Liseberg

Hej hej åter igen.

Varit på liseberg i dag i SOLEN! YEs den var efterlängtad!
Men jag åkte inte den nya upp svinget..gillar inte gungor men allt annat åkvärt åkte man :)

Så ligger de till för tillfället

Hej alla kära kära blogg-läsare. Här sitter jag åter igen på scnadic i Göteborg och skriver några torra rader här på bloggen.
Kom ganska så nyssens från solariumet, vilket jag känner har sänkt allas bild av mig men jag kan försäkra er om att jag aldrig fuskat så förut och kommer nog kanske inte göra de som ofta heller..men de var något av kris eftersom de har varit en sånn regning sommar denna sommar.

ska iallafall o titta på nått på rummet nu nått måste de väl gå på Tv och jag har några söta ungar här som vill ha datorn..så hej då. Liseberg i morgon...troligen..beror på vädret :)

So long

Så de så..

Efter en ganska lång resa med sovtime till en början är jag nu framme i Göteborg scandic hotell i backadal. Känner mig ganska trött även om jag sov från Uppsala till var de nu var...där min syster köpte godis :P typ..efter örebro nånstans...strunt samma..:) Framme är jag iallfall..och jag vet inte när jag kommer hem...nångång i framtiden antingen fredag lördag eller söndag...det visar sig förhoppningsvis. Men nu önskar jag er alla sol för de är ju så de ska vara på sommaren..här skiner iallfall solen och det kommer den göra så länge jag är här. Amen.

Föresten har jag lärt mig ett nytt ord i dag! Eller lärt mig säga det rätt engligt min famlij...(enligt mig kunde jag innan) Vänern. Yes jag kan säga de nu...:) Om du vill kan jag säga de ordet bara för DIG nån gång ;)

Bye bye Uppsala - Hello Gtb

Tjenare nu är jag här igen.  Tjatigt?! tyck som du vill men jag ahr all rätt i världen att skriva här. Yes.
Nu är europakonferensen i allafall slut, just när man kommit in i konferensen kändes de som.....ajaj..slut är den iallfall..men de har varit mkt trevlig :)

Så bär det av till Gtb i morgon Liseberg, sol och bad (förhoppningsvis de två sista) I jesu namn! Vadå påverkad?!  av alla möten eller nått...^^

So long.

Följ mitt råd kära vänner!

ÅH!
Är alla norskar likadana?! Seeeega! Ester har nu sminkat klart sig, Tack och lov men hon sminkar ju sig så stört trögt! Typ en timme eller nått..så lång tid kan man ju inte ta på sig. Eller?!

Jag har förövrigt något jag har på hjärtat som vill ut. Det är så att jag verkligen verkligen tycker att man ska byta till comviq, VERKLIGEN! ALLA! Jag vet också att jag inte än ensam om dessa tankar, noomi är mitt starka stöd.

För det är så här super bra att man smsar och mmsar gratis med alla comviqare. Alla säger "WOW"

Tack och adjö, följ mitt råd ;)

Go morgon, dagens väder.

Hej hej. I dag är det soligt men lite moln så ester hoppas på regn :S (hoppas jag på regn?! /ester) Japp..hon sa de i morse..jajaj..inget att förneka men jag är emot regn..Solen är bättre. Yes!

Europakonferens

Hej hej,
Europakonferens nu så här blir det inte så mkt skrivande. Ganska halvdåligt väder har det varit men i dag är de ganska bra faktist..inget regn iallfall..så vi tar moppe :) weeii

Hm..?!

God morgon dagen.
Europa konferensdag och jag funderar på om de är för kallt med leggings eller inte?! Hm..det återstår fortfarande att se..Tjoo.

Stugan 07

hej, nu har jag kommit hem från min stuga i tjotahejti. Skönt att vara hemma även om de är så vackert som de kan bli på en ö i norrland. Lite väl myggigt dock :/

17 Dagar har passerat och vi fick 2 soldagar! S Ä M S T! Kommer nu hem lika blek som när jag åkte....regnade typ varje dag..men jag fiskade och det var roligt..fick 3 gäddor några små öringar och några aborrar..ingen harr ): vilken var trist. Men nu är det europakonferens..hej.

Grattis nikolaj! <3

Idag var den dgen då det skulle regna men det kom sol.
Jag packade enför resan till min sommarstuga som bröjar i morgon bitti. Så jag kommer inte skriva här på ett tag nu framöver..): kommer sakna det tror jag.

Men idag iallfall så fyllde eller igår bilr det eftersom klockan är efter tolv, men den 5 juli 2007 fyllde nikolaj <3 16år
Grattis!


