Vickan-paradise

Uppsala välkomnade oss med en störttskur och en svart himmel. Man känner sig så omtyckt och saknad, ja!

Resan till Göteborg blev något av ett enda stort impulsryck. Två dagar innan vi åkte började robert och vickan tissla och tassla om en eventuell visit. På onsdagen åkte vi ner, ihopknölade i en liten polo. Trångt, varmt, hat och kärlek, vi kom iallfall fram. Bodde de första dagarna på hönö, picknickade på klipporna, shoppade, spelade spel och umgicks. Vi flyttade sedan in till lägeheten. Pojkarna tröttnade på oss flickor så vi hade nästan resten av resor för oss själva, men med vissa undantag. Men visst var pojkarna ändå trevliga. Trevligare resekamrater får man leta en kort stund efter. Fredrik, Robert, Nikolaj, Linnéa och Vickan har gjort denna resa till ett glatt sommarminne. 

nikü fyr på hönö picknick nea köpte såpbubblor till mig att torka av bordet med en 20 lapp BJ - vickan najsy ladies äter glass evert taube var en heting frulle på tintin...fredrik är sötare i rosa rosett någon som hängde efter oss såpbubblor <3

....det var kallt på saltön./holmen? Vi var tråkiga Uppsalabor. Till mitt försvar hade jag inte lust till något förutom att värma mig en en varm säng. Perdon. 

 BJ-glasscafé på Liseberg! <3 - provade Chocolate Macadamia, Cheesecake brownie, Baked Alaska, Coconut Almond Fudge Chip, Coffee Coffee BuzzBuzzBuzz! och Mint chocolate chunk!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0