Allsång är sjukt.

Allsång igår då. Nått som bör upplevas helt klart. Och även om ingen av aritsterna lockade mig så blev stämmningen på topp ändå bland alla fjortisar och eftersom vi under sändningen på tv stod nästlängstfram och under sändningen på webben stod LÄNGST fram! Ja ni läste rätt...framför alla fjortisar på EMD :P Daniel sjöng i dannys mick jag stod bredvid och ..minns faktist inte vad jag gjorde och nikolaj höll i hans hand och gungade med den lite ..sommrigt.. ^^ hoho. En syn att se. Våra maniliga pojkar föll för fjortisttrycket nån sekund där. En upplevelse bara de och ett bevis på att man dras med strömmen av allsångs glädje.

Vi kom dit halv tolv och solen gassade på alla små blondier och oss. Vi satt rätt långt bakom först men sen så skulle EMD "repa" och då blev det väldans med plats eftersom de ljusare delarna av befolkningen drog sig frammåt och stod hängade/klängande över staketet. Där fick de stå de närmaste 5 timmar som sardiner eftersom de lämnat deras platser till oss. Vi låg ner jätte bekvämt medans de stod upp och lixom  hade "ursäkta är det min tur att andas nu?"-effekten.

Det var repning hela dagen så vi hade ju nått att göra de 8 timmarna vi satt och väntade. Spelade kort och lyssnade på musik. Och när det var dags för sändning kunde man istortsätt de mesta av alla låtarna man aldrig hört förut. Sjukt.
En värdig sommarupplevelese helt enkelt.
Ändå att maguns är bäst. Och anders förstås..haha. Han gjorde väntan. Så roligt kille!

Come on do it ;)

Extranummer klippet

Allsång

Allsångs tips:
- ha högaklackar på dig!
- man måste inte vara där när de öppnar man kan komma typ 12.
- var fräck, de är ingen säger till! Ta för sig.
- Var trevlig ändå så ingen ger igen ;)
- ta med nått att göra när ni väntar
- massa mat
-  ta med falskor, vattenkran finns!
- ha kul!

väntanugglanattapattadanielallsångdannyallsångallsång



Kommentarer
Postat av: Nathalie

haha. Det var en trevlig dag minst sagt!

2008-07-02 @ 13:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0