Vi var oönskade!

hej hej.

Ännu en dag avklarad.
Idag har jag varit hos mina kusiner i deras nya lägenhet och den avr jätte fin :) älskar planlösningen..blev värsta peppad inför vårat husbygge :D längtar!

Så åkte jag lite senare till daniel, spelade spel och drog sedan till donken vid fyrislund. Sen blev vi kickade ur teamet jag o ester..så stack vi ensamma, övergivna, och blöta till nea. Där var vi oönskade och då åkte vill till kricke, blev bjudna på bullar och satt o snackade me kricke o samuel e. :) Trevligt sällskap

Gonattsing.

(en uppmuntran till prybil på jobbet) - Kämpa på du är så duktig som orkar upp varje morgon! GO for it! Inte mkt kvar nu!

YES!

Har målat klart garaget nu. YES!

Sammanfattning av två dagar

Hej hej.

Jag hann inte skriva nått i går..eller jag tog mig inte tiden kanske.
Igår var jag med joel och norsken ester i sthlm och shoppade lite..:) tycker lite halv-synd om joel som fick genomgå en hel-dag med mig o ester i stan. :P Så träffade vi negar utanför Zara ^^ länge sen man hade träffat henne kan man säga. Senare när prybil hade slutat jobbet för dagen kom hon ner till oss och tog en fika i förbifarten (en sväng in på donken efter en kaffe cool) och sedan gav hennes pappa oss skjuts hem. tack :)

Så hoppade vi av i stan och satte oss på en bänk på gågatan, åt ett äpple och lackade naglarna^^ tragiskt nog :P
Senare åkte vi till nikolaj och titta på grease i smyg.

Och i dag då. I dag har jag varit med nikolaj, vi spelade kubb. Jag vann..2-1 :) Så kollade vi (eller jag) nikolaj var så trött, på Die hard. Den första så att vi ska kunna ha en die hard kväll med prybil nångång. Hoppade ettan var sämst av alla..för den var inte så bra.
Nu är jag trött och har ont i huvudet. Phantom of the opera går på TV nu om ni vill se..men den är snart slut.

Jag ska iallfall kojsa.

tjohej (vink)

Dagens slut...

När alla konfa-firanden var slut kom ester hem till mig igen..så beslutade vi oss för att gå till julia som typ jobbat hela sommaren!  SÅ vi gjorde de. Hon kom ut helt julia-mysig så snacakde vi massa...o sånt..det var lite trevligt..fast de hade ju sina dåliga stunder :/

Så gick vi hem lite grann..japp...me and ester :P
Nikolaj ringde och tjafsade lite me ester om morgon dagen..vi ska nämligen till honom o ester ville ha me sig två till men hon fick bara ta me två om de var ett par o de ville hon inte så nu ska hon ta me joel..som vi förövrigt ska till sthlm me först och shoppa :D

Tjohej.

Konfirmation

I dag är det söndag och det var konfirmations möte i kyrkan. Min bror och hans kompisar konfirmerade sig och vissa, de flesta (I think) döpte sig också, vilket jag tyckte var bra!

Sen åkte jag hem me mamma, min syster och josefine för att föreberda jätte maten jätte fort innan gästerna kom. Min bror kom med en annan bil en minut innan gästerna kom mkt snyggt!
Han var dock sjuk vilket man kanske kunde höra när han döpte sig, hes var han och hade ont i halsen (det kanske är samma sak) men iallafall..så han sov de mesta av firandet..och han sover ännu..och firandet håller på ännu.

Så satt jag här helt oskyldig och så fixk jag också ont i halsen, men det går över jag snodde en halstablett av min bror, det är han värd ;) eller nått ^^

G R A T T I S alla konfirmander!


Tjarrrå :P

Massa skit jag inte orkar skriva..gillar inte Rubriker!

hm..som sagt jag skulle till kricke i dag som jag skrev i morse. skulle kolla på perfect stranger men så hade han laddat ner the number 23, men den var så seeg och så var de dålig upplösning så vi kollade lite på the benchwarmers men den orkade vi inte se just då och de var bra för sen ville alla andra se den..så då kollade vi på perfect stranger ^^ haha..det blir typ alltid den som man tänkt först i allafall..:P kul känner jag mig nu, not.

I allafall..så kom massa folk..och de blev kaos..så gick vi överallt och jag orkar inte berätta de. Bla bla bla..så spelade vi kort och jag blandade ;) det är kul..jag vill bli bra på de..

Så åkte jag hem, och på väg träffade ja..(trummvirvel) Sarah-afrika Bitamazzzire och Tussa! hihi..

Ester är här nu gott folk..hon är min ;)

RSS 2.0