inte träffat på hela helgen. Jag har saknat honom. Men i dag har han varit min tills för 5 min sen! Bara min. . det är han alltid. <3

Vi har haft mysigt och både blev väldigt trötta efter att ha lekt med mina kusiner. Som skrek massor. . . .vi lekte med små gubbar typ..på en lekplats. Nikolaj blev även utklädd till nått..estetiskt av ella.

Söta barn, tur att jag inte har egna just nu. .Jag nöjer mig med katten, och nikolaj. Det är min lilla familj att ta hand om. ;p

Nu blev det natten.

William.

w


Jag tycker synd om William som fick sin väldigt snygga moppe (jag gillar verkligen den) sönder meckad. Eller snarare klippt. Väldigt tist. Så kan man väl inte göra mot en så snäll pojke som William.  

För er som inte fattat det är William min favorit pojkes lillebror. Därför tycker jag om honom också. (:

Va snäll mot William!

Småbröder i nöd.

Min bror som missade planet hem från paris, har nu hittat hem. . (:

Så var det nån fuling som plågat Williams moppe i går. Tagit massa saker. .

Bajs människor.

Tjock av bullar?

God dag bullens dag! Alla måste äta en kanelbulle på KanelBullensDag!

Själv har jag ännu inte fått i mig nån. Har jobbat tills nu typ. . . duschat och käkat.

Ikväll får vi se vad som händer. . .har några alternativ. . .


enlitenillamåendeflicka

Jag mår illa. Väldigt illa.

Skogsmulle äventyr.

Innerst inne ville jag gå vilse. Bara för en kortis. . . fast så blev det inte. . .det var ju jag som läste kartan! Är ju svårt att vara så dålig ;) Skämt o sido.

Vi gick på en rofylld vandring i Lurbos (?) djupa skogar. Vi gick typ på 2 timmar nånting. . .2,15 eller nått. Det var trevligt. Men varför har de inte orietring på våren så man slipper frysa bort sina tår?

Vi hade med våra väskor på vandringen och gick och hade picknick mest hela tiden. Jag är nöjd med min insatts. Ännu bättre kändes det ju att trots att vi gick ut sist av alla kom vi inte in sist! Nikolaj och Hällis kom bland annat efter. Att vinna mot min älskling är nog något av det bästa som finns!

nattapatta

Det gjorde hela dagen. <3 Tack nikolaj för att jag var bättre än dig. (moahahaha!)......och tack natta för trevligt sällskap!

Det gjorde vi bra!


andas bara utåt nästa gång.

igår hände V Ä R S T A sjuka grejen!

Nu ska du få höra. Du vet sånna där hörn som man ska riva loss på almanackan när en vecka gått. Jag rev av en sån igår och så skulle jag blåsa bort den från min hand. Så jag tog ett djuptandetag och det råkade vara så pass djupt att pappersbiten for med all luft som jag drog in ner i halsen på mig. Så råkade jag svälja i all förvåning!

haha vad är oddsen på det lixom?


hair.

håret
Jag gillade hennes hår, stark!

ät mina shorts, tack!

Hello. Jag är nu medlem i laget. "eat my shorts" Vi är hjältar som tänker överta innebandy amatörernas värld. Vi ska slåss mot gamla tjocka tanter och små finniga barn. Antagligen kommer alla spela skiten ur oss. . . fast vi har roligast.

Jag har nu tackat nej till mönstring. ^^ Sånt är ju bara för män och manliga kvinnor. Jag hade tänkt att bli en mer kvinnlig kvinna. . .det har jag tänkt länge nu. Frågan är om jag lyckats eller givit upp? Tur att man inte är en manlig kvinna iallfall..jag är typ nån normalblanding som gillar att tackla folk. Det är nog seriöst de jag får mest addrenalin av.

Apråpå (tänk att jag tror det finns nått som heter så) det så var natta helt galen på träningen idag. Hon bokstavligen hoppade på motståndarna! Mohahah!

Orientering i morgon då. Jag hämtar dig halv tio nattapatta.   

jag finns också.

my love
Jag kan va en arg och dum flicka.
 Men jag älskar dig ändå.

Lyssna bara...♥

Pippi långstrump

strump

mysiga strumpor från Asos. like.

let me know.

asso visst är det torsdag idag?

Du borde veta det här.

Här sitter jag och doppar kanelknäcka med ost på i teet/tet/theet/thet eller hur du har lust att skriva det.

Kort dag, känns som om jag skriver det ofta. Inget att klaga på. Var påhemvägen förbi ica och shoppade lite picknick till i morgon. Orienteringsdag med vallen ute i Lurbos (?) djupaskogar. Om nu nån människa kan hitta dit. . .Så jag använde ett av de orsakerna att vi ska va tacksamma till internet. Eniro

Här har du en karta som visar hur du åker från Livetsord till Lurbo. Där alla tvåor ska va kl 10.

karta till lurbo

Så har jag köpt Half baked. Tydligen en storfavorit som är rätt ny i sverige. Måste ju testa, men inte idag. För ikväll ska jag träna innebandy med flickorna på lo.
 
bj

Andra glassmaker som borde komma till sverige enligt mig är:
- Coffee HEATH® Bar Crunch
- Banana Split
- Mint Chocolate ChunkTM
- Imagine Whirled PeaceTM 
- Neapolitan DynamiteTM
- Vermonty PythonTM
- Dave Matthews Band® Magic BrowniesTM Encore Edition
- Brownie Batter
- S'mores
- Dublin MudslideTM
Orkar inte rikigt skriva om vad alla innehåller. Men klicka här så får du se.
 

sjukt sexigt kort.

vi
Du är gjort mig till den lyckligaste i 17 månader♥


Namnsdag!

name
Har ni lagt märke till att jag skaffat en liten kul sak till höger här.
"Dagens namnsdag" Idag får vi hurra några slag för 
Ragnar
och Ragna.
Tyvärr känner jag ingen sånn . 

tänker på dig min kära.

Jotack det var väl en trevlig dag. Vart tar dagarna vägen nånstans? Går ju så sjukt fort. Men ja ä inte bitter. . . fast om sanningen ska fram är jag väl en smula bitter. En stor smula typ en brödbit.
Jag ska inte säga mer, fast jag vet att jag aldrig skulle göra så mot dig. Låta dig cykla hem i spöregnet medans jag tar bilen hem. Det skulle jag aldrig göra mot dig. Men alla är olika och ingen perfekt. Jag älskar dig ändå. ....... Men du ska veta att jag var sur på dig hela vägen hem.

Föresten har jag nog hittat en ny favorit artist. Sia. Sick mysig.  Det är föresten hon som sjunger låten jag la upp sist i går. Electric bird. 

 
bike


Det regnar fortfarande. . .

RSS 2.0